Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Milyen vis maior változások léptek életbe?
A szabályozás a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazandó.
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
1161 hozzászólás
Válasz MFM #509. hozzászólásáraSzerintem kiskocka
Válasz Jóska88 #506. hozzászólásáraFehérvár
120x175-ös szalma 3500
ugyan ekora széna 8000
luci 9500 volt, de elfogyott. Takart kazalból, 1. osztályú, madzagos bálák.
Válasz Jóska88 #506. hozzászólásáraA kisbála mit takar? Kis kör(eurós, 120x120cm), vagy kiskockát?
Én 500-ért adom tárolóból Péteriből ,most a hideg miatt megélénkült a kereslett.
Válasz Jóska88 #506. hozzászólásáraNálam tritikálé szalma van kis kockás bála 300ft/db van vagy 40-45db eladó ,ha érdekel irj!
Szabolcs Megye
Sziasztok!
Kérdezném a kollégákat hogy hogyan állnak a bála árak 2016-ban a következőekben a környéketeken?
Budapest és környéki árak érdekelnének elsődlegesen, de bárki válaszát örömmel vennénk, akárhol lakik!
Rozs kisbála ára = ?
Tritikálé kisbála ára = ?
Tönkölybúza kisbála ára = ?
Átlag kisbála ára = ?
... fajtájú (vagy átlagos) nagy körbála ára= ?
Helység név (amely terület, település közelébe érvényes az ára) = ?
Köszönöm ha tudtok információval szolgálni adott kérdéskörben!
Üdv:
Józsi
Kiskocka bála van eladó 30db ------- 250ft/db ér Fábinánháza (Szabolcs-Megye) harminc-nyégyszáznyolcsvan-nullahét-tizenhat !
Csak szólljatok,elöttem ,mert nem mindig vagyok itthol,kint vagyok a földeken :-)
Válasz #503. hozzászólásra
Biztos lesz ilyen is főleg kis AK területeken ahol gazdaságosan nehezen lehetett termelni, de szerintem nem fogja jelentősen eltorzítani a helyzetet. Ha én eddig berendezkedtem volna, kalászos és kapás kultúrákhoz, akkor biztos nem hagynám a kb 20-25 ezer ft/ha plusz pénzért (zöldítés) veszni a kukit vagy más egyebet. Már csak azért is mert akkor ebből kifolyólag kevesebb teremne az eddigi tömegtakarmányokból.
Válasz #502. hozzászólásra
Szerintem a támogatás változása, a több gyepterületet eredményez. Ezért szerintem jövőre nagyobb lesz a széna kínálat. én is 45ha kaszállót, lucernát telepítettem/tek.
súlyra tudtok mmondani netto árakat széna, szalma, lucernaszéna, lucerna-és fűszenázsra? jövőre mik a kilátások?
AKIT ÉRDEKEL,KOCKA BÁLA VAN ELADÓ 30DB 250FT/DB!
SZABOLCS-MEGYE F.HÁZA ÉRD NÁLAM!
Válasz #499. hozzászólásra
A csomagolás szinte ingyen volt.Vegyék.Azt ne sírjanak mi marad a hízlaláson ;-)
Válasz #486. hozzászólásra
Felénk megveszik, 2000-2500 Ft a szalma bála 160-as, 8-10.000 Ft a lucerna 130-as
Válasz #494. hozzászólásra
Nekünk tegnap csomagoltak lucernát 130*120 ast 1300 Ft /bála
Válasz #496. hozzászólásra
plussz folia gondolom én .....
Válasz #495. hozzászólásra
Hogy a p*csába ennyi, amikor a kisbálára a fólia kerül ezerbe.
Válasz #494. hozzászólásra
nagy 500-vagy 700 közt!
kicsi az meg kevesebb 3x vagy 5x ártól függetlenül ki hogy csapja be a másikat!
megmondaná valaki a 125x125ös bálát mennyiért csomagolják kb?
köszi
Igaza van Picinek!Ez egy fórum oldal és nem hirdetési.
Válasz #490. hozzászólásra
Sokallod a 380ft/db árat takarmányért bruttóban? Az nettó 300, te dolgozol takarmánnyal is, ha jól tudom kis bálával is, nyilván nem ismeretlen a meló, amíg az fedél alá kerül.
Aki olcsóbban adja, az szeret ingyen dolgozni, így se sok marad rajta, és azt is írtam, hogy nagyobb mennyiségben alkudható!
Elnézést, hogy itt hirdettem, valóban nem volt helyes, de itt akkor többet nem teszem.
Válasz #490. hozzászólásra
Sokallod a 380ft/db árat takarmányért bruttóban? Az nettó 300, te dolgozol takarmánnyal is, ha jól tudom kis bálával is, nyilván nem ismeretlen a meló, amíg az fedél alá kerül.
Aki olcsóbban adja, az szeret ingyen dolgozni, így se sok marad rajta, és azt is írtam, hogy nagyobb mennyiségben alkudható!
Elnézést, hogy itt hirdettem, valóban nem volt helyes, de itt akkor többet nem teszem.
Ne csináljunk már aprohirdetési rovatot egy forumbol mert nem arra lenne ez kitalálva arra ott az aprohirdetés Köszi
amugy meg aki meg veszik ennyiért a bálákat meg is érdemlik aki akart most ingyen felbáláztatott mindent a tarlorol....
Van eladó tavaszi telepítésű kis kocka perjekeverék zabbal felülvetve, így zabszalma is akad benne.
380 ft/db, de nagyobb mennyiség esetén alkudható (számlaképes)!
Tavalyi búza szalma szintén kis kockába ütve helyhiány miatt sürgősen eladó!
Hívj fel, megegyezünk, garantáltan száraz anyag, csűrbe betárolva!
20/824-1392
B.A.Z. megye
Válasz #487. hozzászólásra
KOCKA KISBÁLA
Akit érdekel van 30db szalma 250ft/db áron,ha érdekel irj nekem Szabolcs megye
Válasz #485. hozzászólásra
Szerinted melyik állattartónak éri meg megvenni ennyiért?De megértem,meg kell élni mindenkinek.
Mennyi??? 2500-3000 a szalma széna 6000-7000! Nem szabad olcsóbban odaadni! Nem éri meg foglalkozni vele szerintem!
Mennyi??? 2500-3000 a szalma széna 6000-7000! Nem szabad olcsóbban odaadni! Nem éri meg foglalkozni vele szerintem!
Válasz #479. hozzászólásra
Bocs, elnézést jogos a felháborodás, elírtam, nem darab, hanem mázsa. A sok alvás megteszi a hatását. Mégegyszer elnézést minden kedves kollégától!
A kicsinek sok a nagynak kevés. Itt 900-1200 maga a bálázás.
ez most vicc?
Tudsz adni valami elérhetőséget?
Válasz #478. hozzászólásra
Lucerna 2500; szalma1000ft/db zalában.
Sziasztok milyen árban van a lucerna kocka és kör bála amenyiért el lehet adni?
Szalma kör bála is?
Kösöznöm!
Sziasztok akit érdekel van trikitálé szalma eladó vagy 30bála ár 300ft/db
Szabolcs megye!
Érd nálam!
Válasz #475. hozzászólásra
A kisebb területeket hántásért cserébe adják felénk, a nagyobbakat a szalmacell 10-15e/ha veszi.
120x170-es, úgy 300kg-os gurigákat én tartólról 3000-ért adtam. Rakodva, leszállítva 3500.
Búza szalma mennyiért megy kb?
Rendről?
Bálázva? (Kerek bála)
Szállítva? (Rakodva)
Van levágva 6 ha perjefüvem, lenne rá érdeklődő, mennyit lehet érte elkérni NETTÓBAN?
Ő bálázza, én max besodrom neki, amiért 3-4 e ft ot ha-ként gondolom szintén elkérhetek érte.
Ha-ként hány db körbála jöhet le? Tavaszi telepítésű, első kaszálás, helyenként vadzab is van benne.
Köszi
Válasz #472. hozzászólásra
Jah :D azt nem figyeltem
Válasz #471. hozzászólásra
Szia!Szerintem már sehol!!!!!Nézd meg a dátumot!!!Hi-hi!Sanya
Válasz #450. hozzászólásra
Merre fele van ez a 3000 lucerna és mekkora?
Válasz #468. hozzászólásra
Nem volt benne gaz, a táblák szélén a forgókban volt gazos de a szegést szétfújtuk mindenhol.
Üdv,
Somkóró nagykörbála madzagos, nem csillagközepű milyen árban van?
Lesz nekem 10-15 db. tegnap vágtuk le, első kaszálás, itt ott van benne kis paré is.
Válasz #467. hozzászólásra
gaztól nem fog begyulladni vagy penészedni?
Válasz #466. hozzászólásra
Köszi!
40 hekin lett majd 120 guriga. Én egyből kombájn után szedem. Volt amit szállításkor szétbontottak a fák azt bedobtam nekik, de ették szépen nem volt gond.
Válasz #465. hozzászólásra
széna ár körül vagy alatta nekem most nem nagyon eszik ezért direkt zölden szedtem fel pár bálát beolvadt a közepe ugy eszik mint a gép szárazon télen hozzá sem nyultak .....
Urak!
120x170-es, kb 300-350 kg-os bálában borsószalma mit ér?
Sziasztok! idei 70*120*240-es nagykocka szalmabálám van eladó 400db. Valakinek esetleg nem kell?
Szalma 2500ft széna 6-7000ft tarlóról./Hajdú-Bihar/
valakinek van tapasztalata idén a 150es szalma körbála mi pénz tarlón?
ill széna szintén 150es?
köszi