Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.88 FtUSD401.77 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ebben volt minden haver!
Doktor Parlag, miszter Muhar, meg még Maszlag mérnök úr is ott bulizott!!!!!!! :-)))))))))))))
Nem biztos hogy kivehető de ez kb. 1,5-2m-es volt!!!
Értelek én!!!
De mi van ha úgy van, mint a pajti mondta és behozta bagó pénzért a 300 000-hez képest?
Meg mondom valószínű h. csak alibi neki a gép?
700 ha-ra ? Ne basszon már!
Vastag több 1000-es cégek se nagyon mennek bele, nem h. 700-ra!
Látom belemerultetek a vitába!Osztom Vince véleményét,minőségi munkának ára van!Vegyetek meg minden hozzávaló tartozékot,Repcekasza toldadot,Nas asztalt,Stb aztán arassatok 12000-ért!Aztán jönnek és visznek!Ja,persze,Ti nem vagytok válalkozók!Csak mi azok vagyunk fizetünk egy tucat járulékos költséget.Miért?Mert másképp nem megy!Megjegyzem,szinte minden munka számlás!Miért ne lenne neki STS-e.Irigylitek?Ő mert venni!Majd ha megunja és 20 éves lesz,megvehetitek tőle!
Most kmolyan megijjedtem ....Kell nekem minden k.csögöt leugatni nincs egy nyugodt percem se mióta ezt megtudtam ..mi van ha megtalál????????:-))))))))
Személyes infót nem adok ki ,mint ahogy más sem szivesen teszi,pláne másik emberkéről.Remélem ez nem gond.Mindenki saját szuverén joga szerintem hogy publikus személyes adatokkal forumozik vagy sem.
Tyűű! Most olvasom mi ment itt az elmult napokban.Mondjuk a stilus is mindkét oldalon elég pörkölős. Hozzá kell tennem,hogy mindkét félnek igaza van nem is kicsit.
Ezt a Vincét ismerem ám,ha ő az akire gondolok. Van vagy 2méter meg vagy 130kilós tagbaszakadt emberke. :),azt nem tudom hogy milyen gépei vannak most,meg hogy van e sts e de németországból hozza őket ha jol tudom.
6800 hozzászólás
Válasz #374. hozzászólásra
Mondom h. 30ha kb.
Válasz #371. hozzászólásra
Ez a krumpliföld merre van és mekkora terület?
Válasz #371. hozzászólásra
Mekkora terület az?
Válasz #372. hozzászólásra
Azzal esetleg! :)
Válasz #368. hozzászólásra
A szedést meg lehet oldani. 1000 rabszolgával. :-)))
Válasz #370. hozzászólásra
Van másik is.
Válasz #369. hozzászólásra
Rakj már fel másik képet mert ha ránézek a képre rögtön allergiás leszek! :) Elkezdek hapcizni! :) Gondolom a parlagfűkomandó megdicsérte érte?
Válasz #368. hozzászólásra
Ebben volt minden haver!
Doktor Parlag, miszter Muhar, meg még Maszlag mérnök úr is ott bulizott!!!!!!! :-)))))))))))))
Nem biztos hogy kivehető de ez kb. 1,5-2m-es volt!!!
Válasz #367. hozzászólásra
Nem káromkodunk! :) De akkor is jó parlagfűves! Ebből hogy szedik fel a krumplit?
Válasz #366. hozzászólásra
Az apádpatát!!!!!
Nem az enyim. :-)
Válasz #365. hozzászólásra
Szevasz Paldoo!
Jó parlagfűves a krumplid!!! :)
Válasz #364. hozzászólásra
Kb. 30ha lehetett.
Válasz #363. hozzászólásra
Jó mi? :-))
Válasz #353. hozzászólásra
Elég bozótos formája van.
Valahol olvastam van 1 cégnek 2db. sts.
1000-1100-at vágnak.Majd megkeresem mit is írtak róluk.
Válasz #360. hozzászólásra
Amúgy mondjuk a Case-azért itt ott veszik. 8010est.
Válasz #359. hozzászólásra
NÍmetbe 130-140-ért már lehet venni mert nagyon sokat zabál és ilyen ü.a árak mellett kizárt hogy egy bérvállalkozó ilyet vegyen
Válasz #358. hozzászólásra
Értelek én!!!
De mi van ha úgy van, mint a pajti mondta és behozta bagó pénzért a 300 000-hez képest?
Meg mondom valószínű h. csak alibi neki a gép?
700 ha-ra ? Ne basszon már!
Vastag több 1000-es cégek se nagyon mennek bele, nem h. 700-ra!
Válasz #357. hozzászólásra
Mert M.O.-on nem éri meg üzemeltetni
Válasz #356. hozzászólásra
Nem jók a megérzéseid.
Miért ne lehetne vlk.-nek az is?
Válasz #355. hozzászólásra
Mert öreg róka vagyok engem nehezen lehet átverni megérzem a köcsög hazug szövegeket 500km.röl
Válasz #354. hozzászólásra
Miért nem hiszed el Pisti?
Válasz #339. hozzászólásra
Nyugi Kisdobi. nincs itt senkinek STS-e és nem is lessz.
Válasz #352. hozzászólásra
Ez az. Benne a krumplival!
Válasz #350. hozzászólásra
Lesz, vagy volt?
Válasz #346. hozzászólásra
Szte ez valami szántóföld szerűség a háttérben fákkal, előtérben földúttal, és zöld növényt tartalmaz. Na, eltaláltam?
Ez 1 krumpliföld gyerekek!!!!!!
Aki kitalálja ingyen olvashatja a fórumot két hétig??????
Válasz #347. hozzászólásra
Nem bánnám ha a földem lenne!!!!
De a dzsungel nélkül.
Ez a földed? :)
Lehet tippelni! :-)))
Már írtam de nyomjatok vlm.-t!
Válasz #344. hozzászólásra
Hát tényleg eléggé dzsumbúly!
Válasz #343. hozzászólásra
Mi ez a gazfészek az avatarodon ????
Válasz #342. hozzászólásra
1 de az MÉRETES!!! :-))))))
Válasz #341. hozzászólásra
Hány méteres????:-)))))
Válasz #340. hozzászólásra
Nekem ? Tripper. Ja nem engem kérdeztél?!
Válasz #339. hozzászólásra
Ne izguljál. Igazad van neked is.
Mid van?
Látom belemerultetek a vitába!Osztom Vince véleményét,minőségi munkának ára van!Vegyetek meg minden hozzávaló tartozékot,Repcekasza toldadot,Nas asztalt,Stb aztán arassatok 12000-ért!Aztán jönnek és visznek!Ja,persze,Ti nem vagytok válalkozók!Csak mi azok vagyunk fizetünk egy tucat járulékos költséget.Miért?Mert másképp nem megy!Megjegyzem,szinte minden munka számlás!Miért ne lenne neki STS-e.Irigylitek?Ő mert venni!Majd ha megunja és 20 éves lesz,megvehetitek tőle!
Válasz #337. hozzászólásra
nekem is bejön bár azért kicsit komfrtosabbak lehetnének de nagyon jók
Válasz #335. hozzászólásra
Jo kis masinák azok,sokan alábecsülik a régi fritz gépeket.
Válasz #330. hozzászólásra
Most kmolyan megijjedtem ....Kell nekem minden k.csögöt leugatni nincs egy nyugodt percem se mióta ezt megtudtam ..mi van ha megtalál????????:-))))))))
Válasz #334. hozzászólásra
MDW igen nem az enyém de majdnem így néz ki az enyém is
Válasz #333. hozzászólásra
Ez MDW itt a képen? TIéd?
Válasz #332. hozzászólásra
Hali Holmer , szerintem nem az akire gondolsz mert nem meri magát bevállalni pedig én megtettem az első lépést .
Válasz #331. hozzászólásra
Személyes infót nem adok ki ,mint ahogy más sem szivesen teszi,pláne másik emberkéről.Remélem ez nem gond.Mindenki saját szuverén joga szerintem hogy publikus személyes adatokkal forumozik vagy sem.
Válasz #330. hozzászólásra
És merre gazdálkodik az a Vince?
Tyűű! Most olvasom mi ment itt az elmult napokban.Mondjuk a stilus is mindkét oldalon elég pörkölős. Hozzá kell tennem,hogy mindkét félnek igaza van nem is kicsit.
Ezt a Vincét ismerem ám,ha ő az akire gondolok. Van vagy 2méter meg vagy 130kilós tagbaszakadt emberke. :),azt nem tudom hogy milyen gépei vannak most,meg hogy van e sts e de németországból hozza őket ha jol tudom.
Én 10000-ért arattam!
Válasz #326. hozzászólásra
Van neki nem kell izgulni!!!
Csak az a kérdés, ....
Válasz #325. hozzászólásra
Ne 6 Megát vegyél!!!!!!
6 Lexiont minimum! Úgy mint én. 3 már van de most jön még 3, h. a napra meg a kuk. ne maradjon decemberre! :-))))))