Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kicsit kezdem elveszteni a fonalat! :))
Szerintem mindenki jelentkezzen be pl. a jojatekra, és egy asztalhoz kell ülni egyszerre kártyázni. Ha jól tudom, akkor egy gépen csak egy ember jelentkezhet be a csalások miatt. :))
Mindenkinek a magánügye hogy milyen gépet vesz de ha még nem látott valaki annyi pénzt amennyiböl egy Sts-t meg lehet tölteni gázolajjal akkor ne verje itt a nyálát .
Ha valami normál méretü kombájnt hazudott volna ez a kisköcsög akkor nem szólok bele én sem de az hogy csak úgy lazán odalöki hogy 9880i ez márkiverte nálam a biztositékot
Én meg már voltam: Kriszta , Josey, Sanyi, MF vs. JD, zemtézé,... meg még a radai tudja h. ki a búbánat!!!
Jobb lesz ha tényleg elkezdek variálni h. boldog legyen aki erre tippel!
sziasztok. Én végképp nem akarok beleavatkozni a dolgokba,végig olvastam ezt a témát... Én béraratással nem foglakozok,ennek az árversenyéről nincs tapasztalat,viszont bérbálázok elég nagy tételben állattartó telepeknek. Sajon a partnerimtől tudom,hogy itt is van próbálkozás,alám akartak menni árban egyre többen,ausztriából behozott buherált göncök+mtz 82,és az ember még megymagyarázza h a hengerbálázója szecskáz is amihez 120-30 paci kell.. Na mind1,addig vártam az árral ameddig csak lehet,így nem tudódott ki nem tudtak alámígérni.meg a partnetek bíznak a minőségi munkámban. Én sem tartom jó ötletnek h lenyomják az árakat mindenféle "jó pénzt látok benne,ha ennek megéri nekem is" emberek..Az pedig h ki mekkora gépet vesz,szerintem telejesen magánügy,ehhez senkinek semmi köze...
NEM !
Volt itt régebben egy Claasm néven regisztált faszi szerintem rokona Vincének, meg annak akinek 6 db. 208-asa van , aki azzal dicsekedett hogy 2 db.580 LEX meg egy csomó ˝apró ˝kombájnja van .
Üdv!
"meg a másik amelyiknek 580-as Lexionjai vannak."
ezt rám értetted?? mert én mondtam h ültem 580asba meg 560asba egy párszor a nyáron mivel a kocsink nekik járnak fuvarozni meg amikor a miénket vágták akkor is ültem benne.
Jaj Vince már Te is kezded ezt a regisztrációs baromságot? Örültem már h. lecsillapodott ez a téma erre megint itt van. Mit gondolsz Te is azt mint Szabi , h. én is vagy 8 néven írogatok aztán magammal dumálok? Nagy lóf...t!
Aki meg ezt csinálja hadd csinálja ,legalább addig is leköti a fölös energiáit és nem pazarolja nagyobb állatságokra. Biztos túl keveset dolgozik sok benne az adrenalin. Jönne hozzám befognám úgy, h. ha csak simán gyalogolna mellettem, már délben halott volna! Kiégettetném belőle a reggeli zsíroskenyérből eredő kalóriát 0 perc alatt. :-))))
Külömben jó hogy vannak ilyen idióták is a fórumon mert máskülömben unalmas lenne az ebédidő így meg legalább lehet szórakozni
STS :ez a nap vicce:-)))))))))))
1némelyik kép miért nem jelenik meg nagyban ?
Mi a f...t kell vele csinálni h. nagyba mutassa?
Ez mondjuk nem vlm. meggyőző kép Vince, mi a rák az a felirat alul?????
6801 hozzászólás
Válasz #212. hozzászólásra
Nem tagadok haver!
Kicsit kezdem elveszteni a fonalat! :))
Szerintem mindenki jelentkezzen be pl. a jojatekra, és egy asztalhoz kell ülni egyszerre kártyázni. Ha jól tudom, akkor egy gépen csak egy ember jelentkezhet be a csalások miatt. :))
Válasz #210. hozzászólásra
Nem mindenki munkával kereste meg az ezekre valót.
Lehet Vince is ilyen.
Válasz #209. hozzászólásra
Mindjárt fog! :)))))))))))))
Válasz #208. hozzászólásra
Tagadsz,mi?! Ez is ellened szól!
Válasz #207. hozzászólásra
Miért fogok csalódni augusztus 6.ikán vagyis ma?
Mit emlegettem?
Válasz #201. hozzászólásra
Mindenkinek a magánügye hogy milyen gépet vesz de ha még nem látott valaki annyi pénzt amennyiböl egy Sts-t meg lehet tölteni gázolajjal akkor ne verje itt a nyálát .
Ha valami normál méretü kombájnt hazudott volna ez a kisköcsög akkor nem szólok bele én sem de az hogy csak úgy lazán odalöki hogy 9880i ez márkiverte nálam a biztositékot
Válasz #205. hozzászólásra
Tegyen boldoggá az asszony ha hazamész a daruzásból! :-))))))
Válasz #206. hozzászólásra
Én én vagyok nem vállalok be senkit!
Válasz #205. hozzászólásra
Mikor a faszba indul be az a szar amit emlegettél?????
Akkor majd utánam járhatsz unalomból.
De csalódni fogsz azt megsúgom most aug . 6-án.
Válasz #204. hozzászólásra
Ákos az biztos MTZ 552, mert mindig másról ír, és így álcázza magát:))
Válasz #203. hozzászólásra
Tégy már boldoggá Paldoo!!! :)))
Válasz #203. hozzászólásra
Ákost ki válalja be?
Én meg már voltam: Kriszta , Josey, Sanyi, MF vs. JD, zemtézé,... meg még a radai tudja h. ki a búbánat!!!
Jobb lesz ha tényleg elkezdek variálni h. boldog legyen aki erre tippel!
Válasz #199. hozzászólásra
Jó, Én csak 2t-t vállalok be, meg a Zsuzsát.
sziasztok. Én végképp nem akarok beleavatkozni a dolgokba,végig olvastam ezt a témát... Én béraratással nem foglakozok,ennek az árversenyéről nincs tapasztalat,viszont bérbálázok elég nagy tételben állattartó telepeknek. Sajon a partnerimtől tudom,hogy itt is van próbálkozás,alám akartak menni árban egyre többen,ausztriából behozott buherált göncök+mtz 82,és az ember még megymagyarázza h a hengerbálázója szecskáz is amihez 120-30 paci kell.. Na mind1,addig vártam az árral ameddig csak lehet,így nem tudódott ki nem tudtak alámígérni.meg a partnetek bíznak a minőségi munkámban. Én sem tartom jó ötletnek h lenyomják az árakat mindenféle "jó pénzt látok benne,ha ennek megéri nekem is" emberek..Az pedig h ki mekkora gépet vesz,szerintem telejesen magánügy,ehhez senkinek semmi köze...
Sőt sztem Húsfutár Vince, csak Így akarta marketingizélni, hogy milyen olcsón arat:))
Válasz #198. hozzászólásra
2??? Inkább 6
Meg Szabi is én vok, mind a 2:)
Válasz #194. hozzászólásra
A kicscsákót szerintem többet nem látjuk vagy lehet, hogy most is itt van csak más névvel!
Válasz #192. hozzászólásra
Szeretne a fene! De ha valaki el akar bánni velem, inkább téged verjen meg:)))
Én vagyok Paldoo!!!! :)))))
Kiváncsi vagyok felmeri-e fedni magát a a kiscsákó
Válasz #188. hozzászólásra
Nem igaz. Én vagyok Paldoo.
Majd tökön is szúrlak!
Csak szeretnél mi? :-)))))
Válasz #190. hozzászólásra
Most :S
Válasz #186. hozzászólásra
Na Tomi! Mosz a sok zs-zás után lesheted a támogatást!:D
Tudtuk! :)))
Én meg Paldoo vagyok:))
Válasz #186. hozzászólásra
Én meg itt vagyok az avatarképen!
Válasz #176. hozzászólásra
Tudod mit kis csákó én megkezdem a sort .
A nevem Sári Tamás címem 6449 Mélykút Kistemplom utca 4 e-mail: husfutar@freemail.hu Ha nagyon akarod kapsz még telefon számot is a címed ellenében.
Kiváncsi vagyok az ócskavasadra nagyon .
Válasz #184. hozzászólásra
NEM !
Volt itt régebben egy Claasm néven regisztált faszi szerintem rokona Vincének, meg annak akinek 6 db. 208-asa van , aki azzal dicsekedett hogy 2 db.580 LEX meg egy csomó ˝apró ˝kombájnja van .
Válasz #158. hozzászólásra
Üdv!
"meg a másik amelyiknek 580-as Lexionjai vannak."
ezt rám értetted?? mert én mondtam h ültem 580asba meg 560asba egy párszor a nyáron mivel a kocsink nekik járnak fuvarozni meg amikor a miénket vágták akkor is ültem benne.
Halli Vince hány méteres vágóasztalod van az sts-hez ???
Mutass egy képet az STS-edről és al van intézve a dolog.
Válasz #167. hozzászólásra
Mond a pontos címet és időpontott én ott leszek! :)
Emailben is irhatsz ha nem akarod, hogy itt lássák!
szaby24@citromail.hu
Válasz #173. hozzászólásra
Nem 100, 400-at mondott a gyerek.
Válasz #174. hozzászólásra
Jaj Vince már Te is kezded ezt a regisztrációs baromságot? Örültem már h. lecsillapodott ez a téma erre megint itt van. Mit gondolsz Te is azt mint Szabi , h. én is vagy 8 néven írogatok aztán magammal dumálok? Nagy lóf...t!
Aki meg ezt csinálja hadd csinálja ,legalább addig is leköti a fölös energiáit és nem pazarolja nagyobb állatságokra. Biztos túl keveset dolgozik sok benne az adrenalin. Jönne hozzám befognám úgy, h. ha csak simán gyalogolna mellettem, már délben halott volna! Kiégettetném belőle a reggeli zsíroskenyérből eredő kalóriát 0 perc alatt. :-))))
Húha! Mindjárt szétlesztek zavarva! :) Mi ez a stílus?!
Itt remélem nem rám gondolsz ...
Belőlem csak egy van : )
Válasz #174. hozzászólásra
Én egyre jobban szórakozok rajtad de még mindig nem veszlek komolyan
Egyre durvább ez a fórum ... Mondjuk a 6 Mega az tényleg kicsit hihetetlen számomra !
Főleg hogy 100 ha alatt van a terület az embernek .
Már csak a cím hiányzik!
DE AZ NAGYONNNNNN !!!!!!!!! :-)))))))))))
Külömben jó hogy vannak ilyen idióták is a fórumon mert máskülömben unalmas lenne az ebédidő így meg legalább lehet szórakozni
STS :ez a nap vicce:-)))))))))))
Akkor jól pofán leszel b.szva kisfiú, mert itt 1-esek nagyon pipák rád
Válasz #166. hozzászólásra
?
Válasz #160. hozzászólásra
Tudod mit kell tenni, h. megtudjuk van e neki tényleg 6 Megája?
Válasz #159. hozzászólásra
Eladta a Megákat vett helyette Sts-t:))))))))))
1némelyik kép miért nem jelenik meg nagyban ?
Mi a f...t kell vele csinálni h. nagyba mutassa?
Ez mondjuk nem vlm. meggyőző kép Vince, mi a rák az a felirat alul?????
Válasz #161. hozzászólásra
Most kezdődik a HADDELHADD gyerekek!!!!!!!!
Mi a baj a STS-el Pisti?