Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sokszor még többet is. Itt is kb 40 l/ha. hallottam már 50 literes fogyasztásról egy új JD-tól.
Ez van, tudom hogy sok de a gumik sem olcsók, pedig itt aztán kopik.
szőcs jános személyes barátom egy telephelyen dolgoztunk,ő még a 90-es évek elején kezdte az akkori kleine hungáriánál,most pedig egy német használtgép kereskedővel áll kapcsolatban/salltenböck/,ezen kívül könyvelőirodájuk van
Ha találnék kintről behozott gépet nem gondolkodnék rajta! Dominátor cséplö szerkezete nagyon jó! Nem vagyok hive a sokdobos cséplésnek.Kukiban törik aszemet, a száritók elkezdenek ilyen árak mellet befele rostálni! Átvételkor!
Pfff. Az nekem nem olyan jó. Most vettem egy Cl. Mediont bérmunkára. A gép szolgáltatási jegyzékben 15-18e/ha a gabona. Szecskázva +2e. Nálunk a szolgáltatók 15 ért mentek tavaly.
Hát a hatóságról:
Aputól a vámos kérte a széna vetőmagját... halálra röhögtem magam. Végül talált egy számlát, 25! kiló fűmaggal. És elfogadta azt... ÁÁÁ!
Egyébként itt nagyon fontos lenne leírni, milyen a talaj. Nálunk 10 km távolságban van nagyon kötött talaj is, és humuszos is! Nem mindegy. Réti talajon mindig mással kell dolgoznunk mint máshol. Hajdúság.
6801 hozzászólás
Válasz #47. hozzászólásra
Sokszor még többet is. Itt is kb 40 l/ha. hallottam már 50 literes fogyasztásról egy új JD-tól.
Ez van, tudom hogy sok de a gumik sem olcsók, pedig itt aztán kopik.
Válasz #49. hozzászólásra
Kell a kakaó, ha nehéz az anyag, még a nyugatiaknak is.
Ilyen sokat eszik a ZT-d Te Jani??? .-)
Csak nálatok vannak olyan durva talajok, ezt pedig meg kell fizetni!
Vagy szántsa meg a faszi a saját lovával.
Válasz #46. hozzászólásra
Az itt most akkor kijönne 27500-ra. Nálatok ezt megfizetik?
Válasz #44. hozzászólásra
elfogyasztott gázolaj x ára x 2.5.
Válasz #44. hozzászólásra
Hívott vlk. szántani?
Ki, mennyiért szánt, és mennyi gázolajból/ha?
Simitó 5000 konbi 5000 vetés kuk 5500 vegyszer 3000 huzatás 4500 mütrágya szorás 2500 borsó vet 7000+ áfa
szőcs jános személyes barátom egy telephelyen dolgoztunk,ő még a 90-es évek elején kezdte az akkori kleine hungáriánál,most pedig egy német használtgép kereskedővel áll kapcsolatban/salltenböck/,ezen kívül könyvelőirodájuk van
Szántásnak és a tárcsázásnak most mennyi a bérmunka díja?
Válasz #39. hozzászólásra
Telefonon már beszéltem vele,üzleti kapcsolatba nem kerültünk!
Válasz #36. hozzászólásra
szőcs jánosról jót hallottam
Válasz #37. hozzászólásra
Nem!
Válasz #23. hozzászólásra
Feri,Vaskúton Pálfit nem ismersz?
Válasz #34. hozzászólásra
Láttam őket,képen kiállitás alkalmával megnézem élőben!Tudsz a multjukról valamit?
Válasz #34. hozzászólásra
azok nem akarnak gépet eladni
lehet, hogy csak pénzmosók
Válasz #33. hozzászólásra
eurowest-nél Zircen van a honlapjukon,meg euro landtechnik szőcs jánost kerezsd
Válasz #32. hozzászólásra
max 10 miller
Válasz #31. hozzászólásra
mennyit szánsz rá?
Válasz #26. hozzászólásra
Ha találnék kintről behozott gépet nem gondolkodnék rajta! Dominátor cséplö szerkezete nagyon jó! Nem vagyok hive a sokdobos cséplésnek.Kukiban törik aszemet, a száritók elkezdenek ilyen árak mellet befele rostálni! Átvételkor!
Nem akartok földet bérelni odaadom ennyiért az összeset!
Válasz #27. hozzászólásra
Nézd meg az e-mail-ed
Válasz #27. hozzászólásra
lehet, hogy tudna jó használtat is
de én se gondolkodnék Mf kombányban
Válasz #25. hozzászólásra
Nincs "kedvem" elkölteni új kombájnra 40 millert!
Válasz #20. hozzászólásra
108-as dominator mercimotorral
Előtte még kérdezd meg Mfpistit, hogy árul-e kombájnt. Az MF is igen jó gép, de a legjobb része a PowerFlow asztala.
Alkatrész mindenhez van. Felénk mindenkinek Jd van nekem is 1188
Válasz #22. hozzászólásra
Claass-hoz ragaszkodnék,a fogyasztás és az alkatrész miatt! Baja 20km!
Válasz #20. hozzászólásra
kukira JD
Válasz #19. hozzászólásra
Reális ár!
Válasz #18. hozzászólásra
Érlelődik bennem a kombájn vétel gondolata! Olyan kellene amelyik biztonságosan elviszi a hato zúzós adaptert!
tavaj 14-ért arattam mindent
Válasz #17. hozzászólásra
Sz. Andornak is medionja van.
Válasz #12. hozzászólásra
Érdekelne a medion amit vettél! Ha nem titok ird le akörülményeket!
A szolgáltatoi árlistát felejtsétek el 20-25%-al alatta kell lenni hogy legyen munkád
Válasz #14. hozzászólásra
az a gond (valakinek szerencse), hogy sokan akarnak bérkombányozni és nagy a konkurencia ez árlezörő hatású
Nálunk11-13 agabona 13-15 a kuki,de idén emelünk az áron(ha tudunk)
Válasz #12. hozzászólásra
nálunk 13 volt tavaly
Pfff. Az nekem nem olyan jó. Most vettem egy Cl. Mediont bérmunkára. A gép szolgáltatási jegyzékben 15-18e/ha a gabona. Szecskázva +2e. Nálunk a szolgáltatók 15 ért mentek tavaly.
A kombájnolás az nem talajfüggő. Kalászos aratás szecskázással 13-15 ezer. Kuki szártépéssel ua.
Hát a hatóságról:
Aputól a vámos kérte a széna vetőmagját... halálra röhögtem magam. Végül talált egy számlát, 25! kiló fűmaggal. És elfogadta azt... ÁÁÁ!
Egyébként itt nagyon fontos lenne leírni, milyen a talaj. Nálunk 10 km távolságban van nagyon kötött talaj is, és humuszos is! Nem mindegy. Réti talajon mindig mással kell dolgoznunk mint máshol. Hajdúság.
Válasz #8. hozzászólásra
rajtatok tartom a szemem!
De nem szarok a saját fészkembe!
Válasz #7. hozzászólásra
Az APEH ellenőr inkább figyelje a politikusok gaztetteit!
vigyázzatok mit irtok,figyel az apeh ellenőr
Válasz #5. hozzászólásra
Optimával!
Válasz #3. hozzászólásra
SPC-vel???
Válasz #1. hozzászólásra
Egy kicsit keveset írtol.
Válasz #2. hozzászólásra
5000ft-t vetek mütrágya nélkül ,műtr-val 6000ft/ha
Válasz #1. hozzászólásra
8-10.000 Ft /ha az Accordos direktvetés