Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Pfff. Az nekem nem olyan jó. Most vettem egy Cl. Mediont bérmunkára. A gép szolgáltatási jegyzékben 15-18e/ha a gabona. Szecskázva +2e. Nálunk a szolgáltatók 15 ért mentek tavaly.
Hát a hatóságról:
Aputól a vámos kérte a széna vetőmagját... halálra röhögtem magam. Végül talált egy számlát, 25! kiló fűmaggal. És elfogadta azt... ÁÁÁ!
Egyébként itt nagyon fontos lenne leírni, milyen a talaj. Nálunk 10 km távolságban van nagyon kötött talaj is, és humuszos is! Nem mindegy. Réti talajon mindig mással kell dolgoznunk mint máshol. Hajdúság.
6819 hozzászólás
tavaj 14-ért arattam mindent
Válasz #17. hozzászólásra
Sz. Andornak is medionja van.
Válasz #12. hozzászólásra
Érdekelne a medion amit vettél! Ha nem titok ird le akörülményeket!
A szolgáltatoi árlistát felejtsétek el 20-25%-al alatta kell lenni hogy legyen munkád
Válasz #14. hozzászólásra
az a gond (valakinek szerencse), hogy sokan akarnak bérkombányozni és nagy a konkurencia ez árlezörő hatású
Nálunk11-13 agabona 13-15 a kuki,de idén emelünk az áron(ha tudunk)
Válasz #12. hozzászólásra
nálunk 13 volt tavaly
Pfff. Az nekem nem olyan jó. Most vettem egy Cl. Mediont bérmunkára. A gép szolgáltatási jegyzékben 15-18e/ha a gabona. Szecskázva +2e. Nálunk a szolgáltatók 15 ért mentek tavaly.
A kombájnolás az nem talajfüggő. Kalászos aratás szecskázással 13-15 ezer. Kuki szártépéssel ua.
Hát a hatóságról:
Aputól a vámos kérte a széna vetőmagját... halálra röhögtem magam. Végül talált egy számlát, 25! kiló fűmaggal. És elfogadta azt... ÁÁÁ!
Egyébként itt nagyon fontos lenne leírni, milyen a talaj. Nálunk 10 km távolságban van nagyon kötött talaj is, és humuszos is! Nem mindegy. Réti talajon mindig mással kell dolgoznunk mint máshol. Hajdúság.
Válasz #8. hozzászólásra
rajtatok tartom a szemem!
De nem szarok a saját fészkembe!
Válasz #7. hozzászólásra
Az APEH ellenőr inkább figyelje a politikusok gaztetteit!
vigyázzatok mit irtok,figyel az apeh ellenőr
Válasz #5. hozzászólásra
Optimával!
Válasz #3. hozzászólásra
SPC-vel???
Válasz #1. hozzászólásra
Egy kicsit keveset írtol.
Válasz #2. hozzászólásra
5000ft-t vetek mütrágya nélkül ,műtr-val 6000ft/ha
Válasz #1. hozzászólásra
8-10.000 Ft /ha az Accordos direktvetés
Vita inditónak szántam! Nálunk:Kombinátor 1 soron 4000.Rapid vetés közepes talajmunkával 8000ft.Mütrágya szórás 1000-1500ft6ha permetezés 2500-3000ft/ha irjátok le véleményeteket!