Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szem Howkinsz #4318. hozzászólásáraTisztelt Gabi!
Az MTZ fórumot azért hagytam ott annak idején, mert Te szétbarmoltad a szürkéddel. Légy oly kedves, és ne tedd ezt a többi fórummal is. Azért néz be ide az ember, hogy az aktuális tarifákról, változásokról értesüljön, nem azért, hogy megoszd velünk, milyen pálinkád, vagy borod van. KÖSZÖNJÜK.
Válasz Szem Howkinsz #4313. hozzászólásáramé nem vetté inkább netes pénztárgépet,oszt még lett volna időd vágni egy kis zőöödet a salloddal,hogy a kocsmába mégjobb legyen a hangulat!!!!!!
Válasz fexco #4311. hozzászólásáraNe mesélj már,láttam már megyfán pókot!
Te mész hatbe nyolcba padlógázon ,szedik a forgót sallóval,hol a videó?
Esetleg kombánjall!
Válasz Szem Howkinsz #4309. hozzászólásárajóvan,mostmár látom mi a gáz...cseréld le az embereidet,mert nálunk itt nem 1-esbe,hanem 7-8.ba mennek,ja és padlógáz.és ami a poén,hogy 6sort szednek eccerre,mert ugyebár az kikötés,mivel 6sorossal lett vetve...igy nálunk naponta 5-6 hóldat lecsipegetnek....ugyhogy cseréld le az embereid,mert igy nem lesz maszek!!!!
Válasz Tanonc #4308. hozzászólásáraTudod vennék kombájn ha nem vették volna el a nagyapámtól a földet,mikor a tsz feloszlott!
Neki 20 holdon gazdálkodott,mikor fiatal volt lóval!
és adtak neki ezek a fiatal komunisták,a 3 hektárt,és itt se dolgozott a tszbe se a falunak adózott!
Ők tszben veszerből és növénytermesztésből kiválló volt oklevele volt,igaz akkor még nem volt nagy a veszer készlet,de 1920ban született!
Válasz fexco #4307. hozzászólásáraNe csukságolj velem,hogy csináljam, 50ha kombájold le!
Nehogy ,már te mond meg és az ember meg elvágja a kezét!
Meglehet csinálni mindet,,csak ahogy napi 2 holdat kell vágni
Válasz Szem Howkinsz #4304. hozzászólásáraha megtudod oldani a szárzúzást is,akkor beszélgetünk!!!meg persze ha acc számlát,40-50 ha lesz,+meg ha jól nyomod neki,mongyuk nem1be,hanem 8-8hosszu,ahhor még a szomszéd gazdatársaimat is beprooootezsálom!!!!!!ugyhogy a potkocsidra heggesz fel a platora min.10-es lemezt,mert amire végzel szarrá kopik......
Válasz Tanonc #4305. hozzászólásáraEgy az ,hogy a kutya se hív,mert mindenki sokalja az árát!
Képzel el egész nap mászóba menni az nem keveset fogyaszt!
Na meg a cséplőgép is fogaszt!
A gép kopik és a pótkocsi is meg a bugaverő is!
20-30 közt mennek!
de én nem is mentem,elég volt a 4 holdat betakaritani ,napi egy hold ment le két vágó egy kiszedővel!
Válasz fexco #4303. hozzászólásáraHa jó meg fizetik akkor bizos ,felteszem van két kaloda ,és mehet három ember vághatja belefelé egy tank bezinnel,alapjáraton!
max ha nem kell messze menni!
volt hogy 25-30eft sokalták!
Egész nap a gép pötyög,és a cséplögép is !
napi reggel 8tól 17ig ! terep 1 simán 800-900 fordulaton http://indavideo.hu/video/Forgocsepeles
Válasz gjoni #4299. hozzászólásáraCsak nem olyan az emberek mint nálatok!
Nálunk 20an járnak de csak 5 fizet,és a többi csak hitel,és abból nem lehet megélni ha persze nem adják meg! Nekem elegem volt,berugva jöttek,és mikor kiadtam a italt akkor meg vitatkoztak,ennyi megy annyi,pedig ki volt irva,azt hitték át akarom vágni,sosem még 5 forintott nem fogadtam el !
Válasz Szem Howkinsz #4297. hozzászólásáraLátod milyen bolond vagy ,olyan még nem volt hogy egy kocsma ne menne alkesz mindig van ,! Kocsmáros , Patika meg temetkezési vállalkozó sose fog éhen halni!
Válasz gjoni #4296. hozzászólására11 évig voltam kocsmáros!
Becsületes ,még 10 fillért se tettem el,csak becsuktam,mert,internetes gépet kellett venni 200eft és az már sok!
aki lopni akar az ugyis kijátsza bármilyen gép van!
Becsületes ,még 10 fillért se tettem el,csak becsuktam,mert,internetes gépet kellett venni 200eft és az már sok!
Válasz gjoni #4290. hozzászólásáracsak tudni akarom az árát,menni akarok maszekolni!
kiszámoltam,remélem jó az adatszámitás!
de hagyjuk ,mert ki mind tonyónak tartottok!
Válasz gjoni #4290. hozzászólásáracsak tudni akarom az árát,menni akarok maszekolni!
Sztok,
B.U.É.K
Hogy megy a bérmunka a szántóföldeken?
MTZ-82es hektárra
Szabolcs megyében
2,8m kombi
3,2m vontatott tárcsa
spc vetőgép 4 soros sószórós
2 soros szártépő RZ
3 fejes vogel eke 90cm?
ki hogy csinálja 2016ban!
Ja és ne azt mutassátok ami agroinformon és 2014es adta!
Köszönöm
Válasz UE-28 #4284. hozzászólásáraBálázo fuggo ! Én mondjuk nem g..ciznék vele mivel lassabban halad és baztatja a gépet nagyon mivel már keményre guritott elötömöritett anyagot tömnek belé megint és van amikor fullon dolgozik a gép van amikor meg üresen csattog a körbálát ki kell guritani oda vissza tolatgatni kell mert kézzel szedegetve körbe a bálábol ne mfog menni egyszeruen .....egy szoval egy igazi ge..i melo én nem mennék el ha dupla pénzt fizet se esetleg ha jo ismerösöm de még akkor is lebeszélném !
Ha körbálából kell kis kockát ütni, akkor azért reálisan mennyi pénzt lehet elkérni. Rövidesen kéne csinálni, mondjuk el van rakva minden, plusz a szomszéd faluba kell átmenni.
Nem akarom átverni a megrendelőt, de önköltségen se szeretnék dolgozni.
6819 hozzászólás
Válasz csoppika #4322. hozzászólásáraÉs ha a kutyának lelapul a füle??
Válasz apuci #4321. hozzászólásáraNem biztos, hogy tudja, de ha nincs is kecske, kutya biztosan van...
Válasz Szem Howkinsz #4320. hozzászólásáraTudod mi az elnézés????
Válasz wernerj #4319. hozzászólásáraelnézést
Válasz Szem Howkinsz #4318. hozzászólásáraTisztelt Gabi!
Az MTZ fórumot azért hagytam ott annak idején, mert Te szétbarmoltad a szürkéddel. Légy oly kedves, és ne tedd ezt a többi fórummal is. Azért néz be ide az ember, hogy az aktuális tarifákról, változásokról értesüljön, nem azért, hogy megoszd velünk, milyen pálinkád, vagy borod van. KÖSZÖNJÜK.
Válasz fexco #4315. hozzászólásáraHordó izü borom van!
és müanyag kanna izü pálinkám tavalyi főzték,megmentes !
Válasz fexco #4316. hozzászólásáramegsugo-megsugom
Válasz Szem Howkinsz #4313. hozzászólásáranem mese,idén lesz videó.amugy megsugo neked,még a kukoricát is igy szeggyük...csak ott 6-7hosszú
Válasz fexco #4314. hozzászólásáraezt komolyan mondom,ha veszel netpénztárat,elmegyek páviánházára egyik nap,megiszok egy titanikot....
Válasz Szem Howkinsz #4313. hozzászólásáramé nem vetté inkább netes pénztárgépet,oszt még lett volna időd vágni egy kis zőöödet a salloddal,hogy a kocsmába mégjobb legyen a hangulat!!!!!!
Válasz fexco #4311. hozzászólásáraNe mesélj már,láttam már megyfán pókot!
Te mész hatbe nyolcba padlógázon ,szedik a forgót sallóval,hol a videó?
Esetleg kombánjall!
Válasz fexco #4311. hozzászólására
Válasz Szem Howkinsz #4309. hozzászólásárajóvan,mostmár látom mi a gáz...cseréld le az embereidet,mert nálunk itt nem 1-esbe,hanem 7-8.ba mennek,ja és padlógáz.és ami a poén,hogy 6sort szednek eccerre,mert ugyebár az kikötés,mivel 6sorossal lett vetve...igy nálunk naponta 5-6 hóldat lecsipegetnek....ugyhogy cseréld le az embereid,mert igy nem lesz maszek!!!!
Válasz Tanonc #4308. hozzászólásáraTudod vennék kombájn ha nem vették volna el a nagyapámtól a földet,mikor a tsz feloszlott!
Neki 20 holdon gazdálkodott,mikor fiatal volt lóval!
és adtak neki ezek a fiatal komunisták,a 3 hektárt,és itt se dolgozott a tszbe se a falunak adózott!
Ők tszben veszerből és növénytermesztésből kiválló volt oklevele volt,igaz akkor még nem volt nagy a veszer készlet,de 1920ban született!
Válasz fexco #4307. hozzászólásáraNe csukságolj velem,hogy csináljam, 50ha kombájold le!
Nehogy ,már te mond meg és az ember meg elvágja a kezét!
Meglehet csinálni mindet,,csak ahogy napi 2 holdat kell vágni
Válasz Szem Howkinsz #4306. hozzászólásáraakkor vegyél egy kombájnt azzal olcsóbban tudsz menni és talán több munkád is lesz.
Válasz Szem Howkinsz #4304. hozzászólásáraha megtudod oldani a szárzúzást is,akkor beszélgetünk!!!meg persze ha acc számlát,40-50 ha lesz,+meg ha jól nyomod neki,mongyuk nem1be,hanem 8-8hosszu,ahhor még a szomszéd gazdatársaimat is beprooootezsálom!!!!!!ugyhogy a potkocsidra heggesz fel a platora min.10-es lemezt,mert amire végzel szarrá kopik......
Válasz Tanonc #4305. hozzászólásáraEgy az ,hogy a kutya se hív,mert mindenki sokalja az árát!
Képzel el egész nap mászóba menni az nem keveset fogyaszt!
Na meg a cséplőgép is fogaszt!
A gép kopik és a pótkocsi is meg a bugaverő is!
20-30 közt mennek!
de én nem is mentem,elég volt a 4 holdat betakaritani ,napi egy hold ment le két vágó egy kiszedővel!
Válasz Szem Howkinsz #4289. hozzászólásáraErre szerintem minden a tavalyi áron megy ahogy az előtt is, nincs varia.
Válasz fexco #4303. hozzászólásáraHa jó meg fizetik akkor bizos ,felteszem van két kaloda ,és mehet három ember vághatja belefelé egy tank bezinnel,alapjáraton!
max ha nem kell messze menni!
volt hogy 25-30eft sokalták!
Egész nap a gép pötyög,és a cséplögép is !
napi reggel 8tól 17ig ! terep 1 simán 800-900 fordulaton http://indavideo.hu/video/Forgocsepeles
Válasz Szem Howkinsz #4300. hozzászólásáraa bugaverővel is válalsz maszekot????
Válasz fida91 #4301. hozzászólására
Nem, nem bíznám másra.
Válasz gjoni #4299. hozzászólásáraCsak nem olyan az emberek mint nálatok!
Nálunk 20an járnak de csak 5 fizet,és a többi csak hitel,és abból nem lehet megélni ha persze nem adják meg! Nekem elegem volt,berugva jöttek,és mikor kiadtam a italt akkor meg vitatkoztak,ennyi megy annyi,pedig ki volt irva,azt hitték át akarom vágni,sosem még 5 forintott nem fogadtam el !
Válasz Szem Howkinsz #4297. hozzászólásáraLátod milyen bolond vagy ,olyan még nem volt hogy egy kocsma ne menne alkesz mindig van ,! Kocsmáros , Patika meg temetkezési vállalkozó sose fog éhen halni!
Válasz Szem Howkinsz #4294. hozzászólásáraTe nem munkanélküli vagy naplopó
Válasz Szem Howkinsz #4294. hozzászólásáraTe nem munkanélküli vagy naplopó
Válasz DZSIMI #4293. hozzászólásáraPersze,akkor több minden!Tudod munka nélküli vagyok,
Válasz Szem Howkinsz #4292. hozzászólásáraSzámlát ugye adc rola
Válasz Szem Howkinsz #4289. hozzászólásáraVegyed be a gyógyszered , má megint kezded ?
Sztok,
B.U.É.K
Hogy megy a bérmunka a szántóföldeken?
MTZ-82es hektárra
Szabolcs megyében
2,8m kombi
3,2m vontatott tárcsa
spc vetőgép 4 soros sószórós
2 soros szártépő RZ
3 fejes vogel eke 90cm?
ki hogy csinálja 2016ban!
Ja és ne azt mutassátok ami agroinformon és 2014es adta!
Köszönöm
Válasz Pici #4286. hozzászólásáraWelger AP42.
Válasz fida91 #4285. hozzászólására
Rendről bálázok 100 ft-ért, és ott csak tekerem a kormányt.
Válasz UE-28 #4284. hozzászólásáraBálázo fuggo ! Én mondjuk nem g..ciznék vele mivel lassabban halad és baztatja a gépet nagyon mivel már keményre guritott elötömöritett anyagot tömnek belé megint és van amikor fullon dolgozik a gép van amikor meg üresen csattog a körbálát ki kell guritani oda vissza tolatgatni kell mert kézzel szedegetve körbe a bálábol ne mfog menni egyszeruen .....egy szoval egy igazi ge..i melo én nem mennék el ha dupla pénzt fizet se esetleg ha jo ismerösöm de még akkor is lebeszélném !
Moderátor által módosítva: 2016-04-29 14:25:31
Üdv!
Ha körbálából kell kis kockát ütni, akkor azért reálisan mennyi pénzt lehet elkérni. Rövidesen kéne csinálni, mondjuk el van rakva minden, plusz a szomszéd faluba kell átmenni.
Nem akarom átverni a megrendelőt, de önköltségen se szeretnék dolgozni.
S.O.S. kéne a válasz, köszönöm!
Válasz jozef19 #4282. hozzászólásáraÉn nem szoktam maszekolni, de sztem ezek az árak a 400-450ft-os GO ár idején alakultak ki...
Válasz csoppika #4279. hozzászólásáraAz a fajta ismeretlen...
Válasz Kolláth Tamás #4278. hozzászólásáraó bocsánat majd összeszedem magamat
fáradt vagyok
Válasz Kolláth Tamás #4278. hozzászólásáraismered azt a nótát hogy:azt mondják hogy média sztár.........
Válasz jozef19 #4277. hozzászólásáraFelétek a direktvető mennyiért megy?
Válasz kori01 #4275. hozzászólásáraHol a humorod? A medikust mindig szívatod!
Válasz csoppika #4272. hozzászólásáraItt meg 4ropi és tankolják is...
Válasz csoppika #4272. hozzászólásáraItt meg 4ropi és tankolják is...
Válasz Kolláth Tamás #4273. hozzászólásárahülye hozzászólás
köszönöm
Válasz kori01 #4269. hozzászólásáraAmennyit akarsz!
Válasz kori01 #4269. hozzászólásáraFelénk sima magszekrényessel , gabona, kb 6-8000/ha nettó.