Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
10 ha/h azt mondják a Maxicutra-De most nézd a másik dolgot, kolléga azt írja grubberozás 1 olyan kékcsodával 10-12 ezer, errefelé annyiért vetnek zöldsárgával-pirossárgával,holott a vetés jóval temposabb és könnyebb meló, vagy a grubberozás lehet inkább 16-18 ezer 20cm mélyen. Te hogy látod Hecci
Miért lenne egyező? ....kérdezzük mi
Húzhatod mint az állat.......gondoljuk mi......
1 olyannal traktorral ami a 4sort vizszintesezi........ gondoljuk mi.......
Válasz #4026. hozzászólásra
Kössz az infót!
Mondjuk én arra gondoltam hogy tárcsázás után lenne ez a művelet, és aztán vetés. És az aprítóhenger tarifáról nincs infód?
Valaki meg tudná mondani hogy pl. 1 Lemken karát grubberral mennyiért csinálják hektárját búza alá. A másik meg a Dalbo maxicut aprító henger napratarlón milyen tarifája lehet?? Ha valaki tudna infóval szolgálni azt megköszönném
Jó a forgókapás, de vannak hátrányai. Nameg annak az árából kapsz egy kombinátort és egy ásóboronát, azzal a két géppel pedig előrébb vagy mint egy forgókapással. Forgókapás a mostani tavaszokon csak karcolgatja a föld tetejét...
Szerintetek mi a reális ára kis kocka széna szállításnak közúton, 40 km oda (szlovákiába).
Tehát 80 km, és ha összejön az üzlet mire kell odafigyelni, ha traktorral átmegyünk a "határon"?
Azt elfelejtettem ,hogy m2 az meg a következö
tárcsa vetés szárvágózás 1,4 holdja=8000-8500ft- hektárja=14000ft!
Szántás 2,8x
Holdja-16eft-20ig-hektár-28-30ig! ki hogy kerekit m2 vagy 2,8vagy 3 számolja 1,4 vagy 1,5tell szántás vagy tárcsa m2 de ölbe az jobb !
5ft/ölje - szártépö tárcsa vetés!
10ft/ölje Szántás
1hold=1600öl
1hektár=2777öl!
8000ft=holdja szártépö
14000-15000ft hektárja,de lehet idén máe emelkedni fog !
Hallottam valaki 10eft vágja holdját és 17-20körül a hektárt
6-7Ft ölje a szárvágózásnak! De ki hogy dolgozik,hogy a gázolaj se olcsó 450körül van és még más is kell ha véletlenül beszarik!
Én ugy hallottam,hogy a tárcsa vetés szárvágózás 5ft/ölje
szántás 10ft/ölje
1hold=1600öl
1hektár =2777öl
1hold=8000ft szárvágózás de van aki elkér 10-15eft is
hektár=14000ft Szárvágózás tárcsa vetés!
Szántás
1hold=16000ft
1hektár=28eft
ki hogy tudja a másikat becsapni,valaki drágán valaki olcsón dolgozik ha már van kinek!
Jó napot.
Két hektár rétet szeretnék tárcsáztatni, tele van traktor nyomokkal. Mire számíthatok kb. mennyit kérnek ilyenért? Van benne pár fűz tuskó is ami föld szintbe el van vágva. Illetve érdekelne, hogy ez Mágocstól kb 10 km-re van, van-e valaki innen erről a környékről aki vállalná. Köszönöm.
Hali!
Mtz 2m függőleges tengelyű szártépő terep 5-tel mentem mennyiért lehet csinálni hektárját 40-60cm gaz volt benne!
Területet nem tudja a gazda milyen nagy de olyan 16L körül evett a gép!
6793 hozzászólás
Válasz #4044. hozzászólásra
Tehát km-e mennyiiiiii ekkora szuper megbízatásnál
Válasz #4043. hozzászólásra
2e juró
1000t kuk. átszállítása raktárból raktárba pótos teherkocsival 25kmre mennyi?
Válasz #4041. hozzászólásra
Miert fontos az, hogy hány soros? Mit befolyásol? Szerinted a több soros olcsóbb vagy drágább?
Ezt épp úgy nem ertem, mint amikor valaki megkérdezi, hogy MTZ-vel mennyi a szarzuzast. Pont annyi, mint Fendt-el...
Sziasztok.
6 soros nassal mennyiért vágjátok a naprát, I'll. 6 soros orossal a kukit?
Szállětás trakival mennyi kme?
Válasz #4039. hozzászólásra
Majd akkor küldetek pár uszá......lyt lefele a Dunán amin még van pár tonnának lukkkk oszt bepakuhacc hehehhe
(majdnem pontossal ment a uszáj )
Válasz #4038. hozzászólásra
Normálisabb tótokat bevösszük a buliba!
Válasz #4037. hozzászólásra
fu a szlávokkal lehet bizniszőni
kár h. nem vagy tót adnák el 60ért szivesen
Válasz #4036. hozzászólásra
Majd eladjuk,a szerbeknek,a szerbek meg az oroszoknak és a nagy EUNAK meg
tátva marad a szája !
Válasz #4034. hozzászólásra
Feribácsi kukoricával micsinálsz idén?
Válasz #4034. hozzászólásra
Faxtudja nekünk a hitelmerités az életünk a tanyán
Válasz #4033. hozzászólásra
Hecikém! Mi aza lizing vagy micsoda???
Válasz #4031. hozzászólásra
Fojtogatja itet a lízing 20éve persze tudjuk......
Válasz #4030. hozzászólásra
Ha FB aszondja 10ért csinálja akkor ez a szomorú helyzet nincs mese.......
Válasz #4030. hozzászólásra
10 alatt vetünk a piros-sárgával!
Válasz #4029. hozzászólásra
10 ha/h azt mondják a Maxicutra-De most nézd a másik dolgot, kolléga azt írja grubberozás 1 olyan kékcsodával 10-12 ezer, errefelé annyiért vetnek zöldsárgával-pirossárgával,holott a vetés jóval temposabb és könnyebb meló, vagy a grubberozás lehet inkább 16-18 ezer 20cm mélyen. Te hogy látod Hecci
Válasz #4028. hozzászólásra
Miért lenne egyező? ....kérdezzük mi
Húzhatod mint az állat.......gondoljuk mi......
1 olyannal traktorral ami a 4sort vizszintesezi........ gondoljuk mi.......
Válasz #4027. hozzászólásra
Nem elterjedt,de a szártépőzésel megegyező lehet a tarifa!
Válasz #4026. hozzászólásra
Kössz az infót!
Mondjuk én arra gondoltam hogy tárcsázás után lenne ez a művelet, és aztán vetés. És az aprítóhenger tarifáról nincs infód?
Válasz #4025. hozzászólásra
gruberozás,20cm mélyen 10-12000Ft/hektár ,attól is függ,hogy első művelet,vagy második!
Valaki meg tudná mondani hogy pl. 1 Lemken karát grubberral mennyiért csinálják hektárját búza alá. A másik meg a Dalbo maxicut aprító henger napratarlón milyen tarifája lehet?? Ha valaki tudna infóval szolgálni azt megköszönném
Válasz #4023. hozzászólásra
Köszi, közben személyesen egy ismerős gazdát is megkérdeztem ő is ilyen tarifát mondott, 200 ft/km.
Válasz #4021. hozzászólásra
Én azthiszem 10 ért vittem 25 km-re tavasszal bálát.
Válasz #4016. hozzászólásra
Jó a forgókapás, de vannak hátrányai. Nameg annak az árából kapsz egy kombinátort és egy ásóboronát, azzal a két géppel pedig előrébb vagy mint egy forgókapással. Forgókapás a mostani tavaszokon csak karcolgatja a föld tetejét...
Szerintetek mi a reális ára kis kocka széna szállításnak közúton, 40 km oda (szlovákiába).
Tehát 80 km, és ha összejön az üzlet mire kell odafigyelni, ha traktorral átmegyünk a "határon"?
Én 15000 ft nettóra gondoltam, az reális lehet?
Válasz #4019. hozzászólásra
Ölbe akkor jó a dolog ha benne a menyecske
Válasz #4018. hozzászólásra
Azt elfelejtettem ,hogy m2 az meg a következö
tárcsa vetés szárvágózás 1,4 holdja=8000-8500ft- hektárja=14000ft!
Szántás 2,8x
Holdja-16eft-20ig-hektár-28-30ig! ki hogy kerekit m2 vagy 2,8vagy 3 számolja 1,4 vagy 1,5tell szántás vagy tárcsa m2 de ölbe az jobb !
Válasz #4001. hozzászólásra
5ft/ölje - szártépö tárcsa vetés!
10ft/ölje Szántás
1hold=1600öl
1hektár=2777öl!
8000ft=holdja szártépö
14000-15000ft hektárja,de lehet idén máe emelkedni fog !
Hallottam valaki 10eft vágja holdját és 17-20körül a hektárt
6-7Ft ölje a szárvágózásnak! De ki hogy dolgozik,hogy a gázolaj se olcsó 450körül van és még más is kell ha véletlenül beszarik!
Nébih honlapján egyszerűen tudsz területet mérni.
Válasz #4015. hozzászólásra
Szia Sanyi!
952.3-as Mtz teljesítményéhez lesz kiválasztva.
Tudom, mindhárom gép szépen dolgozik, de 3-at nem veszek
Válasz #4013. hozzászólásra
Fontos volna tudni mivel akarod húzni, meg mekkorát akarsz venni.
Én ugy hallottam,hogy a tárcsa vetés szárvágózás 5ft/ölje
szántás 10ft/ölje
1hold=1600öl
1hektár =2777öl
1hold=8000ft szárvágózás de van aki elkér 10-15eft is
hektár=14000ft Szárvágózás tárcsa vetés!
Szántás
1hold=16000ft
1hektár=28eft
ki hogy tudja a másikat becsapni,valaki drágán valaki olcsón dolgozik ha már van kinek!
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok, remélem tudtok segíteni...
15-20 AK-ás földekre, szántás elmunkálásra (kukoricaszár) és magágy készítésre (búza, tengeri) melyiket ajánlanátok megvenni :
forgókapa, ásóborona , kompaktor ,
Olyantól kérdezném aki mindhármat ismeri. Köszi
Válasz #4008. hozzászólásra
Kb 15 ...
Válasz #4008. hozzászólásra
20 ezer,Szalacsi bácsi "30 ezer"-ér vágná.Atom bunkerébe betárolná.Hehe.
Válasz #4009. hozzászólásra
Reális árak!
Válasz #4006. hozzászólásra
Szabolcsban 18000 +Áfa a szántás kombinátor 6000, tárcsa 8000 ,vetés 7000 és a szártépőzés is +áfa.
Napraforgót mennyiért vágják?NAS asztallal,nem zúzós.
Válasz #4006. hozzászólásra
Üdv!
Én jó szokásomhoz hűen 6000 Ft.+ üzemanyag/HA-ért szántok.
Ki mennyiért szánt,vet?
Válasz #3995. hozzászólásra
Nálunk 1000-ért viszik báláját helyben!
Válasz #3969. hozzászólásra
2000 ben 75 ft ért vitték a tej nek literjét most 90 ft / liter akkor 500 ért báláztak és 10 000 ért arattak . Hogyis van ez ?? :-(
Jó napot.
Két hektár rétet szeretnék tárcsáztatni, tele van traktor nyomokkal. Mire számíthatok kb. mennyit kérnek ilyenért? Van benne pár fűz tuskó is ami föld szintbe el van vágva. Illetve érdekelne, hogy ez Mágocstól kb 10 km-re van, van-e valaki innen erről a környékről aki vállalná. Köszönöm.
15 ezer/ha ért vállalnak felénk.
Hali!
Mtz 2m függőleges tengelyű szártépő terep 5-tel mentem mennyiért lehet csinálni hektárját 40-60cm gaz volt benne!
Területet nem tudja a gazda milyen nagy de olyan 16L körül evett a gép!
Válasz #3999. hozzászólásra
az a másik hazája a a víziszárnyasnak
Válasz #3997. hozzászólásra
Békés megye!
Válasz #3996. hozzászólásra
MTZ-s órabér erre is 6000 nettóban
szia merre libázik?
Na ez már eléggé hasonlít arra amit én szeretnék csinálni, bruttóba gondolkodok akkor 8 , jó lenne kb