Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2917. hozzászólásra
Elküldtem Neked is a képeket,de csak a javított gépeimről vannak képeim,a szétszdettekről,meg darabokról nincs.
Most pont volt egy darabokba,de az is már elég jól össze van rakva,holnap reggel toljuk össze.
Válasz #2884. hozzászólásra
Üdv!
Elküldtem a képeket,de nem tudom hogy odaértek-e,mert mindig jött egy visszajelzés,amit nem tudok mire vélni.
Majd nézd meg,ha nem ért oda akkor újra elküldöm őket,meg azt is nézd meg hogy jó mail címet adtál-e meg!
Blokknak kiírja a területét. A hrsz-nek a területét esetleg kifüggesztésnél írják. Az is településtől meg megyétől függ, mert nálunk nem írnak területet de máshol már láttam.
Hát ha kiírná, akkor nem kellett volna területazonosítást csinálni korábban. "Felesleges" adatokat nem fognak kiíratni, akkor a földhivataloknak nem lenne bevétele.
A hrsz-t megtalálom, csak annak a területét nem tudom. Esetleg ha körberajzolom, de az nem biztos, mert lehet, hogy több hrsz-ú táblát művelnek egyben.
Pár éve egy illető eladott 2 ha-nyi lucernát talpon 2,5 ha-nak. Akit átvertek ment kaszáltatni, sodortatni.... A traktoros tudta, hogy ez csak 2 heki, megcsinálta annak az árában. Egy év múlva ment a tulaj is ugyanoda kaszáltatni, sodorni... ! A traktoros egyből mondta neki, hogy a kaszálás 2,5ha x .... ft, a sodrás 2,5 ha x .... ft .
bobcat el ami nem egy csucstechnika ki mennyiért vállalna ebben az évben már bérmunkát óra dijba? vagy miket lehet hallani itt 5000ft/ó volt eddig....most jelenleg istálló takaritás lenne trágyavillával!
Válasz #2899. hozzászólásra
Az kicsit necces ezért a pénzért.
Ha nem Én tankolok,akkor akár 3 hektárt is megcsinálok ami 5 km-re van hektárpénz+üzemanyagért.
a terület nagyságát meg az ablakok alján adja ki vagy rákattintassz a kijelölt részre és akkor is kiírja! előtte persze körbe kell rajzolni a sokszögges ábrával!
Válasz #2882. hozzászólásra
Én mindenkit úgy kezelek hogy becsületes,nem keresem benne a csibészt.
Ha viszont nem stimmel amit mond,akkor utánajárok,de nagyon ritka hogy bepróbálkoznak.
amit az ember évek ota csinál az okés ha uj ember jön akkor az már gyanus de volt már olyan is akinek 2 éve is kaszáltam lucernát és állitotta hogy annyi de gyanus volt azota minden melot amit kér másik földön lemérek....
Válasz #2871. hozzászólásra
Én az időböl,meg az üzemanyagból tudom ha be akarnak mázolni,akkor meg szoktam mérni egy menetet hány méter,meg düllőbe is mérek eggyet.Igaz ezt csak akkor tudom megcsinálni ha 55-ös traktorral megyek.
De általában visszatérő kuncsaftjaim vannak.
Meg mikor aratok,akkor meg tudom mérni,és akkor szántáskor is annyi.
amiket kéne csinálni mindig lemegyek megnézni hol van melyik ut merre hány méter! és térképen alapbol látszik szoval én ugy keresem meg hogy szemre hol van és ugy rajzolom körbe! az én területeimen századra pontosan jot adott ki értékeket!
6823 hozzászólás
Válasz #2922. hozzászólásra
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Megjöttek a képek. Köszi
Válasz #2917. hozzászólásra
Elküldtem Neked is a képeket,de csak a javított gépeimről vannak képeim,a szétszdettekről,meg darabokról nincs.
Most pont volt egy darabokba,de az is már elég jól össze van rakva,holnap reggel toljuk össze.
Válasz #2920. hozzászólásra
Megkaptad őket????
Válasz #2919. hozzászólásra
Nekem küldtél képet zizmancs@citromail.hu.....
Válasz #2918. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Köszi!
Most is csinálok kettőt
Válasz #2916. hozzászólásra
Köszönöm szépen megkaptam a képeket.
Gyönyörű gépek.
Válasz #2916. hozzászólásra
Előre is köszi
Nekem is küldenél egy párat? Olyat is már légyszi amin úgy istenigazából szét van túrva darabjaira. Az e-mail címem az adatlapomon!
Válasz #2885. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Elküldtem a képeket,jó csemegézést!
Válasz #2884. hozzászólásra
Üdv!
Elküldtem a képeket,de nem tudom hogy odaértek-e,mert mindig jött egy visszajelzés,amit nem tudok mire vélni.
Majd nézd meg,ha nem ért oda akkor újra elküldöm őket,meg azt is nézd meg hogy jó mail címet adtál-e meg!
Válasz #2913. hozzászólásra
Blokknak kiírja a területét. A hrsz-nek a területét esetleg kifüggesztésnél írják. Az is településtől meg megyétől függ, mert nálunk nem írnak területet de máshol már láttam.
Válasz #2911. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
A múltkor még néztem az NFA területeket ott is kiírta a hektárt, most meg nem, valamit megszüntettek, vagy rosszul csinálok?
Válasz #2911. hozzászólásra
Hát ha kiírná, akkor nem kellett volna területazonosítást csinálni korábban. "Felesleges" adatokat nem fognak kiíratni, akkor a földhivataloknak nem lenne bevétele.
Válasz #2910. hozzászólásra
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Én csak nem értem. Egy + jellel kijelöli a táblát, de a területét nem írja annak a hrsz-ú területnek.
Válasz #2909. hozzászólásra
az egybe művelteket meg kipróbálod..![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Azért írtam ha beírod a helyrajzi számot kiadja,
Válasz #2908. hozzászólásra
A hrsz-t megtalálom, csak annak a területét nem tudom. Esetleg ha körberajzolom, de az nem biztos, mert lehet, hogy több hrsz-ú táblát művelnek egyben.
Válasz #2906. hozzászólásra
A fedvények fölött lévő, hrsz kattints, s utána már adja hogy hol keresd, melyik megye, város...stb
Válasz #2880. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Pár éve egy illető eladott 2 ha-nyi lucernát talpon 2,5 ha-nak. Akit átvertek ment kaszáltatni, sodortatni.... A traktoros tudta, hogy ez csak 2 heki, megcsinálta annak az árában. Egy év múlva ment a tulaj is ugyanoda kaszáltatni, sodorni... ! A traktoros egyből mondta neki, hogy a kaszálás 2,5ha x .... ft, a sodrás 2,5 ha x .... ft .
Válasz #2889. hozzászólásra
Helyrajzi számra hogy adja ki a területet? Nekem a körberajzolós megy, de így nem találom.
Válasz #2904. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Akkor matricát nem kell váltanod rá .
Válasz #2903. hozzászólásra
jó ár
nekem tréler hijja van nem tudok vele messzire menni de most ez itt lesz a közelbe!
Válasz #2902. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
ÉN 8000/ó-ért megyek trágyázni a kicsivel ,a telóssal 10000/ó.
bobcat el ami nem egy csucstechnika ki mennyiért vállalna ebben az évben már bérmunkát óra dijba? vagy miket lehet hallani itt 5000ft/ó volt eddig....most jelenleg istálló takaritás lenne trágyavillával!
Válasz #2899. hozzászólásra
Az kicsit necces ezért a pénzért.
Ha nem Én tankolok,akkor akár 3 hektárt is megcsinálok ami 5 km-re van hektárpénz+üzemanyagért.
Válasz #2896. hozzászólásra
Oké majd ,ha ráérsz küldöd!
Válasz #2898. hozzászólásra Gondolom a te árad több tiz hektáros ár mert, szerintem 3 ha ért 5 km-re nem igen éri meg.
Válasz #2893. hozzászólásra
Vagy 3.000 Ft.+ üzemanyagért!
Én 7.6-os tárcsával 7.000 Ft.-ért tárcsáztam ősszel.
Válasz #2885. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Üdv!
Szívesen küldök,csak ma már nem fér bele az időmbe,de ugye ami késik,az nem múlik!
Válasz #2884. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Ma már későn értem haza,de fogom küldeni őket,van bőven!
Nem is tudom. Környékbéli nagycégtől 8000+áfa/ha áron hallottam tarifát valami ilyesmi.
Attólis függ mitkell csinálni szerintem, feltörni földet vagy másodiksorral menni...
Középnehéz 4 m-es tárcsával 160 le trakival mennyiért tárcsáztok 1 ha-t?
Válasz #2887. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
ugy ahogy irja a kolléga!
a terület nagyságát meg az ablakok alján adja ki vagy rákattintassz a kijelölt részre és akkor is kiírja! előtte persze körbe kell rajzolni a sokszögges ábrával!
Válasz #2890. hozzászólásra
Nincs mit, tegnap este tudtam meg a helyrajzi szám nélkülit én is.
Válasz #2889. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
köszönöm
Válasz #2888. hozzászólásra
A helyrajzi számot tudod, akkor kiadja anélkül is.
Válasz #2887. hozzászólásra
Belépsz a Meparba, alul az eszközöknél sokszögrajzolás, vagy a törtvonal, s már adja is a területet.
Válasz #2876. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Hali! engem is érdekelne ez a hekimérés, a rajzolás megy is de hol vagy hogyan adja ki a területet mert sehol nem látom
Válasz #2885. hozzászólásra
Látom a te géped is nagyon rendbe van!
Válasz #2874. hozzászólásra
Üdvözlöm
Ha kérhetnék néhány képet a gépekről én is azt megköszönném. Érdekesség képen.
szendrei.zoli@freemail.hu
Válasz #2874. hozzászólásra
Jöhetnek a képek zizmancs@citromail.hu!
Válasz #2882. hozzászólásra
Én mindenkit úgy kezelek hogy becsületes,nem keresem benne a csibészt.
Ha viszont nem stimmel amit mond,akkor utánajárok,de nagyon ritka hogy bepróbálkoznak.
Válasz #2880. hozzászólásra
amit az ember évek ota csinál az okés ha uj ember jön akkor az már gyanus de volt már olyan is akinek 2 éve is kaszáltam lucernát és állitotta hogy annyi de gyanus volt azota minden melot amit kér másik földön lemérek....
Válasz #2879. hozzászólásra
Jó, működik, köszönöm, még egyszer.
Én az időböl,meg az üzemanyagból tudom ha be akarnak mázolni,akkor meg szoktam mérni egy menetet hány méter,meg düllőbe is mérek eggyet.Igaz ezt csak akkor tudom megcsinálni ha 55-ös traktorral megyek.
De általában visszatérő kuncsaftjaim vannak.
Meg mikor aratok,akkor meg tudom mérni,és akkor szántáskor is annyi.
Válasz #2875. hozzászólásra
amiket kéne csinálni mindig lemegyek megnézni hol van melyik ut merre hány méter! és térképen alapbol látszik szoval én ugy keresem meg hogy szemre hol van és ugy rajzolom körbe! az én területeimen századra pontosan jot adott ki értékeket!
Válasz #2873. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Sajnos van ilyen egy pár,és ma épp felb@szott egy ilyen f@szfej.
Válasz #2876. hozzászólásra
Mindjárt próbálom köszönöm.
Válasz #2869. hozzászólásra
megmérni pedig ugy hogy látszik a tábla szélei megrajzolod és már kiis irja mennyi a terület amit bekereteztél!
Ha nem írom be a helyrajzi számot, nekem nem adja ki a területet, azért kérdeztem, valamit nem jól csinálhatok.
Válasz #2868. hozzászólásra
Tudok képeket küldeni ha gondolod feljavított gépeimről.
De csak érdekesség képp,mert azok már nincsenek meg.