Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó nektek, vannak elfekvőben alkatrészek van miből élni.
Sajnos felénk csak ruszki gépek voltak meg rába, illetve nagyonrégen 70-ben az államigazdaságban johndeere volt valami nagyon régi széria egykét darab nemtudom milyen, lehet 4630-as?!?!? ésmég a vidéken sincsen JD se alkatrész se semmi. Pl még keréksúlyokat sem tudtam szerezni nemhogy más komolyabb dolgot.
Válasz #2597. hozzászólásra
ez az én formám mindig olyan dolgok történnek velem ami még senkivel szerencsére volt a szomszédba ki selejtezve egy motor abbol kivettük a szivattyut .
mikor elment meg akartuk mérni,hogy nem -e csak valami gomba baj van le vettük a turbórol a csövet egy csep olaj nem jött kités haver nekem is azt mondta biztos a csövekkel van baj de nem a szivaggyu tengely forgott a fogaskerékbe azt mondták ilyet még nem láttak.
Válasz #2594. hozzászólásra
A szerencsétlenség mellett a szerencsésebbik eset.
A fémcsövek jók voltak,ami a szivattyúba,meg a szűrőházba mennek?
Mértél nyomást mechanikus órával?
nem kevés volt hanem elment tárcsáztam vele és bevillant az olaj nyomás nagyon meg ijettem bámultam a lámpát de semmi egyszer elkezdet világitani meg áltam vele azonnal de semmit nem találtam olaj volt benne,be inditottam volt olaj nyomás ez pont a házunkkal szembe volt,össze csuktam a tárcsát megyek át az úton megint világit,a lényeg az,hogy levettük az olaj teknőt le a szivattyut és az olaj szivattyu tengelyén megfordult a fogas kerék.
nekem kb 1 éve volt vele baj nem müködtek a potméterek,úgy fölhöz vágta az ekét azt hittem letörik a vas orra ha fel emeltem az ekét meg hajlitotta a támasztó orsót ujra lett kalibrálva azóta jól működik,tavaly a motor olaj szivattyúval volt még bajom.
igen beszéltünk telefonon is szereztem egy 50-es komplett fedelet de még nem raktuk át csak huzom halasztom mert most nincs vele probléma,majd ha lessz baja akkor kapkodok össze vissza.
Csak egy ekém van jelenleg,meg ha erősen indokolt,csak akkor megyünk több géppel.
Neked szótfogad az 55-ös hidraulikája???? Mert ha jólemlékszem kérdeztél róla:)
Még annyit szerettem volna mondani,hogy a tarifáimat a saját kiadásaimhoz viszonyítva alakítottam ki,nem valakiéhez!
Ha valaki nagyobb költséggel tud üzemeltetni gépet,arról Én nem tehetek,és arról sem hogy mennyi pénzért tud elmenni dolgozni.
6811 hozzászólás
kuki tarló tárcsázás mennyi ha-ként ?
és egy claas medion 310, oros asztallal + szecskázva mennyit liter anyagot eszik hektáronként ?
köszi
MTZ-vel kis kertet 400-500-ölet mennyiért lehet szántani, illetve mennyiért szántotok?
Üdv!
Forgóboronás direktvetőgéppel mennyiért vetnek egy HA-t?
Tud valaki valami tarifát?
Köszi!
Egy kép a JD-eknek.
Válasz #2605. hozzászólásra
Kell még a súlly vagy már megoldottad?
Válasz #2605. hozzászólásra
Én sem helyben szerzem az alkatrészeket,hanem az országban! Sőt!!! Osztrákból is szereztem már cuccokat!
Utánjárás kérdése az egész.
Válasz #2598. hozzászólásra
Jó nektek, vannak elfekvőben alkatrészek van miből élni.
Sajnos felénk csak ruszki gépek voltak meg rába, illetve nagyonrégen 70-ben az államigazdaságban johndeere volt valami nagyon régi széria egykét darab nemtudom milyen, lehet 4630-as?!?!? ésmég a vidéken sincsen JD se alkatrész se semmi. Pl még keréksúlyokat sem tudtam szerezni nemhogy más komolyabb dolgot.
Szia 4755 ! Megy még a vas?
Miénknek most van széttúrva az eleje! Nagygenerál.
Válasz #2602. hozzászólásra
Bőven jó!
Válasz #2601. hozzászólásra
3.4 a három felet nem éri el.
Válasz #2600. hozzászólásra
Az jó!
Melegen alapjáraton?
Válasz #2599. hozzászólásra
mértünk 3.8 volt.
Válasz #2598. hozzászólásra
És mikor összeraktátok akkor se mértetek egy olajnyomást?
Válasz #2597. hozzászólásra
ez az én formám mindig olyan dolgok történnek velem ami még senkivel szerencsére volt a szomszédba ki selejtezve egy motor abbol kivettük a szivattyut .
Válasz #2596. hozzászólásra
Egyébként még Én se találkoztam ilyennel,pedig már láttam csodát:)
Válasz #2595. hozzászólásra
mikor elment meg akartuk mérni,hogy nem -e csak valami gomba baj van le vettük a turbórol a csövet egy csep olaj nem jött kités haver nekem is azt mondta biztos a csövekkel van baj de nem a szivaggyu tengely forgott a fogaskerékbe azt mondták ilyet még nem láttak.
Válasz #2594. hozzászólásra
A szerencsétlenség mellett a szerencsésebbik eset.
A fémcsövek jók voltak,ami a szivattyúba,meg a szűrőházba mennek?
Mértél nyomást mechanikus órával?
Válasz #2593. hozzászólásra
nem kevés volt hanem elment tárcsáztam vele és bevillant az olaj nyomás nagyon meg ijettem bámultam a lámpát de semmi egyszer elkezdet világitani meg áltam vele azonnal de semmit nem találtam olaj volt benne,be inditottam volt olaj nyomás ez pont a házunkkal szembe volt,össze csuktam a tárcsát megyek át az úton megint világit,a lényeg az,hogy levettük az olaj teknőt le a szivattyut és az olaj szivattyu tengelyén megfordult a fogas kerék.
Válasz #2591. hozzászólásra
Kevés volt az olajnyomásod?
Válasz #2590. hozzászólásra
Ugyan nincs mit.
Válasz #2589. hozzászólásra
nekem kb 1 éve volt vele baj nem müködtek a potméterek,úgy fölhöz vágta az ekét azt hittem letörik a vas orra ha fel emeltem az ekét meg hajlitotta a támasztó orsót ujra lett kalibrálva azóta jól működik,tavaly a motor olaj szivattyúval volt még bajom.
Válasz #2579. hozzászólásra
Köszönöm.
Válasz #2588. hozzászólásra
Én is vívtam az ennyémmel egy rövid harcot a minap,de helyreállt egyenlőre a probléma:)remélem így is marad:)
Válasz #2587. hozzászólásra
igen beszéltünk telefonon is szereztem egy 50-es komplett fedelet de még nem raktuk át csak huzom halasztom mert most nincs vele probléma,majd ha lessz baja akkor kapkodok össze vissza.
Válasz #2586. hozzászólásra
Csak egy ekém van jelenleg,meg ha erősen indokolt,csak akkor megyünk több géppel.
Neked szótfogad az 55-ös hidraulikája???? Mert ha jólemlékszem kérdeztél róla:)
Válasz #2585. hozzászólásra
azt hittem legalább kettővel.
Válasz #2584. hozzászólásra
Egy 4755-ös traktorral szántunk.
Válasz #2580. hozzászólásra
üdv kolega hány traktorral szántatok,és milyennel???
Válasz #2567. hozzászólásra
Elköltöztem és nincs otthon asztali gépem laptopról meg nem szeretek annyira fórumozni.
Válasz #2564. hozzászólásra
Jól van új menyecske is
Válasz #2562. hozzászólásra
Szia melózgatok, de majd elmondom a következő forumtalálkozón:)
Válasz #2565. hozzászólásra
Még annyit szerettem volna mondani,hogy a tarifáimat a saját kiadásaimhoz viszonyítva alakítottam ki,nem valakiéhez!
Ha valaki nagyobb költséggel tud üzemeltetni gépet,arról Én nem tehetek,és arról sem hogy mennyi pénzért tud elmenni dolgozni.
Válasz #2578. hozzászólásra
Normál esetben 30L.
De ha nem olyan a darab,vagy az időjárás,akkor több is szokott lenni.
Kisebb alaktalan darabokban megközelíti a 40L.-t.
Válasz #2573. hozzászólásra
Érdeklődnék amit árulsz annak a hektáronkénti üzemanyag fogyasztása szántásban, mennyi liter hasonló földben mint felétek?
Válasz #2575. hozzászólásra
ÉS TUDJA!
Válasz #2575. hozzászólásra
Félelmetessssss !!!
Válasz #2572. hozzászólásra
Grűn bácsi memóriája még mindig a régi
Ugrás a témához JD 4630 küldte be 2011-07-21 22:06:54-kor
Válasz #20. hozzászólásra
kicsit kevés az időm az új asszonykám nagyon leköt mostanság, majd a következő fórumtalin mesélek.
Itt van már a felvidéki operaház fantomja , kyváncsi volnék ő mit szól majd a tarIFA-khoz ?
Válasz #2570. hozzászólásra
Helyes!
Válasz #2571. hozzászólásra
Igen ?
Akinek tornádó van az avatarján a 4630-as után ?
Válasz #2566. hozzászólásra
az is
de én úgy emlékszek, hogy 4630 is
persze lehet hogy keverem a dolgokat
Válasz #2568. hozzászólásra
BAZ+
Feladom...
Válasz #2558. hozzászólásra
Bővebben már , ne legyél gecc!
Válasz #2565. hozzászólásra
Ha ingyen dolgoznék igazad lenne!
és eltiltották a géptől?
Az 4650 volt...
Válasz #2561. hozzászólásra
Nincs igazad . Rövid az élet ahhoz , hogy szinte ingyen dolgozz !
Pénzben nincs barátság , és csak az él meg aki megkéri mindennek az árát !
Aztán felőlem úgy csinálod ahogy akarod ...
ha jól emlékszek becsajozott
Tegnapelött még jól volt,mert beszéltem vele:)
tényleg hol van 4630-as Árpi?