Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hitelre nem kell semmi inkább öregebb masina mint hitel, de akkor ezek szerint jobb a növénytermesztés, azon is gondolkodtam hogy fokhagymáznék vagy fóliasátor , valamibe mindenképp bele akarok fogni...
bérmunka az lehet hogy ma van de lehet hogy holnap már nincs, ezt is figyelembe kell venni. A saját föld a legbiztosabb meg a hosszú távú bérlet, ezért is ezekre az adatokra kiváncsi elsősorban minden finanszírozó intézet. A hitelt jövőre is törleszteni kell mert azért sokan nem tudnak pl. lexiont venni adapterekkel stb. kp-ra.
Te magad keress olyan gazdaságokat, akik veled dolgoztatnának, és ha igen, akkor egyezz meg velük, hogy mit, és mennyiért.
Ha megéri akkor kezdj bele, egyébként hagyd... Lassanként vásárolni nem igazán lehet, mert ami áll, az romlik, amíg meg nincs meg minden, addig nem megy a vállalkozás...
Az, hogy kinyitod a kaput, és majd hátha beesik valaki, az bukott vonal ma már... sok az eszkimó...
Válasz #2335. hozzászólásra
szerintem ha most kezdenéd akkor nem érdemes belefektetni gépekbe, vegyél inkább földet ha tudsz és add bérbe a legjobb áron, vagy műveltesd ha van rá lehetőség és van hozzá tőke és kedv.
adj el mindent -------- mittomén Maszeknak ------Claszostul..... heheheheehhe
aztán költözz át a ---------ba föl
azt hallottam ott Qhecces az élet.......
Sziasztok!
Repce és búzaaratás tarifákat tudtok már?
Merre mennyiért csináljátok?
A szállítás tarifája is érdekel?
Órabéres vagy fordulós tarifával lehet dolgozni?
Köszönöm
Válasz #2316. hozzászólásra
Nálunk 3 éve 3000+áfáért, a kiszolgálást mi végeztük neki.
Jut eszembe gabona szállítás kombájntól ,hogyan számolva? mennyiért?
6811 hozzászólás
Válasz #2360. hozzászólásra
épp amelyik ráér. ha a Rába az Ih-val vagy a nyuszi a rövidtárcsával vagy épp az MTZ a BUSA 3.2-es mindért hét felet fizettem.
Válasz #2359. hozzászólásra
persze nem mindeggy,hogy I H10-770 vagy 10-490-es esetleg valami román játék tárcsa ,a 10-490-el 5500-ért nyomjuk
Válasz #2357. hozzászólásra
7500+ÁFA erre
Ebbe az arba bele van szamolva a gep amortizalasa(traktor+tarcsa), a gep fogyasztasa, a munkas fizetese es igy tovabb gondolom,nem?
Válasz #2356. hozzászólásra
Szia!
Függ a terület nagyságától, vonulástól. De mondjuk henger nélkül mi 6000-6500-ért csináljuk, most emeltem 5000-ről.
Udv mindenkinek!
Nekem az lenne a kerdesem hogy mennyit kernek/kertek el egy tarcsazasasert.(magan es ceges arakra is kivancsi vagyok)
Válasz #2353. hozzászólásra
titok a tarifa mi?
emilbe?
Válasz #2353. hozzászólásra
félrebeszélsz RM
nem azt akartad h. neked túl jó???? háháhháhá és HHHHA HHHHHA HHHA!
zavarba hoztalak beebebbebe
Válasz #2352. hozzászólásra
Hozzád képest túl jó, nyugi!
Amúgy megjött Meli...Be lehet fejezni az offolást itten!
Válasz #2351. hozzászólásra
legalább csinos kecses?
vagy mint az ELLLLEFFFFFFFFÁNTÉ??????
Válasz #2350. hozzászólásra
HM....tood....balboka.... Most kivételesen kétszer!
Válasz #2349. hozzászólásra
ohhhhh RMamma neked mennyi lenne a tarifád ........odakint a szántóföldeken?????????
Válasz #2348. hozzászólásra
160-ast csinált már egy ezresért. De most kisebbet kérnek.
Válasz #2347. hozzászólásra
Erre ezres.
Válasz #2346. hozzászólásra
Igen, hálóba kötné a zemberem, csak nemigazán szokott bérmunkát vállalni, s kíváncsi voltam, hogy ki mit szokott érte kérni.
Válasz #2345. hozzászólásra
igen reális és annyiért hálósba is kötik!!!!
Válasz #2344. hozzászólásra
Lusta voltam.
Köszi!
Akkor a 800Ft nagyjából reális.
Válasz #2343. hozzászólásra
vissza olvasol 1 oldalt....amugy 700ft tól kezdődően vannak 1000ft ig is.
Sziasztok!
120-as körbálát mennyiért szoktak/szoktatok csinálni?
Hitelre nem kell semmi inkább öregebb masina mint hitel, de akkor ezek szerint jobb a növénytermesztés, azon is gondolkodtam hogy fokhagymáznék vagy fóliasátor , valamibe mindenképp bele akarok fogni...
bérmunka az lehet hogy ma van de lehet hogy holnap már nincs, ezt is figyelembe kell venni. A saját föld a legbiztosabb meg a hosszú távú bérlet, ezért is ezekre az adatokra kiváncsi elsősorban minden finanszírozó intézet. A hitelt jövőre is törleszteni kell mert azért sokan nem tudnak pl. lexiont venni adapterekkel stb. kp-ra.
Válasz #2337. hozzászólásra
Azmég kevés....
Te magad keress olyan gazdaságokat, akik veled dolgoztatnának, és ha igen, akkor egyezz meg velük, hogy mit, és mennyiért.
Ha megéri akkor kezdj bele, egyébként hagyd... Lassanként vásárolni nem igazán lehet, mert ami áll, az romlik, amíg meg nincs meg minden, addig nem megy a vállalkozás...
Az, hogy kinyitod a kaput, és majd hátha beesik valaki, az bukott vonal ma már... sok az eszkimó...
Válasz #2333. hozzászólásra
Mi ezen a kérdésen már 20 éve gondolkodunk de még nem jutotunk benne elöbre..
szerintem ha most kezdenéd akkor nem érdemes belefektetni gépekbe, vegyél inkább földet ha tudsz és add bérbe a legjobb áron, vagy műveltesd ha van rá lehetőség és van hozzá tőke és kedv.
Válasz #2336. hozzászólásra
Most ahol épp dolgozom , egy magtárat csinálunk ott esetleg meg lehet kérdezni , hogy mekkora igény van rá , ők is csinálnak bérmunkát.
felmérést végezni mire mennyi igény lenne,
külföldi munkával akarom összeszedni a pénzt rá, gondoltam hogy amíg kint dolgozok addig apránként venni traktort meg munkagépeket hozzá...
Válasz #2333. hozzászólásra
mennyi pénzed van rá?(persze nagyjábol)
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy Szántóföldi bérmunkára megéri berendezkedni? Érdemes? Meg lehet belőle élni? Vagy inkább a növénytermesztés a jobb?
Válasz #2331. hozzászólásra
Szecskázva,sejtem a 20ruggót!
Valaki tud kombájn tarifát az idei évre?
Búza és repce vágása érdekelne.
Válasz #2329. hozzászólásra
Van akivel alkudozunk éppen ,és én is megyek hegyitótnak
Válasz #2328. hozzászólásra
adj el mindent -------- mittomén Maszeknak ------Claszostul..... heheheheehhe
aztán költözz át a ---------ba föl
azt hallottam ott Qhecces az élet.......
Válasz #2327. hozzászólásra
Tegnap WTCC futam,elötte meg diploma osztóbuli a havaréknál
Válasz #2326. hozzászólásra
------ csak tudnám mit kujtorog minden héten fönt a térképen ?????? ---------
Válasz #2325. hozzászólásra
Mo-no,amugy tegnap voltam nálatok,még aBrünót is megnéztük
Válasz #2320. hozzászólásra
Asszem még a nagyobbik jányod is többet permetez a hátival mint én.
Sziasztok!
Repce és búzaaratás tarifákat tudtok már?
Merre mennyiért csináljátok?
A szállítás tarifája is érdekel?
Órabéres vagy fordulós tarifával lehet dolgozni?
Köszönöm
Válasz #2322. hozzászólásra
Sajnálom,nálunk 5mm jött le! Tegnap jártam Szeged,Makó ,Arad útvonalon,arra nagy a baj,elkezdtek aratni,nagy a szárazság!
Válasz #2321. hozzászólásra
baszki hétvége 0mm eső
Válasz #2320. hozzászólásra
Talán még akkora taposási kár sem lesz!
Válasz #2318. hozzászólásra
én meg arra gondoltam amit a hátadra veszel,és cipeled és igy lessz önjáró
Nálunk 3 éve 3000+áfáért, a kiszolgálást mi végeztük neki.
Jut eszembe gabona szállítás kombájntól ,hogyan számolva? mennyiért?
Válasz #2317. hozzászólásra
Kérlekszépen az etalonra...... a JJJJJJJJDDDDDDD hidasára gondolok amitől még Te is leszoksz hidalni ha megpillantod......
Motorosra vagy pumpásra gondolsz?
Önjárókkal mennyiért permeteznek?
Válasz #2311. hozzászólásra
Az mondjuk már nm kevés, itt szerintem nem lesz annyi, mert van egy-két renitens, aki letöri az árakat....
Búzában 18 liter a go fogyasztásunk átlagban.
Válasz #2312. hozzászólásra
13+go!!!
Válasz #2311. hozzászólásra
13 -ért én is leszedetem ,ki sem járok a 85-össel a szín alól.