Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hitelre nem kell semmi inkább öregebb masina mint hitel, de akkor ezek szerint jobb a növénytermesztés, azon is gondolkodtam hogy fokhagymáznék vagy fóliasátor , valamibe mindenképp bele akarok fogni...
bérmunka az lehet hogy ma van de lehet hogy holnap már nincs, ezt is figyelembe kell venni. A saját föld a legbiztosabb meg a hosszú távú bérlet, ezért is ezekre az adatokra kiváncsi elsősorban minden finanszírozó intézet. A hitelt jövőre is törleszteni kell mert azért sokan nem tudnak pl. lexiont venni adapterekkel stb. kp-ra.
Te magad keress olyan gazdaságokat, akik veled dolgoztatnának, és ha igen, akkor egyezz meg velük, hogy mit, és mennyiért.
Ha megéri akkor kezdj bele, egyébként hagyd... Lassanként vásárolni nem igazán lehet, mert ami áll, az romlik, amíg meg nincs meg minden, addig nem megy a vállalkozás...
Az, hogy kinyitod a kaput, és majd hátha beesik valaki, az bukott vonal ma már... sok az eszkimó...
Válasz #2335. hozzászólásra
szerintem ha most kezdenéd akkor nem érdemes belefektetni gépekbe, vegyél inkább földet ha tudsz és add bérbe a legjobb áron, vagy műveltesd ha van rá lehetőség és van hozzá tőke és kedv.
adj el mindent -------- mittomén Maszeknak ------Claszostul..... heheheheehhe
aztán költözz át a ---------ba föl
azt hallottam ott Qhecces az élet.......
Sziasztok!
Repce és búzaaratás tarifákat tudtok már?
Merre mennyiért csináljátok?
A szállítás tarifája is érdekel?
Órabéres vagy fordulós tarifával lehet dolgozni?
Köszönöm
Válasz #2316. hozzászólásra
Nálunk 3 éve 3000+áfáért, a kiszolgálást mi végeztük neki.
Jut eszembe gabona szállítás kombájntól ,hogyan számolva? mennyiért?
kör 125 ös madzagos én 700 amugy mások 800, hálós 800tól van de legdrágább 1000ft mind vicon bálázó amit tudok!! kis bála kocka én 60 ft new hollanddal 35 x 45 cm es bálamérettel nagykockát nem tudok!!! vagyis óriás bálát a német nagyobb kiskockát már halottam 80 ft ért is
Válasz #2291. hozzászólásra
Akkor belövöm én is ezt a tarifát szerintem is reális árak,mondjuk a 7ezret sodrásért nem merném elkérni me még eret vágnának rajtam.Akkor mégegy aztán nem kérdezek többet,bálázás,kör,kocka kicsi nagy menyiért megy felétek.Ezt én is ugy csináltatom.
6793 hozzászólás
Sziasztok!
120-as körbálát mennyiért szoktak/szoktatok csinálni?
Hitelre nem kell semmi inkább öregebb masina mint hitel, de akkor ezek szerint jobb a növénytermesztés, azon is gondolkodtam hogy fokhagymáznék vagy fóliasátor , valamibe mindenképp bele akarok fogni...
bérmunka az lehet hogy ma van de lehet hogy holnap már nincs, ezt is figyelembe kell venni. A saját föld a legbiztosabb meg a hosszú távú bérlet, ezért is ezekre az adatokra kiváncsi elsősorban minden finanszírozó intézet. A hitelt jövőre is törleszteni kell mert azért sokan nem tudnak pl. lexiont venni adapterekkel stb. kp-ra.
Válasz #2337. hozzászólásra
Azmég kevés....
Te magad keress olyan gazdaságokat, akik veled dolgoztatnának, és ha igen, akkor egyezz meg velük, hogy mit, és mennyiért.
Ha megéri akkor kezdj bele, egyébként hagyd... Lassanként vásárolni nem igazán lehet, mert ami áll, az romlik, amíg meg nincs meg minden, addig nem megy a vállalkozás...
Az, hogy kinyitod a kaput, és majd hátha beesik valaki, az bukott vonal ma már... sok az eszkimó...
Válasz #2333. hozzászólásra
Mi ezen a kérdésen már 20 éve gondolkodunk de még nem jutotunk benne elöbre..
szerintem ha most kezdenéd akkor nem érdemes belefektetni gépekbe, vegyél inkább földet ha tudsz és add bérbe a legjobb áron, vagy műveltesd ha van rá lehetőség és van hozzá tőke és kedv.
Válasz #2336. hozzászólásra
Most ahol épp dolgozom , egy magtárat csinálunk ott esetleg meg lehet kérdezni , hogy mekkora igény van rá , ők is csinálnak bérmunkát.
felmérést végezni mire mennyi igény lenne,
külföldi munkával akarom összeszedni a pénzt rá, gondoltam hogy amíg kint dolgozok addig apránként venni traktort meg munkagépeket hozzá...
Válasz #2333. hozzászólásra
mennyi pénzed van rá?(persze nagyjábol)
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy Szántóföldi bérmunkára megéri berendezkedni? Érdemes? Meg lehet belőle élni? Vagy inkább a növénytermesztés a jobb?
Válasz #2331. hozzászólásra
Szecskázva,sejtem a 20ruggót!
Valaki tud kombájn tarifát az idei évre?
Búza és repce vágása érdekelne.
Válasz #2329. hozzászólásra
Van akivel alkudozunk éppen ,és én is megyek hegyitótnak
Válasz #2328. hozzászólásra
adj el mindent -------- mittomén Maszeknak ------Claszostul..... heheheheehhe
aztán költözz át a ---------ba föl
azt hallottam ott Qhecces az élet.......
Válasz #2327. hozzászólásra
Tegnap WTCC futam,elötte meg diploma osztóbuli a havaréknál
Válasz #2326. hozzászólásra
------ csak tudnám mit kujtorog minden héten fönt a térképen ?????? ---------
Válasz #2325. hozzászólásra
Mo-no,amugy tegnap voltam nálatok,még aBrünót is megnéztük
Válasz #2320. hozzászólásra
Asszem még a nagyobbik jányod is többet permetez a hátival mint én.
Sziasztok!
Repce és búzaaratás tarifákat tudtok már?
Merre mennyiért csináljátok?
A szállítás tarifája is érdekel?
Órabéres vagy fordulós tarifával lehet dolgozni?
Köszönöm
Válasz #2322. hozzászólásra
Sajnálom,nálunk 5mm jött le! Tegnap jártam Szeged,Makó ,Arad útvonalon,arra nagy a baj,elkezdtek aratni,nagy a szárazság!
Válasz #2321. hozzászólásra
baszki hétvége 0mm eső
Válasz #2320. hozzászólásra
Talán még akkora taposási kár sem lesz!
Válasz #2318. hozzászólásra
én meg arra gondoltam amit a hátadra veszel,és cipeled és igy lessz önjáró
Nálunk 3 éve 3000+áfáért, a kiszolgálást mi végeztük neki.
Jut eszembe gabona szállítás kombájntól ,hogyan számolva? mennyiért?
Válasz #2317. hozzászólásra
Kérlekszépen az etalonra...... a JJJJJJJJDDDDDDD hidasára gondolok amitől még Te is leszoksz hidalni ha megpillantod......
Motorosra vagy pumpásra gondolsz?
Önjárókkal mennyiért permeteznek?
Válasz #2311. hozzászólásra
Az mondjuk már nm kevés, itt szerintem nem lesz annyi, mert van egy-két renitens, aki letöri az árakat....
Búzában 18 liter a go fogyasztásunk átlagban.
Válasz #2312. hozzászólásra
13+go!!!
Válasz #2311. hozzászólásra
13 -ért én is leszedetem ,ki sem járok a 85-össel a szín alól.
13E plusz go-t hallottam.
gabonabetakarítási árakat tud valaki?
Válasz #2308. hozzászólásra
Szeva!
Olyan 5-6 eft körül!
Milyen árakat hallottatok sorközművelésről? Csak simán, műkaki nélkül.
Válasz #2304. hozzászólásra
1000-ért nagy kocka !!!!??????
Ez a 70 X 120 X 240 ??? Cca 330 kg/db ????
Hozzám jöhet felcsapni 3000-3500 db-ot !!!!!
Nálunk 100asért csinálnak kis kockát.
Válasz #2303. hozzászólásra
Na akkor van nafta
Válasz #2302. hozzászólásra
Hát ezek nálunk drágábbak a kör 125-ös 950-1000,kiskocka 70-80,nagykocka krone 1000.De ezek az árak db függök is.
Válasz #2301. hozzászólásra
Nekem is van benzinkuta sőt most csinálok 1 nagyobat is !!!! Ezt köszonhetem a jd-nek hál isten!!!!!
Válasz #2300. hozzászólásra
kör 125 ös madzagos én 700 amugy mások 800, hálós 800tól van de legdrágább 1000ft mind vicon bálázó amit tudok!! kis bála kocka én 60 ft new hollanddal 35 x 45 cm es bálamérettel nagykockát nem tudok!!! vagyis óriás bálát a német nagyobb kiskockát már halottam 80 ft ért is
Válasz #2299. hozzászólásra
Az tény,hogy a kukit jobban birják a jd-k de a nagyobb gazdák vesznek mellé egy benzinkutat
Válasz #2291. hozzászólásra
Akkor belövöm én is ezt a tarifát szerintem is reális árak,mondjuk a 7ezret sodrásért nem merném elkérni me még eret vágnának rajtam.Akkor mégegy aztán nem kérdezek többet,bálázás,kör,kocka kicsi nagy menyiért megy felétek.Ezt én is ugy csináltatom.
Válasz #2298. hozzászólásra
It nálunk a claasok kivéreztek !!!!!
A kukoricában elkoptak leamortizálódtak !!!
A papira felénk irni szoktak meg törölni a se...get!!!
Válasz #2296. hozzászólásra
bizony finom kis műszer a jd-k barbároknak valók azé vannak a tecsékbe azok
Válasz #2295. hozzászólásra
Nem volt nekűnk aban az idöben jd970 modern gépűnk SZK-5 keztűk 90-ben!!!
Válasz #2295. hozzászólásra
1 jó 108 SL MAXI nem is lenne olyan rossz........
Válasz #2294. hozzászólásra
Ha esetleg 970 jd-ből ülté volna át a 108-as ba aszthinnéd ez a kánaán
Válasz #2292. hozzászólásra
Van ijen !!!
Én klaszos voltam régeben de a hányinger kerülget mikor ara a kibaszot 108-asra gondolok!!! HOBIGÉP!!!!!!!!!!!