Gázolaj árak 647 Ft Benzin árak 628 Ft EUR 413.05 Ft USD 403.06 Ft CHF 439.56 Ft GBP 492.13 Ft

Fórum

Bevándorlók által okozott károk?

Létrehozta: .Man , 2015-06-25 08:25:11

Kedvencekhez Segítség

797 hozzászólás
Nincs profilkép
#147 a2457
2015-06-27 14:13:03

Válasz Gabesz2 #143. hozzászólásáraevvel énis tisztában vagyok.
azt mondom hogy ennek a sok sz@rnak a tetejébe nem kell még menekülteket is jól tartanom.

#145 Diesel Tibor
2015-06-27 13:55:15

Válasz Pityu73 #142. hozzászólásáraÉn se azt mondtam,hogy lőjük le mindet de ahhoz ,hogy megálljanak a határ előtt ,igenis nyomatékosan fel kell lépni,aki átlépi a határt és ezt nem az átkelőnél teszi az nem jó szándékból teszi.A kerítés felesleges ,,ma holnap a méhtelepen lesz ,azt is őrizni kell ,ami az államé az mindenkié jelszóval eltűnik.smile cursing

Nincs profilkép
#144 Ares 826
2015-06-27 13:48:11

Felesleges itt reszelni a fingot a témában, hajóba velük és vinni őket Amerika partjaihoz és elengedni őket,mondani nekik ITT AZ ÚJ HAZÁTOK!! EURÓPA ÉBRESZTŐ!!!!!!!

#143 Gabesz2
2015-06-27 13:24:41

Válasz a2457 #140. hozzászólására"az adómat azért fizetem hogy az állam el tudja látni a feladatát.
tartson rendet, legyen a magyarok számára oktatás, egészségügyi ellátás, a magarok vagyona biztonságban legyen, országunk határai őrizve legyenek, legyenek közszolgáltatások."

Talán nálunk a legmagasabb az Áfa. Ebből is elvileg eltudná magát tartani az állam, ha nem pazarolna és lopnának. A nyugdíjakat is csak annyit kellene fizetni, amennyi bejön a nyugdíj járulékból!

#142 Pityu73
2015-06-27 12:32:37

Alakul a helyzet: https://kuruc.info/r/2/144975/

Napi 1500. És ez csak az, akit elkaptak.

Ez éves szinten közel 600 ezer.

3 féle megoldást tartok elfogadhatónak:

Az első a kiváltó okot kezelné és ez lenne a legideálisabb: széles nemzetközi összefogással megfékezni az elszabadult hajóágyút (gyengébbek kedvéért: usa), amely tör-zúz a fedélzeten. Megértetni vele, hogy maradjon otthon és ott rendezkedjen. Nem kell neki sehová importálnia a demokráciát, mert látható, hogy mi lett a vége. Ahová betette a lábát: ott csak káosz és pusztulás van.

Ezt ismerjük, ugye:

„Én utálom a vénasszonyos lamentációt, amely minden bajért a kormányt teszi felelőssé. Segíts magadon, az Isten is megsegít. Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen. Mit használna a dél-afrikai feketéknek az, ha valami isteni hatalom megajándékozná őket Anglia, Franciaország vagy Magyarország alkotmányával?”

(Mi is megérdemeltük Rákosit, Kádárt, Gyurcsányit és most megérdemeljük Orbánt is, mert egyik ellen sem tettünk semmit. És meg fogjuk érdemelni a több százezer bevándorlót is, mert ez ellen sem teszünk semmit.)

Tehát, ahol diktatúra van, ott azért van az, mert a nép nem érett meg a változtatásra, a szabadság kivívására. Ilyen helyekre hiába viszi oda a demokráciát, semmit nem tudnak kezdeni vele.

Ha ezt nem érti meg, akkor valódi széles nemzetközi összefogással megroppantani a gerincét.

Ennek a verziónak az esélye jelenleg: nulla.

A második lehetőség a teljes, fegyveres határzár. Eredménytelenség esetén, akár a Diesel Tibi által vázolt szigorral.
Ha ez ellen az eu és emberjogi szervezetek tiltakoznának, vagy szankciókat helyeznének kilátásba, akkor kerülne látóképbe a harmadik lehetőség:

valamennyi bevándorlót beengedni és ellátni eu útlevéllel, hogy oda mehessenek ahová szeretnének. Ezek a szerencsétlenek úgysem nálunk akarnak letelepedni, hanem tőlünk nyugatabbra. Segítsük őket ebben! smile thumbup
Garantált, hogy egy éven belül megroppanna az eu.

Ezeken kívül más megoldást nem látok.

Aki szerint meg be kellene fogadnunk évi 600 ezer fő bevándorlót az szimplán nem normális...

Nincs profilkép
#141 rongyos
2015-06-27 12:25:05

Válasz Diesel Tibor #119. hozzászólásáraAmikor én tanultam a Bolyain nekünk a következő volt, de majdnem ugyan ez...a tied a tisztavatáson hangzott el..amúgy mindennel egyet értek amit leírtál!!! És hála az istennek voltam katona....de sajnos akik jönnek, már gyerekkorban AK-val játszanak..ne legyenek illúzióink..

Én......esküszöm, hogy a magyar köztársaságot híven szolgálom, a fegyveres erők hűséges katonája leszek. A Magyar köztársaság , állampolgárainak, jogait és szabadságát, a törvények betartásával, bátran az életem árán is megvédem!

Nincs profilkép
#140 a2457
2015-06-27 11:53:29

olyan mint az úszni nemtudó fuldokló ember.
ha közel engeded magadhoz, belédkapaszkodik és téged is csak leránt.

egyáltalán nem keménykedés az hogy fegyverrel kell őrizni a határt.
ez nem passzióból vagy szájkarate okán szükséges.

mindenki nagyon sajnálja őket, és rossz hogy el kellett hagyni a hazájukat.
de mi nem tehetünk értük semmit.
nem is kell értük tennünk semmit.

van nekünk magunktól is elég bajunk, más baja nélkül is.
kevés így is a dolgozni akaró az országban, annak se mindnek jut munkahely. épp elég büntetés a dolgozó embernek hogy a többit is kényszerből eltartja (közmunka programban levő dolgozni nem akarók) akaratán kívül.
bőségesen elég teher nekünk a focistadion mánia, és a többi csalás/lopás.

ezt nyilván az illegális bevándorló nem érti.
de ha látja hogy halomra lőnek néhányat közülük akkor talán fény gyúl a fejében és rájön hogy nem lesz neki jobb itt.

s ez így is van, csak annyit érnének el hogy nekünk lesz rosszabb.

akinek háborog a lelkiismerete az nyugodtan adományozza nekik a saját javait.
de az enyémből ne akarjon semmitse.

ha befogadunk akár csak eggyet is, és az "állam" gondoskodik róla, az az én, a te, a mi pénzünkből történik meg.
aztán ha nekem, neked, nekünk kell pl. orvoshoz menni, akkor majd csak lesünk hogy nem jut pénz az ellátásra.

a .... már jórégen élnek európában, mégsem sikerült elérni hogy ember módjára viselkedjenek. ezek meg még csak most jönnek.

akinek van lelkiismerete, az inkább a gyerekeire gondol, meg az ő jövőjükre.
ahoz pedig ha máshogy nem megy fegyverrel kell távoltartani innen a nemkívánatos bandát. akkor is ha van köztük jóravaló ember.
senki nem mondta hogy létezik mindenki számára fair döntés az ügyben.
semmi rosszindulat nincsen bennem, csak nem akarok megint a .... rossz végén lenni amikor .... van.
ami szerintem érthető, ez az ország térdelt már sokat. és benne azok is akik hajlandóak dolgozni.

lassan oda jutok hogyha létezne kollektív adómegtagadásról petíció aláírnám.

az adómat azért fizetem hogy az állam el tudja látni a feladatát.
tartson rendet, legyen a magyarok számára oktatás, egészségügyi ellátás, a magarok vagyona biztonságban legyen, országunk határai őrizve legyenek, legyenek közszolgáltatások.

nem pedig azért hogy felhízlaljuk más ország szülötteit, hogy aztán jogokat gyakorolhassanak felettünk és a leszármazottaink felett.

Moderátor által módosítva: 2015-06-30 13:26:01

#139 oprita
2015-06-27 08:51:02

Ezek a figurák sokxor többet hoznak zsebben,mint amit néhány jóbarát .... a Fődhivatal níilvántart...
Tölem 1 libanoni megvette vna a birtokot,majdnem dupláért,csak adminisztráción,időn stb. múlott.És majdnem eltekintettem az elveimtől...bxmg

Moderátor által módosítva: 2015-06-30 13:04:29

Nincs profilkép
#138 kis Zombi
2015-06-27 08:23:22

Válasz Mf-es #133. hozzászólásáraEzzel egyetértek. Dolgozzanak meg az ellátásukért, ne kóboroljanak szanaszét, és ne érezzék úgy magukat, mint egy wellnesszállóba. Már itt lehetne látni melyik a munkakerülő, és fel lehetne jegyezni a törzslapjára.

Nincs profilkép
#137 kis Zombi
2015-06-27 08:23:21

Válasz Mf-es #133. hozzászólásáraEzzel egyetértek. Dolgozzanak meg az ellátásukért, ne kóboroljanak szanaszét, és ne érezzék úgy magukat, mint egy wellnesszállóba. Már itt lehetne látni melyik a munkakerülő, és fel lehetne jegyezni a törzslapjára.

#136 Gabesz2
2015-06-27 08:00:16

Válasz medikus #134. hozzászólásáraBiztos, hogy növelni fogják a közúti és határ ellenőrzéseket és körözött bűnözők és kábítószer csempészek is horogra akadnak.
Papírok nélkül nehéz közlekedni az Eu-ban.

#135 Gabesz2
2015-06-27 07:56:20

Válasz Gabesz2 #131. hozzászólásáraVagy mikor a USA kiképzett újoncait, beküldték gyalogosan járőrbe, valamelyik iraki sikátorba. Olyan helyre, ahol heti szinten voltak halott vagy sebesült tengerész gyalogosok.
Ott lehetett hősködni, de nem volt érdemessmile whistling

#134 medikus
2015-06-27 07:07:18

Válasz Gabesz2 #131. hozzászólásáraGondolod haza lesznek küldve?Gondolod haza mennek?

#133 Mf-es
2015-06-27 07:02:14

Válasz otis #132. hozzászólásáraNem lelőni kell,hanem befogni kemény fizikai munkára őket.Minta a rabokat,őrizet alatt.Akinek nem tetszik,önként távozhat,de csak visszafelé,ahonnan jöttek.

#132 otis
2015-06-27 06:38:00

A félreértések elkerülése érdekében leszögezem, én sem látom őket szívesen, az alább felsorolt indokok többségével egyet tudok érteni. De az ártatlanok/fegyvertelenek ellen elkövetett erőszakot mélyen megvetem. Majd ha fegyverrel jönnek, akkor indokolt lesz a használata. Ne akarjunk már háborút (lehet pont ez a cél is valahol a háttérben), ne akarjunk már ahhoz a rendszerhez visszatérni, mint amikor valóban szó nélkül lelőtték a határsértőket. Az pedig, hogy a katonáink, rendőreink végre megdolgoznának a pénzükért... Azt szerintem senki nem gondolja komolyan, hogy a jelenlegi állomány jelentős része alkalmas lenne az ilyen feladatra. Akik mégis, azok tényleg kint vannak valamilyen NATO misszión. A 90's évek elején amikor Adyligetre megjött a parancs, és hogy ez nem gyakorlat, nagyon sokaknál tele lett a gatya. Igaz, ott nem fegyvertelenek fenyegették a határunkat.

#131 Gabesz2
2015-06-27 05:02:11

Válasz Diesel Tibor #127. hozzászólásáraKevered a szezont a fazonnal. Nem ezekkel a szerencsétlenekkel kell keménykedni. Ezek semmilyen veszélyt nem jelentenek az EU-ra. Majd a hazájukban is normalizálódik a helyzet és haza lesznek küldve.
Egyébként nagyon kemény vagy, mert fegyvertelenek. smile sweatdropBezzeg, ha a szerb csetnikek kerülnél szembe összeszarnád magad. Vagy mennél ki Ukrajnába és állnál szembe orosz tankokkal.

#130 Czanik Sanyi
2015-06-27 04:28:20

Olvasgatva itt a hozzászólásokat............ nem véletlenül menekülnek, rengeteg családban a gyermektől az idősig rengeteg az áldozat, ezt megértem miért nem akarnak maradni! Gondoljatok bele Ti mit csinálnátok? Attól függetlenül Ők is tehetnének a szülőföldjükön az ellen hogy ez a vérengzés végett érjen, de nem tudnak és van akik nem is akarnak, valójában ebben nőttek fel, s ez senkinek sem jó, egyik vallásnak sem! A fegyverek ömlenek oda, a pénz onnan ki, meg a nyersanyag, iskolázott kicsi, női elnyomás nagy, tehát tanítani tanulni ez volna a kezdet,meg a tolerancia, de ez ott ismeretlen!stb....
De amikor bejönnek egy másik kultúrába onnan az ausztrál miniszterelnökkel értek egyet!

#129 Czanik Sanyi
2015-06-27 04:16:04

Válasz Diesel Tibor #119. hozzászólásáraLátom Te sem "levelezőn" végezted a katonaságot! smile biggrinsmile lol Akkor még meg van a kisdoboz is!smile biggrin

#128 *** HM ***
2015-06-27 00:03:46

Válasz Diesel Tibor #127. hozzászólásáraMégis ti puskásöcsik a nyomorult vadakat lövitek tisztára csak unalomból, újgazdagsági hobbibul , smile tonguesmile tongue....... tessék itt az új préda a rezervátumban,smile w00t.......ki lehet ülni este----- smile lol csak a selejtet, rabszolginak való jó fogú izmos marad.....smile devil

#127 Diesel Tibor
2015-06-26 23:47:43

Próbált volna 30évvel ezelőtt valaki csak csak úgy átjönni a határon,,,,smile cursingsmile cursing el vagyunk puhulva az egész társadalom euban ...Előbb vagy utóbb behoznak valami nyavaját ami a fehéreket meg tizedeli mire lesz ellen szer ,úgy hogy jobb ma ... százat mint holnap eltemetni tíz fehér embert a mi vérünkből.

Moderátor által módosítva: 2017-02-23 11:16:14

#126 tomsics
2015-06-26 23:39:38

Válasz *** HM *** #123. hozzászólásáraAz a sanda gyanúm,hogy nem is te smile wink

Zoli 63:Ha azt nézzük megéri bevándorlónak lenni.Ki megyek,rábólintok,hogy haza akarok menni,tök ingyen haza megyek+még pénzt is kerestem

#125 Diesel Tibor
2015-06-26 23:36:32

Válasz *** HM *** #123. hozzászólásáraAbból a pénzből 350mesterlövészt kell felfegyverezni 2műszakban levédik a 170km-ert..... ,km-enként felállítani nem fix pontokhoz bárhol bármikor a sávot bárki megsérti felszólítás nélkül lőhet.2nap és már mindenki tudni fogja hogy csak a határ átkelőknél lehet bejönni legálisan.smile thumbupcool

#124 Zoli 63
2015-06-26 23:34:21

Talált komment, családegyesités cimén hatványozódik majd a bajság, sáskajárásként letarolják európát ! ------------------------- " Elvileg így megy Svájcban: (Köszönet Balkonturista hozzászólónak)
.
"Nos, itt a válasz, nálunk CH-ban ez így megy:
1. Ha megvan az identitása a fazonnak, akkor elővezetik a hazája nagykövete elé. Egy kb. 0,5-1 órás elbeszélgetés után a nagykövet meggyőződött, hogy valóban az országa állampolgáráról van szó, kiállít neki egy ideiglenes menetlevelet (laissez-passer, francia, kb. "hagyjátok átutazni" a neve a nemzetközi diplomáciában). Aztán megkérdezik tőle, akarsz-e hazautazni.
a) Igen? Itt a repjegy, a laissez-passer, egy kis zsebpénz (nálunk 250 Frank/felnőtt) plusz valami kis nagyobb összeg visszaintegrálódási projekt jogcímen, de valójában egy kis zsír, hogy többé be ne tedd ide a lábad. Néhányezer Frankról beszélünk.
b) Nem akarsz? Vissza a szállásra, napi ellátás, kaja, zsebpénz stb. diplomáciai bonyodalmak, tárgyalás a légitársasággal: feleresztitek-e, kitoloncolás fokozatát megállapítani (rendőri kíséret nélkül, vagy azzal, esetleg bilincsben, esetleg különgéppel) eljön a nagy nap, transzport-rendőr előáll a menekült szállásán, rinya, búcsuzkodás, nem akarok stb. Viszik. Ha nem kapkodja a szívinformációt, felszáll vele a gép, viszonlátás.
2. Ha nincs meg az identitása (feketeafrikaiaknál ez nagy divat, hogy azt állítja, Nigériából jött, de Gambiai, vagy Kameruninak hazudja magát, holott Cote-d'ivoire állampolgára). Ez arra szolgál, hogy húzza-halassza a kitoloncolást. Elővezetés a Nigériai nagykövetnél, az megállapítja, hogy nem onnan jött. Honnan? Nincs rá jogi értékű bizonyíték. Az idő, hetek, hónapok mennek, nem lehet semmit tenni. Aztán tárgyalások a korrupt nigériai nagykövettel, kis zsír, az előadja, hogy gambiai a fazon. Elővezetés gambiai nagykövetnél, minden oké, laissez-passer. Mész? Nem. Neeeem. Akkooooorrrr seeee......
Hónapok, jogvédők, menekültügyi segélyszervezet, sajnálkozó szomszédnéni, egyedülálló öregecske svájci nő belészeret, kezdődik a papírcirkus a házassági előkészítési eljárásban, hirtelen előkerül az érvényes útlevél is valahonnan, köztes időre visszapakolják hazájába, de a svájci nénike halálosszerelmes belé, ő is őbelé, nem értik meg egymást, nosza, lehet-e házasodni? Persze, hogy lehet. Könnyes búcsu otthoni feleségtől és hatvanezer gyerek anyjától, vissza CH-ba, házasságkötés, öt év múlva válás, aztán beindítja az otthoni feleség és hatvanezer gyerek családegyesítését. Egy-két év és a gyerekek jólfelfogott mentális és testi épsége érdekében család egyesítve. Juhujjj, nőtt a svájci lakosság hatvanezer-kettő személlyel! Örüljünk, hisz mi meg csak fogyunk.
Dióhéjban. 2. verziót ti még nem ismeritek, mert ahhoz végig kell futni a menekültügyi eljárást egy kőkemény "nem" határozattal. Most fogjátok megismerni. Jó szórakozást hozzá!"

#123 *** HM ***
2015-06-26 23:25:34

Válasz tomsics #121. hozzászólásáraDe a falépítést meg lehet pályázni waze....
És azt nem te nyered....smile w00t

#122 *** HM ***
2015-06-26 23:24:10

Ez a cél ...
Sehol semmi már ölnétek is rendre mindet.....smile lol
.....gerjeszteni a feszültséget, szítani a dolgokat ........
Ha esetleg vlm mocskos gyilkossal összefuttok és nem bir magával el kell kapni rabszolgának.....smile devil

#121 tomsics
2015-06-26 23:22:50

Válasz Diesel Tibor #119. hozzászólásáraÉn nem voltam katona,az eskü szövegét se ismertem eddig,de akinek van egy csöpnyi esze,és nem egy elszigetelt világban él,annak alapból így kellene gondolkodnia....
Felépítjük a falat sok millióból,ami te-ti-mi fizetünk és semmit nem fog érni,mert ugyanúgy átfognak jönni.A falat pedig pár évben belül szét lopják és elbontják.Értelme egyenlő a nullával.
Ahogy írtad,haza kell hozni a katonákat.Amugy sincs semmi közünk afganisztánhoz.

#120 ro-bika
2015-06-26 23:07:50

Debrecen utcáin is amerre jársz mindenhol ott vannak.....smile angry

#119 Diesel Tibor
2015-06-26 22:45:35

Végig olvastam az összes hozzá szólást,és bizony rájöttem,hogy sokan nem voltak katonák így nem ismerik az eskü szövegét,ezért hát én ide teszem ,hogy olvassa el mindenki.
Én ................................... esküszöm, hogy a Magyar Népköztársaságnak hûséges katonája leszek.

Alkotmányunkhoz, törvényeinkhez híven, becsülettel teljesítem kötelességemet. Elöljáróim és feljebbvalóim parancsának engedelmeskedem.

Esküszöm, hogy HAZÁMAT, annak HATÁRAIT, függetlenségét és alkotmányos rendjét életem árán is MEGVÉDEM. Az ellenséggel alkuba soha nem bocsátkozom, ellene mindenkor bátran harcolok. Szabadságharcos és honvédő elődeink példáját követve zászlóinkat, csapatainkat, bajtársaimat el nem hagyom. Fegyvereinket és egyéb harci eszközeinket megóvom. A katonai ismereteket elsajátítom. A nemzetközi hadijog előírásait megtartom, az állam- és szolgálati titkot megőrzöm. Alárendeltjeimről a legjobb tudásom szerint gondoskodom.

Teljes életemben mind békében, mind háborúban szeretett magyar hazám igaz polgárához méltó módon viselkedem.Tehát nem kerítést kell csinálni hanem nyomsávot 50méterest tisztára lezúzva,mert ugye hol lehet legálisan lelőni valakit ,,hát bizony a határ sávban és ezt még a csürhe is tudja,és tiszteletbe fogja tartani az első 100 ember lelövése után.A honvédelmi minisztert az eskü elolvasása után leváltani mert megszegte az esküjét,,oda tenni egy jobbikos embert.Haza hozni afganisztánból a magyar katonákat,mert itthon van szükség rájuk az afgánok ellen.smile cowboy

Nincs profilkép
#118 Richard.
2015-06-26 22:36:10

Válasz rongyos #114. hozzászólásáraKisgyerekeinkre gondolva,remélem hamar vége lesz,lezajlik ez is. Mint,volt egyszer hirtelen egy nagy madárinfluenza,kergemarhakór,sertéspestis kéknyelvel,jelenleg még tart a kevésvérü lóhalál,aztán talán az ebola sem pusztit errefelé,maradt továbbá a tigrisszúnyog,meg a szivférges kutyabetegség. Ebböl kifolyólag,ez mind kb. 10éven belül kialakuló véletlen történés. Amibe,majdnem belepusztulódott sok ember,meg állat. De a karantén megvédett. Most a feketék támadnak. Nem idevaló,de a repülőcsikos nagy témais kb.ezekkel egyidős,ami még tart is. Lehet,vannak akik ebböl csak, esetleg semmivel nem értenek egyet velem. Mindegy,10évvel ezelött egészségesen éltünk.állitólag. talán valami kimaradt a felsorolásbol,de hogy ez mind nemvéletlen,azt a történések bizonyitják. Egyszerü decemberi influenza nincs olyan gyakran,mint ahogy egy világméretű járvány kitör. És azt is megfékeztük! Gyakorlatiasan,szinte véletlenül. Kisérlet meg volt,legyőztük. Most vándorol a nép. Beszrok rajtuk. Következő termés szerintem már valami hűtőszekrényben vár a kilökődésre. Véletlenül.......

#117 *** HM ***
2015-06-26 22:33:45

Válasz cimbike. #113. hozzászólásáraŐ már csak nem hazudik.....
Ezek nyírják ki őket ahogy épp jön a helyzet akkor....... oszt el vannak kaparva valahova---------------------smile aikido

#116 *** HM ***
2015-06-26 22:31:38

Még szerencse h. a tanyán vastag 30% a munkát papíron!!!! elkerülők aránya.....
A valóságban kerülőké ennek lehet a jó 2xese is.......smile lolsmile lol
Úgyhogy hozzászoktunk ezekhez , bírjuk az ingyenélő lump retkek közelségét....smile lolsmile lol
Az se dógozik normálisan aki a küszöböt rágja évtizedek óta , a múltban sose melózó fog???smile w00t

Nincs profilkép
#115 kanyo
2015-06-26 22:20:43

Válasz rongyos #114. hozzászólásárasmile thumbup igy van van itt is épp elég troger hisz tele vannak a börtönök nem kell még több tizezer mindegy hany százaléka rossz ember itt nem lehet kockaztatni!

Nincs profilkép
#114 rongyos
2015-06-26 22:05:30

Kedves "menekülteket" "bevándorlókat" támogató embertársam/ismerősöm!
Először is hadd kezdjem azzal, hogy már az elején tegyünk különbséget az EU-n belüli munkavállalás, vagy az 56-os menekültek, és a tömegével özönlő istentelen állatok között.
Én se szeretem a fideszt, nem szeretem az egész mocskos, korrupt országot, de még mindig sokkal inkább szeretek itt élni, este viszonylag nyugodtan lefeküdni, mint, hogy nap mint nap attól kelljen rettegnem, hogy épp melyik családtagomat találják meg az özönlő hordák. Ezért mindenképpen támogatom a kerítést, de én inkább 8 méter magas téglafalat húznék fel automata gépfegyverekkel.
Senkinek ne legyenek illúziói, ezek nem dolgozni jönnek, hanem az európai szociális rendszerre apellálnak. És ha nem kapnak, elveszik. Nem a munkádat, hanem alkalomadtán az életedet, a családod életét. Elég lesz hozzá ha nem adod neki a cipődet, nem adsz aprót, vagy egyszerűen keresztény vagy és nem hajbókolsz mekka felé egy lábtörlőn esténként. Fegyverrel, erőszakkal, mert ők csak ebből értenek. Nem beszélik a nyelvet, nem értenek semmihez, szerinted mégis mire lennének itt jók?
Még ha csak átutazóba is jönnének az országba, ezek egy olyan helyről jönnek, ahol mindennapos a karóba húzott, levágott emberi fej, a gyerekgyilkosság és a nők tömeges megerőszakolása/legyilkolása.
Nem kell messzire menni, elég megnézni mit csinálnak a kamionosokkal a francia határon.
Nem érdekel, hogy nem mindegyik bűnöző, meg a többi maszlag. Leszarom. Nem kell segítenünk rajtuk. Nem kötelességünk, és Európának se kötelessége.
Szóval elhiszem, hogy te nagyon liberális vagy, hiszel a ratyiságban, toleranciában, meg a minden ember egyenlő .... de engedd meg, hogy mi eldöntsük helyetted, mielőtt a hülyeséged miatt már nekünk is késő lesz. Később még hálás leszel ezért, hidd el.
Ez nem egy távoli galaxisban történik, nem az 1001 éjszaka meséiben, hanem ez már itt van. Európában, Magyarországon, a magyar vasútállomásokon, körülötted. Remélem felfogtad.
Nem kell velem egyetértened, szerencsére a kormány egyetért velem.

Moderátor által módosítva: 2015-06-30 12:50:44

#113 cimbike.
2015-06-26 21:43:15

Azt olvastam h 1 emberkereskedo szerint az utnak indulok kb 10 szazaleka eri el Europat. Meg olyat is olvastam, hogy a keresztenyeket ledobaltak a menekult hajokrol! Mi meg varjuk oket szeretettel???? Ertem en h nem mind rohadek, de koztuk vannak!!!

#112 tomsics
2015-06-26 21:22:44

Válasz otis #106. hozzászólására" Ezt akarjuk a katonáink, rendőreink nyakába akasztani? Ugye, hogy nem?"
Legalább tennének valamit amivel ki érdemlik a nevüket,nem csak ülni egész nap a kocsiban és a trafi gombjait nyomkodni.A magyar rendőrség szégyen,most bizonyíthatnának.Az összeset gép puskával fogadni és egy egyszerű kérdést feltenni neki:Vagy vissza fordulsz vagy bumm.
Megint a nagyhatalmak keverik a szart és megint az amúgy is szar helyzetben lévő országok .... meg.
Más:Ha én abban az állítólagos helyzetben lennék mint ők,nem kockáztatnám a családom,gyerekeim életét több száz,ezer kiló méteres úttal,mikor ugyanazon kontinensen is találnék biztonságos helyet.Nem értem!
De egy szó mint száz én biztos nem engednék be 1 darabot sem.Takarodjanak vissza.Én nem fogok egyet se eltartani a pénzemből.Bár azok a marhák ott fent,úgy is be fogják őket engedni

Moderátor által módosítva: 2015-06-30 12:47:46

Nincs profilkép
#110 Richard.
2015-06-26 21:07:01

Válasz nyírségi #107. hozzászólásáraModernizált fekete veszedelem. Ha odaérnek,ahova mennek,ott mi lesz?????? Ősszel az utakat a mezőn hagyjátok meg,azon visszatalálnak,nem időznek,meg nem lesz károkozás. Csak ne fázzanak mert Líbijáig leégetik az erdőket,mert csak fáznak.... smile cursing

#109 Hús Futár
2015-06-26 21:03:16

Válasz a2457 #108. hozzászólásáraÉn is kitábláznám nekik hogy merre van Bukarest hátha oda hamarabb oda érnének .

Nincs profilkép
#108 a2457
2015-06-26 20:59:24

kíváncsi leszek ha a határhoz lesz rendelve sok rendőr, akkor vajon a rezesbrigádok mit fognak csinálni.
pontosítok, már most előre készülök erre az eseményre.

ugyanakkor nagyon szivesen segítenék anyagilag is bármelyik menekültnek ha izrael vagy usa felé fordítaná az útját.

lehetséges hogy ki kéne táblázni a határt hogy merre van budapest és magyarország :D csak valahogy afrika felé nézzen a nyíl.

Nincs profilkép
#107 nyírségi
2015-06-26 20:33:24

Üdvözlet a gazda társaknak.
Nem spontán dolog ez a népvándorlás! Ez egy ördögi forgatókönyv alapján meg van tervezve.
A világ láthatatlan urai intézik ezt is mint az országunk első világháború utáni megcsonkítását majd a második utáni "szentesítését". Gondolkodó, rebellis,innovatív nép vagyunk. Ezt kénytelenek elismerni, bár nem szívesen teszik.Országunk földjére már rég fáj a foguk
eddig még nem igazán sikerült megszerezni de mára nagy veszélybe került.Ha nehezen is még a miénk, ha nem is az egész, de még itthon vagyunk.
Az északkeleti végeken már nagy a baj! kevés a magyar gyerek!
Lassan szisztematikusan pusztítanak bennünket,minden újra írom minden erre alkalmas eszközzel.
Egy szándékosan elszaporított,másképp kulturálódott agresszív tömeget zúdítanak
egész Európára annak megsemmisítésére.
Farizeus módon sajnáltatják azok akik nagyszerüen védett kastélyokban lakó parkokban élnek,biztatnak a befogadásra parancsot osztogatva.
Sajnos nincs humánus megoldás a problémára!!
A közelmultban a pápa tartott egy a problémával kapcsolatos tanácskozást és ott hangzott el hogy 6 milliárd felesleges ember él a földön.
Akkor mi akik bajlódunk a termeléssel értéket teremtünk mert ez a dolgunk,fogjuk
ezt megoldani?
Felvetődik honnan van a pénz?
Az hogy Afrika közepéből embercsempészeket fizetve hozzánk elérjenek és még mindig tetemes összeg van náluk enyhén szólva is elgondolkodtató bizonyítja számomra a láthatatlan háttérhatalom létét.
A kerítés? semmit nem old meg! Mexikó-USA között tűzparanccsal együtt működik? Itt sem fog!!
Ugyan azok a háboruk haszonélvezői mindenkor..
A déli határon lakó magyaroknak részvétem.
Nekünk itt északon a már megszokott rejtőzködő erőforrás okoz "örömet"

#106 otis
2015-06-26 20:22:54

Kissé tájékozatlan vagyok ebben a "menekült kérdésben", nemigazán tudom pontosan, hogy honnét is jönnek ezek az emberek, de azt nagyon furcsának tartom, hogy az egész afrikai kontinensen nincs egy olyan állam, ahol béke lenne, ahol kevésbé lennének "idegenek" ezek az emberek, ahol talán nem fogadnák őket akkora rettegéssel, mint az európaiak. Ahol vallásilag, kulturálisan is közelebb lenének a befogadó néppel. Egyet tudok érteni Hecci véleményével, ezt valakik nagyon nyomják a háttérből, mint annak idején Krahácsot.
A másik oldal lehet kissé demagóg, de ha kicsit vissza nézünk a történelemben, meg lehet nézni azokat a volt gyarmatosító országokat, akik anno minden zokszó nélkül kirabolták vagy még ma is rabolják ezeket az országokat. Talán nekik kellene egy kis önkritikát tartani, és nyakukba venni ezeknek az állítólagos szerencsétlenek a sorsát.
Azok a vélemények pedig nagyon lesújtóak, akik sortűzzel, meg aknamezővel akarják megoldani a kérdést. Nem folyik elég felesleges vér a világban? El tudjátok képzelni micsoda lelki teher amikor ártatlanokat kell lemészárolni? Ezt akarjuk a katonáink, rendőreink nyakába akasztani? Ugye, hogy nem?

Nincs profilkép
#105 Magister
2015-06-26 20:01:42

Ma, éppen erről beszélgettem az egyik napszámosommal...nevezzük csak egyszerűen "rikkárdónak"..smile rolleyessmile rolleyes
Elmagyaráztam neki, hogy ha lesz bantu n..er,meg konyharuhásfejű, olcsóbban mint ő, akkor vége a napszámnak , meg a közmunkának, mert ők még olcsóbban eljönnek dolgozni..smile lolsmile lol,--persze a "dolgozás részét én nem hiszem, -egyik sem szaggatja az istrángot..
Na, szóval a jóemberen lassan de azért végig futott a dolog, --hát elkezdett úgy káromkodni, meg ordítani, hogy csak na, szidta az összes bevándorlót...:-)))) szétröhögtem magam..smile lolsmile lol

Moderátor által módosítva: 2016-05-20 14:03:39

Nincs profilkép
#104 kanyo
2015-06-26 19:54:17

Más kultúra más emberek ezek nem dolgozni akarnak csak siman elindultak hogy ott jobb! De mi? Ucsorogjenek ott ahol eddig bár en fogadnák örökbe egy 3-4 18eves mesztic nőt! Na jó csak vicc volt nem tudom mi jár az agyukba de ez háború nélküli terület foglalok!

#103 *** HM ***
2015-06-26 18:55:37

Egyáltalán mit mondanak akik idáig eljutottak hova hogyan miképp miért merre meddig............ mit akarnak a jövőben stbstb kérdésekre??smile confused

#102 *** HM ***
2015-06-26 18:38:54

Akit elkaptok a 9 tonnás búzát taposva lőjétek ki át a határon mint a Tódit a gumimacikba kővetővel e smile lolsmile lol

#101 *** HM ***
2015-06-26 18:35:41

Marhajól nyomjátok smile lol
Csak pont addig lehet ezen röhögni míg .....smile aikido
A vezetés gerjeszti a feszültséget ezzel is , megvan itt minden szervezve, meg ki van találva a forgatókönyv.smile cursing
Had keveredjen a nép abból desemmi jó nem jön elő.smile cursing
Maximálisan valószinűnek tartható az amit írtok hogy még pénzelve meg szervezve is vannak ezek a dolgok föntről....... retkes 1 világ ez smile hammersmile hammersmile hammersmile hammersmile hammer

#100 cimbike.
2015-06-26 16:28:28

Én nagyon sajnálom a menekülteket! A szívem szakad meg, amikor olvasom a történeteiket! De ennek az országnak nincs szüksége olyan nagyobb lélekszámú kisebbségre, akik merőben más kultúrából érkeznek ide! Bár jó emberek is vannak köztük, akik biztos beilleszkednenek közénk, meg olyanok is, akik nem állnak messze azoktól az emberektől, akik elől menekülnek. A hordákban több ilyen ember lehet. Akik most hordába verődnek, azok később is megteszik. Ez jót biztosan nem szülne! A jó embereket még 10 pszichológus sem tudja kiválogatni közülük, pedig azok is vannak közöttük! Segítsünk nekik, hogy máshol leljenek otthont! Nekunk nincs szükségünk rájuk, nekik meg mindegy, hogy ki fogadja be őket.

Nincs profilkép
#99 Papa951
2015-06-26 15:40:01

Válasz ewtoto #97. hozzászólásáraÉn pusztán arra szeretem volna felhívni gazdatársunk figyelmét, hogy ilyet tételekkel is lehet teljesíteni az "aznapi normát". Lehet magyarázkodni, hogy munkavégzéshez kell, ha meg akar büntetni, úgyis meg fog, egy ilyen pedig pont kapóra jöhet a szervnek. Arra pedig, hogy e tilalom vonatkozik-e a járművek belső terére, az említett (1) bekezdés ad választ...

"...nyilvános helyen – ideértve az ott lévő járművek belső tereit is –..."

#98 Maszek Zs
2015-06-26 15:34:00

Hát ez??
http://www.hirado.hu/2015/06/26/allo-br-korrkesz-megdezsmaljak-letapossak-a-termest-a-bevandorlok-kepeket-cserelni/#sl

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Marhatrágyát ilyen drágán még sohasem adhattak el
Marhatrágyát ilyen drágán még sohasem adhattak el
A régi közmondás szerint az ízlésről nem lehet vitatkozni.
Hirdetés
Hogyan juttassam ki a nitrogénműtrágyát, és melyik műtrágyát válasszam?
4 zsákos elszívó,  porelszívó,  forgácselszívó
4 zsákos elszívó, porelszívó,...

390.000 Ft

Lucernaszéna 120x130,  kb. 350 kg
Lucernaszéna 120x130, kb. 350 kg

17.000 Ft

Erdészeti csörlő
Erdészeti csörlő

630.000 Ft

GASPARDO 6 SOROS RUGÓSKAPÁS SORKÖZMŰVELŐ KULTIVÁTOR
GASPARDO 6 SOROS RUGÓSKAPÁS SORKÖZMŰVELŐ...

950.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]