Hirdetés
Fórum
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
- Grubber új
- AKG támogatás új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
460 hozzászólás
Válasz Gergő87 #159. hozzászólásáraés mennyi idő alatt folyik le ezen keresztül egy zsák?
Válasz Zoli26 #158. hozzászólásáraUgyanaz amit mz/x belinkelt a második. Két penge van a végébe az egèsz menetes és úgy "hajtod" bele a zsákba a vège a kemény cső meg levehető! Ha meg darabba marad a zsák előre láthatólag akkor rakunk fel a pótkocsira egy raklapot és kicsit az oldala felé hajtom be a zsáknak így le lehet rakni.
Válasz Gergő87 #156. hozzászólásáraMárkáját írd már le légyszives,esetleg egy fotót róla
Válasz Gergő87 #156 hozzászólásá
melyik van neked?
Kitètől 28 körül vettük a nyáron nagyon jó szerkezet előtte is volt hasonló csak azt itthon csináltuk és kicsit kinlódósabb volt
Válasz ..MZ/X.. #151. hozzászólásáraEz lehetett az!
Az árat sokallom, nem ennyire emlékeztem, de hàt tévedni emberi dolog -mondta a paraszt és kiúszott a szántásból-
Válasz ..MZ/X.. #151. hozzászólásáraHat ez annyira nemjo
Válasz lovasnorbi #130. hozzászólásáraLáttam Kcr daruból készült-et. Igazi masszív, a pótról magasítón keresztül leveszi a 7-es big-et. Vetőgéphez is jól odafér, mert kitolható. Fillérekből kihozható.
Válasz atisgyulai #149. hozzászólásáraAkkor varom
LINK
Válasz Kisvuk #145. hozzászólásáraTobbe kerul a postakolcseg mindt amit kuldenek.
Válasz Bárány #144. hozzászólásáraItthon is van hasonló. Valamelyik alkatrészes webàruházban láttam, csak azt az oldalának az alsó részébe kellett beletekerni. Ha megtalálom beteszem ide a linket. Talán 15 rugó körül adják, ha jól emlékszem.
Válasz Bárány #144. hozzászólásáraAkkor en leszek az elso megrendelod ha legyartod.
Válasz dr.T #143. hozzászólásáraA gyártó Francia.
Honlapján van elérhetőség.
A termékismertetőn vannak méretek.
http://vidbag.fr/page/0000/salon%2Cspace%2C2014%2Crennes%2Cagriculteurs%2Cagriculture%2Cgain-de-temps%2Cbig-bag%2Cengrais%2Csemences%2Cvidanger-un-big-bag%2Cstocker-big-bag%2Cpercement-propre-du-sac%2Csysteme-brevete%2Coutillage-agricole%2Cmateriel-agricole%2Cvanne-big-bag%2Cbig-bag-engrais%2Ccomment-vider-un-big-bag%2Cvide-big-bag-occasion%2Cvide-big-bag-inox.html
http://vidbag.fr/page/0000/salon%2Cspace%2C2014%2Crennes%2Cagriculteurs%2Cagriculture%2Cgain-de-temps%2Cbig-bag%2Cengrais%2Csemences%2Cvidanger-un-big-bag%2Cstocker-big-bag%2Cpercement-propre-du-sac%2Csysteme-brevete%2Coutillage-agricole%2Cmateriel-agricole%2Cvanne-big-bag%2Cbig-bag-engrais%2Ccomment-vider-un-big-bag%2Cvide-big-bag-occasion%2Cvide-big-bag-inox.htmlhttp://vidbag.fr/page/0000/salon%2Cspace%2C2014%2Crennes%2Cagriculteurs%2Cagriculture%2Cgain-de-temps%2Cbig-bag%2Cengrais%2Csemences%2Cvidanger-un-big-bag%2Cstocker-big-bag%2Cpercement-propre-du-sac%2Csysteme-brevete%2Coutillage-agricole%2Cmateriel-agricole%2Cvanne-big-bag%2Cbig-bag-engrais%2Ccomment-vider-un-big-bag%2Cvide-big-bag-occasion%2Cvide-big-bag-inox.html
Válasz Bárány #142. hozzászólásáraNálam se,akkor csak csinálj magadnak hagy irigykedjenek a környékbeli parasztok.
Válasz dr.T #143. hozzászólásáraPl itt
Válasz dr.T #143. hozzászólásáraAzt nem tudom, csak véletlenül futotam bele a videóba.
De ahogy Kisvuk is mondja, házilag is meg lehetne csinálni.
Válasz Bárány #138. hozzászólásáraNagyon tetszik,hol lehet ilyet venni?
Válasz Kisvuk #141. hozzászólásáraHé, nálunk nem a szombat az ünnep!
Válasz Bárány #140. hozzászólásáraAkkor rajta,ha nagyon belejöttél árulhatod 100 euróért akcióba
Válasz Kisvuk e#139 hozzászólásáraÍgy van! Most amúgy is van még rá időm...
Válasz Bárány #138. hozzászólásáraÜgyes,érdemes lenne lekoppintani mert 130 eurót sztm nem nagyon ér.
Nem emelő, de big-bag-hez kapcsolódik. Ügyes szerkentyű.
Mobilról nem megy az embed, úgyhogy itt a link: Katt ide!
Válasz dr.T #136. hozzászólásáraJa megyek kiallitasra
Válasz lovasnorbi #135. hozzászólásáraHat holnap nemfogom tudni de csorogj ram csutortokon nehogy elfelejtsem.
Válasz dr.T #134. hozzászólásáraén is néztem az üzletet . nem baj oda majd egyszer kimegyünk hétköznap . még nem tudom pontosan mikor megyünk de holnap meg tudom mondani . + légyszi nagyjából számold össze , hogy akkor mennyi lenne az ára ezeknek a dolgoknak . ( csak azért , hogy még is mennyit vigyek magammal )
Válasz lovasnorbi #132. hozzászólásáraEnis a mostani hetrol beszelek,amugy kerdezte az uzletet szombaton nincs nyitva,mikor akarsz jonni?
Így néz ki a zsákemelőnk!
Válasz dr.T #131. hozzászólásáraÉn úgy emlékszem , hogy úgy beszéltük meg , hogy nem a jövő hanem a mostani hétvégén mennék . de ha neked nem jó akkor mehetünk jövő héten .
Válasz lovasnorbi #130. hozzászólásáraCsa tudom nem ide tartozik,de akkor fogsz jonni a héten?
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni , hogy csinált-e valaki már házilag emelőt ? Ha igen milyen zártszelvényből , és milyen méretekkel csinálta ?
Válasz #125. hozzászólásra
Válasz #125. hozzászólásra
Azt nem írtam de ehhez is van "3pont felfüggesztés" hátra hogy lehessen vinni műtrágyaszórót vagy vetőgépet kapcsoltan. Sőt én pótkocsit is húztam vele úgy hogy a traktoron volt a daru azon a műtrágyaszóró és azzal húztam a pótkocsit. Mondjuk általában csak önmagával a daruval húzzuk csak akkor kell két külön traktor a munkához!
Válasz #126. hozzászólásra
Nekem van Bogballe nagyon jó!6-ik éves de már akkor drágább volt.
Válasz #123. hozzászólásra
Ez ugyanaz mint Bogballe zsákemelő csak más szinben!
Válasz #123. hozzászólásra
Igen néztem ezt is és ez még drágább is mint az TFD1000. Bár erről semmi adatot nem tudok. Teherbírásba biztos jó ez is.
Gjoni
Igen. A szomszédodra gondoltam.
Válasz #121. hozzászólásra
Azzal a bizonyos Palival akire én gondolok?
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,1265222,Egyeb-Jean-de-Bru.html
Válasz #118. hozzászólásra
A jean de bru bm 2000-et nézted. Ha visszaolvasol megtalálod.
Válasz #120. hozzászólásra
Csak ahhoz nincs megfelelőségi nyilatkpzat. Beszéltük már ezt Palival. Ha értelmesen meg csináljuk nem jön ki sokkal olcsóbba, viszont minősítése nincs.
Válasz #118. hozzászólásra
Nyíregyháza mellet én is tudok neked ,csak szakit akinek viszed az anyagot és megcsinálja ,komoly munkái vannak!
esetleg nem érdekel valakit?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/rakodogepek-es-epitoipari-gepek/zsakemelo-daru/h_6506868
Válasz #117. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm!
Irtózatosan erős szerkezet ez! Szerintem ez ami a magyar gyártók között a legkomolyabb! Most sokat átnéztem és az emelési paraméterekben ez a legjobb!
Köszönöm mégegyszer a fényképeket és a tapasztalatokat a géppel kapcsolatban!
Válasz #116. hozzászólásra
A kampo magassága igy 1,50-1,40 körül van de ezt meg lehet billenteni hátra és akkor elérheti az 1 métert is akár de ilyen magasságba is felvesz bármit már!
Itt van kép az emelési diagrammrol is. Kinyújtott gémmel is tudja az 1 tonnát csak azt nem irhatták oda mert akkor emelőgépnek minősülne és vizsga kellene rá!
Válasz #115. hozzászólásra
A könyve azt írja hogy:
Önsúlya 300kg
Szerkezeti magasság max a talajtól 2200mm
Szerkezeti magasság min a talajtól 500mm
A darugém hossza 2050mm
Maximális emelőmagasság 4000mm
Válasz #114. hozzászólásra
Mindent leírok róla holnap ha kezembe lesz a gépkönyve abban minden benne van ha jól emlékszem!
Válasz #113. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm!
Ha lehet a gém hosszát is meg tudod mérni? Kitolt állapotot elég megsaccolni.
Ha le van rakva a földre mennyire dől meg hátrafelé?
Válasz #112. hozzászólásra
Hétfőn megtudom mérni de most le van rakva a gép a földre de igazából így is azt mérem!
Válasz #108. hozzászólásra
Meg tudnád mérni a kampó legalsó helyzetét mikor lenn van kar?
Köszönöm előre is
Válasz #109. hozzászólásra
Tényleg messze vagy.A legbelső részt kézzel is kihúzhatod,a külsőt a munkahenger nyomja ki.Pontos hoszt nem tudok. Akkor nézegetem még egy darabig.