Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdvözlöm kedves balázs. Nagyon szégyellem magam. Az én hibámból történt ez az egész, nem töltöttem fel a telefonomat, nekem kellet volna elmennem érte. Nem a cég hibája.
Vasárnap volt és nem volt semmi nyitva, és utazás közben voltam. Nem tudtam feltölteni a telefonomat hogy elérjem önt.
Rosszul indult az, hogy találkozó helyben és nem fix helyet beszéltünk meg.
Ez ez végett is koplikálodott, mert győr közelében 4 helyre mentem pontos címmel, ott nem is volt gond..
Elismerem a hibámat és a kárpotlás esélyében 5 forintot emelünk önnek a megbeszélt áron, hogy ha még van esély üzletkötésre közttünk...
Bodzások, VIGYÁZAT ! Egy Banhol nevű szélhámos hirdeti magát, aztán 3 napja elfelejt jönni a bodzáért, itt rohad az udvaromon. Hiába dolgoztam a kánikulába, hiába hívtam 5 ször a mobilját, csak ígérget és hazudozik. Arra nem méltatott, hogy felhívjon és legalább elnézést kérjen. Tanuljatok az esetemből !
válasz #954 hozzászólásra ť | Banhol küldte be 2013-07-25 14:10:41-kor
Holnaptól 62Ft/kg előztetes egyeztetésel Komáromba.
Bodza felvásárlás a napi legmagasabb piaci áron
Nemes és vad bodza felvásárlás a napi legmagasabb piaci áron, kis és nagy mennyiségben is.
Azonnali készpénzfizetéssel. Várom ültetvényesek jelentkezését, hobbi szedőket és felvásárlókat.
Érdeklődni: telefonon vagy e-mailben.
Tel: 06209308006
A Szent Erzsébet Szociális Szövetkezet a mai naptól (2013.07.27.) 50 Ft/Kg áron vásárolja a vadbodzát.
Kizárólag érett nem térképes egészséges bodza kerül átvételre másnapos bodzát nem vásárolunk fel.
Központi telepek: Kalocsa, Dunapataj,Újtelek,Géderlak
A tagok számára minden 100 kg feletti mennyiség 200 ft / kg
A nemesített bodzának a természetes érés ideje négy hét még. Azonban sokan érésgyorsítóval letudják rövidíteni e időt. Én a teljes zöld bogyókat egy hete Roschal NPK 29 színező ( 1l 10.878 Ft )levéltrágyával permeteztem a paradicsomot is, és beérett ehető a paradicsomom. A bodzám nagy része fekete lett már pedig egyszeri permetezés történt szemben a kétszeri előírással kéthetente. Az idén biztosan betudom már érleltetni a nemes bodzámat.Egyébként nem öntözöm az idén a bodzát, Viszont éjjel nappal őriztetni kell mert sok a barna bőrű alkalmi tolvaj akik felmérik és lelopják a termést. Az út széleken a rendőrök elzavarják és meg büntetik a vad bodza szedőket. De azokat miért? Ha van őstermelői igazolványa? Ugyanis a nélkül sehol nem veszik át a vadbodzát sem.Az idén közepes termés átlag lesz a nemes bodzából.
A Szent Erzsébet Szociális Szövetkezet a mai naptól (2013.07.27.) 50 Ft/Kg áron vásárolja a vadbodzát.
Kizárólag érett nem térképes egészséges bodza kerül átvételre másnapos bodzát nem vásárolunk fel.
Központi telepek: Kalocsa, Dunapataj, Mezőfalva.
Nemes és vad bodza felvásárlás a napi legmagasabb piaci áron, kis és nagy mennyiségben is.
Azonnali készpénzfizetéssel. Várom ültetvényesek jelentkezését, hobbi szedőket és felvásárlókat.
Jelenleg a régiomban még nem kezdödött el a bodza felvásárlás de előre láthatóan hétvégére vagy jövőhét elején már tudok árat is mondani.
Hello ha megtudol valamit h ki vasarol fel bodzat lecives ird mar meg nekem is mert en Romaniabol vagyok a hatar mellol es szeretnem en is ertekesiteni. Es veletlenul nem tod h milyen arba vasaroljak fel? Koszi szepen elore is.
Tiszteletem Úraim! Érdeklődni szeretnék hogy milyen dokumentumok kellenek ahhoz hogy át vehessem a bodzát. úgyani rendelkzem nagy területtel ,mázsával , és szerintem elég jó helyen lakom fő úton ahhoz hogy bele kezdjek. Remélem lesz valaki olyan jóindulatu és leírja nekem hogy pontosan milyen dokumentumok hova kell menni stb.. előrre is köszönöm szépen.!
Lehet már meg is unták a vadbodza minőségét a feldolgozók s nem vesznek egy kilót se... vagy olyan olcsó lesz, hogy csak azt vesznek, vagy lehet hogy újra minden áru minőségi lesz és akkor nem számít az ár, vagy semmi sem változik, s minden marad a régiben... szerintetek? ki mit tippel mikor kezdődik a vad szezonja? szerintem csak augusztus 3.-a után
Nekem lenne helyem, módom bodzafelvásárló helyet nyitni. Rendelkezek, nagy területtel, tároló helységgel, mázsával és némi gyakorlattal.
Egész nap itthon tartózkodok, tehát folyamatosan nyitva tudnék lenni,
Ha valakit érdekel, szívesen állok rendelkezésére.
Elérhetőségeim:
Szilágyi László
7011. Alap, Dózsa György u. 117.
l-szilagyi54@freemail.hu
06-30-427-90-82
Szép kis lavinát indított el egy kamu bodza vétel...
20 éve vásárolom a vad bodzát, a nemes bodzát ,más egyebeket is...
(Előbbit bár ne tenném,de muszáj,mert a felvásárlóknak munkát kell adni.)
Akkor még tudták azt,hogy mi a minőség,tisztesség,ma már mindenki ebből akar meggazdagodni.
Nézem a tavalyi évet,s igazából elenyésző volt a vad,s a nemes közti árrés..
A természet adta,s a gondozott közt,amiben pénz,idő,munka van!
Előbb-utóbb megunják a feldolgozók is azt,hogy a rossz,nem elég érett vadbodzát viszik az újdonsült felvásárlók. Akkor aztán lehet gondolkodni,hogy miből lesz a "cserebogár"...
Nagyon szépen köszönöm, tegnap mentunk körbe a bodzában és láttuk hogy megint telivan tetuvel....pedig 8 napja permeteztunk és ez volt a 3-4 permetezés tetü ellen az idén...még soha nem folytam ennyiszer...
Jelenleg a régiomban még nem kezdödött el a bodza felvásárlás de előre láthatóan hétvégére vagy jövőhét elején már tudok árat is mondani.
Segítséget szeretnék kérni.
Somogy megyében szeretnék az idei évtől csete, bodza bogyó felvásárlással foglalkozni.
Alkalmas üzlethelyiségekkel rendelkezem, illetve szállításra alkalmas gépjárművel. Elég nagy mennyiségre (napi 6-10 mázsa) számítok.
Korrekt üzleti partnert, a mai napig nem találtam. Ha valaki tudna ajánlani egy nagybani felvásárlót, akkor kérem írjon.
Előre is köszönöm a segítséget!
Válasz #930. hozzászólásra
Hihetetlen...Ki szedi? Hisz alig van érett bodza..Hová vihetik a "szemetet"?,mert a bordóból is csak barna színű lesz darálás után.Használhatatlan!Az pedig nem jó festékanyagnak.
Sárbogárdon ma kezdték a vad bodza felvásárlást a fekete érett 135 Ft/ kg, a vegyes bordó 90 Ft/kg. Mennyi lesz a nemes bodza felvásárlási ára ami érett fekete? Kíváncsi leszek. Egyébként a bodzások panaszkodnak hogy fonnyad a bogyó a fákon. Mi lehet ennek az okai?
6279 hozzászólás
Válasz #977. hozzászólásra
Üdvözlöm kedves balázs. Nagyon szégyellem magam. Az én hibámból történt ez az egész, nem töltöttem fel a telefonomat, nekem kellet volna elmennem érte. Nem a cég hibája.
Vasárnap volt és nem volt semmi nyitva, és utazás közben voltam. Nem tudtam feltölteni a telefonomat hogy elérjem önt.
Rosszul indult az, hogy találkozó helyben és nem fix helyet beszéltünk meg.
Ez ez végett is koplikálodott, mert győr közelében 4 helyre mentem pontos címmel, ott nem is volt gond..
Elismerem a hibámat és a kárpotlás esélyében 5 forintot emelünk önnek a megbeszélt áron, hogy ha még van esély üzletkötésre közttünk...
Kérem még egyszer elnézésért a kelemetlenségért.
Üdvözlöm.
Sajnálattal hallom ezt, a hibát azonnal kifogjuk javítani.
Kérem emailban írja meg a telefonszámát és felhívjuk.
Email: sasuke55555@citromail.hu
Érdeklődnék Tápiószele környékén van e felvásárló?
biharkeresztesen vasarol valaki bodzat es milyen aron????
Tagoknak 200 Ft/kg? milyen támogatás van e mögött a szociális szövetkezet mögött?
Bodzások, VIGYÁZAT ! Egy Banhol nevű szélhámos hirdeti magát, aztán 3 napja elfelejt jönni a bodzáért, itt rohad az udvaromon. Hiába dolgoztam a kánikulába, hiába hívtam 5 ször a mobilját, csak ígérget és hazudozik. Arra nem méltatott, hogy felhívjon és legalább elnézést kérjen. Tanuljatok az esetemből !
Kecskeméten mettől, mennyiért és hol veszik ?
Válasz #965. hozzászólásra
"másnapos bodzát nem vásárolunk fel"
Mondta nekem a fater valamikor hogy ne igyon az aki nem birja
Válasz #962. hozzászólásra
zalában veszem!!! és érdekelne viszont felvásárlo!!!! jo áron!!!!! 06 30 523 19 36
zalában vásárlom a bodzát!!!! tavaj is vetem !! idén is veszem!!!! viszont velvásárlot keresek!!!! +3630-523-19-36˘˘˘˘˘horvath ferenc!!!!
Válasz #965. hozzászólásra
tisztelt uram!!!! viszont felvásárlot keresek!!!! tavaj is és idén is vásárlom a bodzát!!!!! ha érdekli kérem hivjon!!!! 06 30 523 19 36
Nem tudom mennyire éri meg bodzát termeszteni ha 50 ft az átvételi ár és hektáronként 8-10 tonnát terem......
válasz #954 hozzászólásra ť | Banhol küldte be 2013-07-25 14:10:41-kor
Holnaptól 62Ft/kg előztetes egyeztetésel Komáromba.
Ácson is 50-en
Ácson is 50-en
Mezőfalván a sár utcában veszik 50-ér
Tárkányon 60 a bodza mindenhol 50 hol van a 100 feletti ár
Központi telepek: Kalocsa, Dunapataj,Újtelek,Géderlak
A tagok számára minden 100 kg feletti mennyiség 200 ft / kg
A nemesített bodzának a természetes érés ideje négy hét még. Azonban sokan érésgyorsítóval letudják rövidíteni e időt. Én a teljes zöld bogyókat egy hete Roschal NPK 29 színező ( 1l 10.878 Ft )levéltrágyával permeteztem a paradicsomot is, és beérett ehető a paradicsomom. A bodzám nagy része fekete lett már pedig egyszeri permetezés történt szemben a kétszeri előírással kéthetente. Az idén biztosan betudom már érleltetni a nemes bodzámat.Egyébként nem öntözöm az idén a bodzát, Viszont éjjel nappal őriztetni kell mert sok a barna bőrű alkalmi tolvaj akik felmérik és lelopják a termést. Az út széleken a rendőrök elzavarják és meg büntetik a vad bodza szedőket. De azokat miért? Ha van őstermelői igazolványa? Ugyanis a nélkül sehol nem veszik át a vadbodzát sem.Az idén közepes termés átlag lesz a nemes bodzából.
#1. hozzászólás, zsanci küldte be 2013-07-27 14:26:00-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Somogy megyében hol és mikortól veszik a csetét tudja valaki?
szia.mi fogjuk venni a bodzát sárszentmiklóson a napi legmagasabb áron!
kaposvár környékén valami felvásárló?
Válasz #959. hozzászólásra
Szia köszi! Mezőfalván hol található az átvevőhely?
Központi telepek: Kalocsa, Dunapataj, Mezőfalva.
sziasztok!!
valaki tudja hol vesznek át bodzát?
sárbogárdon át veszik már?
Szerdán indul a felvásárlás 40-50Ft lesz a szedő ár várhatóan
Válasz #955. hozzászólásra
hali Dani ár van köszi
Válasz #949. hozzászólásra
06209308006 itt tudsz érdeklődni.
Válasz #938. hozzászólásra
Hello ha megtudol valamit h ki vasarol fel bodzat lecives ird mar meg nekem is mert en Romaniabol vagyok a hatar mellol es szeretnem en is ertekesiteni. Es veletlenul nem tod h milyen arba vasaroljak fel? Koszi szepen elore is.
Hajdú - Bihar megyében hol vannak bodzafelvásárló helyek? Köszönöm a válaszokat!
Tiszteletem Úraim! Érdeklődni szeretnék hogy milyen dokumentumok kellenek ahhoz hogy át vehessem a bodzát. úgyani rendelkzem nagy területtel ,mázsával , és szerintem elég jó helyen lakom fő úton ahhoz hogy bele kezdjek. Remélem lesz valaki olyan jóindulatu és leírja nekem hogy pontosan milyen dokumentumok hova kell menni stb.. előrre is köszönöm szépen.!
hali!
szeretném megkérdezni a sárbogárdi átvevő címé.
meg az árakat..
vagy más átvevő helyek címét..
előre is köszi.
Ha bárki tud tuti átvevőket írja meg .Sokat járok ide oda majd küldöm rendszeresen a helyi árakat szorgoskodjon mindenki
Sziasztok bodzabárók 08.01-én kezdődik sárosdon a bodzaidény nem tudni még árat de tuti az időpont.
Lehet már meg is unták a vadbodza minőségét a feldolgozók s nem vesznek egy kilót se... vagy olyan olcsó lesz, hogy csak azt vesznek, vagy lehet hogy újra minden áru minőségi lesz és akkor nem számít az ár, vagy semmi sem változik, s minden marad a régiben... szerintetek? ki mit tippel mikor kezdődik a vad szezonja? szerintem csak augusztus 3.-a után
szia szeretném kérdezni hogy a bodza átvevőhelynek sárbogárdon a cimét vagy valami telefonszámot szeretnénk kérni .előre is köszönöm a segidséged
Sziasztok!
Nekem lenne helyem, módom bodzafelvásárló helyet nyitni. Rendelkezek, nagy területtel, tároló helységgel, mázsával és némi gyakorlattal.
Egész nap itthon tartózkodok, tehát folyamatosan nyitva tudnék lenni,
Ha valakit érdekel, szívesen állok rendelkezésére.
Elérhetőségeim:
Szilágyi László
7011. Alap, Dózsa György u. 117.
l-szilagyi54@freemail.hu
06-30-427-90-82
Szép kis lavinát indított el egy kamu bodza vétel...
20 éve vásárolom a vad bodzát, a nemes bodzát ,más egyebeket is...
(Előbbit bár ne tenném,de muszáj,mert a felvásárlóknak munkát kell adni.)
Akkor még tudták azt,hogy mi a minőség,tisztesség,ma már mindenki ebből akar meggazdagodni.
Nézem a tavalyi évet,s igazából elenyésző volt a vad,s a nemes közti árrés..
A természet adta,s a gondozott közt,amiben pénz,idő,munka van!
Előbb-utóbb megunják a feldolgozók is azt,hogy a rossz,nem elég érett vadbodzát viszik az újdonsült felvásárlók. Akkor aztán lehet gondolkodni,hogy miből lesz a "cserebogár"...
Ha
li el tudnád küldeni a sárbogárdi elérhetőséget
Idén 2 minőség lesz??? (1 feldolgozó sorra?)
Kedves fórumozók!
Érdeklődni szeretnék, hogy Hajdú - Bihar megyében Hajdúszoboszló és Püspökladány között ki, mikor, mennyiért vásárol fel hobbiszedőtől vadbodzát?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz #923. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm, tegnap mentunk körbe a bodzában és láttuk hogy megint telivan tetuvel....pedig 8 napja permeteztunk és ez volt a 3-4 permetezés tetü ellen az idén...még soha nem folytam ennyiszer...
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy valaki nem tudná megadni a Sárbogárdi bodzabogyó felvásárló telefonszámát? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Somogy megyében szeretnék az idei évtől csete, bodza bogyó felvásárlással foglalkozni.
Alkalmas üzlethelyiségekkel rendelkezem, illetve szállításra alkalmas gépjárművel. Elég nagy mennyiségre (napi 6-10 mázsa) számítok.
Korrekt üzleti partnert, a mai napig nem találtam. Ha valaki tudna ajánlani egy nagybani felvásárlót, akkor kérem írjon.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Pilisvörösvár környékén vesz át valaki bodzát? Mennyiért?
Hello érdeklödnék hogy bonyhád-szekszárd-és bátaszéken mikortol veszik a bodzát valamint holl???
Hihetetlen...Ki szedi? Hisz alig van érett bodza..Hová vihetik a "szemetet"?,mert a bordóból is csak barna színű lesz darálás után.Használhatatlan!Az pedig nem jó festékanyagnak.
Sárbogárdon ma kezdték a vad bodza felvásárlást a fekete érett 135 Ft/ kg, a vegyes bordó 90 Ft/kg. Mennyi lesz a nemes bodza felvásárlási ára ami érett fekete? Kíváncsi leszek. Egyébként a bodzások panaszkodnak hogy fonnyad a bogyó a fákon. Mi lehet ennek az okai?