Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kocsog99 #3473. hozzászólásáraIgen,de ezt nem mondom biztosra mert aki mondta, a tablarol nem tudta pontosan leolvasni, mert ossze vissza volt mar kretaval irogatva,de o a 180at vélte kiolvasni.
Sziasztok.Már nagyon régen nem szedtem bodzát.
Most újra szeretném szedni.(Rengeteg helyen szépeket láttam a határban)
A kérdésem a következő lenne:
Jól olvastam hogy most már őstermelői nélkül nem lehet sehol leadni?
Egy kicsit más téma érdekelne engem.
Van-e íz és illatbeli különbség a vad- és a nemes bodza között? Vagy csak a szem nagyságban különbözik?
A bodza pálinka ügyében érdeklődnék... :)
Válasz avm #3457. hozzászólásáraSzia! Igyekszem feltenni majd pár képet, sajnos az éjszaka már örzés van, a mobilnet nem hasít... Tegnapelőtt jött az első biciklis, tegnap délután kerítés építés közben az első autós brigád. (A környéken 80 és 150 között veszik.) Üdv
Sziasztok!
Állítólag Fejér megyében elindult a vadfelvásárlás! Figyeljetek!
A nemesért majd én is jelentkezem ismét!
A tavaly áprilisi telepitésem 1 hete igy nézett ki: (sajnos az aszály már látszik).
Üdv
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3431. hozzászólásárade ha csak pár fán van ilyen, akkor ne permetezd le az egész ültetvényt...elég drágák ezek az atkaölők. amúgy a kén is gyéríti őket.
Válasz kevesa #3429. hozzászólásáraok, de más gaz nincs is? mármint nem egyszikű. tényleg munkásabb, de idén másodmagammal két nap alatt,összesen kb. 9 óra alatt 18 heki bodzát hátival fújtunk le. szoktam én is trakival csináltatni,de most sok benne a pótlás és van 1.5 heki másodéves is. 20 heki szőlőt is lenyomtunk napi 4 hektárjával. szőlőben nem szeretem a traktor orrán lévő fúvúkás módszert max. úgy ha két ember ül hátul és ők kezelik a permetezőszárt. de ez így 3 ember és egy traki idejét köti le és több vegyszer is szokott fogyni.
6279 hozzászólás
Válasz medikus #3478. hozzászólásáraLehetne annyi az ára ha vad bodzával nem rontanák a minőségét.
Válasz zsike74 #3477. hozzászólásáraAkkor szólj ha 400 lesz az ára!
Válasz heri.z #3475. hozzászólásáraA nemes bodzának 3x magasabb a beltartalmi értéke mint a vadé.Ezért igy a felvásárlási ára is 3x-át éri.
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3474. hozzászólásáraTud valaki elérhetőséget?
Válasz avm #3469. hozzászólásáraPálinkának, melyik a legalkalmasabb?
Válasz kocsog99 #3473. hozzászólásáraIgen,de ezt nem mondom biztosra mert aki mondta, a tablarol nem tudta pontosan leolvasni, mert ossze vissza volt mar kretaval irogatva,de o a 180at vélte kiolvasni.
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3472. hozzászólására180 ft-ért veszik a vad bodzát?
Tegnapi infóm (07.31.) Felsőtöbörzsök 180ft
Válasz Gox #3470. hozzászólásáraPersze! 1 perc az egesz...
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3466. hozzászólásáraEz nettó? Vagy csak úgy?
Válasz heri.z #3465. hozzászólásáraVan.
Meg a nemesen belül fajtánként is más.
Válasz dzsoke2 #3467. hozzászólásáraKamu
Sziasztok.Már nagyon régen nem szedtem bodzát.
Most újra szeretném szedni.(Rengeteg helyen szépeket láttam a határban)
A kérdésem a következő lenne:
Jól olvastam hogy most már őstermelői nélkül nem lehet sehol leadni?
Keresztúr 140ft
Üdvözletem!
Egy kicsit más téma érdekelne engem.
Van-e íz és illatbeli különbség a vad- és a nemes bodza között? Vagy csak a szem nagyságban különbözik?
A bodza pálinka ügyében érdeklődnék... :)
Sárkeresztúr 130ft
130 forintpt fizetnek a vadért a gyújtőnek ma. Kiírták, hogy vesznek át nemeset is, de annak ma még nem volt ára.
Válasz avm #3457. hozzászólásáraSzia! Igyekszem feltenni majd pár képet, sajnos az éjszaka már örzés van, a mobilnet nem hasít... Tegnapelőtt jött az első biciklis, tegnap délután kerítés építés közben az első autós brigád. (A környéken 80 és 150 között veszik.) Üdv
Válasz Gox #3458. hozzászólásáraA korai fajták érnek, illetve van ami már teljesen megérett.
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3459. hozzászólásáraIgen, ők nagyon jó árat tudnak elérni....
Dohánybolt előtt pihenő, nem idén lebarnult úriembert kérdeztem: sárkeresztúr 110ft
(07.28.)
Válasz avm #3455. hozzászólásáraMár annyira érik, h ôrözni kell? Vagy korai fajta?
Válasz gkeresz #3447. hozzászólásáraTörzsnevelésről és hajtásválogatásról tehetnél fel képeket.
Holnap kezdjük a nemest...l
Válasz pusuband #3452. hozzászólásáraSzerintem takácsatka, de közelebbi kép a levél fonákjáról sokat segítene.
Válasz suhanbongo #3449. hozzászólásáraTegnap indult az átvétel, 80 Ft ha igaz.
Ma már őrizzük.
Elkezdôdött a csete felvásárlása?
Válasz Leitold1986 #3439. hozzászólásáraKiderült mi a gond?
Sziasztok! A mellékelt képen atka kártétel van? Pár fa elég világos zöld kevesebb a levélzet is! Úgy olvastam atka kártétel idézhet ilyet elő.
Válasz suhanbongo #3449. hozzászólásáraBe van tervezve egy dzsipó?
Üdv mindenkinek valami megközelítő árról tudni már valamit. Dunán túliak. Itt Szabolcsban még semmit.
Válasz gkeresz #3447. hozzászólásáraAz 1 éves nálatok már 8-10cm törzs átmérőjű!
Sziasztok!
Állítólag Fejér megyében elindult a vadfelvásárlás! Figyeljetek!
A nemesért majd én is jelentkezem ismét!
A tavaly áprilisi telepitésem 1 hete igy nézett ki: (sajnos az aszály már látszik).
Üdv
Válasz kacar #3445. hozzászólásáraNálunk is sajnos.
Válasz Gox #3444. hozzászólásáraSzenved rendesen. Vacakabb homokon már ko.
Kinél, hogy reagál a bodza erre a nagy melegre?
Válasz KLaszlo #3442. hozzászólásáraIgen , hatásos szer
Valakinek van véleménye tapasztalata Flumite 200 ról?
Köszi!
Válasz csizmás kandúr #3440. hozzászólásáraNem, egyáltalán nem. Elképzelhető, hogy a szél vagy a kevés eső okozza?
Válasz Leitold1986 #3439. hozzászólásáranem gyomírtóztál véletlenül?
Kedves Tagok!
Mi lehet a gondja a bodzának a kép alapján?
Köszönöm a segítséget!
Válasz csizmás kandúr #3437. hozzászólásáraHálisten csak 1-2 fán látok ilyet,koszi a tanácsokat!!
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3431. hozzászólásárade ha csak pár fán van ilyen, akkor ne permetezd le az egész ültetvényt...elég drágák ezek az atkaölők. amúgy a kén is gyéríti őket.
Válasz ND #3435. hozzászólására..igaz,logikus...
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3434. hozzászólásáraatka ellen atkaölő...
A mospilan véletlenül se jó atka ellen ugye?
Válasz avm #3432. hozzászólásáraKoszi!!!!
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3431. hozzászólásáraAtka okozza.
Valaki meg tudná mondani ,hogy mi okozza az alábbi jelenséget?
Válasz kevesa #3429. hozzászólásáraok, de más gaz nincs is? mármint nem egyszikű. tényleg munkásabb, de idén másodmagammal két nap alatt,összesen kb. 9 óra alatt 18 heki bodzát hátival fújtunk le. szoktam én is trakival csináltatni,de most sok benne a pótlás és van 1.5 heki másodéves is. 20 heki szőlőt is lenyomtunk napi 4 hektárjával. szőlőben nem szeretem a traktor orrán lévő fúvúkás módszert max. úgy ha két ember ül hátul és ők kezelik a permetezőszárt. de ez így 3 ember és egy traki idejét köti le és több vegyszer is szokott fogyni.