Hirdetés
Fórum
Brojler Csirke , Vágócsirke Felvásárlási árak
Létrehozta: agrokurd1 , 2024-02-13 11:52:22
Kedvencekhez
Segítség
- Kukorica terményárak új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- New Holland traktorok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
13 hozzászólás
Válasz iskizoli82 #10. hozzászólásáraA csirke hús kereskedelem jelenleg virágzik. Az élőcsirke előállítása van bajban. Óriási gondot jelent jelenleg a madárinfluenza is. Jelenleg 415-420 ft az ár. Bár most meg fog ugrani fölfelé mert nem nagyon lesz csirke. Kártalanítás van de kártérítés nincs.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-11-12 08:46:30
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-11-12 08:49:19
Jó napot az előttem szólóaknak.Ha ilyen nyomott a piac,hogy lehet az ,hogy induló vállalkozás elindításához gyüjtök informáciokat. Nevezetesen csirke hús forgalmazásban gondolkodunk egy ismerősömmel.Több telepet és személyt sikerült megkérdeznem és kb a nagy többség mondott a csirke élő árára 1000 párszáz forintos árat ,vagy pedig simán csak a master cégnek adja és senki másnak. Talán 2 termelő mondott számomra és az itt olvasottak után olyan árat amivel talán más cégek is tudnának létesülni a multinacionális vállalat mellett.Itt Szabolcs megyében a multi eszméletlen sok telepet működtet és már szerintem a levegőben lóg hogy akik most itt keseregnek a nyomott ár miatt hamarosan üres olakat akarnak majd kiadni vagy eladni csak nem lessz kinek mert eladták már magukat rég a multinak.
Üdvözletem minden termelőnek aki olvassa.
Ideje lenne elkezdeni emelni a felvásárlasi árakat és kicsit a sarkunkra állni mert elindulatak fölfelé a napos és takarmány árak is. Januartól emelkednek a bérek. Ezeket a költségeket 420 ft os árból már nem nagyon lehet fedezni.
Versenyképesség az élelmiszeriparban
Bárány László tulajdonos, Master Good Kft
https://youtu.be/3-6m4ftKUYE?si=nDoiA4j3XW8ef6-z&t=3018
Válasz agrokurd1 #6. hozzászólására420 forint + áfáért vitték három hete.
Tolna megyéből Hernádra,Dabasra Csévharasztra 410 ft+Áfa 2024 16-18. hét
Válasz csabahegeszt #3. hozzászólására6 hèttel ezelőtt 400 forint volt az ár. Hosszú idő óta ez volt a legalacsonyabb. Most talán megállt a csökkenés
6 hèttel ezelőtt 400 forint volt az ár. Hosszú idő óta ez volt a legalacsonyabb. Most talán megállt a csökkenés
Válasz agrokurd1 #2. hozzászólásáraAz jó?
Tolna megyéből főleg hernádra
2024 7-9 es hét
405 ft+ áfa
Üdvözletem
Ezzel a fórumtémával a magyar brojler termelőket lehetne segíteni ha megosztanátok hogy melyik héten milyen áron értékesítettetek vágócsirkét.Természetesen nevek és üzleti titkok megosztása nélkül.