Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gondoltam hogy nem keverek mindent csak úgy össze, és szerintem azért van ez a fórum hogy "UTÁNAJÁRJAK" hogy hogyis vannak ezek a dolgok, és köszönöm mindenki válaszát!
Ez is elég kell, hogy legyen, ha sima felületre van szórva és csapadékot is kap. Meg pénzben is elég. Még Gasegardot lehetne mellé keverni, ha annyira nagy a gond.
Azért a Dual+Sencor azzal semmi gond, nehogy azt mondja nekem valaki hogy az nem jó mert mi azt használjuk kisebb területen és azzal semmi gond, egy szál dudva nincs nem nő a burgi közt.
Édes drága barátom inkább neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kevergessé semmit..........
Ezekkel nem lehet ám össze vissza játszani ez nem az ovi homok meg víz meg satöbbi........
Mindent megkérdezni..... UTÁNAJÁRNIIII mielőtt nekiállnál kotyvasztani.......
Köszönöm a választ, kis területen hatásos volt a Dual+Sencor kombináció, nem tudom az valamelyik írtja esetleg? Vagy a lentebb leírtakból még plussz ehhez keverjek?
Éppen ma kezdtem én is vetőt keresni (kéne egy kis kertészettel is bővíteni a termelést, csak kiegészítésképpen) az egyik eladó a 25-35-re mondott 1600 db/q-t.
Az bruttó 16,40 re jött ki darabja, gombaölővel csávázott 1. foko gumó.
Egyébként nem tud valaki ennél olcsóbban?
Köszi már találtam én is adatokat és 1500 körül jött ki, akkor végülis egy jó átlagnak az vehető. Egy nem a legkorszerűbb gazdaságban reális a 20t/ha termés?
Itt többen is azt írták, hogy az Amorosa fajta nem valami jó. Kíváncsi lennék, hogy a többiek is osztják-e ezt a véleményt. Én az idén akarom kipróbálni.(kötöttebb talajon)
9498 hozzászólás
Válasz #4448. hozzászólásra
tengerszint nuku talajvíz.....
Válasz #4447. hozzászólásra
pontosits, mert ködösen irsz
Válasz #4445. hozzászólásra
pedig a tsz fölött vagy vagy 200 méterrel e nem?
Válasz #4445. hozzászólásra
Sajnos sokaknak ilyen évük lesz most is
Válasz #4444. hozzászólásra
Pont jól jött ki a vetésforgó, de van földem, ahová még gondolatban sem merek belépni
Válasz #4443. hozzászólásra
Milyen jó földed van hogy már ilyenkor alkalmas az ültetésre? Vagy bekapcsoltad a talajfűtést?
Válasz #4442. hozzászólásra
Már 1 hete minden bennvan a földben..........
ilyen sem volt eddig, h. márciusban off a krumplinak
De igy van ez jóóóóóóóóóó
Nagyon csend van ebben a topikban így április elején. Talán már mindenki a burgi földet gyúrja?
Válasz #4440. hozzászólásra
OK
Válasz #4439. hozzászólásra
én most nem osztom meg az Qélet
rohadtul specifikus infótömkeleg.......
csak fölcsigáztalak ....majd 1x
Válasz #4438. hozzászólásra
Nekem is van 1, majd miután Te megosztod, hozzáfogok én is Nyúlbogyóóóókám
Válasz #4437. hozzászólásra
műtrágya a téma olajbogyóóóóókám...
Válasz #4436. hozzászólásra
Nyúlbogyó ó ó ó ó ó ó???
Válasz #4435. hozzászólásra
majd 1x mondok 1 bogyókról szóló sztorit
Válasz #4434. hozzászólásra
Ja, szórogatjuk, rakogatjuk, ültetgetjük...........
Válasz #4433. hozzászólásra
Remélem szórod a bogyókat alája veszettül......
Válasz #4432. hozzászólásra
Miután megbirkózik a talajunk a leesett 50 mm feletti csapadékkal
Válasz #4431. hozzászólásra
Mikor lesz belőve a talajba??????
Válasz #4430. hozzászólásra
Amiről irogatsz, az alapgyomirtó, amiről én irogattam az meg állománykezelésre való
Válasz #4428. hozzászólásra
Gondoltam hogy nem keverek mindent csak úgy össze, és szerintem azért van ez a fórum hogy "UTÁNAJÁRJAK" hogy hogyis vannak ezek a dolgok, és köszönöm mindenki válaszát!
Válasz #4424. hozzászólásra
Ez is elég kell, hogy legyen, ha sima felületre van szórva és csapadékot is kap. Meg pénzben is elég. Még Gasegardot lehetne mellé keverni, ha annyira nagy a gond.
Válasz #4427. hozzászólásra
azt én eehiszem tesvérem.... merthát úgy van kitalálva h. kombinálhatóak......
csakmá mást léécciiiiiii ne keverj bele föleg perjeírtókat........
Válasz #4425. hozzászólásra
Azért a Dual+Sencor azzal semmi gond, nehogy azt mondja nekem valaki hogy az nem jó mert mi azt használjuk kisebb területen és azzal semmi gond, egy szál dudva nincs nem nő a burgi közt.
Apu kevert jó kis krupmli bogár elleni vegyszer régi vegyszerekből.Nem hogy a bogarat de még a krumplit is kivitte a vegyszer 3 nap alatt.
Válasz #4424. hozzászólásra
Édes drága barátom inkább neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kevergessé semmit..........
Ezekkel nem lehet ám össze vissza játszani ez nem az ovi homok meg víz meg satöbbi........
Mindent megkérdezni..... UTÁNAJÁRNIIII mielőtt nekiállnál kotyvasztani.......
Válasz #4423. hozzászólásra
Köszönöm a választ, kis területen hatásos volt a Dual+Sencor kombináció, nem tudom az valamelyik írtja esetleg? Vagy a lentebb leírtakból még plussz ehhez keverjek?
Válasz #4422. hozzászólásra
Magasan szelektiv a burgonyában az 1sziküek irtására.
Pl Pantera, Agil, Garland Forte stb
Válasz #4421. hozzászólásra
Ez totális gyomírtószer vagy burgonyára való, én vetés utáni gyomírtózásra gondoltam, akkor lehet e használni?
Válasz #4420. hozzászólásra
Bármelyik graminiciddel orrba szájba
Válasz #4415. hozzászólásra
Ebben a témában senki nem tud segíteni?
Válasz #4416. hozzászólásra
28 centis tőtávnál 32-35 q ki szokta adni
Válasz #4417. hozzászólásra
Volt mit kettévágni, még ha nem is tetszett.
Válasz #4416. hozzászólásra
gondolom boldog voltál?
Válasz #4402. hozzászólásra
Ez a 35-55 méret igen csalóka. Skót fajtáknál mértem már 12 dekásakat is. 50 mázsa/ha kellett.
Burgonyában a pernyét lehet valamivel irtani? Van erre való gyomírtó, vagy az ilyen terület felejtős?
Amorosa fajtáról tud-e valaki valamilyen véleményt adni??
Légyszives írjatok valamilyen tapasztalatot ha van v.kinek!
.Szabi.!!! Remélem van még a finom krumplidból M T-nél mert holnap megint szaporítja vele a gulyást!!!
Éppen ma kezdtem én is vetőt keresni (kéne egy kis kertészettel is bővíteni a termelést, csak kiegészítésképpen) az egyik eladó a 25-35-re mondott 1600 db/q-t.
Az bruttó 16,40 re jött ki darabja, gombaölővel csávázott 1. foko gumó.
Egyébként nem tud valaki ennél olcsóbban?
1x régen mértem hány gr-osak.....
TALÁN!!!!!
30-120 között variálódtak.....
Válasz #4409. hozzászólásra
Oké köszi
Válasz #4408. hozzászólásra
0t/ha-tól 50t/ha-ig.
Válasz #4407. hozzászólásra
Aki tapasztalt az biztos tud egy átlagot mondani
És aki ezt a fórumot olvassa annak a 90%-a tapasztalt
Válasz #4406. hozzászólásra
azt nem lehet,majd szedés után megtudod.
Válasz #4405. hozzászólásra
Tudom hogy az időjárástól is nagyban függ plussz a növényvédelemtől, de akkor saccold nekem meg így!
Válasz #4404. hozzászólásra
nem a korszerűségtől függ a termés.
Válasz #4403. hozzászólásra
Köszi már találtam én is adatokat és 1500 körül jött ki, akkor végülis egy jó átlagnak az vehető. Egy nem a legkorszerűbb gazdaságban reális a 20t/ha termés?
1400-1600 elméletileg
Egy kis elemzéshez szükségem lenne hogy 1q 35-55 mm-es vetőburgonya kb. hány darabot tartalmaz. Ha valaki tud segíteni megköszönöm!
Válasz #4399. hozzászólásra
Na igen, egy ilyenben gondolkozok aminél odaáll 4-5 ember és le kapkodja burgit!
Itt többen is azt írták, hogy az Amorosa fajta nem valami jó. Kíváncsi lennék, hogy a többiek is osztják-e ezt a véleményt. Én az idén akarom kipróbálni.(kötöttebb talajon)