Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2896. hozzászólásra
Igen ,de szerintem akkor már másodlagos növekegéssel,tehát babásodott gumók lesznek és a víz előtt bekötött gumók fogják azt hinni,hogy ők a vetőgumók,azok fognak hajtani.
Há ja..Attól helyrejön..Meg a jégveréstől is...De a vizet nem bírja....Ezt eddig én sem tudtam hogy ilyen hamar feladja a vízbe..Viszont állítólag ha elszárad a víztől és lemegy róla a víz újra hajt...Majd meglátjuk...
Jani Te tudod,de a többiek nem.
Az enyémet 230 kilométers szél ,,megsimogatta".30-40 kötés van alatta és helyre jött...csak győzzem kivárni,amíg meg is nőnek.A rengeteg eső átmosta a talajt.
Ott se sokat kamatozik,de legalább nem a dunába dobtam volna bele a pézt...Mert most úgy jön ki..1héttel ezelőtt még minden rendben volt itt..Most meg úszik minden...
Hát amit bírtam azt leszivattyúztam...De a bakhát aljában még van pici...Sajna nem naon szívódik el,mert ott alul nem messze van a talajvíz...Akkor az elmegy???Faca..Kevesebbet kell szedni..Pont az eső elött adtam neki szépen nitrogént..Kár volt a sok pézkidobás..Hát legjobb lett volna ha idén tavasszal a bankba ment volna a péz kamatozni és nem a földbe nemkamaozni...
Oké!!!!Vetettem a padlásra is valamennyit..Készültem...Ott talán nincs veszélyben...Bár amilyen nagy a Duna semmi nincs kizárva...És most megint árad...
Válasz #2879. hozzászólásra
Na jó de az akkor is UTB kell hogy legyen max a ZTS összeszerelte.
15db traktorért csaknem szereltek be egy telyes gyárto sort.
Válasz #2867. hozzászólásra
Ez bizony egy Brassói remekmü.
Igy szemre megmondom 3 hengeres a motorja 4 sebeség van a szinkronos váltóbann legalább két csoportban de azislehet hogy négy.
9498 hozzászólás
Bandigúz, Jancsika, ennyire naivak nem lehettek, az az állomány, amely 3 napot állt a vizben felejtős, nem fog ott semmisem kihajtani, esetleg a gaz
Válasz #2897. hozzászólásra
Azok nem..Mert még nem kötött...Kicsi volt még...Épp hogy hamvas..
Válasz #2896. hozzászólásra
Igen ,de szerintem akkor már másodlagos növekegéssel,tehát babásodott gumók lesznek és a víz előtt bekötött gumók fogják azt hinni,hogy ők a vetőgumók,azok fognak hajtani.
Válasz #2895. hozzászólásra
Há ja..Attól helyrejön..Meg a jégveréstől is...De a vizet nem bírja....Ezt eddig én sem tudtam hogy ilyen hamar feladja a vízbe..Viszont állítólag ha elszárad a víztől és lemegy róla a víz újra hajt...Majd meglátjuk...
Jani Te tudod,de a többiek nem.
Az enyémet 230 kilométers szél ,,megsimogatta".30-40 kötés van alatta és helyre jött...csak győzzem kivárni,amíg meg is nőnek.A rengeteg eső átmosta a talajt.
Válasz #2893. hozzászólásra
Nekem ki kelt...Szép is volt...Aztán itt hagyott..3napig bírta a vizet a bakhátak közt..És ciao belllaaaaa.......rosa
A VIZIKRUMPLI NEM KELT KI
Válasz #2891. hozzászólásra
Olvasd el a 2010eses 98ast.
Látom a jövőt apám olykor, már akkor ezt mondtam amit Te most..........
Válasz #2890. hozzászólásra
Idén szorítunk az övön..Spórolás lesz...Majd valahogy máshogy megpróbáljuk pótolni az "elúszott" pénzt...csak az a baj hogy kétszerannyi munkával..
Válasz #2889. hozzászólásra
Ez a helyzet a tanyán is.........
Ma jó nap van , csak napi 22be so-punk, holnap 23ba holnapután 24be....................
Válasz #2888. hozzászólásra
Ott se sokat kamatozik,de legalább nem a dunába dobtam volna bele a pézt...Mert most úgy jön ki..1héttel ezelőtt még minden rendben volt itt..Most meg úszik minden...
Válasz #2887. hozzászólásra
Bankba kamatozik nagyokat gondolod?
Inkább pénz segítségével kamatyozni köllött vóna idén napi 24be..............
Hát amit bírtam azt leszivattyúztam...De a bakhát aljában még van pici...Sajna nem naon szívódik el,mert ott alul nem messze van a talajvíz...Akkor az elmegy???Faca..Kevesebbet kell szedni..Pont az eső elött adtam neki szépen nitrogént..Kár volt a sok pézkidobás..Hát legjobb lett volna ha idén tavasszal a bankba ment volna a péz kamatozni és nem a földbe nemkamaozni...
Válasz #2884. hozzászólásra
hát ha lekonyult akkor ---------------
el is tünt a víz teljesen?
Válasz #2884. hozzászólásra
Nem értek hozzá, de ami fonnyad annak általában vége, sajnos.Te is jól megjártad!!
Annak a krumplinak ami 3napig víz alatt volt,és ma délután elfonnyadt annak vége???
Válasz #2882. hozzászólásra
Oké!!!!Vetettem a padlásra is valamennyit..Készültem...Ott talán nincs veszélyben...Bár amilyen nagy a Duna semmi nincs kizárva...És most megint árad...
Válasz #2880. hozzászólásra
Azért nekem tartalékolj !!!
Válasz #2879. hozzászólásra
Na jó de az akkor is UTB kell hogy legyen max a ZTS összeszerelte.
15db traktorért csaknem szereltek be egy telyes gyárto sort.
Múltkor néztem szegény kolegákat hogy víz alatt van a krumplijuk...
No most elég ha kimegyek a krumpliföldemre..........
Válasz #2878. hozzászólásra
Ez már nagy széria, én csak egyedi gépet építek
Válasz #2875. hozzászólásra
Te csináltad.
Válasz #2876. hozzászólásra
Ez egy ZTS-es koprodukciós masina kb 15 db készült belőle
Válasz #2874. hozzászólásra
Hol? Mi? Holkészült?
Válasz #2873. hozzászólásra
Pedig ez hazai gyártmány
Válasz #2869. hozzászólásra
A rokonság tagadhatatlan, de ez máshol készült
Sajnos semmit se mondhatok a témában.
Válasz #2868. hozzászólásra
Nekem a Tattoo beeváált
Válasz #2862. hozzászólásra
Akkor altima helyet mi, ami a gumókhoz lemosódva is "hosszan" véd?
Hol használod?
Ez bizony egy Brassói remekmü.
Igy szemre megmondom 3 hengeres a motorja 4 sebeség van a szinkronos váltóbann legalább két csoportban de azislehet hogy négy.
Válasz #2866. hozzászólásra
Akkor deszikálás nélkül kérdezem, ha csak a fito viszi el a szárat vagy az idő.
Válasz #2864. hozzászólásra
Ezt ismerned kell, mert..... Hol is készül ez a masina?
Válasz #2865. hozzászólásra
Deszikálás után? hisz akkor már le lett húzva a roló a krumplinak
Válasz #2862. hozzászólásra
Gondolom azok drágábbak is. A lényeg az, hogy majd valami olyasmi kéne, ami a szárelhalás vagy deszikálás után is véd.
Válasz #2861. hozzászólásra
jöhet míndig míg kedvemre való
Válasz #2856. hozzászólásra
75g/l fenamidon + 375g/l propamocarb clorhidrat.
Nem uj hatoanyag egyik sem talán a párositás a tuti benne, de az biztos hogy hatékony a fitiftora ellen.
Válasz #2860. hozzászólásra
Az Altimát vagy 4 éve nem használom, szerintem vannak jobbak azóta
Válasz #2859. hozzászólásra
Ez egy ős NH
Kéred a következő kérdést?
Altima-t meg Shirlan-ról akkor nem is hallott senki semmit és senki se használta?
Válasz #2855. hozzászólásra
nemértek ehhezse
clayson?
holvanez?
Válasz #2853. hozzászólásra
Ez valami I. szer? Felénk nem találok ilyet.
Válasz #2854. hozzászólásra
Mond meg nekik h. diszkréten a tanyasi igásló is a kezükbe adja.......
Válasz #2853. hozzászólásra
Na ez nekem vlmi új, hatóanyaga micsoda?
Válasz #2849. hozzászólásra
Egy könnyebb elsőnek
felismered?
Válasz #2852. hozzászólásra
Bammeg azt mindenk őrzi, csak diszkréten kézbe adják
,De hogy minek???????
Válasz #2848. hozzászólásra
Inkább a Consentot használyuk a Bayertől nagyon bevált árrban annyi mind a Tatoo.
Válasz #2851. hozzászólásra
neten teeee
Válasz #2850. hozzászólásra
Speciel előttem
Válasz #2848. hozzászólásra
hol van skandináv árjegyzék?