Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
no ezeket én is csak még kocidét,és ridomilt is nyomtam neki...Elitben sem veszel jobbat ettől,és fél áron megkapnád...Vettem már superelitben olyan holand fémzárolt jutazsákost aminek minimum 20%a sugárgombás volt...
Utántermesztett első fokú.Legalábbis ezt mondták..De teljes mértékben vírusmentes volt...Ha érdekel a vető van.6 alkalommal gombaölőztem...Van róla képem ha érdekel...
ŐŐŐ nem csak a régi fajták...az újjak is.de ebben van egy kis reklám is...:-))A réka,hópehely,százszorszép,goliát,rebeka,white lady,boró,kánkán,lorett és még lehet vn de nem ugrik be... ezek magyar fajták...A hópehely már sokadik éve van,ha ha jön a betegség akkor az is elkapja...Viszont azt elismerem hogy többször visszavethető mint a más országi fajták...Ami előny hogy a magyar éghajlatra lettek kikisérletezve...hát talán ezért jobb valamennyivel itt.
Hát esetleg savanyítósokat kérdezz! Biztos adnának érte egy 20-30 forintot.
2 héten belül eladni ezt a mennyiséget szép teljesítmény lesz, utána már másodos.
Válasz #1857. hozzászólásra
Te büntetlenül megtehetsz bármit!
Bezzek engem minden apróságért sejemkendővel kikötöz az ágyhoz a kis feleségem,és összekarmol+stb.
9498 hozzászólás
Válasz #1890. hozzászólásra
Ahan.
Válasz #1894. hozzászólásra
A szomszédnak volt...igen hamar lenyomta a gomba...probáld az agriát!!!nem bánod meg...
Válasz #1889. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
A hópehely?
Én kurvára nem értek hozzá, kb mint misike.
Csak úgy hallottam, gondoltam benyomom
Válasz #1892. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091017195915_burgi_007.jpg)
no ezeket én is csak még kocidét,és ridomilt is nyomtam neki...Elitben sem veszel jobbat ettől,és fél áron megkapnád...Vettem már superelitben olyan holand fémzárolt jutazsákost aminek minimum 20%a sugárgombás volt...
Pannonia fajtárol ki mit hallott vagy tud?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Pannonia fajtárol ki mit hallott vagy tud?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #1891. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Kép az érdekel csak kíváncsiságból is!
Válasz #1891. hozzászólásra
Holland vető lesz belőle.
Amúgy milyen szereket használtál rá a burgikra?
(Mi: Kupfer F., Sereno, Melody, de csak 4-5x volt.)
Válasz #1888. hozzászólásra
Utántermesztett első fokú.Legalábbis ezt mondták..De teljes mértékben vírusmentes volt...Ha érdekel a vető van.6 alkalommal gombaölőztem...Van róla képem ha érdekel...
Válasz #1887. hozzászólásra
ŐŐŐ nem csak a régi fajták...az újjak is.de ebben van egy kis reklám is...:-))A réka,hópehely,százszorszép,goliát,rebeka,white lady,boró,kánkán,lorett és még lehet vn de nem ugrik be... ezek magyar fajták...A hópehely már sokadik éve van,ha ha jön a betegség akkor az is elkapja...Viszont azt elismerem hogy többször visszavethető mint a más országi fajták...Ami előny hogy a magyar éghajlatra lettek kikisérletezve...hát talán ezért jobb valamennyivel itt.
Válasz #1887. hozzászólásra
Te is a rádióra alapozol?
Tényleg amúgy hány magyar fajtát hallottál?
Válasz #1886. hozzászólásra
A laura au UT hanyas volt?
Amúgy ez a fajta mennyivel ellenállóbb a betegségekkel szemben? (És az idén kb. hányszor szórtad gombaölővel?)
Válasz #1886. hozzászólásra
Csak mert a múltkor véletlen hallottam a rádióban, erről volt szó, hogy a régi magyar fajták a vírusokkal ellenállóbbak.
Válasz #1885. hozzászólásra
Hát idén,agria,hópehely,desiré és laura van....
Válasz #1884. hozzászólásra
Milyen fajtákat vetsz?
Ilyen volt még nyáron...![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016222958_burgi_001.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016223022_burgi_002.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016223123_burgi_003.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016223208_burgi_004.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016223255_burgi_005.jpg)
Válasz #1881. hozzászólásra
Nem sok...Idén jó másfél heki van.Régebben 3 heki körül volt...
szépen lett alatta
Válasz #1879. hozzászólásra
Jancsika!
Mekkora területeen nyomomod a krumplit???
Ez a sárga burgi...![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016222451_burgi_038.jpg)
Ma kezdtem...ez a mai adag....![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091016222225_burgi_040.jpg)
Válasz #1877. hozzászólásra
20ft-ért megéri karfioltermelni???pffff.akkor inkább ott rohadjon....
Válasz #1869. hozzászólásra
Hát esetleg savanyítósokat kérdezz! Biztos adnának érte egy 20-30 forintot.
2 héten belül eladni ezt a mennyiséget szép teljesítmény lesz, utána már másodos.
Válasz #1872. hozzászólásra
Bevágódnak a fagyok kifagy a konkurNcia oszt akkor beindul......
Mennyi az ár?
Már ha van ár...
Tengerbe vizet??????
nemnemnem....
Válasz #1870. hozzászólásra
vegyétek és egyétek.....
Válasz #1870. hozzászólásra
Bátor a 300mázsával...
Válasz #1869. hozzászólásra
Bevágódott????
Válasz #1868. hozzászólásra
karfiolra tudtok piacot? irhatnátok 1 párat.nagy tételben is tudok szálitani.2-3 száz mázsát is ha kell.
Válasz #1867. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ba***ki!
Nem kérdezted idáig meg a csajokat a régi ötösön, hogy mennyiért mennének el egy órára krumplit szedni hozzád?
Válasz #1866. hozzászólásra
És ez még csak a kezdet.....:-)))
Nem semmi ami itt m1 !!!!!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #1864. hozzászólásra
No akkor jöhetnek...:-))
Válasz #1863. hozzászólásra
Óh jeah!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1862. hozzászólásra
azoknak jó nagy rücskös nyelvük van ugye???
Válasz #1861. hozzászólásra
Milzára + a Bimbóra?
Válasz #1860. hozzászólásra
Oké el is korbácsolhatsz rendesen,de a vér lenyalását ami bugyog ki remegő testemből,hagyd a csajokra...!!!
Válasz #1859. hozzászólásra
Én majd kikötlek bikakötéllel vlm karámhoz te kis perverz.
Ha csak ez kell?
:-)
Válasz #1858. hozzászólásra
A huszonharmincéves???Hát az ilen büntetésekben én is szívesen részt vennék..Hát mitmondjak picit irigyellek...
Válasz #1857. hozzászólásra
Te büntetlenül megtehetsz bármit!
Bezzek engem minden apróságért sejemkendővel kikötöz az ágyhoz a kis feleségem,és összekarmol+stb.
Válasz #1856. hozzászólásra
A KATA-MAR-ÁM!???A kis perverz.Egy nagytüdejű laura,és egy perverz kata aki mar.Na ezek a nekem való cicababák..Amúgy én nem vagyok iledős...
Válasz #1853. hozzászólásra
Te Jancsi.
Ez az álltalam ismert Laura ha veled szembe úszna MELLBE,azt hinnéd katamarán.
Válasz #1852. hozzászólásra
Ott meg várják a tótok...
vagy nem akad rá a horgomra...és kapja be a kukacom...
de csak akkor ha nem találkozik velem össze félúton...
Válasz #1851. hozzászólásra
1 szusszal átússza a Dunát!!
Válasz #1849. hozzászólásra
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Ne szivasss!
A La urának nálatok is vastag a melle húsa???????
Válasz #1849. hozzászólásra
És a betegségeket hogy bírja?Me megfertőzöm...