Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Még hány ember adataival szarod tele a netet, he? Te nyekeregsz a személyes adatokkal való visszaélés miatt?!!! Te már bizonyíthatóan legalább háromszor elkövetted!!!
Válasz #1136. hozzászólásra
Beki Bácsi ne sérteges kolektive a Romániai állampolgárokat énis Román állampolgárvagyok, Magyarországon jártam egyetemre tudom mi a dörgés.
Ja és juteszembe Szabi te ne fikázd a kis gazdálkodokat előbb nézdmeg magadat! Olyan balek vagy,hogy ugy tokmáltak (nyaltak) be a hargita megyei direkciohoz. És regelente ha bemész foglalkoz szépen a melóva, ne a forumal bibelődj dologidőben mert rezeg a léc és M. Gyuribácsi sem mindenható!
Válasz #1133. hozzászólásra
Neked meg csak annyit,hogy inkább művelek itthon ilyet-ami ráadásul nekem a kertészethez jó is-,mint másodrendű állampolgárként Romániában .
Válasz #1132. hozzászólásra
Szevasz Simon Zolika Békéscsabáról!A traktort így vettem.Az előző gazdájánál eltört a felni és szétvágta a vadiúj sárkidobós Taurust.Vettek rá egy új felnit,de mivel már tudták,hogy eladják a gépet ,ezért nem vettek rá új gumit.A rendszámot még nem tettem vissza rá,de a világítás se jó.Nincs rá szükségem,mert ki se kell mennem az utcára.A motorja viszont fel van újítva és nekem ez a lényeg.Én is tudom,hogy el fogom adni,amint szükségem lesz olyan gépre,amivel közúton is kell járni,vagy nagyobb területet fogok művelni.
Remélem nektek-bár semmi közötök hozzá-így már érthető.Ezt elmagyarázni csak nektek kellett,mert a normális többség rá se kérdezett ilyesmire.
Neked pedig azt ajánlom,hogy áruljad a 150 éves rozsdaboglya SZK kombájnodat.
Nem kaptatok még idézést?
Válasz #1130. hozzászólásra
Ha kétsoros akkor kétsoros mivan vele? Értesz te egyálltalán sorkőzmüveléshe?
Lejtős területen jobbak a kisseb gépek nemcsusznak el oldalra és nem nyomják el a sorokat.
majd ha sikerül elmérni a homokot (kilónként) akkor lessz mire irígykedni, de addig csak sajnálni lehet szegényt. Hiába a szegénység nagy úr , de még ebbe a csóróságba is képes pazarolni
(lásd :hegesztő elektróda sasszeg helyett a kultiba :-)))
Szeva breki!
Te mondtad, hogy milyen csozé vok, meg irigy rád?
Hát nem tom mire.
Arra a rossz nyolcvanasra, amire nem tudtál összekukázni m2 egyforma gumit?
Vagy arra a többmilliós sorművelőre????
:DDDDD
Válasz #1117. hozzászólásra
Ezt mondom!Sokan rámondják a tutit és nem igaz.Nekem lengyel az ekém,permetezőm,ez a bakhátoló is és semmi bajom velük.Meg lehet nézni az árukat is.A Misié kétszer annyiba kerül és két soros és ráadásul ahogy elnéztem-mert láttam élőben is-gyengébb,könnyebb anyagból van.A permetezőmnek német-azt hiszem-Rau szivattyúja van.Nincs galvanizálna a váza,de nem is tartom a szabad ég alatt.Az ára meg magáért beszél.Az ekém meg 75 centi köldökű és normálisn lehet vele dolgozni,sőt kisebb az üzemanyagfogyasztás vele,mint sok másikkal.
Ja most latom hogy ketsorosrol van szo. Az kb olyan rentabilis mintha gazolajjal locsolnad a foldet. Se traktorod se penzed se egeszseged nem marad a munka vegere.
No akkor az jo kemny 65 lovas traki lehet. Nalunk 100 loval is kinlodik a sormaro. Ahoz, hogy rendes munkat vegezzen a 4 soros maronak kell 130-140 lo.
Válasz #1123. hozzászólásra
Ismerem Wirax-ot vannak jó gépek is a tárcsák, permetezők,kiszedők jók de a kultivétorok meg a burgonya ültetők nagyon hitványak.
Válasz #1118. hozzászólásra
Nekem cpu-4 van erről leszereltem 2-tagot és igy kétsoros lett nagyon erős a váza egyszer megpróbáltam nyakig eresztettem a talajba és a 4*4 45le utb-ét megfogta annélkül hogy valami károsodott volna. Ezek a miket muttatál ojan gyengének látszanak.
Hát van egy 2 soros töltőm de lehet hogy veszek egy másikat!
Ilyen van: http://www.keletagro.hu/termekinfo/kultivator-2-tagos-toltogeto-adapterrel/191
Valószínű ha nem jó akkor ilyet veszek: http://www.agroinform.com/gepkereskedok/538215/Egy%C3%A9b_Kultiv%C3%A1tor_lengyel.html
Nálunk most van elterjedőben az Optigép féle maróval egybeépitett kétsoros töltögetők. Idén énis 1,5ha-at bérmunkában azal megcsináltatom kiváncsi vagyok a hagyományos töltögető és a talajmarós közötti külömbségre.
Válasz #1099. hozzászólásra
Danadim,Bi 58 ugyanaz,de magamnak csalánlé.(már saját fogyasztásra)De hát van millió -féle tetűírtó.Most jut eszembe,lehet,hogy betiltották a Bi 58-at.
9498 hozzászólás
Válasz #1145. hozzászólásra
Látom Zolika igen szelektív e memóriád mert én ilyet így ahogy te írtad soha nem mondtam!
Válasz #1143. hozzászólásra
Hát neked meg mit ártott?
Válasz #1141. hozzászólásra
Igy van én nem szereten ha fikázzák a kisebb gazdákat az olyanok csicskások mint Szabi.
és ha igazat mond???
Nem mondod?!
A múltkor azzal dicsekedtél, hogy baxtatod a rom. rendszámosokat.
Ismered?
Válasz #1139. hozzászólásra
temeg huzzá má a pi...ba,mit képzelsz menj a román agroinformra
Szóval románozni lehet, ....ozni nem?
Moderálta: (3932) 2013-11-15 14:53:35
Válasz #1139. hozzászólásra
Hidd el nincs semmi baja a román állampolgárokkal csak bizonyos román állampolgárokkal van baja!!!
Válasz #1135. hozzászólásra
Még hány ember adataival szarod tele a netet, he? Te nyekeregsz a személyes adatokkal való visszaélés miatt?!!! Te már bizonyíthatóan legalább háromszor elkövetted!!!
Válasz #1136. hozzászólásra
Beki Bácsi ne sérteges kolektive a Romániai állampolgárokat énis Román állampolgárvagyok, Magyarországon jártam egyetemre tudom mi a dörgés.
Ja és juteszembe Szabi te ne fikázd a kis gazdálkodokat előbb nézdmeg magadat! Olyan balek vagy,hogy ugy tokmáltak (nyaltak) be a hargita megyei direkciohoz. És regelente ha bemész foglalkoz szépen a melóva, ne a forumal bibelődj dologidőben mert rezeg a léc és M. Gyuribácsi sem mindenható!
Válasz #1135. hozzászólásra
Kösz a királyi többest!
Végre kezded nagyon-nagyon lassan vágni a dolgokat
Válasz #1133. hozzászólásra
Neked meg csak annyit,hogy inkább művelek itthon ilyet-ami ráadásul nekem a kertészethez jó is-,mint másodrendű állampolgárként Romániában .
Szevasz Simon Zolika Békéscsabáról!A traktort így vettem.Az előző gazdájánál eltört a felni és szétvágta a vadiúj sárkidobós Taurust.Vettek rá egy új felnit,de mivel már tudták,hogy eladják a gépet ,ezért nem vettek rá új gumit.A rendszámot még nem tettem vissza rá,de a világítás se jó.Nincs rá szükségem,mert ki se kell mennem az utcára.A motorja viszont fel van újítva és nekem ez a lényeg.Én is tudom,hogy el fogom adni,amint szükségem lesz olyan gépre,amivel közúton is kell járni,vagy nagyobb területet fogok művelni.
Remélem nektek-bár semmi közötök hozzá-így már érthető.Ezt elmagyarázni csak nektek kellett,mert a normális többség rá se kérdezett ilyesmire.
Neked pedig azt ajánlom,hogy áruljad a 150 éves rozsdaboglya SZK kombájnodat.
Nem kaptatok még idézést?
Ha kétsoros akkor kétsoros mivan vele? Értesz te egyálltalán sorkőzmüveléshe?
Lejtős területen jobbak a kisseb gépek nemcsusznak el oldalra és nem nyomják el a sorokat.
majd ha sikerül elmérni a homokot (kilónként) akkor lessz mire irígykedni, de addig csak sajnálni lehet szegényt. Hiába a szegénység nagy úr , de még ebbe a csóróságba is képes pazarolni
(lásd :hegesztő elektróda sasszeg helyett a kultiba :-)))
Válasz #1131. hozzászólásra
Szeva breki!
Te mondtad, hogy milyen csozé vok, meg irigy rád?
Hát nem tom mire.
Arra a rossz nyolcvanasra, amire nem tudtál összekukázni m2 egyforma gumit?
Vagy arra a többmilliós sorművelőre????
:DDDDD
Ezt mondom!Sokan rámondják a tutit és nem igaz.Nekem lengyel az ekém,permetezőm,ez a bakhátoló is és semmi bajom velük.Meg lehet nézni az árukat is.A Misié kétszer annyiba kerül és két soros és ráadásul ahogy elnéztem-mert láttam élőben is-gyengébb,könnyebb anyagból van.A permetezőmnek német-azt hiszem-Rau szivattyúja van.Nincs galvanizálna a váza,de nem is tartom a szabad ég alatt.Az ára meg magáért beszél.Az ekém meg 75 centi köldökű és normálisn lehet vele dolgozni,sőt kisebb az üzemanyagfogyasztás vele,mint sok másikkal.
Válasz #1129. hozzászólásra
Ja most latom hogy ketsorosrol van szo. Az kb olyan rentabilis mintha gazolajjal locsolnad a foldet. Se traktorod se penzed se egeszseged nem marad a munka vegere.
Válasz #1112. hozzászólásra
No akkor az jo kemny 65 lovas traki lehet. Nalunk 100 loval is kinlodik a sormaro. Ahoz, hogy rendes munkat vegezzen a 4 soros maronak kell 130-140 lo.
Válasz #1126. hozzászólásra
Jóéjt!
Válasz #1123. hozzászólásra
Ismerem Wirax-ot vannak jó gépek is a tárcsák, permetezők,kiszedők jók de a kultivétorok meg a burgonya ültetők nagyon hitványak.
Bakker már ennyi az idő jó éjt mindenkinek!
Válasz #1124. hozzászólásra
nincs képed róla hogy is néz ez ki?
Válasz #1121. hozzászólásra
A cpu-4 nek sulya is megvan három taggal és a mütrágyszoró dobozal együtt 570kg.
Válasz #1119. hozzászólásra
Nálatok a wirax céget nem ismered?
Válasz #1119. hozzászólásra
Majd ki derül a vallatáson mit bír!
Rotokutya......!
Ha már amaz is az, maradj a hagyományoknál...
Nekem cpu-4 van erről leszereltem 2-tagot és igy kétsoros lett nagyon erős a váza egyszer megpróbáltam nyakig eresztettem a talajba és a 4*4 45le utb-ét megfogta annélkül hogy valami károsodott volna. Ezek a miket muttatál ojan gyengének látszanak.
Akkor milyet ajánlasz?
Válasz #1116. hozzászólásra
Lengyelt nehogymegvedd nagyon gyenge az anyagja!
Válasz #1114. hozzászólásra
Hát van egy 2 soros töltőm de lehet hogy veszek egy másikat!
Ilyen van: http://www.keletagro.hu/termekinfo/kultivator-2-tagos-toltogeto-adapterrel/191
Valószínű ha nem jó akkor ilyet veszek: http://www.agroinform.com/gepkereskedok/538215/Egy%C3%A9b_Kultiv%C3%A1tor_lengyel.html
Lesz az több is...
De legalább az a munka ér is vlm.t, utána is, meg aztán végig...
Vegyél waze ha nagy krumplis vagy!
Válasz #1113. hozzászólásra
Milyen tipusu a toltogető kuultiváturod?
Az szép!
Válasz #1108. hozzászólásra
A kétsoros maró ára 4000 euró körül van minimum 65le és 40l gázolaj/ha.
Válasz #1106. hozzászólásra
A kötöttet is kárositja a veszély lejtős területen van ha kapálás után jön egy 20 mm eső a frisen marozott sorokat telyesen elmosa a viz.
Válasz #1107. hozzászólásra
Tudom,hogy nem tőlem kérdezed.Itt a környéken felbakhátolják és legyomírtózzák.Így marad szedésig.
Válasz #1107. hozzászólásra
2 vagy 3 x szeretném más nem a gyomirtás miatt is!
Válasz #1104. hozzászólásra
Hány lovas gép kell hozzá?Mennyi az ára?
Válasz #1105. hozzászólásra
A hagyományos töltögetővel hányszor kapálod?
Homokon porosít,ami talajszerkezetromlással jár.Kötöttre jó lesz.
Biztos jobb a marós csak hát igen szép ára van neki!
Válasz #1101. hozzászólásra
Nálunk most van elterjedőben az Optigép féle maróval egybeépitett kétsoros töltögetők. Idén énis 1,5ha-at bérmunkában azal megcsináltatom kiváncsi vagyok a hagyományos töltögető és a talajmarós közötti külömbségre.
Válasz #1100. hozzászólásra
Mai műsor:
http://kepfeltoltes.hu/view/090415/DSC07568_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090415/DSC07569_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090415/DSC07572_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Válasz #1099. hozzászólásra
Danadim,Bi 58 ugyanaz,de magamnak csalánlé.(már saját fogyasztásra)De hát van millió -féle tetűírtó.Most jut eszembe,lehet,hogy betiltották a Bi 58-at.
Válasz #1100. hozzászólásra
Töltögető kapával!
Vagy, hogy érted?
Válasz #1098. hozzászólásra
Misike a kapálást kelés előtt mivel csinálod?