Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.93 FtUSD385.06 FtCHF426.08 FtGBP482.86 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azért muszáj későn mer nedves a talaj. De legnagyobb gond hogy májusbnn vannak késői fagyok ésha kelés után megcsipi a hideg akkor arra a szezonra az a parcella megvan b@szva. Hol vetted a szedőt menyiért?
Na jól van én is így gondoltam azt hittem neki álltok szedni gombos villával!
Holnap megyünk hozzuk a vetőburgonyát és ha az idő is engedi március 20 körűl vetem. Felétek mért csak április 15 után lehet vetni?
Én tudom öntözni azért próbálkozok vele!
DE mivel szedted fel kézzel vagy valamilyen géppel mert nekem van egy lengyel egy soros szedőm és avval akarnám ha nem sérti meg!
Egyszer probálkoztam impallával korainak de nemjötbe mert nemtudok öntözni és amikor a legjobban kelletvolna a viz akkor egy holnapig egy cseppesőnemlett.
A tavaj tavasszal vittek tőlem Győrbe burgonyát megmosva és 10kg-os hálóba csomagolva egy hét után éget a telefonvonal hogy még kellene de az már a fogyta volt.
Válasz #919. hozzászólásra
Ha majd odaérsz hogy kezded adni akkor a multikal nefoglalkoz. Inkább a zöldség kereskedőknek lehet eladni a vásárlók 80%-a is onnét vésárol. A multiktól nemvesz senki burgonyát az övék rendszerin ottzöldül hetekig.
Ja és ha hozol Romániába akkor csak akkor addoda ha azonnal és készpénzel fizetik!
9498 hozzászólás
Válasz #948. hozzászólásra
Nem is vártam mást!
Már azt hittem senki nem fog bele dumálni!
Válasz #947. hozzászólásra
Ha nincs ért. kérdés csak ilyen jut... :-)))))))))
Válasz #946. hozzászólásra
Köszönöm az értelmes hozzászólást!
Válasz #944. hozzászólásra
Jól nyomod.
Feszített a téma már engem is a múltkor...
Legalább nekem nem kellett. :-)))))))
Válasz #944. hozzászólásra
Van még ezen kívül 2 kis trakim majd azokkal!
Válasz #943. hozzászólásra
Ülltetés sorközmüvelést ki csinálja mivel ?
Válasz #942. hozzászólásra
Nem, még nem de mondom ez a traki csak a szedést fogja csinálni!
Válasz #939. hozzászólásra
Igen fontos mert a nyomtávot ugy kell beállitani hogy a első és a hátulsó gumik belsőfala egyvonalban legyen. Dolgoztál már burgonya sorok között?
Válasz #940. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én ezzel nem permetezek van itt olyan cég aki evvel foglalkozik majd az lenyomja!
Te mivel fújod?
Válasz #938. hozzászólásra
Az elsőhd legalább 35cm magasan kell legyen mert külömben permetezéskor nagyon lenomja a szárát.
Válasz #937. hozzászólásra
Mert mé lényeg hogy volt-e már burgonyasorban?
Válasz #937. hozzászólásra
Ja Deutz!
Még szinte alig dolgozott 5 hónapos!
Mijen traki Deutz? dolgozott már burgonya sorok ban.
Válasz #935. hozzászólásra
Háztól vettem 120-ért!
Válasz #933. hozzászólásra
Azért muszáj későn mer nedves a talaj. De legnagyobb gond hogy májusbnn vannak késői fagyok ésha kelés után megcsipi a hideg akkor arra a szezonra az a parcella megvan b@szva. Hol vetted a szedőt menyiért?
Válasz #932. hozzászólásra
Ilyen!
<-------
Válasz #931. hozzászólásra
Na jól van én is így gondoltam azt hittem neki álltok szedni gombos villával!
Holnap megyünk hozzuk a vetőburgonyát és ha az idő is engedi március 20 körűl vetem. Felétek mért csak április 15 után lehet vetni?
Válasz #930. hozzászólásra
Az jólesz csak legyen tiszta a sorok teteje nelegyen se gyom se szár mijen traktor huzza?
Válasz #929. hozzászólásra
Kétsoros szallagos lengyel szedövel kipergetem a föld szinére 2ora süti a nap majd jöhet a kézi szedés. A szedődnek egz vagy két rázószalagja van
Nekem ilyen van szerinted ezzel fellehet szedni az újburgonyát úgy hogy ne sérülne?
Válasz #927. hozzászólásra
Tudod milyen az egy soros lengyel szedő?
Válasz #927. hozzászólásra
De hogy villa és úgy vagy hogyan!
Válasz #924. hozzászólásra
A korait csak kézzel azőszit ha lehet akkor kmbájnal. Decsak akkor lehet kombájnozni ha jó száraz a talaj külömben betárolás után a nyakadra rohad.
Válasz #925. hozzászólásra
Én tudom öntözni azért próbálkozok vele!
DE mivel szedted fel kézzel vagy valamilyen géppel mert nekem van egy lengyel egy soros szedőm és avval akarnám ha nem sérti meg!
Válasz #922. hozzászólásra
Egyszer probálkoztam impallával korainak de nemjötbe mert nemtudok öntözni és amikor a legjobban kelletvolna a viz akkor egy holnapig egy cseppesőnemlett.
Válasz #923. hozzászólásra
Mivel szedted fel?
Válasz #921. hozzászólásra
A tavaj tavasszal vittek tőlem Győrbe burgonyát megmosva és 10kg-os hálóba csomagolva egy hét után éget a telefonvonal hogy még kellene de az már a fogyta volt.
Válasz #920. hozzászólásra
Új burgonyád volt már?
Válasz #920. hozzászólásra
Tuti hogy így lesz. Egyébként valószínű hogy lesz honfitársad aki majd kihordja nekem!
Válasz #919. hozzászólásra
Ha majd odaérsz hogy kezded adni akkor a multikal nefoglalkoz. Inkább a zöldség kereskedőknek lehet eladni a vásárlók 80%-a is onnét vésárol. A multiktól nemvesz senki burgonyát az övék rendszerin ottzöldül hetekig.
Ja és ha hozol Romániába akkor csak akkor addoda ha azonnal és készpénzel fizetik!
Válasz #918. hozzászólásra
Persze mondták úgy kell vigyázni rá mint a hímes tojásra!
Válasz #915. hozzászólásra
Az a gond hogy április 15 előtt nem lehet elültetni nálunk a borgonyát. Ha hozol romániába eltudod adni arra voigyáz, hogy a héja nelegyen foszlos!
Válasz #916. hozzászólásra
Kicsoda?
hova valosiak vagytok!?
Na mindegy az a lényeg hogy korait akarok Romániába kivinni tehát akkor van rá kereslet?
Válasz #913. hozzászólásra
Vagy június?
Válasz #911. hozzászólásra
Július az korai nem?
Válasz #911. hozzászólásra
Az nemigen korai.:-)))))
Válasz #910. hozzászólásra
Nálunk a korait Agusztusban kezdik akkor 70ft a mezőről direkt.
Válasz #909. hozzászólásra
Én újburgonyára gondolok!
Mint eladást az milyen árba szokott menni?
Válasz #907. hozzászólásra
El lehet adni ősszel 55-60 ft most 75-85ft körül mozog az ára.
Válasz #905. hozzászólásra
Én is 1 hekivel indítok!
Válasz #906. hozzászólásra
Étkezési eladásra gondolok!
Válasz #904. hozzászólásra
Vetőmag vagy az étkezési?
Válasz #903. hozzászólásra
igen.
Válasz #902. hozzászólásra
Mennyire keresett a Cleopátra?
Válasz #901. hozzászólásra
Most kezded?
Válasz #898. hozzászólásra
A koraiaknál a Laura, Cleopátra, Impala a menő. A Románok a vetömagot a mividékünkről veszik és ezeket keresik.
Válasz #899. hozzászólásra
csak egy kis területen akarom megpróbálni fátyol alatt
Válasz #897. hozzászólásra
már régen voltam át még valamikor üzemanyagcsempész koromban, de különben igen Suránynál jártam.