Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR402.25 FtUSD383 FtCHF426.62 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #847. hozzászólásra
Na Apa!
Érdeklődtem az újfehértói cég után .
Azt mondta a valaki,hogy kérd vissza az előleget is,mert nemhogy a dél-Alföldről,de még Lengyelországból is hordanak be krumplit.(azt már én gondolom,hogy attól még lehet jó)
Meg olyat is mondtak,hogy a Kleopátrának egy fuzáriumos(?)betegsége,ami csávázással megfogható ,de amúgy száraz korhadást okoz.Erről viszont a ,,krumplis" cimbora jobban tud nyilatkozni.
Én a Százszorszépről lemondtam,inkább a Góliátot veszek.
Arra értettem,hogy megbízható helyről lehet vásárolni,mert az Agrico képviselő ajánl olyan termelőt,aki tőle veszi a szuperelit szaporítóanyagot és abból ad el utántermesztettet.
Válasz #843. hozzászólásra
Szerintem nem volt érdemes kapkodni.Mai hír,hogy minden emelkedett,de pl a burgonya ára csökkent.Ebből én azt vonom le,hogy nem biztos,hogy annyira fognak kapkodni a krumplivető után,de amúgy sincs késő.Én a helyedben a dél-Alföldről kerestem volna eleve,mert ott vagy és sokkal olcsóbb minden,ahogy láttam a déliaproban.Pl a Kondor fele árú,mint itt.
Nekem valahonnan Szeged mellől azt mondták,hogy 2 hét múlva érdeklődjek,mert most rakják a fóliába és,ami kimarad azt adják el.Kivárom ,felhívom őket és ami maradt azt megveszem.Ezek 40ft/kilo áron,míg itt a környéken 80 ft/kilo áron adják ugyanazt.
Én ezt az Agricos vonalat is ajánlom,mert már beszéltem ilyenekkel még tavaly és a képviselők adtak egy rakás címet,azok pedig több fajtát is termeltek,árultak.Majd hétfőn azokat is felhívom,mert pénteken nem üzletelek,pláne,ha 13-a.:o)
De nekem most azt mondta hogy ott van neki 500 q cleopátra meg mondom azt mondta a faszinak aki a nevembe is rendelt hogy akár azonnal tudják szállítani!
az biztos,de mit akarsz nyomozni?nincs semmi bizonyíték,csak alapos gyanú,de senki se látta,hogy mit csináltak az összevásárolt krumlival,csak elmélet van!
9498 hozzászólás
Na Apa!
Érdeklődtem az újfehértói cég után .
Azt mondta a valaki,hogy kérd vissza az előleget is,mert nemhogy a dél-Alföldről,de még Lengyelországból is hordanak be krumplit.(azt már én gondolom,hogy attól még lehet jó)
Meg olyat is mondtak,hogy a Kleopátrának egy fuzáriumos(?)betegsége,ami csávázással megfogható ,de amúgy száraz korhadást okoz.Erről viszont a ,,krumplis" cimbora jobban tud nyilatkozni.
Én a Százszorszépről lemondtam,inkább a Góliátot veszek.
Arra értettem,hogy megbízható helyről lehet vásárolni,mert az Agrico képviselő ajánl olyan termelőt,aki tőle veszi a szuperelit szaporítóanyagot és abból ad el utántermesztettet.
Válasz #845. hozzászólásra
Úgy érted ezt az Agrico vonalat hogy megtudják mondani hogy ez az Újfehértói cég is maga termeli a vetőburgonyát?
Válasz #844. hozzászólásra
Hát azt hiszem nem én szégyenlősködök!
Szerintem nem volt érdemes kapkodni.Mai hír,hogy minden emelkedett,de pl a burgonya ára csökkent.Ebből én azt vonom le,hogy nem biztos,hogy annyira fognak kapkodni a krumplivető után,de amúgy sincs késő.Én a helyedben a dél-Alföldről kerestem volna eleve,mert ott vagy és sokkal olcsóbb minden,ahogy láttam a déliaproban.Pl a Kondor fele árú,mint itt.
Nekem valahonnan Szeged mellől azt mondták,hogy 2 hét múlva érdeklődjek,mert most rakják a fóliába és,ami kimarad azt adják el.Kivárom ,felhívom őket és ami maradt azt megveszem.Ezek 40ft/kilo áron,míg itt a környéken 80 ft/kilo áron adják ugyanazt.
Én ezt az Agricos vonalat is ajánlom,mert már beszéltem ilyenekkel még tavaly és a képviselők adtak egy rakás címet,azok pedig több fajtát is termeltek,árultak.Majd hétfőn azokat is felhívom,mert pénteken nem üzletelek,pláne,ha 13-a.:o)
Nyugodtan itt is lehet, hátha bétud más is.
Ne szégyenlősködj.
Válasz #842. hozzászólásra
Szabi szeretnék kérdezni tőled 1-2 dolgot a burgonyáról és erről a témáról telefonon!
Ha megadnád a telószámodat e-mailba felhívnálak!
Válasz #841. hozzászólásra
Na meglepetés szerűen meg fogok jelenni náluk és kiderűl hogy mi van ott majd tájékoztatlak!
Mentem melóba szasztok!
Válasz #840. hozzászólásra
csak az a biztos,hogy ők azok,a többi ................
Válasz #838. hozzászólásra
Most ezért be ne sértődj de ezek elég komoly vádak!
Válasz #837. hozzászólásra
nem vagy még rutinos vetőmag vásárló!
Válasz #836. hozzászólásra
én csak segíteni akartam,egy kezdő kismiskának!
Válasz #835. hozzászólásra
De nekem most azt mondta hogy ott van neki 500 q cleopátra meg mondom azt mondta a faszinak aki a nevembe is rendelt hogy akár azonnal tudják szállítani!
Válasz #833. hozzászólásra
De nagyon remélem hogy nem szopatsz mert a honlapról nem nehéz lenézni a telószámot?
Válasz #834. hozzászólásra
tutira mennek,nem vesznek,csak amennyire rendelés van!
Válasz #833. hozzászólásra
Az is lesz mármint hogy elmék de nem egyenruciba!
Válasz #832. hozzászólásra
akkor semmi gond,elmész,szétnézel ,rákérdezel,beszarnak,visszaadják a lóvét,oszt jónapot!(egyenruhába menjl)))))))
Válasz #830. hozzászólásra
nincs itt csak egy papírom van meg az előleget fizettem ki hogy március elején szállítja
Válasz #828. hozzászólásra
Most, mi?
Neked semmi se jó?
Látod azóta nem zavar Paldoo.
Válasz #828. hozzászólásra
vidd vissza és vegyél biztos helyről!
Válasz #826. hozzászólásra
Hát ebből kell ki indúlni és lesz belőle valami!
Válasz #827. hozzászólásra
Baromi nagy segítség amit most művelsz!
Válasz #825. hozzászólásra
Neked segítek te!
Mert tudom, hogy lassabb vagy az átlagnál.
Nem hogy örülnél!
Válasz #825. hozzászólásra
az biztos,de mit akarsz nyomozni?nincs semmi bizonyíték,csak alapos gyanú,de senki se látta,hogy mit csináltak az összevásárolt krumlival,csak elmélet van!
Válasz #823. hozzászólásra
Hogy is mondtad régen
TÉGED MEG KI KÉRDEZETT?
Válasz #821. hozzászólásra
De ott is csinálnak valami dokumentációt hogy mit tudom én "igen itt van x hektár ilyen tipusú vető állománynak való termék"
Válasz #818. hozzászólásra
Amúgy is nehezen érti, ne zavard össze!
Válasz #819. hozzászólásra
Hát nagyon gondolkozok hogy elmék hozzájuk!
Annyit nekem megér!
Válasz #820. hozzászólásra
csak szemle.
Válasz #817. hozzászólásra
Akkor mikor még nem szedték fel előtte nincs valami vizsgálat?
Válasz #816. hozzászólásra
szerinted meddig tart cimkét klónozni a mai világban!abba a tárolóba amit a homlapjukon mutatnak,be sem férhet 20ha burgonya termése!
Válasz #816. hozzászólásra
Komoly e?????
A krumplinál ez a legkomolyabb dolog.
Válasz #815. hozzászólásra
ha a krumpli fel van szedve,megmintázzák.bevizsgálják,ha jó kapja a termelő a cimkét,és kezdi kiszerelni.
Válasz #814. hozzászólásra
Paldoo kérlek ne marháskodj mert most komoly a dolog!
Válasz #813. hozzászólásra
Na akkor közelítsük meg a témát máshonnan!
Ki szokta fémzárólni a vetőburgonyát?
Válasz #813. hozzászólásra
Vidiókat szerezz neki ahogy veszik a krumpelt.
Válasz #812. hozzászólásra
ennél konkrétabbat??????????
Válasz #811. hozzászólásra
valami olyan konkrét dolgokat amihez tudom kötni hogy az a cég volt a felvásárló
Válasz #810. hozzászólásra
mire vagy kiváncsi?
Válasz #807. hozzászólásra
beszélni
Válasz #807. hozzászólásra
( megakarja csókolni!!!!!!!!!!! :-))))))) )
Itt most mivan????
Vettél vlm. trágyadombravaló cuccot?
Válasz #806. hozzászólásra
minek a szám neked?
Válasz #805. hozzászólásra
mi nem?
Válasz #804. hozzászólásra
nem
Válasz #802. hozzászólásra
Említette hogy nem -e kell vagy nem tudok rá bizniszt!
Válasz #800. hozzászólásra
A szomszédod számát megtudod adni?
Válasz #799. hozzászólásra
láttam villog a honlapjukpn a 7ft/db-os migumó,szerintem az 10ft/kg-os takarmány krumpli!!!!!!!
Válasz #798. hozzászólásra
Nem szoktam ezzel visszaélni!
Válasz #798. hozzászólásra
én kimaradnék a bizonyítási eljárásból!