Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.71 FtUSD385.21 FtCHF428.27 FtGBP487.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szilágyi Antal Debrecen 30/5774523
52/442023
Juhász Imre Üllés 62/532024
30/9684499
Agrico képviselői és biztos tudnak mondani több termelőt is,akitől lehet venni UT vetőburgit.
Hali Szabi!!!!
Na felhívtam őket!
Hát nem nagyon hatotta őket meg hogy elküldöm a vetőmagot vizsgálatra!
Azt mondta ezt már ők meg is csinálták és van is róla papírjuk!
Válasz #789. hozzászólásra
Na mit mondott Szabi?Ha arra gondolsz,hogy összevásárolták a burgit,hát nem tudom,én nem ismerem őket,de Magyarországon minden ganéság előferdülhet.
A Százszorszépnek az a lényege,hogy 5-6 évig simán lehet vetni,mert sokkal később romlik le és nem is olyan kényes,mint a hollandok.Akivel(másik cég) ma is beszéltem,elmondta,hogy tavaly valami 460 ff/kilo áron vette a Hollandiából behozott szuperelitet a Kondorból.Aki akar venni,annak érdemes összetársulni és egy palettával megvenni,de bibaszott drága a holland.
Ezért is útálom ezt a kurva országot,hogy az ilyen átbaszó mocskok mindig talpon tudnak maradni, és mindig befut valaki a hcsapdájukba.Más ,normális helyen már rég lelövik az ilyet,vagy 2 év alatt tönkremegy.Egyébként megtehetik a felvásárlást,törvényt nem sértenek vele.
Alessza Misikém.Tegnap este én is beszéltem velük.Százszorszép szuperelit 200ft/kiló,de én beszéltem más újfehértóival is a Százszorszéppel kapcsolatban.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/103617/vet%C5%91burgonya,vet%C5%91burgonya_elad%C3%B3,elad%C3%B3_vet%C5%91burgonya,vet%C5%91burgonya_fajt%C3%A1k.html
Na ez a cég az akitől vettük a vetőburgit!
Na leszakadt a hó és ömlik folyamatosan.Még szerencse,hogy fenthagytam a hótolót.
A cég nem a Nyírség burgonya véletlenül?
Én ezért akarok most venni Százszorszépet is szuperelitet,hogy ne kelljen vennem a más utántermesztett vackát.
Egy mázsát és a keszthelyiek szerint a 20x-át megtermi.
Válasz #771 hozzászólásr
Szabi mondta hogy Csongrád megyében felvásárolták minden vetőburgonyát egy Újfehértói cég.Én meg egy Újfehértói cégtől veszem a a vető burgit és azt mondta gyanús hogy egy cég ez!
Válasz #763. hozzászólásra
Hát nem én hanem a csávó aki rendelte tőlük.
Neki is bele raktam a bogarat a fejébe.
Na a lényeg hogy a faszi azt mondta hogy ez válogatott burgonya és ő ehhez adja a nevét tehát ha valami probléma van vele azért vállalja a felelősséget!
Persze,függ a frakció mérettől a kivetni való gumósúly.
Én az eladást úgy gondolom,hogy korainak szedem,amíg csak lehet,atöbbi meg marad a családnak,vagy őszre,mert én egy százasért gondoltam Kondort,meg 1 mázsa Százszorszépet a szuperelitet,hogy legyen saját szaporítóanyag évekig.
Ennyit,meg a hozzá kapcsolódó műtrágya,takarmánymész,stb megjátszom.Más a kocsmába jár ,meg bagózik alapon,én meg egyiket sem.:o)
Előcsíráztatva,a szátéves bolgár dinnyére átszerkesztett(szorítótárcsa levéve) palántázógéppel elültetem.Van 2 éves 1 szezont használt 3 soros bakhátolóm azzal megcsinálom a bakhátat oxt jónapot.:o))
Csá Tibi, mint mondtam nem az a célom hogy pont 1 hektár legyen hanem most annyi hogy 20 q lesz.
Ez futja amire futja!
De teszek mellé más fajtát is próba képen!
Válasz #748. hozzászólásra
A kérdés feltevése így nem oké,mert nem mindegy a gumóméret ,a kisfrakcióból kell ha-ként 20qgumó ez nálam termett 250-270q-t Nyilván minnél nagyobb a gumóméret annál nagyobb q-t kell hektáronként vetni.
9498 hozzászólás
Válasz #797. hozzászólásra
Akkor itt gáz van mert ezen a számon beszéltem velük!!!!
Itt fej vágás lesz ha ez a szám az!!
Válasz #796. hozzászólásra
mond azt nekik, hogy rendör vagy
Válasz #796. hozzászólásra
most kérdeztem a szomszédot nincs 5 perce!
Válasz #795. hozzászólásra
Te szabi ez tuti????????????????????
Válasz #793. hozzászólásra
meg van a szám:20/5593252
Válasz #793. hozzászólásra
Szilágyi Antal Debrecen 30/5774523
52/442023
Juhász Imre Üllés 62/532024
30/9684499
Agrico képviselői és biztos tudnak mondani több termelőt is,akitől lehet venni UT vetőburgit.
Hali Szabi!!!!
Na felhívtam őket!
Hát nem nagyon hatotta őket meg hogy elküldöm a vetőmagot vizsgálatra!
Azt mondta ezt már ők meg is csinálták és van is róla papírjuk!
Válasz #789. hozzászólásra
Na mit mondott Szabi?Ha arra gondolsz,hogy összevásárolták a burgit,hát nem tudom,én nem ismerem őket,de Magyarországon minden ganéság előferdülhet.
A Százszorszépnek az a lényege,hogy 5-6 évig simán lehet vetni,mert sokkal később romlik le és nem is olyan kényes,mint a hollandok.Akivel(másik cég) ma is beszéltem,elmondta,hogy tavaly valami 460 ff/kilo áron vette a Hollandiából behozott szuperelitet a Kondorból.Aki akar venni,annak érdemes összetársulni és egy palettával megvenni,de bibaszott drága a holland.
Ezért is útálom ezt a kurva országot,hogy az ilyen átbaszó mocskok mindig talpon tudnak maradni, és mindig befut valaki a hcsapdájukba.Más ,normális helyen már rég lelövik az ilyet,vagy 2 év alatt tönkremegy.Egyébként megtehetik a felvásárlást,törvényt nem sértenek vele.
Válasz #790. hozzászólásra
Szuperelit,elit ,UT-1,UT-2,a többit meg lehet eteni a disznókkal.
Nem a jó fajtát fizettetik meg,hanem a fokozatot.
Válasz #788. hozzászólásra
Olyan jó ez a Százszorszép, hogy ilyen drága?
Válasz #788. hozzászólásra
És szerinted mennyire lehet valós amit Szabi mondott?
Válasz #787. hozzászólásra
Alessza Misikém.Tegnap este én is beszéltem velük.Százszorszép szuperelit 200ft/kiló,de én beszéltem más újfehértóival is a Százszorszéppel kapcsolatban.
Válasz #786. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/103617/vet%C5%91burgonya,vet%C5%91burgonya_elad%C3%B3,elad%C3%B3_vet%C5%91burgonya,vet%C5%91burgonya_fajt%C3%A1k.html
Na ez a cég az akitől vettük a vetőburgit!
Na leszakadt a hó és ömlik folyamatosan.Még szerencse,hogy fenthagytam a hótolót.
A cég nem a Nyírség burgonya véletlenül?
Én ezért akarok most venni Százszorszépet is szuperelitet,hogy ne kelljen vennem a más utántermesztett vackát.
Egy mázsát és a keszthelyiek szerint a 20x-át megtermi.
Válasz #784. hozzászólásra
erre gondoltál?
http://www.pointernet.pds.hu/ujsagok/agraragazat/2003-ev/04-aprilis/agrarag-12.html
Válasz #782. hozzászólásra
a neten!
Válasz #781. hozzászólásra
Hol?
Válasz #778. hozzászólásra
nézz utána,hogy magyarországon,mennyi az össz minősített vetőmagterület,egy-egy fajtából.
Válasz #779. hozzászólásra
Én nagyon szívesen veszem a jó tanácsokat de holnap én hívom fel őket!
Válasz #777. hozzászólásra
pár hét,de mondom,csak ijessz rájuk,de engem nem zavar,ha úgy csinálsz mint a strucc!
Válasz #776. hozzászólásra
Ja igen, azt mondta, hogy 20 hekin termeszt vető burgonyát!
Válasz #776. hozzászólásra
Kb mennyi idő alatt van ilyen vizsgálat meg?
Válasz #775. hozzászólásra
a vírus fertőzőtséget,meg egyéb gumórontó bajokat.
Válasz #773. hozzászólásra
Végül is avval a vizsgálattal mit tudnak megállapítani?
Válasz #773. hozzászólásra
Hát remélem hogy csak gyanu!
Válasz #772. hozzászólásra
ez nem gyanú,ez tény!
Válasz #771 hozzászólásr
Szabi mondta hogy Csongrád megyében felvásárolták minden vetőburgonyát egy Újfehértói cég.Én meg egy Újfehértói cégtől veszem a a vető burgit és azt mondta gyanús hogy egy cég ez!
Válasz #769. hozzászólásra
Kicsit lemaradtam.Miről van szó?
Válasz #769. hozzászólásra
kezdheted!
Válasz #768. hozzászólásra
össze is fosom magam
Válasz #766. hozzászólásra
Hát hogy ott is már csirázik és azt átválogatják!
Válasz #765. hozzászólásra
még nem,de tuti,hogy egyről beszélünk.
Válasz #764. hozzászólásra
mit jelen,hogy válogatott?
telefonszámot sikerült szerezni?
Hát nem én hanem a csávó aki rendelte tőlük.
Neki is bele raktam a bogarat a fejébe.
Na a lényeg hogy a faszi azt mondta hogy ez válogatott burgonya és ő ehhez adja a nevét tehát ha valami probléma van vele azért vállalja a felelősséget!
Válasz #762. hozzászólásra
Felhívtad őket?
Válasz #760. hozzászólásra
Sok féle fajta van!
deliapro.hu
Válasz #759. hozzászólásra
Mennyiért?
Válasz #759. hozzászólásra
Mennyiért?
Válasz #758. hozzászólásra
Van itt a környékben is majd veszek!
Válasz #757. hozzászólásra
Azt,hogy találtam Ko(mo:o))ndort azért írtam,hogy hátha kell neked is.
35-55 frakció.
Válasz #756. hozzászólásra
Ahogy mondod, csak így egyszerűen!!!!!
Persze,függ a frakció mérettől a kivetni való gumósúly.
Én az eladást úgy gondolom,hogy korainak szedem,amíg csak lehet,atöbbi meg marad a családnak,vagy őszre,mert én egy százasért gondoltam Kondort,meg 1 mázsa Százszorszépet a szuperelitet,hogy legyen saját szaporítóanyag évekig.
Ennyit,meg a hozzá kapcsolódó műtrágya,takarmánymész,stb megjátszom.Más a kocsmába jár ,meg bagózik alapon,én meg egyiket sem.:o)
Előcsíráztatva,a szátéves bolgár dinnyére átszerkesztett(szorítótárcsa levéve) palántázógéppel elültetem.Van 2 éves 1 szezont használt 3 soros bakhátolóm azzal megcsinálom a bakhátat oxt jónapot.:o))
Válasz #754. hozzászólásra
Kezdő burgonyázós nagyon nem tudom mennyire lesz kereslet de vannak kecsektető ajánlatok!
Válasz #753. hozzászólásra
csak annyit tegyél amire piacod is van
Válasz #750. hozzászólásra
Csá Tibi, mint mondtam nem az a célom hogy pont 1 hektár legyen hanem most annyi hogy 20 q lesz.
Ez futja amire futja!
De teszek mellé más fajtát is próba képen!
Válasz #748. hozzászólásra
A kérdés feltevése így nem oké,mert nem mindegy a gumóméret ,a kisfrakcióból kell ha-ként 20qgumó ez nálam termett 250-270q-t Nyilván minnél nagyobb a gumóméret annál nagyobb q-t kell hektáronként vetni.
Válasz #750. hozzászólásra
40q étkezési méretből kell.
Válasz #704. hozzászólásra
Szerintem sem lesz elég a 20 mázsa,akikkel beszéltem ők 30-35 mázsát emlegettek.