Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz A.I. #7209. hozzászólásáraValami pesti cég, nevet nem mondott, de ha 60-ról felmentek 85-re szűk 2 hónap alatt a felvásárlók, lehet nincs már messze a 90es licitlépcső, akár felétek se. Nagyok (IKR,KITE) óvatosak, ennyit nem adnak, meg hát ülnek ők is rajta, várják a még jobb árat-persze ők se ennyiért vették anno.
Több HB-megyei gazdának is ajánlottak már csavargó kupecek mostanában 85-öt. Kutya nehéz most okosnak lenni, lehet jövőhéten már 90e-be belekarcol, vagy még aztán 6 hónapig 85e se lesz többet, inkább alatta, eh... Most úgy látom, megérte kicsit várni aratás után, de 90e-nél szerintem borítok, faxnak se hiányzik a kupeckedés, néha dógozni is kéne
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy takarmány minőségü lett a búzátok.
Melyik paraméter nem paszolt.
Én búzám 1 fuvar kivételével kenyérgabona lett. Az az 1 fuvar azért takarmány, mert nem volt meg a fajsúlya. 690 g/L fajsúlyt mértek, de a többi fuvarnál 800-830 g/l fajsúlyu volt a búza.
Lehetséges ekkora különbség fajsúlyban ugyan annál a búza fajtánál? Máshol volt nedves lecsapolt mocsárhelyen.
Hogyan lehetséges ez, hogy pont a legnedvesebb területen levő búzám fajsúlyra a legkönnyebb???
Válasz TYLLA46 #7195. hozzászólásáraKöszönöm szépen, nem sürget az idő, olvasom mindig a topic-ot csak látom hogy valamol már 80+ árakról írnak itt pedig még mindig ennyi az annyi
Válasz Attikaa #7194. hozzászólásáraHogyne lenne. Olvass vissza, milyen árak keringenek. Nem nagyon van olyan körülmény, ami miatt olcsóbb lehetne. Ha nem sürget semmi, akkor szerintem várj még!
Válasz III.Gyula #7188. hozzászólásáraFél kilós ROZS magos kenyér 550Ft a péknél, az az 1100 ft/kg akkor mit akarnak azzal a 70 ft! Hát dugják fel maguknak a 70 ft!
Válasz Géza15 #7185. hozzászólásáraMit szeretnél hallani?
Többen leírtuk, hogy mostanában milyen áron köttettnek a szerződések. Ha ehhez képest számodra vonzó a 67e, akkor add el annyiért és majd utána leírjuk a véleményünket.
Ma 67 000 Ft-ot kínáltak a búzáért és nem számít, hogy milyen minőség. Nektek mi a véleményetek? Konkrét tapasztalatra lennék kíváncsi, nem mende mondákra :)
Válasz Ares 826 #7183. hozzászólásáraPersze, ez a fizetek 30 vagy több nap, tehát pénz nélkül akar keresni!
Remélem ez az idő lejár!
Kell kereskedő is! Az is egy szakma, de akkor az kereskedő legyen, ne ügyeskedő, vagy valami attól is rosszabb!
Válasz Drisa #7181. hozzászólására
Ez a rend! Így legfeljebb csak vevő duzzoghat, ha olyan fazon, de azt is ok nélkül teszi, hiszen megkapja amit vett!
Így lehetne kitisztítani a piacot az ügyeskedőktől! Ma már mikor 3 perc az utalás, kifogás sem lehet!
Válasz Drisa #7176. hozzászólásáraNe legyen igazad, de sajnos ez is járja majd biztos! (Tőlünk csak fizetés után lehet távozni, boltból én is csak úgy megyek! A múlti ezt tudja, akkor tanulja meg a másik irányba is!)
Válasz sanyi1965 #7174. hozzászólásáraEbben igazad van teljesen, nem sok pénz van a világon ami mögött van valami tartalék pl: nemesfém vagy árú alap, a dollár sem igazi lóvé csak nyomtatott papír! Igaz addig amíg elfogadják fedezet nélkül addig az lenne a barom aki nem nyomtatná!
12425 hozzászólás
Válasz hadadi.andrew #7224. hozzászólásáraAzon belül merre?
Válasz Jaffa13 #7223. hozzászólásáraH-B m. És te?
Válasz hadadi.andrew #7221. hozzászólásáraSzia! Te melyik megyêben "ügyeskedsz"???
Válasz ME109G14 #7220. hozzászólására10 alatt gabonát nem tervezek eladni, 25 alatt szotyit sem….majd meglátjuk…..carpe diem !
Válasz ME109G14 #7220. hozzászólására Úgy-úgy!
Válasz hadadi.andrew #7219. hozzászólásáraIsmerősnek malmiért azonnali fizetéssel 90000ft igértek a kupecok de NEM leges volt a válasza .ALAKUL..
Válasz cimbike. #7218. hozzászólásáraMalmit kérték 3 hete 85-ért, egyelőre várok
Válasz A.I. #7217. hozzászólásáraMa ugyanott euro 84.
Válasz TYLLA46 #7216. hozzászólásáraViresol üzletkötő ma malmi minőségre "80Ft körül" ezt mondta.
Tud valaki friss árat? Vagy már mindenki eladta?
Válasz Lacibá59 #7214. hozzászólásáraKi? Hol? Mennyiért is? Fabonyban 60-62 volt aratáskor.
Aratáskor vették ennyiért Hevesben!
Válasz 73urbi #7212. hozzászólásáraMa ajánlottak malmira 80eFt/t!
Sziasztok!Friss búzaárakat tud valaki?
Válasz A.I. #7209. hozzászólásáraValami pesti cég, nevet nem mondott, de ha 60-ról felmentek 85-re szűk 2 hónap alatt a felvásárlók, lehet nincs már messze a 90es licitlépcső, akár felétek se. Nagyok (IKR,KITE) óvatosak, ennyit nem adnak, meg hát ülnek ők is rajta, várják a még jobb árat-persze ők se ennyiért vették anno.
Több HB-megyei gazdának is ajánlottak már csavargó kupecek mostanában 85-öt. Kutya nehéz most okosnak lenni, lehet jövőhéten már 90e-be belekarcol, vagy még aztán 6 hónapig 85e se lesz többet, inkább alatta, eh... Most úgy látom, megérte kicsit várni aratás után, de 90e-nél szerintem borítok, faxnak se hiányzik a kupeckedés, néha dógozni is kéne
Válasz A.I. #7209. hozzászólásáraVagy ha más nem cég név?
Előre is köszönöm!
Válasz hadadi.andrew #7207. hozzászólásáraKi ajánlott ennyit? Elérhetőség?
Válasz Sk Laci #7205. hozzászólásáraNálam is pont így volt az idén. Gyökere vízben volt felül meg a 40 fok főzte.
Tegnapi ajánlat malmira 85e, én 90e-nél kiszálltam...
Válasz Sk Laci #7205. hozzászólásáravalszeg sehogy. de itt, ahol aszály volt, itt a fajsúly volt a probléma.
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy takarmány minőségü lett a búzátok.
Melyik paraméter nem paszolt.
Én búzám 1 fuvar kivételével kenyérgabona lett. Az az 1 fuvar azért takarmány, mert nem volt meg a fajsúlya. 690 g/L fajsúlyt mértek, de a többi fuvarnál 800-830 g/l fajsúlyu volt a búza.
Lehetséges ekkora különbség fajsúlyban ugyan annál a búza fajtánál? Máshol volt nedves lecsapolt mocsárhelyen.
Hogyan lehetséges ez, hogy pont a legnedvesebb területen levő búzám fajsúlyra a legkönnyebb???
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7202. hozzászólásáraBekes megye ket hete 80. De itt irtak mar efolotti arat is korabban.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7202. hozzászólására79-80 mindegy hogy milyen
Malmi búza árat tud valaki???
Merre tartanak a Búza árak?Valaki aktuális árat tudna mondani?Üzemanyag miért drágult most????
Válasz GREVEN #7198. hozzászólásáraSzintén 77 ért eladva takarmány búza spekula Kft
Válasz GREVEN #7198. hozzászólásáraIlyen számok nekem is tetszenének, csak nem tudom valóságosak lesznek e Szlovákiában.
Takarmány búza eladva. 77.000 Ft/tonna KITE
Válasz TYLLA46 #7195. hozzászólásáraIgen a múltkor volt egy kiugrás. A jövőt meg ki látja
Válasz TYLLA46 #7195. hozzászólásáraKöszönöm szépen, nem sürget az idő, olvasom mindig a topic-ot csak látom hogy valamol már 80+ árakról írnak itt pedig még mindig ennyi az annyi
Válasz Attikaa #7194. hozzászólásáraHogyne lenne. Olvass vissza, milyen árak keringenek. Nem nagyon van olyan körülmény, ami miatt olcsóbb lehetne. Ha nem sürget semmi, akkor szerintem várj még!
Malmi búza mai ár Szabolcsban 7200Ft, kis tételben. Érdemes még várni?
Válasz III.Gyula #7188. hozzászólásáraFél kilós ROZS magos kenyér 550Ft a péknél, az az 1100 ft/kg akkor mit akarnak azzal a 70 ft! Hát dugják fel maguknak a 70 ft!
Válasz Géza15 #7185. hozzászólásáraLaci bácsi?
Válasz Géza15 #7185. hozzászólásáraHa a 80+ árat mendemondának tartod, akkor nyugodtan add oda 67-ért.
Válasz gery.life #7189. hozzászólásáraAkármennyi is a mennyiség, akkor is nagyon karcsú:(((( Szerintem senki nem adná oda ennyiért...
Válasz Géza15 #7185. hozzászólására
Mekkora mennyiségről beszélünk?
Egyébként 7000 alatt semmi nincs.
Válasz Géza15 #7185. hozzászólásáraEgy ismerősnek le jöttek békesbe pest alól euró búzáért. 7000-ért kb.:két hete,akkor ez nem túl jó ár!
Válasz Géza15 #7185. hozzászólásáraEnnyi már az aratás végén is volt. Ha eddig vártál akkor most minek adnád oda ennyiért??????
Válasz Géza15 #7185. hozzászólásáraMit szeretnél hallani?
Többen leírtuk, hogy mostanában milyen áron köttettnek a szerződések. Ha ehhez képest számodra vonzó a 67e, akkor add el annyiért és majd utána leírjuk a véleményünket.
Ma 67 000 Ft-ot kínáltak a búzáért és nem számít, hogy milyen minőség. Nektek mi a véleményetek? Konkrét tapasztalatra lennék kíváncsi, nem mende mondákra :)
Válasz Ares 826 #7183. hozzászólásáraPersze, ez a fizetek 30 vagy több nap, tehát pénz nélkül akar keresni!
Remélem ez az idő lejár!
Kell kereskedő is! Az is egy szakma, de akkor az kereskedő legyen, ne ügyeskedő, vagy valami attól is rosszabb!
Válasz A.I. #7182. hozzászólásáraDe van kifogás ha nincs léééééé nála és az árú alappal akar kupeckodni amit ki sem fizetett!
Válasz Drisa #7181. hozzászólására
Ez a rend! Így legfeljebb csak vevő duzzoghat, ha olyan fazon, de azt is ok nélkül teszi, hiszen megkapja amit vett!
Így lehetne kitisztítani a piacot az ügyeskedőktől! Ma már mikor 3 perc az utalás, kifogás sem lehet!
Válasz A.I. #7180. hozzászólásáraJön a lóvé megy az autó. Ez a szabály!
Válasz Drisa #7176. hozzászólásáraNe legyen igazad, de sajnos ez is járja majd biztos! (Tőlünk csak fizetés után lehet távozni, boltból én is csak úgy megyek! A múlti ezt tudja, akkor tanulja meg a másik irányba is!)
Válasz Ares 826 #7172. hozzászólásáraCsak lenne mit eladni!
Válasz sanyi1965 #7174. hozzászólásáraEbben igazad van teljesen, nem sok pénz van a világon ami mögött van valami tartalék pl: nemesfém vagy árú alap, a dollár sem igazi lóvé csak nyomtatott papír! Igaz addig amíg elfogadják fedezet nélkül addig az lenne a barom aki nem nyomtatná!
Válasz Göröngyösi #7175. hozzászólásáraCéget nem tudom, ismerős mondta Baja környékén laknak!
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de biztos lesz olyan aki nem kapja majd meg a pénzét csak az előleget... de ne legyen igazam