Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkora a córesz, hogy Bárányék from Kisvárda (copyright by Magyar Mezőgazd. established in 1946) hiányolják a megértést (értsd szaré'hugyé'adjad oda) az árujukon ülő parasztokból... Köszönöm mindenkinek aki kitart!
Válasz später77 #7149. hozzászólásáraA havernak is kínáltak a múlt héten 80 ft/kg árat a búzáért! Kezd már alakulni az ár, rájöttek a kereskedők hogy kukoricában rekord és lesz, csak NEGATÍV REKORD lesz! Mondhat itt bárki bármit meg hülyének nézheti a gazdatársadalmat hazánkban sajnos kukorica termés szerintem még a fele sem lesz mint 2020-ban! Ha esik az eső könnyű kuccát termelni 100-150q vizesen, de ha nem akkor csak "szépek lehetünk vagy okosak" de kucca nem lesz!
Válasz Stella2 #7152. hozzászólásáraPár kamionnal akad. De a 15+ N -ből is van.....
Sajnos beszállítva egy felvásárlónál, de nem nagyon izgatja, hogy lépjen. Gondolja, elébb vagy utóbb megkapja ˇapróértˇ. De nem csak ő, hanem a többi is nevetséges árat kínál, mint valami kartelozás. Meglehet kezdek érdeklődni a határ mögött a termény értékesítése miatt ha augusztus végeig nem mozdul.....
Válasz III.Gyula #7155. hozzászólásáraNem tudom hol tárolja, illetve ott még meg van-e a búza!
Mert a semmit visszahozni nehéz!
Másrészt vissza3lnek vele, hisz tudják, hogy 100 tonnákat hová is vinné az ember!
Minden esetre nehéz helyzet!
Jó megoldás meg ugye...
Válasz III.Gyula #7151. hozzászólásáraAz a baj asszem, hogy már a búza nem nála van!
Ez egy szemétség még, bárhol is legyünk, hogy a határidő csak ilyen semmi vagy nem is tudom mit a jó szó erre!
Válasz später77 #7149. hozzászólásáraNagyon szép árakat írtok.
Ne hogy az legyen, hogy felhívom valamelyik magyar kereskedőt, és eladom a búzámat neki.
Legjobb, hogy a leszerződött és jó egy hónapja eladott javító búzámat 58 800 Ft/tonna áron a mai napig nincsen kifizetve, pedig már jóval a fizetési határidő után van.
Válasz plantek.kriszta #7145. hozzászólásáraEz szép. Pont ma kérdeztem rá a javító kategóriára Szlovákiában. 63 200 Ft/tonna árat mondtak. Az istennek se akarják megadni a 70 000 Ft/tonna árat
Sajnos az extra minőségü 15+fehérje tartalmú búzáért is a 70 000 ár alatt van.
Válasz ..,-:) #7133. hozzászólásáraEz mostan komoly?
Euróra átszámolva 351,93 Ft/eurónál 233 euró/tonnát jelent.
Mifelénk a 200 euró/tonnát se akarják megadni. És ha a számlára ráírnám a 233 e/t árat ott kapnának gutaütést........ és még be is van hozzájuk szállítva.
12425 hozzászólás
Válasz Ares 826 #7172. hozzászólásáraÉs melyik cég kínált ennyit búzáért?
Válasz hadadi.andrew #7173. hozzászólásáraÉrtéktelen pénz mellett az árú az érték.
Akkora a córesz, hogy Bárányék from Kisvárda (copyright by Magyar Mezőgazd. established in 1946) hiányolják a megértést (értsd szaré'hugyé'adjad oda) az árujukon ülő parasztokból... Köszönöm mindenkinek aki kitart!
A kukoricára is már 76 ft mondanak az új termésűre. Szerintem akinek marad tavaszra az még 100ft is fog kapni érte.
Már beszélnek a 100 ft búza árról is, ma beszéltem egy ismerőssel hogy neki ennyit kínáltak egy hete a raktárban lévő búzáért!
Válasz später77 #7149. hozzászólásáraA havernak is kínáltak a múlt héten 80 ft/kg árat a búzáért! Kezd már alakulni az ár, rájöttek a kereskedők hogy kukoricában rekord és lesz, csak NEGATÍV REKORD lesz! Mondhat itt bárki bármit meg hülyének nézheti a gazdatársadalmat hazánkban sajnos kukorica termés szerintem még a fele sem lesz mint 2020-ban! Ha esik az eső könnyű kuccát termelni 100-150q vizesen, de ha nem akkor csak "szépek lehetünk vagy okosak" de kucca nem lesz!
Válasz Sk Laci #7168. hozzászólásáraUgy tudom a lengyelek is vasarolnak. Erdemes lenne arrafele is kontaktot keresni.
Válasz Stella2 #7152. hozzászólásáraPár kamionnal akad. De a 15+ N -ből is van.....
Sajnos beszállítva egy felvásárlónál, de nem nagyon izgatja, hogy lépjen. Gondolja, elébb vagy utóbb megkapja ˇapróértˇ. De nem csak ő, hanem a többi is nevetséges árat kínál, mint valami kartelozás. Meglehet kezdek érdeklődni a határ mögött a termény értékesítése miatt ha augusztus végeig nem mozdul.....
Válasz plantek.kriszta #7166. hozzászólásáraS.aszaló.
Válasz Bobo77 #7165. hozzászólásáraTe hova valósi vagy Bobo 77??
Válasz plantek.kriszta #7163. hozzászólásáraIgy van
Válasz Bobo77 #7162. hozzászólásáraItt nincs spekula
Válasz Bobo77 #7160. hozzászólásáraTudom adtam már el a Csabának szotyit, búzát korrekt volt 10 napon beül utalta a lóvét
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7161. hozzászólásáraOtt is?
Válasz Bobo77 #7160. hozzászólásáraOtt is 78-èrt veszi a spekula??
Válasz plantek.kriszta #7157. hozzászólásáraItt van nálunk a telephelyük! Korrektek 100%
Válasz 72 #7158. hozzászólásáraLegalább nem púderezik magukat!
Válasz plantek.kriszta #7157. hozzászólásáraEz a cégnév nem valami bíztató!
Válasz Bobo77 #7154. hozzászólásáraSpekula Kft
Válasz III.Gyula #7155. hozzászólásáraNem tudom hol tárolja, illetve ott még meg van-e a búza!
Mert a semmit visszahozni nehéz!
Másrészt vissza3lnek vele, hisz tudják, hogy 100 tonnákat hová is vinné az ember!
Minden esetre nehéz helyzet!
Jó megoldás meg ugye...
Válasz A.I. #7153. hozzászólásáraDe ha szól a ficsúrnak,hé koma viszem a búzámat vagy megy az ügyvédi felszólítást,erre csak reagálna valamit?
Válasz plantek.kriszta #7145. hozzászólásáraCargill?
Válasz III.Gyula #7151. hozzászólásáraAz a baj asszem, hogy már a búza nem nála van!
Ez egy szemétség még, bárhol is legyünk, hogy a határidő csak ilyen semmi vagy nem is tudom mit a jó szó erre!
Válasz Sk Laci #7148. hozzászólásáraMennyi elado malmid van?
Válasz Sk Laci #7150. hozzászólásáraAkkor gyorsan rúgd fel a szerződést és add el másnak többért!
Szerintem ha ezt meglebegteted egyből jön a zsé!
Válasz später77 #7149. hozzászólásáraNagyon szép árakat írtok.
Ne hogy az legyen, hogy felhívom valamelyik magyar kereskedőt, és eladom a búzámat neki.
Legjobb, hogy a leszerződött és jó egy hónapja eladott javító búzámat 58 800 Ft/tonna áron a mai napig nincsen kifizetve, pedig már jóval a fizetési határidő után van.
Válasz Sk Laci #7148. hozzászólásáraAkkor még várj vele. Ma hallottam Baranyából, malmi 81,5.
Válasz plantek.kriszta #7145. hozzászólásáraEz szép. Pont ma kérdeztem rá a javító kategóriára Szlovákiában. 63 200 Ft/tonna árat mondtak. Az istennek se akarják megadni a 70 000 Ft/tonna árat
Sajnos az extra minőségü 15+fehérje tartalmú búzáért is a 70 000 ár alatt van.
Válasz Stella2 #7146. hozzászólásáraTároló ból nem kell vinnem sehova más árat nem tudok Somogy megye
Válasz plantek.kriszta #7145. hozzászólásáraSomogy megye? Beszállítva vagy telephelyen? B1-es árat nem tudsz esetleg?
Mai takarmány búza ár 78+ komp
Válasz Cafi #7141. hozzászólásáraSzotyi 170.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #7140. hozzászólásáraFizetés 15napon belül és eladas napjától ők fizetik a tarolást!
Válasz Cafi #7141. hozzászólásáraEddig is tudtuk hogy ez így van,Kaszaper Trigó kukorica:6700
Napraforgó:157750
IKr, Trigo
76.000 Ft/t takarmány
80.000 Ft/ körül EUR-malmi
kukorica 73-74.000 Ft/t
Válasz gyurko19 #7130. hozzászólásáraMikori elszállítás és fizetés?
Mert ha 2022 tavasz, akkor nem is olyan jó ár!
Válasz gyurko19 #7135. hozzászólásáraKöszöntem
Válasz Sk Laci #7136. hozzászólásáraNylon.
Válasz Sk Laci #7136. hozzászólásáraAhogy mondod. Nalunk a Elit kenyergabonara 180/t az ajanlat az A kenyer 175, őszi sorarpa 165/t.....
Válasz ..,-:) #7133. hozzászólásáraEz mostan komoly?
Euróra átszámolva 351,93 Ft/eurónál 233 euró/tonnát jelent.
Mifelénk a 200 euró/tonnát se akarják megadni. És ha a számlára ráírnám a 233 e/t árat ott kapnának gutaütést........ és még be is van hozzájuk szállítva.
Válasz Bobo77 #7132. hozzászólásáraCargil
Válasz ..,-:) #7133. hozzászólására82? Melyik cég?
Válasz Sk Laci #7131. hozzászólására82, mai ár, gazdától.
Válasz gyurko19 #7130. hozzászólásáraKinél?
Válasz gyurko19 #7129. hozzászólásáraEnnyiért eladnám a kenyérgabonámat is.
Válasz Attikaa #7128. hozzászólásáraZala mai ár 76ezer takarmány búza
Zala mai ár 76ezer takarmány búza
Válasz Cafi #7112. hozzászólásáraMagyaro.-on mozdult az ár valamerre? Van friss ára valakinek?
Válasz cimbike. #7125. hozzászólásáraÉn meg nem irhatom ki ide,a nem létezö cenzura miatt.Dobd ki a tévét a kukába,ez már jó elsö lépésnek..
Válasz TYLLA46 #7108. hozzászólásáraMitől lenne jobb eu-n kívül gazdálkodni?