Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Claastra. #5341. hozzászólásáratudtommal a torgyán józsi bácsi idejében volt már rá példa de ahoz volt mellete egy tüntetés sok traktorral!és jakabbal es budaival az élen most mivel fogja magyarázni akkor országos szinten volt elégedetlenségmost hogy fogják ezt kivitelezni?
Válasz varázsló #5336. hozzászólásáraez volt a 2évvel ezelötti írásom,Sándor is bérelt állami földet és nem vette meg akkor írtam ezt hogy úgyis elengedik a hitelt(ő akkor még "fanatikus" volt)
Válasz Claastra. #5330. hozzászólásárailyen erővel akkor minden gazdaságnak jár 50-100 milla akár milyen jogcimen senki sem kényszeritette azokat az embereket hogy vegyenek 100-200-500 vagy 1000 ha földet hitelre.
Válasz Ares 826 #5324. hozzászólásáramoost elkezdik hinteni de nagyon szar a parasztnak,és aki többszázmilliós hitelt vett fel tudodmire,el kell engedni a felét,pár év mulva a másik felét
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásáraAz mind szép, hogy te 2 éve leírtad ,de még nem telt el fél év, hogy ezzel a felhasznaló névvel regisztráltál! Így még vissza se tudjuk keresni kivétel aki tudja a régebbi felhasználó neved!
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásáraHallod két év az rengeteg idő, az emberi agy nem tud visszaemlékezni mindenre annyi idő után. Írd le küld át privibe a gondolatodat és megnézem estére.
Válasz varázsló #5301. hozzászólásáraaz mindegy, hogy a termelő nyer vagy bukik egy adott évben a terményén, a kereskedő(k) (1-2-3) 5 - 10 Euró nyereség alatt nem dolgozik...
Válasz .Feco. #5299. hozzászólására
Akár mutogatnak,akár valós szabályozás van mögötte a magyar csak szív meg szív a rá gyártott uniós,vagy uniósnak hazudott szabályozásokkal,amik idővel sorra derülnek ki,hogy csupán ránk vonatkoznak,más országokra teljesen más módon,vagy azt teljesen nélkülözve nem is vonatkoznak bizonyos rendelkezések.
Már bizonyították az iparban is,hogy az állandó alárendeltség és kiszolgáltatottság ezzel a cél. Teljesen mindegy hogy fogalmazunk,a vége ugyanaz...
Mielőtt pálcát törsz vedd figyelembe hogy hazai szabályoknak felelsz meg, attól hogy a kormány az EU-ra mutogat egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen EU kovetelmenyrol van szó... a legtöbb esetben a hazai szabályzás önszorgalomból határoz meg sokkal szűkebb kereteket. Pl.: az EU által meghatározott HMGY alapján a hígtrágya csak állandó növényi fedettség mellett rakhatod ki lejtős területen ahol a lemosodas megakadályozása biztosítva van. Ez a füves legelők adott.
A hazai nitrát direktíva viszont tiltja a kijuttatast meredek lejtők esetén, nem pedig feltételeket határoz meg...
12447 hozzászólás
Üdv!
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Euro búza 2017szeptemberi tőzsdei árát hol találom meg? BÉTen nincs.
Válasz Claastra. #5345. hozzászólásáraitt azért mindenki tartja a markát![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz varázsló #5344. hozzászólásárahát azt is nagyívben ....
Válasz Claastra. #5343 hozzászólás![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
abba azért már a nyugat és amerika is beleszólna
Válasz varázsló #5342. hozzászólásáraőszintén,nagyívben leszarják,hogy mit gondol,vagy tesz a "nép"![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Claastra. #5341. hozzászólásáratudtommal a torgyán józsi bácsi idejében volt már rá példa de ahoz volt mellete egy tüntetés sok traktorral!és jakabbal es budaival az élen
most mivel fogja magyarázni akkor országos szinten volt elégedetlenség
most hogy fogják ezt kivitelezni?![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz varázsló #5338. hozzászólásáraez csak egy bizonyos hitelre lesz érvényes,ami amúgy is kamatmentes,volt hasonló eset már régebben
Válasz lac* #5339. hozzászólásáraHát nem tudom,akkor fogalmazzunk másképp talán nem annyira fanatikus
Válasz Claastra. #5337. hozzászólásáramár nem az?
akkor ilyen szinten mindjájan be kell menni a bankba és minuszba vágni magunkat![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz varázsló #5336. hozzászólásáraez volt a 2évvel ezelötti írásom,Sándor is bérelt állami földet és nem vette meg akkor írtam ezt hogy úgyis elengedik a hitelt(ő akkor még "fanatikus" volt)
na de térjünk vissza claastra 2 évvel ezelőtti irásához,vajon hajlandó megismételni?![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
Válasz varázsló #5334. hozzászólásáraA választást meg fogják várni...
Válasz Claastra. #5333. hozzászólásáraha ezt megcsinálják akkor utcára kell vonulni
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz varázsló #5332. hozzászólásáramiért adták a piaci ár 2-3szorosát ,valamit tudtak
Válasz Claastra. #5330. hozzászólásárailyen erővel akkor minden gazdaságnak jár 50-100 milla akár milyen jogcimen
senki sem kényszeritette azokat az embereket hogy vegyenek 100-200-500 vagy 1000 ha földet hitelre.![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz Aleyei #5328. hozzászólásáramódosult a név,mert valaki betört a dolgaimba,de kezdő tag vagyok a fórumban
Válasz Ares 826 #5324. hozzászólásáramoost elkezdik hinteni de nagyon szar a parasztnak,és aki többszázmilliós hitelt vett fel tudodmire,el kell engedni a felét,pár év mulva a másik felét
Válasz Kisparaszt #5327. hozzászólásáraVettem a fáradságot és visszaolvastam, de hiába kerestem!
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Nem modosult a nev!!??
Légyszives olvasd el ujra amit írtam a végét is!
Válasz Kisparaszt #5327. hozzászólásáraVettem a fáradságot és visszaolvastam, de hiába kerestem!
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Nem modosult a nev!!??
Válasz Aleyei #5326. hozzászólásáraA kolléga már "régi motoros". Csak a felhasználó neve módosult Claastra-ról Claastra.-ra.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásáraAz mind szép, hogy te 2 éve leírtad ,de még nem telt el fél év, hogy ezzel a felhasznaló névvel regisztráltál! Így még vissza se tudjuk keresni kivétel aki tudja a régebbi felhasználó neved!
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásárade most tényleg ha nem nagy teher frissisd már fel a tudásunk![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásáraHallod két év az rengeteg idő, az emberi agy nem tud visszaemlékezni mindenre annyi idő után. Írd le küld át privibe a gondolatodat és megnézem estére.
Válasz Ares 826 #5322. hozzászólásáraDe amúgy nem sejted miért megy a sírás?két éve leírtam nem figyeltél
Válasz Claastra. #5320. hozzászólásáraPersze kaszáltad 5,4 asztallal!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Claastra. #5320. hozzászólásáraAkkor te felvásárló vagy!![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz Ares 826 #5319. hozzászólásáraidén a buzán meg a forgón "kaszálltam"![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Claastra. #5318. hozzászólásáraGábor téma volt, van és lesz mindig is!
Válasz Ares 826 #5317. hozzászólásáraühüm,nem tudom ,nem értem
Válasz Matyi50 #5315. hozzászólásáraEzen vajon miért csodálkoznak??? Nyomott az ár nincs értelme termelni csak évről évre a veszteséget!![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz Matyi50 #5315. hozzászólásárakezdődnek ujra a 2000 es évek mikor minden malomnak meg volt a felhajtója és igy nyuzták a parasztot![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
https://www.agrarszektor.hu/termenypiac/hatalmasat-csalodtak-ebben-a-novenyben-a-magyar-gazdak.9315.html
![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Emeljünk kalapot a sok tetű spekulánsnak!
43000/t
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Üdv.
Ki mit hallott a búza árról mostanában?
Válasz varázsló #5309. hozzászólásáratakarmány 41
Válasz varázsló #5309. hozzászólásáraJavító búza 45. Csongrád megye. Nagyon gyenge.
Válasz varázsló #5309. hozzászólásáramúlt héten 44 ért eladva!
valaki tud árakat? hol tart a piac?![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Anno megígértem, hogy a búza termés átlagot (Túrkevei fórumozó társunknak) elküldöm.
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
A gyengébb földön 48 q/ha, a jobb földeken 65 q/ha termések voltak.
(A kukoricás képek nálunk közepes területekről valók).
https://www.barchart.com/futures/quotes/ZW*0/all-futures#/
Lengyel kamion a szomszédból 145 eur viszi az eurós bùzat 4 kamionnal.
Válasz varázsló #5301. hozzászólásáraX
Tudom tárolni!
:))
Válasz jozef19 #5303. hozzászólásáraazért valahogy csak eljutott oda 7 első és 1 második után!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Sok bolond ember,az Eu.nak nevezett valiminek egy 8 ált.oskolás alkesz van az élén...
Válasz varázsló #5301. hozzászólásáraaz mindegy, hogy a termelő nyer vagy bukik egy adott évben a terményén, a kereskedő(k) (1-2-3) 5 - 10 Euró nyereség alatt nem dolgozik...
Válasz fendt309 #5298. hozzászólásáramit gondolsz miért?
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz .Feco. #5299. hozzászólására
Akár mutogatnak,akár valós szabályozás van mögötte a magyar csak szív meg szív a rá gyártott uniós,vagy uniósnak hazudott szabályozásokkal,amik idővel sorra derülnek ki,hogy csupán ránk vonatkoznak,más országokra teljesen más módon,vagy azt teljesen nélkülözve nem is vonatkoznak bizonyos rendelkezések.
Már bizonyították az iparban is,hogy az állandó alárendeltség és kiszolgáltatottság ezzel a cél. Teljesen mindegy hogy fogalmazunk,a vége ugyanaz...
Válasz Matyi50 #5294. hozzászólására"A marhanagy uniós szabályozás"
Mielőtt pálcát törsz vedd figyelembe hogy hazai szabályoknak felelsz meg, attól hogy a kormány az EU-ra mutogat egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen EU kovetelmenyrol van szó... a legtöbb esetben a hazai szabályzás önszorgalomból határoz meg sokkal szűkebb kereteket. Pl.: az EU által meghatározott HMGY alapján a hígtrágya csak állandó növényi fedettség mellett rakhatod ki lejtős területen ahol a lemosodas megakadályozása biztosítva van. Ez a füves legelők adott.
A hazai nitrát direktíva viszont tiltja a kijuttatast meredek lejtők esetén, nem pedig feltételeket határoz meg...
Válasz varázsló #5296. hozzászólásáraNem csak az ár a lényeg!
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Nem is keresi senki!