Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Dinnyés Laci #5368. hozzászólásáraAz jol hangzik.
Kar hogy itt a szovetkezet arkepzeseben ez nem nagyon jelenik meg.
Foleg igy februarban mar nem nagyon tudsz ugralni kulso vevo utan,mert a tarolasi szamla mindent visz.
Válasz lac* #5356. hozzászólásáraAz még egész jò.
Nálunk 37-et mond a szövetkezet takarmanyra
Mondjuk nem lep meg ,ezek ugy futtatjak tobb ceg kozbeiktatasaval hogy mindig legalabb 2e ft-al alatta vannak a tobbsegnek
Válasz varázsló #5353. hozzászólásárahívd az IKR-t, meg az AXEREAL-t, hátha adnak ezért a minőségért 50.000-et, csak 2 telefonodba kerül!
2*5 perc! kétszerötperc! és kaphatsz 11 millió Ft-ot! Legkésőbb januárban, de lehet már decemberben elviszik és ki is fizetnek!
Képes vagy rá! képes vagy rá? elhiszed magadról, hogy még a héten eladod 50.000-ért a búzád?
én hiszek benned!!!! hisz hirdetést is feladtál a búzádra, olvastad az üzenetem, IKR és Axereál számát pikk pakk kiguglizod!
Hajrá, hajrá, szorítók, hogy 10 percnyi munkával legyen 11 millió HUF bevételed!
Aztán majd ne légy rest beszámolni az értékesítésről!!!
ránéztem a Matifra, malmi búza magyarországi paritásra visszaszámolva 40.000 Ft/tonna!
20 % felár malmihoz képest
ha malmi meg 40.000 Ft/t lenne, akkor takarmány kb 36.000 Ft/t kellene hogy legyen
kb 33 % felár a takarmányárhoz képest a 48.000 Ft/t ár!
Micsoda "félreárazott" piac
persze felmehet még 50.000-re is, vagy 55.000, vagy 60.000-re is! bármi megeshet
Ki gondolta volna 2013-ban mikor a bitcoint 60 USD-ért lehetett megvenni, hogy 2017 végére 12.000 USD lesz egy BTC!!! Ki gondolta volna?
Egy, egy! ismerősöm gondolta, mára dollár milliomos!
Szóval a búza ára is "emelkedhet" még, de a 48.000 Ft/t baromi jó ár érte.
beszakítom a piacot!
és ezzel magammal is "kicseszek"
mert február márciusban nem tudok majd 43-44.000-ben kötni takarmánybúzát
de az is lehet mégse szakad be a piac, mert a búzájukat tartók csak vérszemet kapnak! Nekik ennyi sem elég!
IKR 48.000-ért veszi a takarmánybúzát
Axereal meg 45.000, kb
Azért az durva, ha 48.000 Ft a takarmánybúza!!
Tolna megye
48.000 a takarmánybúza!!!!
elképesztő
ja, és nem számít hogy malmi vagy javító, 48.000 Ft/t
szóval a takarmány 48.000 Ft/tonna
elképesztően jó ár
ha ez a hír elterjed, legalább 1 millió tonna búza lesz a piacra öntve!!!
leírtam már többször, annyira hihetetlen
a még hihetetlenebb meg, ha ezt egy búzáját máig tartó gazda részben nem száll ki a pozíciójából!
Válasz Drisa #5349. hozzászólásárateljesen mindegy hogy mennyivel adminisztrálják a búza árát a bét mesterségesen van müködtetve a malmok felhajtókkal keresik az olcsó búzát hogy a malom vezetője és afelhajtó le vegye a sápot
ez egy óriási maffia
Válasz Claastra. #5341. hozzászólásáratudtommal a torgyán józsi bácsi idejében volt már rá példa de ahoz volt mellete egy tüntetés sok traktorral!és jakabbal es budaival az élen most mivel fogja magyarázni akkor országos szinten volt elégedetlenségmost hogy fogják ezt kivitelezni?
Válasz varázsló #5336. hozzászólásáraez volt a 2évvel ezelötti írásom,Sándor is bérelt állami földet és nem vette meg akkor írtam ezt hogy úgyis elengedik a hitelt(ő akkor még "fanatikus" volt)
Válasz Claastra. #5330. hozzászólásárailyen erővel akkor minden gazdaságnak jár 50-100 milla akár milyen jogcimen senki sem kényszeritette azokat az embereket hogy vegyenek 100-200-500 vagy 1000 ha földet hitelre.
Válasz Ares 826 #5324. hozzászólásáramoost elkezdik hinteni de nagyon szar a parasztnak,és aki többszázmilliós hitelt vett fel tudodmire,el kell engedni a felét,pár év mulva a másik felét
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásáraAz mind szép, hogy te 2 éve leírtad ,de még nem telt el fél év, hogy ezzel a felhasznaló névvel regisztráltál! Így még vissza se tudjuk keresni kivétel aki tudja a régebbi felhasználó neved!
12425 hozzászólás
Válasz Dinnyés Laci #5374. hozzászólásáraTi javító minőségről beszéltek? Mert felénk 43-44et akarnak adni a malmiért!
Válasz Lajos76 #5370. hozzászólására48 ba adtam el...
https://agroforum.hu/agrarhirek/novenytermesztes/emelkedett-a-kukorica-es-a-buza-ara/
Válasz attila83 #5371. hozzászólásáraengem is érdekelne szintén borsod
Sziasztok!
Mennyiért lehet most tak. búzát lekötni, tud valaki árat? (Borsod)
Heves tak 44, malmi és euro 46
Válasz Dinnyés Laci #5368. hozzászólásáraAz jol hangzik.
Kar hogy itt a szovetkezet arkepzeseben ez nem nagyon jelenik meg.
Foleg igy februarban mar nem nagyon tudsz ugralni kulso vevo utan,mert a tarolasi szamla mindent visz.
Válasz pamko #5367. hozzászólásáraszerintem 45-nél nem kevesebb nincs már búza
Válasz varázsló #5366. hozzászólásáraTakarmanyra mit hallani?
Nalunk most 40-et ad a szövetkezet.
Válasz Miki.86 #5365. hozzászólására45
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a búza eladásával meddig érdemes várni? és hogy most kb milyen áron mozog a malmi kettes búza?
Sziasztok! Búza szalmát vennék renden Ibrány és 25 km-es körzetében! Ha valakinek aktuális jelezze és az árat megbeszéljük!
ki mit hallot a büza áráról?
ma beszéltem az IKR-el, 1 napig élt azaz ár, valószínűleg gyorsan kellett búzát venniük.
Lehet náluk következő évre előre köti
tak-eur-malmi 43.000-44.000-45.000 Ft
szeptember végi tárolás
ez még ma működött
Válasz lac* #5356. hozzászólásáraAz még egész jò.
Nálunk 37-et mond a szövetkezet takarmanyra
Mondjuk nem lep meg ,ezek ugy futtatjak tobb ceg kozbeiktatasaval hogy mindig legalabb 2e ft-al alatta vannak a tobbsegnek
Válasz Hogel #5357. hozzászólásárahttp://napiarfolyam.hu/%C3%A1rfolyam/bitcoin/
Válasz Hogel #5358. hozzászólásáraBocs, most olvasom hogy 10X emelkedett éveleje óta, úgyhogy tényleg 12.000. Akkor tényleg dollármilliomos.
Válasz Hogel #5357. hozzászólásáraÚgyhogy a haverod szerintem nem ebből lett dollármilliomos :)
Válasz Cafi #5352. hozzászólásáraJó lesz az 1200 USD nak is.Nem 12.000 USD.
Válasz Cafi #5354. hozzászólásáranekem takarmányra 41-et mondott az ikr,a karintiának adtam el a napokben 43-ért
Válasz Cafi #5354. hozzászólásáraezt az ikr kereskedőt küld hozzám is légyszi
Válasz varázsló #5353. hozzászólásárahívd az IKR-t, meg az AXEREAL-t, hátha adnak ezért a minőségért 50.000-et, csak 2 telefonodba kerül!
2*5 perc! kétszerötperc! és kaphatsz 11 millió Ft-ot! Legkésőbb januárban, de lehet már decemberben elviszik és ki is fizetnek!
Képes vagy rá! képes vagy rá? elhiszed magadról, hogy még a héten eladod 50.000-ért a búzád?
én hiszek benned!!!! hisz hirdetést is feladtál a búzádra, olvastad az üzenetem, IKR és Axereál számát pikk pakk kiguglizod!
Hajrá, hajrá, szorítók, hogy 10 percnyi munkával legyen 11 millió HUF bevételed!
Aztán majd ne légy rest beszámolni az értékesítésről!!!
Válasz Cafi #5352. hozzászólásáragyere adok neked 220t buzat 50 000 ért a1 minőség
ránéztem a Matifra, malmi búza magyarországi paritásra visszaszámolva 40.000 Ft/tonna!
20 % felár malmihoz képest
ha malmi meg 40.000 Ft/t lenne, akkor takarmány kb 36.000 Ft/t kellene hogy legyen
kb 33 % felár a takarmányárhoz képest a 48.000 Ft/t ár!
Micsoda "félreárazott" piac
persze felmehet még 50.000-re is, vagy 55.000, vagy 60.000-re is! bármi megeshet
Ki gondolta volna 2013-ban mikor a bitcoint 60 USD-ért lehetett megvenni, hogy 2017 végére 12.000 USD lesz egy BTC!!! Ki gondolta volna?
Egy, egy! ismerősöm gondolta, mára dollár milliomos!
Szóval a búza ára is "emelkedhet" még, de a 48.000 Ft/t baromi jó ár érte.
beszakítom a piacot!
és ezzel magammal is "kicseszek"
mert február márciusban nem tudok majd 43-44.000-ben kötni takarmánybúzát
de az is lehet mégse szakad be a piac, mert a búzájukat tartók csak vérszemet kapnak! Nekik ennyi sem elég!
IKR 48.000-ért veszi a takarmánybúzát
Axereal meg 45.000, kb
Azért az durva, ha 48.000 Ft a takarmánybúza!!
Tolna megye
48.000 a takarmánybúza!!!!
elképesztő
ja, és nem számít hogy malmi vagy javító, 48.000 Ft/t
szóval a takarmány 48.000 Ft/tonna
elképesztően jó ár
ha ez a hír elterjed, legalább 1 millió tonna búza lesz a piacra öntve!!!
leírtam már többször, annyira hihetetlen
a még hihetetlenebb meg, ha ezt egy búzáját máig tartó gazda részben nem száll ki a pozíciójából!
nagyon jó ár az ukrán és orosz búzatermés mellett
Válasz Drisa #5349. hozzászólásárateljesen mindegy hogy mennyivel adminisztrálják a búza árát a bét mesterségesen van müködtetve a malmok felhajtókkal keresik az olcsó búzát hogy a malom vezetője és afelhajtó le vegye a sápot
ez egy óriási maffia
Válasz jamo #5347. hozzászólásárahttps://pair.aki.gov.hu/web_public/general/home.do
A gabonafélék termelői ára áfa és szállítási költség nélkül
Válasz jamo #5347. hozzászólásáraSehol, nem volt kötés szeptemberben.
Üdv!
Euro búza 2017szeptemberi tőzsdei árát hol találom meg? BÉTen nincs.
Válasz Claastra. #5345. hozzászólásáraitt azért mindenki tartja a markát
Válasz varázsló #5344. hozzászólásárahát azt is nagyívben ....
Válasz Claastra. #5343 hozzászólás
abba azért már a nyugat és amerika is beleszólna
Válasz varázsló #5342. hozzászólásáraőszintén,nagyívben leszarják,hogy mit gondol,vagy tesz a "nép"
Válasz Claastra. #5341. hozzászólásáratudtommal a torgyán józsi bácsi idejében volt már rá példa de ahoz volt mellete egy tüntetés sok traktorral!és jakabbal es budaival az élen most mivel fogja magyarázni akkor országos szinten volt elégedetlenségmost hogy fogják ezt kivitelezni?
Válasz varázsló #5338. hozzászólásáraez csak egy bizonyos hitelre lesz érvényes,ami amúgy is kamatmentes,volt hasonló eset már régebben
Válasz lac* #5339. hozzászólásáraHát nem tudom,akkor fogalmazzunk másképp talán nem annyira fanatikus
Válasz Claastra. #5337. hozzászólásáramár nem az?
akkor ilyen szinten mindjájan be kell menni a bankba és minuszba vágni magunkat
Válasz varázsló #5336. hozzászólásáraez volt a 2évvel ezelötti írásom,Sándor is bérelt állami földet és nem vette meg akkor írtam ezt hogy úgyis elengedik a hitelt(ő akkor még "fanatikus" volt)
na de térjünk vissza claastra 2 évvel ezelőtti irásához,vajon hajlandó megismételni?
Válasz varázsló #5334. hozzászólásáraA választást meg fogják várni...
Válasz Claastra. #5333. hozzászólásáraha ezt megcsinálják akkor utcára kell vonulni
Válasz varázsló #5332. hozzászólásáramiért adták a piaci ár 2-3szorosát ,valamit tudtak
Válasz Claastra. #5330. hozzászólásárailyen erővel akkor minden gazdaságnak jár 50-100 milla akár milyen jogcimen senki sem kényszeritette azokat az embereket hogy vegyenek 100-200-500 vagy 1000 ha földet hitelre.
Válasz Aleyei #5328. hozzászólásáramódosult a név,mert valaki betört a dolgaimba,de kezdő tag vagyok a fórumban
Válasz Ares 826 #5324. hozzászólásáramoost elkezdik hinteni de nagyon szar a parasztnak,és aki többszázmilliós hitelt vett fel tudodmire,el kell engedni a felét,pár év mulva a másik felét
Válasz Kisparaszt #5327. hozzászólásáraVettem a fáradságot és visszaolvastam, de hiába kerestem!
Nem modosult a nev!!??
Légyszives olvasd el ujra amit írtam a végét is!
Válasz Kisparaszt #5327. hozzászólásáraVettem a fáradságot és visszaolvastam, de hiába kerestem!
Nem modosult a nev!!??
Válasz Aleyei #5326. hozzászólásáraA kolléga már "régi motoros". Csak a felhasználó neve módosult Claastra-ról Claastra.-ra.
Válasz Claastra. #5323. hozzászólásáraAz mind szép, hogy te 2 éve leírtad ,de még nem telt el fél év, hogy ezzel a felhasznaló névvel regisztráltál! Így még vissza se tudjuk keresni kivétel aki tudja a régebbi felhasználó neved!