Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD396.35 FtCHF435.92 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Matyi50 #5133. hozzászólásáraNemigen tárolgatják ki-be. Csak megveszik és tovább
adják, a kitárolást meg kifizettetik a tároltatóval. Van, h a negyedik vevő viszi el fizikailag is.
Válasz preczol #5138. hozzászólásáraitt gymsbe mindenki 109-110-et mond bárkit ?-em... Nem tudom aki 102-t mond merre viszi de itt ennyi, pedig gondolom ez is külföldre megy
Válasz rongyos #5127. hozzászólásáracsak tényleg amikor nem 180 a matifon meg 522 usd az usa-ba akkor azt mondom oké, de most annyi és szinte semmit nem emaltek a tavalyihoz képest...
de adja el 5ezerért,akkor is 50-60ezret akaszt 9-10tonna anyagon
Betárolja,kitárolja,még akkor is kurvasok haszna van egyetlen kocsin is.
Apropó betárolás...hát te beviszed,bebillented,betolatsz neki,sok helyen csak feltúrják a tárolón belül oszt kész...még garatmotor se fogyaszt áramot...
Válasz borda77 (Joe) #5117. hozzászólására:(( Igazad van...de nálunk azt szokták mondani, hogy add oda..mert max. egy hónapig tudjuk tárolni, ugyanis kell a hely a napraforgónak...és vidd a szaros búzádat a bánatba...mert kitoljuk a placcra...:(((
Válasz Büresz #5125. hozzászólásáraHívom a kereskedőket és a malmot is ahová el szoktam adni mindenki hát most nem számít a matif meg az usa sem... megvárjuk más mit mond... arra spekulálnak, hogy amennyit olcsón meg tudnak venni megvesznek aztán a többit meg majd kénytelenek lesznek magasabban...
A kukit erőltetik piszkosul 44000 aratás után mindenki ezzel hív anyátok mondom a buzával foglalkozzatok...
Válasz borda77 (Joe) #5119. hozzászólásáraA tárolás 60ft/T/hét ha jól emlékszem, azaz mondjuk 100 tonnát 3 hónapig (vagyis 12hétig) betároltatom az 72e ft. Magyarul ha akkor eladom egy 1000ft-ért többért akkor már jól jártam, vagy fogalmazhatok úgy is hogy nem buktam.
Válasz Büresz #5118. hozzászólásáraTUTI!!!! Én azt teszem!!! Ma mérettem meg 14-16-ig a fehérjém a sikér 33-37-ig ... jó a minőség a hekto alacsony de amúgy kiváló aratunk aztán berakjuk... de oda nem adom ezeknek ennyiért!!!
ÁRakat is sokan számolták matif aztán vonják belőle a fuvarokat és az 5200-ft-ból 4100 az korrekt...
Akkor az hogyan van hogy a matifon a repce 365EUr Ami = 113000 Ft és ma 110000Ft-ot úgy adtak volna a kereskedők hogy nem is alkudtam felfelé a maradékért... Itt nem számít a fuvar mint a búzánál mert akkor ez is csak kb. 102000 Ft lenne!!!... ezért mondom hogy blöff az egész a búzánál!!!
Igen is 180EUR a matifon az 55-56000 Ft akkor az nem 41000 Ft-os búza hanem 50000 FT !!!! minimum!
NE HAGYJUK MAGUNKAT!!! Senki ne adja oda ezeknek a ...
Na itt jön az hogy stadion helyett a Duna-Tisza csatorna most jól jönne. Itt a Duna menti cégek azért jobb előnyben vannak a szállítást illetően. Csak az alacsony víz állás okoz problémát. A többi sima ügy. Még a fuvarozók is úszályoznak a kamionokkal. Látom itt megy az orrom előtt.
Válasz kukaccsosz #5099. hozzászólásáraNem,ezek országos kereskedési árak! Ez a kikötői,meg szállítási költség is egy nagy haszonleső duma...milliárdokat szednek belőle össze cégek.
Válasz Matyi50 #5098. hozzászólásáraCsak az a baj ezekkel, hogy kikötői árak! Mivel nálunk a termés jóval meghaladja a szükségletet ezért exportnál ebből le kell vonni a szállítást ami kb. 35 EUR/t. Így marad 135 ami kb. 41700 Ft/t.
Válasz Matyi50 #5087. hozzászólásáraMatyi csinálj ilyent ide a szójából is légyszives!
Minden évben jó lenne ebből egy gyakorlatot csinálni hogy minden egyszerű földtúró kollega is láthassa.
12442 hozzászólás
Válasz Matyi50 #5133. hozzászólásáraNemigen tárolgatják ki-be. Csak megveszik és tovább
adják, a kitárolást meg kifizettetik a tároltatóval. Van, h a negyedik vevő viszi el fizikailag is.
Válasz Vadmalac #5137. hozzászólásáraNem erőltette meg magát a kereskedő az látszik az ajánlatán.
Válasz borda77 (Joe) #5139. hozzászólásáraItt nagyon vennék 102-ért. Mikor mondtam, hogy az nagyon kevés emelték egyből 103-ra. Visszatértem, hogy ez komoly
Válasz preczol #5138. hozzászólásáraitt gymsbe mindenki 109-110-et mond bárkit ?-em... Nem tudom aki 102-t mond merre viszi de itt ennyi, pedig gondolom ez is külföldre megy
Büresznek, meg Borda77-nek köszi az infót. Nekem is 102-103 mondtak ma. Csak keveseltem Csongrád megye.
Mai gyomaendrődi és békéscsabai árak:
Tak: 3800
Euro: 3900
Malmi: 4000
Válasz rongyos #5127. hozzászólásáracsak tényleg amikor nem 180 a matifon meg 522 usd az usa-ba akkor azt mondom oké, de most annyi és szinte semmit nem emaltek a tavalyihoz képest...
Válasz Matyi50 #5133. hozzászólásáraJa hát persze ez így működik, de nincs ellene orvosság.
Válasz preczol #5129. hozzászólásáraGYMS 110
Válasz Büresz #5132. hozzászólásáraRáengedsz a pótra 90mázsát
tőled megveszi malmiba 4200 ért mázsáját
eladja 5200ért pár hónap mulva
mennyi a különbség?
90ezer forint! Egy pótkocsin!
de adja el 5ezerért,akkor is 50-60ezret akaszt 9-10tonna anyagon
Betárolja,kitárolja,még akkor is kurvasok haszna van egyetlen kocsin is.
Apropó betárolás...hát te beviszed,bebillented,betolatsz neki,sok helyen csak feltúrják a tárolón belül oszt kész...még garatmotor se fogyaszt áramot...
Válasz Matyi50 #5131. hozzászólásáraAkár mit csinálunk akkoris lehúznak. De a 8 tonnából hogy jön ki 70e???
Válasz Büresz #5120. hozzászólásáraHa 100tonnát betárolsz 70ezerért...ő meg egyetlen 8tonnás pótkocsi anyagon keres rajtad 10perc alatt 70ezret ,akkor van miről beszélni????
Válasz preczol #5129. hozzászólására102.
Repce árat tudtok?
Válasz borda77 (Joe) #5126. hozzászólásáraÉrtem, szerintem én is várok vele.
Válasz borda77 (Joe) #5117. hozzászólására:(( Igazad van...de nálunk azt szokták mondani, hogy add oda..mert max. egy hónapig tudjuk tárolni, ugyanis kell a hely a napraforgónak...és vidd a szaros búzádat a bánatba...mert kitoljuk a placcra...:(((
Válasz Büresz #5125. hozzászólásáraHívom a kereskedőket és a malmot is ahová el szoktam adni mindenki hát most nem számít a matif meg az usa sem... megvárjuk más mit mond... arra spekulálnak, hogy amennyit olcsón meg tudnak venni megvesznek aztán a többit meg majd kénytelenek lesznek magasabban...
A kukit erőltetik piszkosul 44000 aratás után mindenki ezzel hív anyátok mondom a buzával foglalkozzatok...
Válasz borda77 (Joe) #5124. hozzászólásáraÉn is úgy gondolom, csak olcsón tartják az árakat.
Válasz Büresz #5123. hozzászólásáraÉ na jelenlegi helyzetben nem tartom valószínünek!
Válasz borda77 (Joe) #5121. hozzászólásáraÉs lejjebb nem megy???
Válasz borda77 (Joe) #5121. hozzászólásáraÉrtem.
Válasz Büresz #5120. hozzászólásáranekem a tárolás ingyen van, de szerintem ha fizetsz akkor is megéri...
Válasz borda77 (Joe) #5119. hozzászólásáraA tárolás 60ft/T/hét ha jól emlékszem, azaz mondjuk 100 tonnát 3 hónapig (vagyis 12hétig) betároltatom az 72e ft. Magyarul ha akkor eladom egy 1000ft-ért többért akkor már jól jártam, vagy fogalmazhatok úgy is hogy nem buktam.
Válasz Büresz #5118. hozzászólásáraTUTI!!!! Én azt teszem!!! Ma mérettem meg 14-16-ig a fehérjém a sikér 33-37-ig ... jó a minőség a hekto alacsony de amúgy kiváló aratunk aztán berakjuk... de oda nem adom ezeknek ennyiért!!!
Ma kérdeztem takarmány 4000ft, étkezési 4200. Többfajta nincs. Érdemes szerintetek pár hónapot pihentetni raktárban?
Érdekes...
ÁRakat is sokan számolták matif aztán vonják belőle a fuvarokat és az 5200-ft-ból 4100 az korrekt...
Akkor az hogyan van hogy a matifon a repce 365EUr Ami = 113000 Ft és ma 110000Ft-ot úgy adtak volna a kereskedők hogy nem is alkudtam felfelé a maradékért... Itt nem számít a fuvar mint a búzánál mert akkor ez is csak kb. 102000 Ft lenne!!!... ezért mondom hogy blöff az egész a búzánál!!!
Igen is 180EUR a matifon az 55-56000 Ft akkor az nem 41000 Ft-os búza hanem 50000 FT !!!! minimum!
NE HAGYJUK MAGUNKAT!!! Senki ne adja oda ezeknek a ...
Válasz Roys #5106. hozzászólásáraNa az ilyenekkel lehet kezet fogni és otthagyni őket a francba!
Malmi búza 2. 3800....
Mondom,ezek nem néznek se istent se embert,annyira kapzsik és pofátlanok ,ha a saját hasznukról van szó.
Válasz bobo77 #5114. hozzászólásáraAz ár ott a kölülményekhez képest jó szokott lenni...
Válasz bobo77 #5113. hozzászólásáraPersze ez nem neked hanem a fritzen frütznek szól
Válasz csoppika #5112. hozzászólására
Válasz bobo77 #5110. hozzászólásáraFehérje szerint így veszi itt az osztrák. Sikér helyett hektolitersúlyt nézi...
Válasz bobo77 #5110. hozzászólásáraMég jó hogy nem kell eladnom, és nem ilyeneknek....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5109. hozzászólásáraIlyen szabvány nincs is mint amit irnak itt...Csalafintáznak
Válasz bobo77 #5108. hozzászólásáraJahhh...Innen meg megy olaszba, dupla ennyiért....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5107. hozzászólásáraCsak biztos a 90 es évekből kintmaradt ez a papír....
Válasz Roys #5106. hozzászólásáraAzt meg a fa...t
Válasz Roys #5105. hozzászólásáraA kép lemaradt...
Mai árak Törökszentmiklósi Gabona.
Válasz Pilátus #5103. hozzászólásáraOtt van a mértékegység. Tonna és mázsa is van.
Ezzel a marhasággal dolgoznak még ma is Bushel.
Akkor most mennyi is kg vagy tonnában az ár??
Válasz Matyi50 #5100. hozzászólásáraSajnos
Na itt jön az hogy stadion helyett a Duna-Tisza csatorna most jól jönne. Itt a Duna menti cégek azért jobb előnyben vannak a szállítást illetően. Csak az alacsony víz állás okoz problémát. A többi sima ügy. Még a fuvarozók is úszályoznak a kamionokkal. Látom itt megy az orrom előtt.
Válasz kukaccsosz #5099. hozzászólásáraNem,ezek országos kereskedési árak! Ez a kikötői,meg szállítási költség is egy nagy haszonleső duma...milliárdokat szednek belőle össze cégek.
Válasz Matyi50 #5098. hozzászólásáraCsak az a baj ezekkel, hogy kikötői árak! Mivel nálunk a termés jóval meghaladja a szükségletet ezért exportnál ebből le kell vonni a szállítást ami kb. 35 EUR/t. Így marad 135 ami kb. 41700 Ft/t.
Válasz Pilátus #5097. hozzászólásáraKatt: http://www.boerse-online.de/rohstoffe/sojapreis
Válasz Matyi50 #5087. hozzászólásáraMatyi csinálj ilyent ide a szójából is légyszives!
Minden évben jó lenne ebből egy gyakorlatot csinálni hogy minden egyszerű földtúró kollega is láthassa.
Válasz jozef19 #5089. hozzászólásáraPont itt van az eb elhantolva, ilyen minöségnél mond cirka 5000-t és nálunk pedig??
Válasz jozef19 #5089. hozzászólásáraPontosan így igaz!
Valószínű kár volt 4100 ba szerződni, persze akkor még nem tudtuk hogy lesz 1,5 hónap eső nélkül
Valaki konkrét árat hallott már mert mifelénk dél-alföldön még nem szedik???