Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1796. hozzászólásra
Ezzel az előző levezetéssel nem azt akarta mondani ,h tartsd ki.Ez a te döntésed , h hogyan tovább.
Nem olyan mint a tippmix ,h van 1 meccs és küldd + amennyit elbír a pénztárcát.
Különben van olyan ismerősöm ,h dec. vége fele nem adta még oda 6.7eft+komp-ért.
Kinek mit ér + ill. mennyire kell a lé!
Igy igaz , h már 70-75 ft-os árakat is hallani.Azt pedig ,h a kormány közbe fog avatkozni-hogyan.
Az egész kontinensen ,sőt talán a világ nagy gabona termelőinél is véges a készlet.Tényleg az járt jól , aki kombi alol +vette 3500 ft-ba és jó néhány silót(tornyot) +töltött.Most pedig ő diktál.
Kibaxott jó a haszonkulcs-közel dupla a profit-de azért itt is vannak költségek.
Válasz #1791. hozzászólásra
Kérdés,hogy meddig érdemes várni még az eladással?Most 72-73-as ajánlatok jönnek,de a sorolóban azt mondta az illető,hogy kormánynak be kell avatkozni az áremelkedésbe.Nem átlátható,hogy mekkora a arányban van még búza a nepperek és a gazdálkodók kezeiben.Most kellene okosnak lenni,hogy mikor adjuk oda,vagy eshet vmikor az ára mint pár évvel ezelőtt70-ről meg sem állt 50-ig.
Sajnos nekünk is kevés lett illetve sok kintmaradt, egyszerűen nem lehetett semmivel learatni. Traktorral is közéhajtottam szólóban elsüllyedtem. Aztán járattam a juhokkal körbekörbe ezeket ahol még eltudtak ők is menni így maradt minden kint...
Egy kamionnal adtam oda kereskedőnek 4500-ért, nem volt rossz az ár, de már bánom tartani kellett volna mostanra 60-ért verekednek a felvásárlók!
Nincs egyszerűen búza sehol! Olyan még nemvolt, hogy ne maradjon következő aratásig búza nálunk, hát már most elfogyott idén... kiment rengeteg fődjáradékba, sajnos nem pénzben kérték azt sem. Jobblett volna kifizetni 4000körüli áron a járó termény árát, most lenne egy kis Forint aztán mondjuk a leendő lazító ára meg is lenne a semmiből...
Kukoricát már nem adunk, tartom hiáa a duma,hogy nemlesz több. Nyárra az sem lesz már csak nehhány helyen, aztán őszig meg elviszik kicsiben is főleghogy búza sincsen sehol...
A ma reggeli sorolóban a búza áráról beszélt a Borbás Zsolt és az jött le számomra ,hogy megint a nepperek nyomták fel az árat arra a 70-75 ft környékére!!!! Azoknak van cumi akik eladták aratáskor vagy a szerződésben sokkal kisebb áron kötöttek megállapodást. Aratáskor itt is a környéken 25-30 körül kínáltak, és sokan oda is adták annyiért!!! Pedig látszott,hogy nagy lesz a terméskiesés az első hektár levágása után!!!
Jol csináltad!!Ennek mindig is igy kelene lennie.. Azt hiszem hogy akkor a nagy integrátorok a jövöben nem sok mindent kapnának.. Az ikr es fedezet vásárlási leveleket hozza a postás igencsak!!
Azok akik ezt a 400FT árat tudnák csökenteni..Vagy egyáltalán meg sem engedni!!
Mondjuk kis tulzásal tök mindegy hogy menyi az üzemanyag ára..Ha ilyen és ehez hasonló ütemben tudnak drágulni a megtermet növények árai..
én az idén a kukoricával majdnem így tettem
csak annak adtam aki szimpatikus volt
aki nem annak mondtam , hogy ne pattogjá kisköcsög majd adok jövőre OCCSÓBBAN
Barátom!! Az hogy mikor érdemes vagy mikor nem az tényleg csak a végén döl el.. De ahoz hogy valaki tényleg bomba árat kapjon a búzájáért annak vetnie kellet most és nem jövöre és azután.. Ez kb olyan utópia lesz mint a 13 000 napra!!
annyiért fogják majd adni a parasztok amennyit adni fognak érte a felvásárlók
( nehogy má a paraszt állapítsa meg a búza árát annak csak az a dóga, hogy megtermelje Kohnék majd eldöntik egy kávé mellet , mit kap érte a termelő)))))
12447 hozzászólás
Válasz #1796. hozzászólásra
Ezzel az előző levezetéssel nem azt akarta mondani ,h tartsd ki.Ez a te döntésed , h hogyan tovább.
Nem olyan mint a tippmix ,h van 1 meccs és küldd + amennyit elbír a pénztárcát.
Különben van olyan ismerősöm ,h dec. vége fele nem adta még oda 6.7eft+komp-ért.
Kinek mit ér + ill. mennyire kell a lé!
Válasz #1795. hozzászólásra
Pár éve megégettem magam ,hogy sokat akart a szarka és nem bírta a F...!Meggondolandó,tökön szúrnám magam ha még 1 x így járnék.
Válasz #1794. hozzászólásra
Ja-ja.
Nézd csak + , h mit kérnek ezen az oldalon a termény vétel-adás rovatba.
Döbbenet-8.5 eft+fa.
---Ez igen---
Válasz #1793. hozzászólásra
Akkor ezek szerint te még várnál az eladással.
Igy igaz , h már 70-75 ft-os árakat is hallani.Azt pedig ,h a kormány közbe fog avatkozni-hogyan.
Az egész kontinensen ,sőt talán a világ nagy gabona termelőinél is véges a készlet.Tényleg az járt jól , aki kombi alol +vette 3500 ft-ba és jó néhány silót(tornyot) +töltött.Most pedig ő diktál.
Kibaxott jó a haszonkulcs-közel dupla a profit-de azért itt is vannak költségek.
Kérdés,hogy meddig érdemes várni még az eladással?Most 72-73-as ajánlatok jönnek,de a sorolóban azt mondta az illető,hogy kormánynak be kell avatkozni az áremelkedésbe.Nem átlátható,hogy mekkora a arányban van még búza a nepperek és a gazdálkodók kezeiben.Most kellene okosnak lenni,hogy mikor adjuk oda,vagy eshet vmikor az ára mint pár évvel ezelőtt70-ről meg sem állt 50-ig.
Sajnos nekünk is kevés lett illetve sok kintmaradt, egyszerűen nem lehetett semmivel learatni. Traktorral is közéhajtottam szólóban elsüllyedtem. Aztán járattam a juhokkal körbekörbe ezeket ahol még eltudtak ők is menni így maradt minden kint...
Egy kamionnal adtam oda kereskedőnek 4500-ért, nem volt rossz az ár, de már bánom tartani kellett volna mostanra 60-ért verekednek a felvásárlók!
Nincs egyszerűen búza sehol! Olyan még nemvolt, hogy ne maradjon következő aratásig búza nálunk, hát már most elfogyott idén... kiment rengeteg fődjáradékba, sajnos nem pénzben kérték azt sem. Jobblett volna kifizetni 4000körüli áron a járó termény árát, most lenne egy kis Forint aztán mondjuk a leendő lazító ára meg is lenne a semmiből...
Kukoricát már nem adunk, tartom hiáa a duma,hogy nemlesz több. Nyárra az sem lesz már csak nehhány helyen, aztán őszig meg elviszik kicsiben is főleghogy búza sincsen sehol...
A ma reggeli sorolóban a búza áráról beszélt a Borbás Zsolt és az jött le számomra ,hogy megint a nepperek nyomták fel az árat arra a 70-75 ft környékére!!!! Azoknak van cumi akik eladták aratáskor vagy a szerződésben sokkal kisebb áron kötöttek megállapodást. Aratáskor itt is a környéken 25-30 körül kínáltak, és sokan oda is adták annyiért!!! Pedig látszott,hogy nagy lesz a terméskiesés az első hektár levágása után!!!
Februrában is aratnak
Egy kis érdekesség Délről.
Válasz #1785. hozzászólásra
Ki ?
Válasz #1786. hozzászólásra
A baj csak az, hogy nem tudtam adni.
Válasz #1784. hozzászólásra
Na akkor nálad is ez volt az utolsó évük gondolom
Válasz #1764. hozzászólásra
Tegnap ajánlottak hetven+ áfa malmiért.
Válasz #1782. hozzászólásra
Jol csináltad!!Ennek mindig is igy kelene lennie.. Azt hiszem hogy akkor a nagy integrátorok a jövöben nem sok mindent kapnának.. Az ikr es fedezet vásárlási leveleket hozza a postás igencsak!!
Válasz #1780. hozzászólásra
Azok akik ezt a 400FT árat tudnák csökenteni..Vagy egyáltalán meg sem engedni!!
Mondjuk kis tulzásal tök mindegy hogy menyi az üzemanyag ára..Ha ilyen és ehez hasonló ütemben tudnak drágulni a megtermet növények árai..
Válasz #1775. hozzászólásra
én az idén a kukoricával majdnem így tettem
csak annak adtam aki szimpatikus volt
aki nem annak mondtam , hogy ne pattogjá kisköcsög majd adok jövőre OCCSÓBBAN
Válasz #1776. hozzászólásra
jelentéktektelen növényeket borSHOW , napra
Válasz #1779. hozzászólásra
MELYIK SZAK-ÉRTŐK??????
Válasz #1768. hozzászólásra
De hol vannak a SZAK- ÉRTÖK??
Válasz #1775. hozzászólásra
Már itt lehetne az ideje, szenvedtünk már eleget!!!!
Válasz #1769. hozzászólásra
Barátom!! Az hogy mikor érdemes vagy mikor nem az tényleg csak a végén döl el.. De ahoz hogy valaki tényleg bomba árat kapjon a búzájáért annak vetnie kellet most és nem jövöre és azután.. Ez kb olyan utópia lesz mint a 13 000 napra!!
Válasz #1774. hozzászólásra
jövőre is megdupláztad a búzaterületed???
kukoricán kívül mit is termelsz még koma?
Válasz #1772. hozzászólásra
Na akkor mi lenne ha egyszer mi meg egy jó sör mellet döntenénk el hogy ki kap a búzábol és ki nem!!
Válasz #1773. hozzászólásra
((((((((((Őszintén???)))))))))
de mivel nem vok rajtuk nem érdekel annyira
Válasz #1772. hozzászólásra
(Mit szólsz a vidikhez ???)
annyiért fogják majd adni a parasztok amennyit adni fognak érte a felvásárlók
( nehogy má a paraszt állapítsa meg a búza árát annak csak az a dóga, hogy megtermelje Kohnék majd eldöntik egy kávé mellet , mit kap érte a termelő)))))
Válasz #1770. hozzászólásra
Lestem én is mikor 63-at ajánlottak csak búza legyen !
Válasz #1766. hozzászólásra
nem tom szerintem 60 körül vagy / felette/ lehet talán még csak híre se nagyon van merre lehet betárolva ill. ami tárolva van az már gazdát cserélt.
a végén még érdemes lesz búzát vetni
Válasz #1767. hozzászólásra
Nem is lehet majd adni annál olcsóbban, a mostani műkaki és a 400 ft gázolaj miatt!!!!!
Válasz #1765. hozzászólásra
Válasz #1765. hozzászólásra
Én az Ó termést kérdezném !
Válasz #1764. hozzászólásra
2011 évi búza/ malmi/ érdekelne 54000 körül itt a dél dunántúlon
Árak ?:
Tak ?
Euro ?
Étkezési ?
liszt hiány
Búza felvásárlási árakról tud valaki frisset mondani (takarmány)?
Válasz #1760. hozzászólásra
Komárom. B1 volt.
Válasz #1759. hozzászólásra
Melyik megyében kaptál érte 54 ezret? Itt hajdu-ban még egy helyen adtak 50 ezret.
Válasz #1758. hozzászólásra
Nekem megadták. Most hétfőn.
Válasz #1757. hozzászólásra
az a baj most már tablettázni kell am agtárakban különben bogár, és hát a tőzsde hiába 54 éppen soha nem adnak annyit érte...
Novemberi árak tak búza 50 ezer euro 54ezer. Kezd alakulni!!!!!!
Válasz #1754. hozzászólásra
Az nem sok tényleg. 2 het a takarmányt 4650-ért vitték el és 8%-k fuzáriumig a malmit ami malmi kettő votl meg 5000-ért...Pannonmill
Búzát eladtátok?
Békés megyei hírlapban
takarmánybúzára minden nap hírdetik
42ezer+áfa 4% fuzáriumig
elég kevés..
Válasz #1752. hozzászólásra
Látom hogy nem jó de elment mégegyszer
Válasz #1751. hozzászólásra
Megkérlek, hogy küld el mégegyszer, mert nem jól irtam az aemail cimet, helyesen: raczsoni@gmail.com
elnézést és köszönöm
Válasz #1750. hozzászólásra
Írtam emailt, de árat majd ők mondanak...
Válasz #1748. hozzászólásra
De amennyiben nem akarsz reklámozni, akkor irjál privibe, a soni@gmail.com cimre, köszönöm
Válasz #1748. hozzászólásra
A fuzi 0,6 és 2,5 között van, de a sikér 34-36, az esés pedig 350-360.
Válasz #1747. hozzászólásra
nem reklámoznék itt de ha jó minőségű a búzás alacsony fuzi és toxin akkor tudok ettől kicsivel jobbat.