Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR410.68 FtUSD394.01 FtCHF434.78 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
errefelé az Agroker malmi anyagot 5000+fa ért adja, takarmányt 4000-ért adtam el, de csak keveset mert összesen sincsen sok.
Mivel 3tonna körül lett az össz átlag és még mindig aratnék ha nem süllyedne, így ez a keveske 4000Ft-al sem túl "zsíros" de legalább ennyi van belőle én ezt tartpm már korrekt árnak
Válasz #1734. hozzászólásra
Csak óvatosan az ilyen megnyilvánulásokkal,ezt az oldalt sokan olvassák,mellesleg van akinek elverte a jég és csak 1-2-3 tonnát arattak,ott nem elég a 3.500.
Válasz #1732. hozzászólásra
Én 48+fa áron szálltam ki a búzából, ennyiért már megérte dolgozni úgy látom!!! De igazán a 30-35 ft árat tartanám reálisnak és elfogathatónak egy 5-6 tonnás terméssel hektáronként!!! Az e termelőnek és a fogyasztónak is kölcsönösen elfogatható lenne!!!
sziasztok.új vagyok ezen a téren de kb. 42tonna étkezési búzára érdemes vevőt keresnem Borsod-ban idén? az ár meg gondolom alku tárgya mint minden felé:)
Mi is már eladtuk a gyengébb sikéres az tehát 26 körüli az 44+Áfa a jobb ami már 33 sikér is volt az meg 48+áfá-ért ment el.Én jobbnak láttam odaadni mert ez is nagyon szép ár érte szerintem
Sikérje mennyi lett átlagba?persze hogy örülök mert már az adilemma,hogy arassak, vagy tárcsázzak.bosszantó az, hogy egyiketse birom.Vetésre meg nem is merek gondolni.
Nyilván ennek is örülsz, nálunk szerencsére csak egy hetet csúszott az aratás... 0,5% alatti a toxin, 1% körüli a fuzi, minden más paraméter is jó lett...
Válasz #1717. hozzászólásra
Az még jobb.Nekem még van kint,rossz körülmények között a földön és azért nem alkudtam,mert jólenne még azt is értékesiteni, ami már való színű rosszabblesz,és ha átveszik akkor kompenzálódik az ár.
Nincs nálam a névjegy kártyája, annyit tudok így hirtelen hogy hogy hívják a kapcsolattartót, de hétfőn pontos elérhetőséget adok neked ha el nem felejtem...
Válasz #1712. hozzászólásra
Az egyhete vizről aratott buzát, tegnap adtam be a malomba,kp fizetve,5040ft/mázsa komp.-val.azért vártam a leadással, csak mert 3 napig vizsgálták.Alaposan, le ellenörzik.Ami a számomra leg meglepőbb volt, hogy egy hónappal korábbi ugyan abbol a vágásbol,többször agyon ázott, és semijen értéke nem változott, egy-két tizedet csak.
Nálunk holnap jön az ajánlat de remélem egy ezressel többet kínálnak majd, előzőleg azt mondta a csávó hogy 43-47 ig vásárolnak fel étkezésit. Aki neked 36ot kínált jól le akart húzni, én az arcába nevettem volna... idén, tavaly jó lett volna:)
Az nagyon kevés ár néz szét akár itt az aprók között is és hívj fel egy kereskedőt ettől biztos többet ad az 1.5 fuzi meg elmegy 2 a határ de idén még a 15 ből is kenyér lesz ez biztos
Új vagyok még köztetek, de már régebb óta olvaslak benneteket. Légyszives irjátok meg, hogy hol adnak ennyi összeget a búzátokért, mert itt Hajdu-biharban csak 3600.-Ft + ÁFA az ajánlati ár, pedig étkezési és prémium minőség, igaz a fuzi 0,5 és 1,5 közötti.
Tegnap kaptam árajánlatot, az egyik halom 28-32 sikér=48000, a másik halom 34-42 sikér 51000. A toxin kirostálható.
Erősen gondolkodom, hogy azt mondom, hogy 53000-ért viheti mindiben.
12446 hozzászólás
Válasz #1745. hozzászólásra
köszönöm írtam is rá egy kérdést
Válasz #1742. hozzászólásra
Megírtam...
http://www.agrotrend.hu/cgi-bin/agrotrend/index.cgi?view=ck&tID=415&nID=149454
ez 67000Ft/t ár szegények nálunk meg 52000 a tőzsdén
Válasz #1741. hozzászólásra
Még mindig van aratnivaló felétek????? Az a búza milyen lehet amit most vágnak vagy vágnának????
Válasz #1730. hozzászólásra
üdv privibe valami elérhetőséget tudsz adni lenne 85 t b1 es búza safzsolt@citromail.hu
Válasz #1738. hozzászólásra
errefelé az Agroker malmi anyagot 5000+fa ért adja, takarmányt 4000-ért adtam el, de csak keveset mert összesen sincsen sok.
Mivel 3tonna körül lett az össz átlag és még mindig aratnék ha nem süllyedne, így ez a keveske 4000Ft-al sem túl "zsíros" de legalább ennyi van belőle én ezt tartpm már korrekt árnak
Válasz #1739. hozzászólásra
CSAK HA 5-6 TONNA VAN HEKINKÉNT AKKOR JÓ A 30-35 FT, MÁSKOR NEM ÚGY ÉRTETTEM ÉS ÍRTAM IS!!!!!!!
Csak nem sok embernek lett 5-6 tonnás!!!!!!!!
Nálunk egy jó évben sem mindíg van 5 tonna felett.
Válasz #1735. hozzászólásra
Na ekkorát még nem hallottam?
Csak óvatosan az ilyen megnyilvánulásokkal,ezt az oldalt sokan olvassák,mellesleg van akinek elverte a jég és csak 1-2-3 tonnát arattak,ott nem elég a 3.500.
Miért jó a 30-35 ezres ár, azért mert a pékáru árában csak 10-12 százaléknyi a buza ára???
egy kolléga ma 55-ért adta ma el ,de bejelentkezett egy 57-es is(baranya)
Én 48+fa áron szálltam ki a búzából, ennyiért már megérte dolgozni úgy látom!!! De igazán a 30-35 ft árat tartanám reálisnak és elfogathatónak egy 5-6 tonnás terméssel hektáronként!!! Az e termelőnek és a fogyasztónak is kölcsönösen elfogatható lenne!!!
Válasz #1732 hozzászóló
Lehet,hogy neked van igazad,én megvárom a tavaszt.
Jelentem 50 eFt+kompért megkötöttük az üzletet...
sziasztok.új vagyok ezen a téren de kb. 42tonna étkezési búzára érdemes vevőt keresnem Borsod-ban idén? az ár meg gondolom alku tárgya mint minden felé:)
Válasz #1714. hozzászólásra
Agrigent Kft az ajánlattevő, 48-50-ig vásárolnak alacsony toxinos és alacsony fuzis malmi búzát.
Válasz #1704. hozzászólásra
Még kb. 75 tonna fuzáriummentes bio búzám van, a sikérje 30 körül van. Tudja valaki, hogy mennyi a napi ára?
Válasz #1727. hozzászólásra
Szerintem is, nehogy vissza nyaljon a fagyi mint korábban a 6000 forintos árak.
Mi is már eladtuk a gyengébb sikéres az tehát 26 körüli az 44+Áfa a jobb ami már 33 sikér is volt az meg 48+áfá-ért ment el.Én jobbnak láttam odaadni mert ez is nagyon szép ár érte szerintem
Válasz #1723. hozzászólásra
Mivel hogy 34-től javító így 5000 ft már szerintem jó kínálat.
Válasz #1724. hozzászólásra
csárdás,fogott magból vetve.
Válasz #1715. hozzászólásra
milyen fajta?
Válasz #1721. hozzászólásra
Sikér 30-31 körüli...
Felénk 4500+áfa ért megy az étkezési Itt 5000-ről még nem hallottam
Válasz #1720. hozzászólásra
Sikérje mennyi lett átlagba?persze hogy örülök mert már az adilemma,hogy arassak, vagy tárcsázzak.bosszantó az, hogy egyiketse birom.Vetésre meg nem is merek gondolni.
Válasz #1719. hozzászólásra
Nyilván ennek is örülsz, nálunk szerencsére csak egy hetet csúszott az aratás... 0,5% alatti a toxin, 1% körüli a fuzi, minden más paraméter is jó lett...
Az még jobb.Nekem még van kint,rossz körülmények között a földön és azért nem alkudtam,mert jólenne még azt is értékesiteni, ami már való színű rosszabblesz,és ha átveszik akkor kompenzálódik az ár.
Vagyis nem adom el hanem annyit adnának érte
Válasz #1715. hozzászólásra
5000 ft kompenzációval? De én 5000+kompenzációért adom el
Válasz #1714. hozzászólásra
Nincs nálam a névjegy kártyája, annyit tudok így hirtelen hogy hogy hívják a kapcsolattartót, de hétfőn pontos elérhetőséget adok neked ha el nem felejtem...
Az egyhete vizről aratott buzát, tegnap adtam be a malomba,kp fizetve,5040ft/mázsa komp.-val.azért vártam a leadással, csak mert 3 napig vizsgálták.Alaposan, le ellenörzik.Ami a számomra leg meglepőbb volt, hogy egy hónappal korábbi ugyan abbol a vágásbol,többször agyon ázott, és semijen értéke nem változott, egy-két tizedet csak.
Válasz #1713. hozzászólásra
Elárulod, hogy ki? Jöhet privátba is: vadmalac80@freemail.hu
Valósak az árak, nekünk is ennyit adnának érte...
Válasz #1702. hozzászólásra
Kezdem azt gyanítani, hogy ezek a "Most adtam el 5000-ért a búzát!"-féle hozzászólásoknak nem biztos hogy van valóságalapja. Mert nagyon nagy a csönd!
Toxinos tak búzát adtunk ma 37000+fáért
Válasz #1704. hozzászólásra
49 tonna.
Válasz #1705. hozzászólásra
Nálunk holnap jön az ajánlat de remélem egy ezressel többet kínálnak majd, előzőleg azt mondta a csávó hogy 43-47 ig vásárolnak fel étkezésit. Aki neked 36ot kínált jól le akart húzni, én az arcába nevettem volna... idén, tavaly jó lett volna:)
Válasz #1691. hozzászólásra
80 tonna tisztított bio búzánk van.
Válasz #1706. hozzászólásra
Köszönöm szépen a biztatást, ennyiért nem is adom oda, hogy a kereskedő jól járjon.
Válasz #1705. hozzászólásra
Az nagyon kevés ár néz szét akár itt az aprók között is és hívj fel egy kereskedőt ettől biztos többet ad az 1.5 fuzi meg elmegy 2 a határ de idén még a 15 ből is kenyér lesz ez biztos
Sziasztok!
Új vagyok még köztetek, de már régebb óta olvaslak benneteket. Légyszives irjátok meg, hogy hol adnak ennyi összeget a búzátokért, mert itt Hajdu-biharban csak 3600.-Ft + ÁFA az ajánlati ár, pedig étkezési és prémium minőség, igaz a fuzi 0,5 és 1,5 közötti.
Válasz #1702. hozzászólásra
Mennyid van???
Tegnap kaptam árajánlatot, az egyik halom 28-32 sikér=48000, a másik halom 34-42 sikér 51000. A toxin kirostálható.
Erősen gondolkodom, hogy azt mondom, hogy 53000-ért viheti mindiben.
Válasz #1698. hozzászólásra
Ki ad érte annyit? 5000-ért én is odaadnám! Valami infó? Privátba is jöhet: vadmalac80@freemail.hu
Válasz #1699. hozzászólásra
én ezért gondolkodom rajta....
Válasz #1698. hozzászólásra
Igen annyiért már ki kell szállni én is azt mondom.
Válasz #1697. hozzászólásra
Akkor az mérlegel és számol és elad, nem buták az emberek hidd el!!!!
Válasz #1692. hozzászólásra
Itt már 2 hete eladták a javát 50-52 közt, ki hogy alkudott. Azért itt már a biztosra érdemes kiszállni...........
Válasz #1695. hozzászólásra
De ha valaki nem tudja tárolni,és ki kell kifizetni a tárolási,felrakási egyéb díjakat lehet hogy nem éri meg tartani.