Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Körbálázót, de milyet? új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
488 hozzászólás
Válasz csoppika #378. hozzászólásáraAhogy mondod. Nem tudom miért jó az nekik ha máskor nem tőlük vásárol a paraszt.
Válasz dr.T #381. hozzászólásáraNem a géppel. Derűs időben tökéletes. A rendelésekkel vagyok tele.
Srácok. Ez a Teejet starguide kütyü ez milyen?
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz vén cigány #383. hozzászólásáraNem kell. Azon gyújtáskor van csak áram, max. 5 Amperrel terhelhető.
Persze lehet más bekötés is, de traktoroknál ez a szabványos gyári.
Köszi a válaszokat!
Lenne még egy kérdésem.
A 3 pólusú combo dugalj csatlakozónál a vékony középső érintkezőre, kell valamit kötni?
Válasz _NB_ #380. hozzászólásáraJól van az úgy.
Válasz endypapa #376. hozzászólásáraLátod a kína milyen csodálatos, minden egy helyen 3 hét alatt megvan. Mivel van tele a tököd a gépel?
Válasz Bárány #379. hozzászólásáraA letöltés mögé kell írni .pdf
Válasz vén cigány #377. hozzászólásáraItt egy kezelési utasítás, ebben jól le van rajzolva minden.
Eléggé túlgondoltátok ezt a permetező nyomvonal szélességet.
Ha 12 m-es a keret, akkor állítsd a fogást is 12 m-re, és amikor kiérsz a fogás végére, nyomj egy A+ pontosítást. Ezután szépen bevisz a következő fogásba. Annak a pár centi eltérésnek, amiről beszélgettek nincs jelentősége. Nem RTK-val lett vetve, imbolyog is a traktor, te sem vagy robot, és az EGNOS korrekció sem halálpontos, úgyhogy felealeges annyira túlprecízkedni, mert annál amúgy is röbb a hibalehetőség.
A permetezőszakaszokat viszont érdemes beírni, sokat segít az átfedéseknél.
Válasz endypapa #367. hozzászólásáraPersze gondolom a díler aszonta minden rendbe lesz vele, ugye?
Válasz endypapa #376. hozzászólásáraA Vezetési módnál az utolsó menet, mire jó??
Válasz dr.T #375. hozzászólásáraMég nincs hozzá cucc. Kezd tele lenni a t.köm vele.
Csak az vigasztal, hogy jó idők voltak (1 nap kivételével) így nem volt vele gond.
Válasz endypapa #374. hozzászólásáraAntennával mi a helyzet, beuzemelted?
Válasz shazi #373. hozzászólására
Válasz endypapa #372. hozzászólásáraén is azt írtam
Válasz shazi #370. hozzászólásáraNem az utolsótól, hanem amin éppen áll.
Válasz shazi #370. hozzászólásáraOK!
Válasz vén cigány #369. hozzászólásáraHa a+ nyomsz akkor nem az utolsó nyomvonaltól számol hanem az a b vonalad arra a pontra rakja ahol éppen álsz a trakival.
Válasz endypapa #368. hozzászólásáraRányomok az A+-ra és akkor utolsó nyomvonaltól, kezdi a számítást.
Ehhez adnak valami részletes leírást?
Válasz vén cigány #365. hozzászólásáraRányomsz az A+-ra.
Válasz Tomi81 #358. hozzászólásáraNem harminc a'.
Kb 80 a jobb antennával. A kicsivel ne vedd meg cigó! Szo.ni fogsz mint én minden borus időben, fasor mellett, stb.
Válasz vén cigány #365. hozzászólására"Bárány" hátha benéz, és elmondja. Én már nem emlékszem rá. Vagy 3-4 éve használtam ilyet, egy pár napig. De ne gondolj bonyolult dolgra. 1-2 taperolás a kijelzőn. Nem kell hozzá a szerszámos láda!
Válasz atisgyulai #364. hozzászólásáraKöszi válaszokat.
Ettől féltem. A rápontosítás hogy történik?
Válasz vén cigány #362. hozzászólásáraAz elsőtől számol. Érdemes minden kifordulás előtt rápontosítani, és akkor az lesz az alap. Mivel a csatlakozó sorok nem mindig egyformák, így pár kanyar után már lehet a soron akarna vezetni.
Válasz vén cigány #362. hozzászólásáraAz elsőt szorozza. Nem muszáj a következőre fordulni.
A matrix 430-aért valószínűleg holnap megyek.
Azon agyalok, hogy ha felveszem az A és B pont közti egyenest. Beállítom a munkagép szelességét permetező esetén.
Kukoricában a sorok közt megyek. A GPS hogy állítja be a pozíciót. A munkagép szélességét megszorozza fordulók számával és az AB pontok közti egyeneshez hozzá adja. Vagy az utolsó fordulótól számítja?
Válasz Blahoncio #355. hozzászólásáraA gépet kicsit keskenyebbre kell állítani mint a szórási szélesség és ha billeg a traki akkor is pontos lesz a szórás távolsága!
Válasz Bárány #359. hozzászólásáraMármint az RXA-30 antennával. Nagyon stabil megoldás!
Válasz vén cigány #357. hozzászólásáraEz a tuti, higgy nekem!
Válasz vén cigány #357. hozzászólásáraHa csak 30al drágább egy percet se gondolkozz.
Válasz vén cigány #356. hozzászólásárahttp://szegana.hu/termek/teejet-matrix-430-sorvezeto-patch-antenna/
Ezzel lehet jobban járnék???
Ingyenes a szoftverfrissítés, többet tud és csak 30 ezerrel drágább.
Válasz Blahoncio #354. hozzászólására
Veszek egyet.
Bekötni egyszerű? Pozitív és negatív 12 volt kell neki?
Esetleges szervizt Szegeden megcsinálják?
Válasz Ares 826 #350. hozzászólásáraAz enyém 2007es.
Viszont a havernak permeteztem búzát, rettentő egyenletlen a földje nincs rendesen elmunkálva nincs lehengerezve. A sorvezető, ahogy a traki ide-oda billegett meg volt bolondulva ti tapasztalatok hasonlót?? Vagy ennyire érzékeny?
Válasz vén cigány #352. hozzászólásáraCenterline 220 teljesen jó az ilyen munkákhoz.
Igaz 200 000 körül van nettóba.
Viszont itt az egyik kolléga telefonra töltött le valami sorvezető alkalmazást. De fogalmam sincs hogy milyen.
Válasz rudi56 #351. hozzászólásáraAz enyém is olyan 10 éves kora körül néha csinált ilyet de az utóbbi években már semmi gond nem volt vele. Igaz vettem egy másikat is hogy ne keljen szerelgetni trakiból trakiba, most így mind kettő van használva. De tavaly nem volt gond a régivel egész évben sem!
Melyik típus jó, műtrágya szóráshoz illetve vegyszerzéshez? Amelyik nem több száz ezer forint, ha van ilyen...
Válasz Ares 826 #350. hozzászólásáraÜdv:az én gépem 10 éves és egyre szarabb 12m helyet elvisz 14-16m-re,de van olyan hogy oké a 12m de a következő fordulót 20m-re rakja.Pláne h a borus idö van.Nem megbizható.Mit lehet a gond?
Válasz Blahoncio #349. hozzászólásáraNekem van egy ilyenem vagy már 15 éves és még soha sem volt szükség a frissítésre! Fújjad be az érintkezőket kontakt tisztítóval vagy ablakmosóval lehet érintkezés baja van!
Válasz Bárány #348. hozzászólásáraTiszabura.
De most meg semmi baja.
Egyébként Szegedről vettem beszéltem velük, el kell küldenem és megnézik ,esetleg frissítik.
Válasz Blahoncio #347. hozzászólásáraMerre laksz? Hátha itt a fórumon is akad, aki segíteni tud.
Válasz Bárány #346. hozzászólásáraBekapcsoltam ,működött rendesen ,aztán munka közben tűnt el a rendes jel. Csereantennát nem tudom honnan szerezzek itt a környéken nem ismerek olyan gazdát akinek ilyen lenne. Megnézem a frissítést.
Válasz Blahoncio #345. hozzászólására1. Nézd meg, hogy a legújabb firmware legyen rajta. Valahol a Teejet oldalán fent van. A frissítéshez azt hiszem, szerviz kell.
2. Elég hosszú ideig vártál? Adj neki akár 15-20 percet! Persze nyílt terepen, ahol körben (főleg dél felé) tisztán látni az eget.
3. Mielőtt új antennát veszel, valahonnan egy csereantennát éa kábelt kellene szerezni, kipróbálni, hogy az-e a rossz.
Üdv Mindenkinek!
Centerline 220 sorvezetőm eldobja a jelet, vagyis csak gps jel van.... A dgps kijelző nem világít. Új antenna szerintetek megoldaná a problémát? Hol tudnék beszerezni??
Válasz mz/x #343. hozzászólására
Én nem rég vettem egy MachineryGuide DM1 GPS sorvezetőt a Zetor vasnál. Elvileg tudná a 10 cmet de állandóan gyenge a jel vagy rossz. Állítólag azért mert megtört az antennakábel mert oda csíptem az ajtóhoz, küldtek egy másikat Azzal már kb 10 percig jó a jel de utána megint rossz lesz a jel most itt tartok. A tablet tartója szét esett, mert az összefogatást műanyag távtartóval oldották meg amibe metrikus csavart tettek. A rezgést nem bírja.
A tablet kb 5 óra használat után megadta magát egyszer csak elsötétült, majd miután fél óra múlva újra sikerült bekapcsolnom, de kb 15 percig bírta és megint sötét lett a képernyő ebédelni akkor vettem észre, valószínű a kijelző adta meg magát a rezgéstől mert össze voltak futva rajta betűk, persze félóra múlva megint sikerült újra indítani a tablettet. Ezek után felteszem a kérdést, hogy az antennában is biztos szétrázkódott az elektronika. Igaz Én MTZ-ben Meg T16-osban használtam most már nem tudom használni. Mikor Meg rendeltem kétszer is rá kérdeztem, hogy az MTZ-ben lehet e használni. Persze mindent ígértek, csak vegyem meg. Most úgy van nem akarják vissza adni a teljes árat mert a tartó egységet kijavítottam átmenő csavarokkal raktam össze. Valakinek van tapasztalata MTZ-ben használt sorvezetővel?
Válasz Gabi50 #339. hozzászólására"kérj be adatokat a rendszerről, antennáról."
Ezt pontosan hogy érted???
Válasz Ares 826 #338. hozzászólásáraÚgy ahogy mondod permetezéshez, műgané szóráshoz kellene legjobban.
Válasz Blahoncio #337. hozzászólásáraKicsivel drágább a matrix 430. Árához képest sokat tud, és megbízható. 1 éve használom.
Válasz Blahoncio #337. hozzászólásáraNekünk az eFarmer rendszere van, elégedettek vagyunk vele. kérj be adatokat a rendszerről, antennáról.