Hirdetés
Fórum
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- IH Cyclo vetőgép új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Körbálázót, de milyet? új
488 hozzászólás
Válasz Bárány #434. hozzászólásáraMég ahogy nézem újonnan is lehet venni. Szóval pár évet szerintem kihúznék vele.. (ha sikerülne egy működőt venni)
Válasz csoppika #432. hozzászólásáraUgyan lejárt hirdetés (2020.02.02. ), de nem törölték . Egy kérdést megérne .
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/agrarinformatika-gps/teejet-centerline-230bp/h_6977003
Ez egy 220-as egybeépítve egy szakaszvezérlővel , megfelelő kábel szettel a permetezőt/vetőgépet tudná szakaszolni .
Egy 220-ast teszteltem ( nem lett megvéve ), a monitorja katasztrófa ( mint bármelyik kis kijelzős ), ha irányba voltam a LED-ek alapján már lehetett navigálni . Hiányzott az áttekinthető lefedettségi kép .
Válasz csoppika #433. hozzászólásáraKényelmesebb, ember barátabb a használata...
Válasz csoppika #433. hozzászólásáraHa nem akarsz területet mérni, akkor center...
Válasz csoppika #433. hozzászólásáraEzeknek már lassan a támogatásuk is megszűnik (ha van még egyáltalán). Könnyen az olcsó lesz a drága!
Válasz gcastle #427. hozzászólásáraMelyik jobb? A Centerline vagy ez? vagy egy kaptafa?
Centerline 220ast tud valaki használtan?
Válasz csoppika #430. hozzászólásáraHa eddig megy, utána tedd be a címsorba..
Válasz atisgyulai #428. hozzászólásáraHa eddig megy, utána tedd be a címsorba.
Válasz gcastle #426. hozzászólásáraNem is tudtam hogy ilyet is lehet.Eddig ami nem zöld volt rá sem kattintottam.Meglátszik,hogy az én generációm még abakuszal tanult valamikor
Válasz gcastle #426. hozzászólásáraMobilon kijelölve, google keresés nem találja!
Válasz csoppika #424. hozzászólására2008 óta, adták akciósan az 557 Ares-hez. Megszokást igényel a használata, mivel nem jelzi ki merre és mennyire van a következő nyom, amikor az alsó led sor villogni kezd jobbra-balra, akkor fordulni kell! Amúgy műtrágyázáshoz és nem sorban járva növényvédelemhez, esetleg széles munkagéppel átlózva műveléshez tökéletes, az ingyenes jellel max 10-15 centit téved. No meg lehet vele területet is mérni szabályos parcella esetén...
Válasz atisgyulai #425. hozzászólásáraNyitja simán, ha kijelölöd és jobb klikk-ugrás...
Válasz csoppika #424. hozzászólásáraÍgy nem megnyitható.
Nem találja a kuglíí!
Srácok. Használ ilyet valaki?
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/agrarinformatika-gps/agrocom-outback-s-lite-gps-claas-copilot/h_6945912?ref=056cc4fe
Válasz Bárány #419. hozzászólásáraÉn már a múltkor is írtam a szegánát.
Én is hívtam őket nekem azt mondták hogy küldjem el és frissítik ha kell. Mondjuk az enyém 2007es.
Válasz Bárány #421. hozzászólásáraMég nincs :)
Válasz Maxx #420. hozzászólásáraNa az már baj. Akkor sok lehetőség nem marad.
Nincs műszerész ismerősöd? Legalább a hardveres bajt ki tudná szűrni.
Válasz Bárány #419. hozzászólásáraott is falba ütköztem, csak a kezük tárták szét
A TeeJet honlapján ott van az összes magyarországi forgalmazó. Most így hirtelen akik eszembe jutnak: SZEGÁNA (nekik tusom, hogy van szervizük), Farmcenter, stb.
Ha láthatóan jóideje nem jön megoldás itt a fórumon, miért nem kérdezitek őket?
Drága sorstársak, olvasgatom a fórumot,hátha... de nem :S
Az én centerlineom 2005-ös eddig hibátlanul működött, viszont 10 napja csak gps jelem van és nem pedig dgps.. most akkor dobjam ki a kukába?
Válasz Blahoncio #414. hozzászólásáraEzen nem segít!
Bekapcsolás után jó, de pár perc után elveszti a jelet. Kikapcs-bekapcs, utána megint jó valameddig.
Válasz Blahoncio #414. hozzászólásáraOlvastam itt hogy antenna gondok vannak különböző típusoknál.
Nekem kb 5x5ös antenna van fenn kb 1centi vastag de meglepően jól működget. Még borús időben is frankó.
Válasz Bárány #379 hozzászólásara
Igazad van nem kell ennyire bele bonyolódni.
Válasz Tobszi #413. hozzászólásáraÜdv Mindenkinek!
Megoldódott a probléma magától, ki-be kapcsolás segített rajta. Biztos behülyült.
De úgy érzem hogy nem teljesen megfelelő. Én a Szegánától vettem használtan. Felhívtam őket és azt mondták hogy küldjem el és megnézik, frissítik ha kell.
Válasz Blahoncio #345. hozzászólásáraÜdv! Ugyanez a probléma lett az egyik ismerősnél is. Ugyanott az enyém jól működik, az antennacsere sem segít. Nálad megoldódott a probléma?
Írjátok hogy lehet frissíteni kéne.Esetleg szervizeléssel, frissítéssel foglalkozó helyet tudnátok ajánlani?
Válasz Csera #408. hozzászólásáraPedig egy normális hazai TeeJet képviselet nem ártana.
A Trimble-lel úgyis sokan foglalkoznak.
Válasz VMisi #410. hozzászólásáraElsősorban jelerősítés, zavarszűrés. Különösen fasorok, erdősávok közelében, vagy pl. ha völgyben kell dolgozni, akkor lehet érzékelni, hogy nagyobb a pontosság, tovább megmarad a korrekció.
Válasz Csera #406. hozzászólásáraÉs mik a nagy antenna előnyei?
Válasz Csera #408. hozzászólásáraOK!
Válasz vén cigány #407. hozzászólásáraBár én ezt nem forgalmazom, megnéztem a gyártó oldalát. A frissítés 2016-os, úgyhogy a mostanában vásárolt készülékeken már ennek kellene lennie...
Itt lehet megnézni Persze angolul van, de a verziószámot azért lehet ellenőrizni.
Ez itt a legfrissebb: Matrix 430 v1.03
Tejeet Matix 430 -hoz hol lehet a legfrissebb szoftver verziót letölteni?
Válasz Bárány #401. hozzászólásáraIgazad van. Nálunk is hasonló a helyzet, ha nagy antennával vásárolják, nem kicsivel 80.000.-Ft az árkülönbözet.
Ha valaki utólag rendel nagy antennát, rosszabbul jár, bukik 45.000.-Ft-ot.
De én ezt mindig előre elmondom, és azt is, hogy mik a nagy antenna előnyei...
Válasz Bárány #399. hozzászólására
Válasz vén cigány #403. hozzászólására
Beüzemeltem a Matrix 430-ast. Az RXA 30 antenna, még a féltetős terasz alatt is fogott jelet, zöld volt az ikon.
Délután próbálgattam egy hosszabb útszakaszon, fasor mellett, kitűnőre vizsgázott. (1 méter volt a munkaszélesség)
Egyszerű kezelése, magától adódik.
Válasz endypapa #400. hozzászólására70 -el volt drágább a készülék a naggyal vagy 2-3 éve (most nem tudom), most februárban 100-ért vettem külön a nagyot.Nem tudom hol vetted vagy nézted de nem úgy van ahogy írod,, meg alkudni sem árt.
Válasz endypapa #400. hozzászólásáraEz akkor teljesülne, ha újkori, eladási áron beszámolná a kis antennát, mert ugye az sem nulla forint.
Azért ez nem reális elvárás.
Válasz Bárány #399. hozzászólására
Ja. Csak úgy gondoltam, ha nem jön be a kicsi, annyiért kapom a nagyot, amennyivel drágább a készülék a naggyal. Azt nem újságolta az eladó, ha külön veszem, több mint a duplája lesz.
Válasz endypapa #397. hozzászólásáraVégülis tudtad előre, hogy dupla, vagy semmit játszol. Mondtuk, hogy a kicsivel lehetnek néha problémák, talán jobb lenne egyből a nagyobbat venni, de azt mondtad, kipróbálod a kicsit, ha bejön, nyertél, ha nem, veszel nagyobbat. Hát nem jött be.
Ennél nagyobbat sose bukj!
Szerintem meg simán csak összeesküvés elméletet szőttök ebből is , senkinek nem tartanak kést a torkához hogy a kicsivel vegye,. Használható az a kicsivel is, szerintem legtöbb helyen egész jól mint ahogy a centerline is csak azzal volt és vitték mint a cukrot.Ettől függetlenül én is a kicsivel vettem (nem a szegedi cégtől)a forgalmazó tanácsára és most megvettem hozzá a nagyot mert jobb, elbaszva semmi nem volt a kicsivel sem, viszont van tartalék antennám
Válasz csoppika #389. hozzászólásáraÜzlet ez szerintem. Ha a jobbik antennával adják, 50-l kerül többe. Ha utólag veszem, már 120. Hogy is van ez?
Válasz Bárány #395. hozzászólásáraÉs vettel tőle valamit, hogy lenyugodjon???
Válasz csoppika #394. hozzászólásáraEngem eddig csak Farkas Gyula hívott fel.
Amúgy a lentiben semmi törvénysértő nincs, a véleményemet írtam.
Válasz Bárány #393. hozzászólásáraVolt már, hogy bizonyos dolgokat úgy tudtam egy cégről ahogy...aztan a tulaj csörgetett az ügyvédje mellől...hogy nem is úgy van
Válasz csoppika #392. hozzászólásáraEzt mire mondtad?
Válasz Bárány #391. hozzászólásáraÉn nem tudom csak azt, hoogy ügyvéd urakkal nem akarok telefonon beszelni, ha nem én vagyok a hívó fél
Válasz csoppika #389. hozzászólásáraA SZEGÁNA (mert ugye róluk van szó?) tipikusan az a cég, ahol túl sok mindenhez kell(ene) értenie annak a bizonyos kereskedőnek, így egyikben sem tud elmélyedni igazán. Nem rossz szándékúak, de elég felületes a hozzáértésük.
Válasz Bárány #384. hozzászólására
Válasz endypapa #388. hozzászólásáraAddig nem gondolkoznak előre. Kérdés hogy a gyár milyennel szállít. Lehet csak az olcsóval. Vagy ez egy béna üzleti fogás, hogy így tudja olcsón adni, aztán meg kínodba úgyia külön megveszed jó áron a jobb antennát.. Persze ha máshol is megkapja a paraszt, akkor nem ott veszi ahol 1x megszopatták már...