Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Körbálázót, de milyet? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Műtrágya árak új
- Agrárjog új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
Cikkajánló
![Agresszív gyomok: Kezdik elfoglalni a magyar szántóföldeket is Agresszív gyomok: Kezdik elfoglalni a magyar szántóföldeket is](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9146/cikk_79146/perzsa-veronika-pixabay-lead_fill_540x300_0.jpg)
Agresszív gyomok: Kezdik elfoglalni a magyar szántóföldeket is
Az inváziós növényfajok egyre nagyobb területet hódítanak meg Európában.![Európai Bizottság: Az árvízvédelem és vízminőség terén még sok a tennivaló Európai Bizottság: Az árvízvédelem és vízminőség terén még sok a tennivaló](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9139/cikk_79139/arviz_ind_fill_540x300_0.jpg)
488 hozzászólás
Válasz #32. hozzászólásra
Mit árulsz pontosan?
Válasz #36. hozzászólásra
Én meg öreg-szem
Válasz #34. hozzászólásra
Mi még fiatalok vagyunk, szemünk mint a sasnak. :-)
Válasz #34. hozzászólásra
Bocs nagyon
Válasz #33. hozzászólásra
Csak a Pda-hoz nagon jó szem kell
GPS-el felszerelt PDA-ra jelenleg fejlesztjük a párhuzamvezető és területmérő programot. Béta változatom már van belőle, és a komám meg én gőzerővel dolgozunk a végleges változaton. A program ára kb. 30-35.000+ÁFA lesz. A területmérő külön modul, aminek 5-10.000Ft közé saccolom az árát. Aki mindkettőt megveszi, az kedvezményt kap.
A centerline kiválló cucc, csakugye 1 PDA 40.000Ft, a progika 35.000, és a PDA nem csak párhuzamvezetésre használható, hanem másra is. A centerline 300.000Ft-ért csak párhuzamot vezet, meg területet mér. Ezért nem vettem én sem....
Van egy két szezont hsznált gépem eladó ha valakit érdekel
Válasz #29. hozzászólásra
Küldtem egy e-mailt. Benne van a párhuzamvezető
Válasz #29. hozzászólásra
Centerline 220 a Farmcenternél a legolcsóbb jelenleg 300.000 ft+fa ugyanis ők a Teejet termékek hivatalos M.o.-i forgalmazója az Axial 349ezer-ért akciózza .
Ha tud valaki olcsóbbat szóljon mert n is vásárlás előtt állok.
Tisztelt Josey! Érdeklődöm az Ön által említett centerline 220/ 300. ezer Ft/db iránt. Esetleg több darab is érdekelne. Nem kereskedő vagyok, gazda, felhasználó. balaz@t-online.hu.
Várom jelentkezését.
Válasz #27. hozzászólásra
Igen köszi. Hol laksz?
Láttad az FD fúvókát?
Válasz #26. hozzászólásra
Küldtem e-mailt,odaért?
Válasz #24. hozzászólásra
Nézd meg most a weboldalt:
www.tomelilla.hu
Válasz #24. hozzászólásra
Van új lechler. Felteszem a netre illetve átküldöm
Válasz #23. hozzászólásra
még ma elküldöm,még érdekelne valamilyen fúvóka folyékony n-hez,mit tudnál ajánlani?
Válasz #22. hozzászólásra
Szabi,
hétfőn tudok neked ezekre válaszolni. Van hozzá minden, de pontos árakat hétfőn. Nem szeretek behasalni összegeket.
Küldj egy e-mailt:
istvan@tomelilla.hu
és holnap átküldöm az ajánlatot.
üdv István!
szeretném megtudni a lechler idkt,ill. a idk árait,és hogy hardi hoz van e hozzá sapka?
előre is közs.
Válasz #20. hozzászólásra
Így van, és ez tud sebesség jelet adni a Kverneland gépeknek- műtrágyaszórónak és permtezőnek.
Ezzel az árral ti vagytok a nyerők formailag ugyan ugy néz ki mint a centerline de biztos ugyan az csak más a felirat
Válasz #18. hozzászólásra
Látod milyen jó, hogy beirtad, sokkal kedvezőbb áron is hozzálehet jutni.
Nálunk ez 300.000+ áfáért kapható
http://www.tomelilla.hu/archives/cat_2090921594.html
láttam agrarshopon http://www.agrarshop.hu/termekek/eszkozok/sorvezetok 349.000Ft+áfa áron
Válasz #14. hozzászólásra
köszi igy már világos
műkakinál és permetezésnél biztos bejön az olcsóbb ára, mert szemre nehezebb és nagyobb a pontatlanság
és a műkaki és növ.szer. nem olcsó manapság
De a dolog még ettől is bonyolultabb- mert akkor már drágább gps-ek kellenek
Válasz #12. hozzászólásra
A gépek ingyenes gps jelet használva max 30 cm pontosságot tudnak. Erre még rájön a traktoros ügyessége- és mindjárt 0,5-1 m lesz belőle. Ez jó a műtrágyázásra és permetezésre. Aki pontosabbat akar az elő kell fizessen 300.000/év, vagy kell vegyen egy saját bázisállomást. 2.500.000-ért
Válasz #10. hozzászólásra
Hívd fel Nagy Bencét- a száma rajta van az agromatic.hu oldalon. Arra készülj fel, hogy nem úszod meg 4.000.000 alatt, ha vetéshez akarod használni nyomjelző nélkül...
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy pontosan mi ez, hogyan müködik
nézd meg az agromatic.hu oldalon az árlistát 5cm 850+afa
Válasz #9. hozzászólásra
Köszi! Nekem az egyel pontossab kategória kellene a vetés miatt!
Én az Axialnál vettem tavaly Az idei ára ha jol tudom 350
Válasz #7. hozzászólásra
Ki forgalmazza a sorvezetőt!
Válasz #6. hozzászólásra
30 cm a pontossága de a drágábbak is ezt tudják persze van pontosabb milliokért. én a vegyszerezőhöz és a mütrágyaszóróhoz használom 18 méteresek.szerintem jo a vetéshezis kicsi rátartással
Válasz #5. hozzászólásra
Milyen pontos? Vetni lehet vele pl:kalászost!
Nagyon jo gép egyszerű a kezelése egy butább traktoros is tudja kezelni nálam kiprobálhatjátok(Észak baranya)
Válasz #3. hozzászólásra
Számtalanszor előfordult ősszel,búza vetésekor,hogy a szármaradványos nedves fekete földön nem látni a nyomjelzőt! Föleg este! Ezért érdekelne!
Engenem az is, hogy mi az?
Válasz #1. hozzászólásra
Engem is érdekelne!
A Centerline 220-al van e valakinek gyakorlati tapasztalata mert én ezt akarnám venni. Ha valaki használ ilyet várom az észrevételeit.