Hirdetés
Fórum
- Szója termesztése új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műtrágya árak új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- AKG támogatás új
- Fűtési rendszerek új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
1232 hozzászólás
Válasz #228. hozzászólásra
Ezek a talpas csodafegyverek a tavaszi munkában ideális vagy ahoz közelitö álapotban nagyon hasznosak... Csak nehogy egy lenyüt darabot vegyél mert azt már sokan megbánták!! Ezeket a cél gépeket kevesen engedhetik meg maguknak..Még nyugaton is..De aki igen az bizony tudot neki munkát is biztositani rendesen..!! A különbözö gyártók töbször is nekiveselkedtek enek a talpas projektnek mire azt mondhatják hogy egyre inkább öszeál ez a konstrukció!!Tehát azt ajánlom hogy a szériát vagy a tipust szigoruan informáld le..Mert lehet hogy az egyik nem jó..A másik széria meg kibb jol bevált!! Sok szerencsét hozzá!! Nem rég hallotam hogy a JD 8430 Az igazán bika gép...
Válasz #226. hozzászólásra
Nem vagyok . De ez nem ide való.
Mint ahogy a tiéd se...
itt van 1 jó kis challenger:)
szia kutyuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végeztél??
az oké hogy sárba nem nagyon frankó de pl ha jövőre jobb idő lessz akkor gazdaságosabb mint a versatile.. slip.. meg fogyasztás szempontjábol. nem??????
a versatile 9282es 280 le
vagy szerintetek: 1 challeneger 350le vagy inkább 1 IH magnum 310??????????????????
Válasz #225. hozzászólásra
Én tudom, meg beszéltük az árvíznél, fotó.
Válasz #224. hozzászólásra
ne mutogass nekem
mit vagy beszarva?
kitől és mitől?????
Válasz #222. hozzászólásra
Nehogy én is érdeklődjek ám...
Válasz #205. hozzászólásra
Na fejezd be !!!
Válasz #214. hozzászólásra
Felénk pár éve sok hevederest vásároltak ki ilyet ki olyat!! De a lényeg az az hogy nem mondhatom azt hogy joban eljárna a sárban mint egy kerekes PL: rába 8 kerékel!Mi már ezt rég kiprobáltuk kb odáig jutot mint én a steigerel söt még én huztam ki öt is..Azt mondják a gépészek ara meg vékép ne legyek kiváncsi ha ocsmányul be van fürdetve egy talpas.. Ami igazán nagy lehetöség ezekben az az hogyha amikor már nem is lene rá szükség akor lenének HASZNÁLVA MÁRMINT TALAJ NYOMÁSI SZEMPONTBOL..NA AKOR TUDNÁK VALÓJÁBAN MEGMUTATNI HOGY MIRE IS KÉPESEK.. De a sárban.. szinte felesleges..Söt sárban most dolgozni is az..Söt idö és üzemanyag pocséklás..Mert ilyen szintü talaj telitetség melet a leg enyhébb télé is beláthatatlan károkat idéz elö!!
Válasz #218. hozzászólásra
Hecci érdeklődött a falutok iránt.
Válasz #217. hozzászólásra
a 218-ast olvasva tévedtem, csak nem értette.
Válasz #216. hozzászólásra
semmi gond
majd levajazunk 1 ikres árulót aki elmondja melyik tanyákon van ilyen böhömmmmmm talajtaposó dög......
Tudtommal a sárban meghalnak a hevederesek.
És hány pacis a nh?
Én 7530asokat és 8530asokat nézegettem. De ma már 8345R-eket nézegetnék.
mért is mire gondolsz????????????
mijen erdöbe
Válasz #216. hozzászólásra
micsoda kár mi? hehehehe
Válasz #215. hozzászólásra
Atis 23-at nem vitted be az erdőbe, nem árulta el a falu nevét.
basszus hány hektár kell 1 csuklósra hogy újonnan vegye meg az ember?????????
aha a miénk. épp kílódtam vele mert elakasztottam a 7.2es tárcsával 1 csepet:) kb 2 hete. a versatile mellé lenne a challenger mert ugy gondoljuk hogy most jobban elmenne a sárba. bár nem tom.de ez kriminális ami itt van ettöl asok esőtöl!!!
Te mit néztél angliában?
Válasz #212. hozzászólásra
Én is Angliát nézegettem, de most épp nem aktuális.
És a versatille a tiétek?
nem ő nem add el. hanem angliában néztünk 1et. 2005/ 5500h 90%heveder 30" széles és 23 misi. áfa nincs:)
Válasz #210. hozzászólásra
És BG adja el?
mezőtúron Bihari Gabinál. láttam, meg a munkáját is sárba szó szerint SÁRBAN :)))tum hogy csak csíkol de most itt szerintem csak az menne el a gaspardóból szkéferláda lenne 10 méter után.meg 80 cm-es muharban nem tom mit csinálhatna a gaspardo
Válasz #208. hozzászólásra
tudtommal a jd dr-nek 75 cm-es a késosztása. Az ilyen időben leginkább csak csíkol. Ellenben a gaspardonak 45 cm-es az osztása, plusz a rajta lévő szárnyak miatt elég jól átdolgozza a talajt, még most is. Feltéve, ha rátudsz menni. Hol láttad a 765-öst?
mi a 765öst néztük az ojan 310 330le de most az idő miatt akarunk azzal lazítozni. mondjuk inkább a szántást akarnánk idén kiváltani vele jövőre meg talán 1 gaspardó lenne mőgé:)
Válasz #206. hozzászólásra
az nem 865-ös? A disk ripper szntem nem a legjobb választás, nagy a késosztás-távolság, nem lesz kielégítő az átrepesztés, ha lesz egyáltalán.
2005/ 5500h 30" 90% hevederrel
Válasz #200. hozzászólásra
melyik is az a falu?????????
Válasz #201. hozzászólásra
azt tudjuk minden
milyen évjárat a melák és hány órás?????
nem személyes:) csak bandó mesélt rólad hogy nálad van a gaspardó lazíto demóba meg hogy challengered van:) állltala ismerelek csak
Válasz #200. hozzászólásra
Akkor elméletileg nem személyes az ismeret.
Válasz #199. hozzászólásra
Szar év !!!!
Attila vagyok. Drendte evo haverja vagyok. 1 faluba lakunk és mi is gazdasággal foglalkozunk.
Válasz #198. hozzászólásra
biztos vlm. heccelős figura.......... hehehehhe
mennyi óra van neked a melákba?
milyen év ez?
Válasz #197. hozzászólásra
Ki vagy ???????
aha tom. richardtól vetted meg ha jól tom:)
mi a MT 765 ön gondolkodunk meg mőgé egy john deere 4m disk rippert és kiváltjuk a szántásT:) ha sikerül ettöl asok esőtől:)
neked mennyit fogyaszt? pl a gaspardo lazítóval?
Válasz #195. hozzászólásra
<-----Az enyém még a gumis. Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve....kopp-kopp-kopp........
De
Válasz #193. hozzászólásra
Nem MT ???????????
hali. ismeri valaki a challenger TM 765 tipusu traktort? van e róla valami vélemény?:)
11100 kg föltankolva minden jóval.
Válasz #189. hozzászólásra
Éjjel........de ha muszáj, akkor nincs keccmeccc, menni kell..............
Válasz #189. hozzászólásra
perszepersze
ahhoz mán iskola kell ám... de nem kevés!
neki lehet?????????
Válasz #188. hozzászólásra
(gondolom azt , hogy nem Ő szánt a sárgával )
Válasz #187. hozzászólásra
milyen előbbit?????
Válasz #186. hozzászólásra
Pedig a pirellit csak 1 ember tudhatta, de akkor az előbbit honnét !!!!!!!!!!!????????????????????
Válasz #185. hozzászólásra
mint Paldoo a chaméleoooo???
Válasz #184. hozzászólásra
Te mindig más vagy !
Válasz #183. hozzászólásra
.....amióta nem te ülsz a traktorban hanem vlm. menesztett szalasztott hajléktalan........ de csak azóta
És lehet szántani 18-27 literekkel !!!!!!!
Én a bogrács után vettem a sárgát és eddig igen-igen pozitív(hangsúlyozom/vagy lekopogom gyors: EDDIG!!!), de van itt köztünk olyan aki a jd-it cserélte le bográcsokra és ott a bográcsok az istenek !!!!!!!!!!
Ami gond lesz: a generátor az éjszakázásokkor ha minden lámpa világít(mint a filmekben az atomrobbanás...) akkor a töltés jelző világít = generátor-generálás.........