Hirdetés
Cikkajánló
Hirdetés
Szójatechnológia a Phylazonit NG termékeire alapozva
Erőteljesebb gümőképződés és hatékonyabb nitrogénfixálás érhető el.
Hirdetés
739 hozzászólás
Válasz #656. hozzászólásra
Ebből kifolyólag...
( a Celtis se nem kényelmes + nem környezetbarát :-))))) )
Válasz #655. hozzászólásra
Mire cserélted?
Válasz #655. hozzászólásra
:-))))
Válasz #654. hozzászólásra
Volt pályázat, lecseréltem kényelmesre és környezetbarátabbra.
Válasz #653. hozzászólásra
mért dobálod ilyen sűrűn a gépeket ???
Válasz #651. hozzászólásra
Eladtam.
Válasz #649. hozzászólásra
Mindene mechanikus, tehát kevesebb a hiba.
Szóval "elcsikorog".
Válasz #647. hozzászólásra
mi az, hogy elcsikorgott ???
Válasz #648. hozzászólásra
Az is "elcsikorog".
Majd most viszem csak az 500-as szervizre.
Azért mondhatnál valamit,tetszett-nemtetszett?Elég kezdetlegesnek tűnik,de ha jó az ára ki tudja
Na és az új?
Válasz #645. hozzászólásra
Egy 2005-ös 446-os 2500 órával.
Mit mondjak: "elcsikorgott a vas".
Válasz #644. hozzászólásra
Mi tetszik?
Válasz #643. hozzászólásra
Hány évessen és mennyi üórával adtad el a celtist,hogy vált be? tipusa milyen volt?
:-))))
Hali!
Még Januárban beszéltem (talán Bakó-val), mert én is eladtam a celtist. Ő már akkor mondta, hogy a Manax-tól három bérgép jön hozzá, és ezért vonakodott, hogy az enyém az axiál honlapján is fent legyen (tele van celtis-sel).
Egyébként bérgépet én sem mernék venni (csak Kriszta)!
Válasz #641. hozzászólásra
Üdv!
majd írd már be légyszíves mit beszéltél velük, nézegettük mi is neten az 5-600 üzemórás nem lehet rossz, csak az árára lennék kiváncsi...
Válasz #640. hozzászólásra
Holnap felhívom őket,és rákérdezek.Mondjuk bérgépet nemszívesen vennék.
Válasz #639. hozzászólásra
Én is láttam, szerintem manaxos bérgépek voltak, túl sok van egy határon.
Mi baj van a celtisekkel? Tele van az axiál kevés üó-rás celtissel.Milyen trakik ezek?
Válasz #650. hozzászólásra
Nálunk adtak egy P-s rendszámot és hozzá egy üres forgalmit oszt azzal mentél amivel akartál. Most nem tudom van-e ilyen.
Igen ám de próbarendszámmal nem is vezethet Ügyfél ! mert úgy megb...z a rendőr hogy csak úgy zokogsz .
Válasz #637. hozzászólásra
Azért nincs forgalmiba semmi mert P rendszámmal volt kiadva! Ahoz meg csak menetlevél van vezetve!
Válasz #646. hozzászólásra
Tudom én mindig is kivülről fujtam a bmw extralistáját németül angolul és magyarul. Az N 101 be ha a gazdi saját maga használja vagy sokat dolgozik homlokrakodóval, akkor Hitech az ajánlott. Különben a classic. Advance ehhez meg nem rendelhető.
BMW PREMIUM SELECTION : ))
Ezekbe a nagyokba alapból sok cucc van és minden arisztokrata még vagy ezer extrát kér bele ... Ahogyan Te is a VAltrába !! Te figyelj az N101 et melyik váltóval szokták rendelni ???
Az nem volt, mert több volt mint 1 éves.
inkább jahresvagen
Válasz #642. hozzászólásra
Nem tudom ezt csak én gondoltam, hogy az volt mert elég sok cucc volt benne és ott volt melette a testvére is kombiban. De lehet, hogy tévedek. Ez frankfrtban pontosabban Dreieich ban volt.
Válasz #641. hozzászólásra
Azt nem értem , hogy egy másfél éves autó hogy lehet bemutató gk .
Mert azt az Importőr sem engedi addíd ! Én még egy éveset is ritkán láttam ! Nálunk max fél év körüli a legöregebb . Egyébként pl : egy Audi A6 3.0 TDIQ . Új ár 17 körül ! Fél éveseket - 4 mill Kb !!
Válasz #640. hozzászólásra
Mennyivel? Mert én az 530 d-t 1.5 évesen 2 oldal extralistával 26500 km rel. Megvettem 30000 euróért. Az uj ára kb 50-52000 volt.
Válasz #639. hozzászólásra
Hát ... Figyelj csak . Nálunk minden megoldható ... bejössz hogy szeretnél mondjuk egy A4 Avantot olyanra rakatod össze amilyet szeretnél .... Előszerz. aztán max két hónap és viheted . Addíg az Ért. vezető használja . lesz benne kb 2-3 ezer km . és sokkal olcsóbb.
Válasz #634. hozzászólásra
Az én esetemben megmondta a kereskedő, hogy az első spoiler ujra lett festve oszt annyi. Semmi problémám nem volt a bemutató autóval. Mondtad BT hogy aki okos ilyet vesz. Szerintem az vesz ilyet akinek ilyenre fussa. Én is szivesebben gurultam volna haza egy vadiuj 530-assal de ennyi lóvém volt.
Válasz #637. hozzászólásra
Nyúzópróba= ált. 1 nagyobb cég megkapja a gépet 1 hétre(néha csak 1-2 napra, de van hogy több mint 1 hétre ) és orvérzésig dolgoznak a géppel, a kereskedő a végén felajálja a kedvezményes vétel lehetőségét ha jó a gép és van lóvé akkor megveszik(pl így vett lezítót 1 ismerös cég), ha nincs pénz vagy sz*r a gép(ez a gyakoribb) akkor visszaadják. Lehet 1 már forgalombahelyezett géppel jobban jár az ember, mert annak általában 1 gazdája volt, aki szerette a gépet vigyázott rá csak valamiért nem bírta fizetni a törlesztést.
Válasz #633. hozzászólásra
Egy kérdés a nyúzó próba nem = azzal ha ki van adva valakinek használatra??
A forgalmiban nem volt tulaj, hogy valaki ezt meg vette volna már!!!!!
Válasz #633. hozzászólásra
Tény, tény szerintem ezzel mindenki tisztában van aki használtat vásáról ennek benne kell lenni a pakliban!!
Vagy ki fogunk egy jót vagy rosszat, de az legyen annak a baja aki megveszi!!!
Válasz #634. hozzászólásra
Ha már előhoztad akkor fejtsd ki részletesebben légyszi.
Válasz #631. hozzászólásra
na most elég nagy tévedésben vagy a tesztautókkal kapcsolatban ..
Válasz #632. hozzászólásra
Nem cikizés csak tényeket irtam le! :) A nyúzópróba az csak eladási kamu szöveg, hogy beetessék a népet! :) Ne félj kapott az a gép 650 üzemóra alatt rendesen! :)
Válasz #631. hozzászólásra
Ez cikizés megint!!))
De szerintem azért vannak kint nyúzóprobán, hogy mit is bírnak! Teszt!
Aztán vannak hülyék kik utánna meg veszik mindenpróba nélkül!!)))
Válasz #627. hozzászólásra
Az egyik ismerősöm is kapott egy hétre egy claast kipróbálásra na az amit kapott az egy hét alatt ütötte vágta ami a csövön kifér 1hét alatt ment szinte 24órában söfőrt cserélgette és szinte az összes földjét leszántotta!
De gondolom a többi bemutató traktorral megkimélten dolgoznak a gazdák! :)
Ez igy van a tesztautókkal is általában 10ezer km körül adják el de az a 10ezerkm olyan mintha egy embernél ment volna közel 100ezret! :) Egy pár teszt autót gyepáltam már én is! :)
Válasz #628. hozzászólásra
650 üó volt akkor benne!
Gondoltam erre akarsz ki jukadni, dew ezt már meg beszéltük egyszer! fele ki van fizetve így a kamat nem sok nem lessz 2 milla még 5 év múlva sem ha most nem megy ki egyben!!
Az újra nem tudom a kamatot pasz!!
Válasz #628. hozzászólásra
4-500 körül szokták eladni
Válasz #627. hozzászólásra
Hitelbe is gondolkodj! :) Mennyi egy használtra és egy újra a kamat? :) Plusz amit költöttök rá! :)
De neked legyen igazad!
Ja és mennyi üzemórásan vettétek?
Válasz #626. hozzászólásra
Na ezen nem kell mit gondolkodni!! Ha igen akkor segítesz!!
Számolj te annak a különbőzete amiért mi vettük és az eredeti ár több mint 2 milla!
Akkor te miről is beszélsz!!
Válasz #625. hozzászólásra
Nem hülyeség gondolkozz egy kicsit! :))))
Válasz #618. hozzászólásra
Ez tudod, hogy hülyeség ugye!!)))
Válasz #623. hozzászólásra
A mienk is bemutató autó volt Frankfurtban. Onnan hoztam el. 1.5 éves volt és az uj árának kb a 60 %-áért jutottam hozzá 26500 km-rel. Persze a fapadosabb 100 ezer fölött futott példányok árához képest még igy is drága volt. Azóta megy igaz nem sokat.
Válasz #621. hozzászólásra
nem tudom ez traktorban hogy működik , de nálunk meg szgk-ban csak azt érdemes ,ha már nem akarsz egy két éveset vagy idősebbet . Az Új autó - totál bukta ! ...és már olyan bemutató gk-t állítanak be amilyet Te akarsz .
Válasz #621. hozzászólásra
Munkagépet esetleg, de trakit , kombájnt vagy bármi hasonlót soha.