Hirdetés
- Búza gyomirtása új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- MachineryGuide sorvezető, robotkormány új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Körbálázót, de milyet? új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
739 hozzászólás
Válasz #450. hozzászólásra
Te akkor mihez értesz, géped van?
Más! te szerinted hová tüntek a többiek akik eddig hozzá szóltak mindenhez? Én sokat nem találok küzölük! te nem így vagy vele?
Válasz #449. hozzászólásra
Ez csak javaslat! Én nem értek a Claashoz egyébként!
Válasz #448. hozzászólásra
Te mindenkinek ilyen rossz anácsokat tudsz adni! Az már elevult, hogy mindent drotoznikell! Az inkább MTZ stilus nem?
Válasz #447. hozzászólásra
Ha nincs más akkor az is jó! Régen is úgy drótozták oda ha valami le akart esni!
Válasz #445. hozzászólásra
Jaj ezt már kaptam, de az olyan otromba nem?
Válasz #443. hozzászólásra
Én odakötném dróttal vagy madzaggal aztán nyíládozzon ha bír!
Válasz #442. hozzászólásra
Tudom, de segícs inkább nekem látod minden szíve csücskis celtises itt hagyott!
Válasz #442. hozzászólásra
Nagyon okos vagy! te a sajátoddal is ezt csinálnád?
Válasz #440. hozzászólásra
Na jó csak poJJénkodok egy kicsit!
Válasz #440. hozzászólásra
Vágtok flexel egy likat a szűrő irányába! :-))
Válasz #439. hozzászólásra
Egy jó választ!
Válasz #438. hozzászólásra
Mittomén! :-D
Válasz #436. hozzászólásra
Utánna hogyan veszem ki a szürőt?
Válasz #435. hozzászólásra
Vicces ha ha!
Válasz #434. hozzászólásra
Pöcköljétek oda hegesztővel! :-DD
Válasz #434. hozzászólásra
Drótozd meg!
KSanyi a motorház eleje még mindig felnyilik ok? Pedig rálett állítva!
Ha ráérsz majd válaszólj!
Merre vagytok claasosok? talán elfáradtatok ezekbe a jó kis gépekbe??
J és nemtudom atöbbieknek, hogy szuperál a CELTIS gondolok itt Balázsra és KSanyira!!!
Válasz #430. hozzászólásra
Ja a karok valami össze volt kapcsolva a két kar között! Nem kellet a szerviz hál istennek!
Ja igen a Csaba nálam is jól bevált egyedül ővolt az aki nem küldött el a fenébe, hogy mit akarunk mi mikor még nem léptünk be az áfa körbe. ő ráírta a papírra folyamatban.Viszont a KITénél ezzel zavartak ugymond el bennünket!Neki köszönhetjük és persze a norbinak, hogy van jó szupi traktorunk! Igaz egykicsit furcsa az MTZ után!
Kriszta kérdésedre válaszolva ismerem a Csabát az egyik legnormálisabb üzletkötö azok közül akit ismerek.De a dombováriak is jo cimbik bármit megoldanak szinte azonnal.A te problémád hogy oldodott meg?
Fan! Te ismered csabát? Egy kicsit elveszítettem a fonalat ebben a nagy veszekedésben!
Ez a regisztráció nagyon jó, mert megint a nevemben írogatott valaki!
Kiskertésznek! Minden elismerésem! A családom is igy kezdte. A hetvenes években virágok voltak. A nyolcvanasokba sárgarépa és zöldhagyma. A kilencvenesekbe sertés. Mára már csak én vagyok szántóföldi növénytermesztéssel. Emlékszem gyerekkoromba térdelve gyomláltam és egyeltem a répát, és a zöldhagymát ásóval ástam ki a földből. A Bosnyákon árúltam már 14 éves koromtól. Érettségizni a nagybaniról mentem. Sajnos a kicsiket folyamatosan tönkrevágják a multik a silány és olcsó termékekkel.
Szerencsére mostmár mindent géppel csinálok.
Ez már nagyon kelett! Igaza volt mindenkinek.
Ez provokácio volt. Miért kell ilyen otrombán viselkedni?
Gyerekek! Kérnék egy kis kultúrát!
Te városi ha mi nem termelnénk akkor mit ennétek? Ja igaz nektek jó az is ami szemetet elad nektek a multi élelmiszer címen!
Válasz #421. hozzászólásra
Belátom igazad van
Mi vagyunk a fogyasztók! Értünk éltek!
És a mi adónkból veszitek a drága gépeket.
Maradjunk annál szerintem! :-)
kiskertész! Jó az a diliház szerintem!
Válasz #417. hozzászólásra
Szerintem mégis csak az ovi van zárva
Ki a faszt érdekelsz panelproli? Paraszt vagy te mocskos városi pusztulat aki földet csak cserépbe látott! :))
Meg is van!
De hát parasztok vagytok! Mit is várnék?
Ha egy városi olvasná meglenne avéleménye rolunk de szerintem valaki csak provokálni probál minket azt se tudja mi az a Same
:DD
Szerintem inkább a diliház! :-D
Nem bunkó ő, csak ma zárva van az ovi, és itt éli ki magát, sajnos társakat is talált
Hogy az Istenben van ennyi primitív ember az országban mint ez a Samefan?
Azért, mert valakinek van egy Same-je nem biztos, hogy újgazdag, de bunkó az biztos!
Na húzzá mán innen! JD AND MTZ IS THE KING!!
Szerintem ezzel csak erősítitek a kivülállókban(azokban akik csak a boltban találkoznak a munkák eredményével)kialakult képet a magyar "gazdákról", még szerencse , hogy ők nem olvassák ezt. Gratulálok
sok sikert. (samefaN):)
Nem kisérletezünk írtam megoldodott a probléma, sőt a gép nagyon jól megy! samfasznak annyit, hogy az mzt nagyon jó traktor inkább vették volna az hejett a szar helyett újj MTZ bazd meg!!!
Bekaphajtátok! A Same a király! Még a JD is egy szar ahhoz képest! Bruháháháhá! Egyébként csak flusztrált vagyok mert kapok pinát! :-(
Az én mtz-ém a kétkezi munkám után van nincs rajta hitel sőt még támogatást se vettem fel rá!
Mi a szar az Same? Szar átfestett Deutz! Menj már a picsába vele te beképzelt fasz!
Sőt vízzel megy bazze! Nem is ismerem a gázolajat! :-) Bár ma kiesett a kereke sajnos! :-(
Ezt a stilust legyetek szivesk mellőzzétek!!!!!!