Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Napraforgó ára új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
Cikkajánló
Hirdetés
163 hozzászólás
Claas conspeed kukorica adapternél megállt az egyik szárzúzó és vele együtt a két fosztóhenger meg a láncok. Elindítva nagyon lassan néha megy egy pár centit. Kézzel hajtva a szárzúzót néha megy, de néha csak a szárzúzót forgatom, nem viszi a fosztóhengereket.
Mi szállhatott el? Szedett már szét valaki ilyet?
Válasz #160. hozzászólásra
Tisztelt Tomka Pál!
Engem is érdekelne, hogy melyik a jobb adapter. Nas vagy oros sun. Remélem már megtudott valamit a két adapterről. Kérem ossza meg tapasztalatát velem a 06204453547 telefonszámon vagy a szabosamuel102@freemail.hu címen.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel Szabó Sámuel.
consped-hez alkatrész katalógust tud valaki nekem küldeni? 2004 körüli
ime egy video isOros sun
ime a másik
vélemények a a két adapterröl?
Válasz #155. hozzászólásra
Ez jó kérdés.....van ki a gabona asztalt tálcázza fel és "...nekem így is megfelel..." tolja neki !
ez a zopic nyitom hogy van itt még nem is láttom a topicot
#1. hozzászólás, Tomka Pál(tompika100) küldte be 2012-08-05 17:13:39-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tomka Pál(tompika100)
orossun Szerintetek melyék a jobb a a régi Optisun vagy a Linamar tavaly debütált új fejlesztésü adaptere?
Válasz #153. hozzászólásra
Nem rossz
Válasz #152. hozzászólásra
Bocs, de valamiért nem megy a beillesztés:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LatftXCDElo
Válasz #151. hozzászólásra
Bocs lemaradt az URL.
Válasz #149. hozzászólásra
Ha hasonlót keresel, nézd meg a videót, vagy keress rá a "Solero SF 1270"-re a Neten vagy itt.
Ha hasonl
Válasz #147. hozzászólásra
Na az jó lenne mert idén már nem de jövőre ! Be kellene invesztálni valami hasonulóba !
Válasz #140. hozzászólásra
Van ám súlya az adapternek mintha a döcögős részen emelkedne a hátsó kerék:)
Válasz #144. hozzászólásra
Van valakinek tapasztalata ezekkel az zaffrani adapterekkel kapcsolatban? Ezek is olyanok mint sunspeed hogy kevés szárral dolgozik, vagy ahol elvágod tehát mint mondjuk nas?
Válasz #145. hozzászólásra
Fésűs gyűjtő tálca,pengesor,"motolla" Szerintem nem nagy a különbség !
Válasz #143. hozzászólásra
Első nekifutásra a Zaffrani-ban és a Sunspeed-ben csak a tálcák ugyanazok. Az elv tök más. A zaffrani inkább hasonlít a régi E kombájnok átszerelt gabonaasztalára. Alias: Kereplő
Na ő lenne az !
Nos miről (koppintva lett) az pl: ZAFFRANI adapter,mely kb 15-20 éve ismert magyarországon is. Persze a forgalmazó szerint ! Lényeg egy átalakított gabona asztal félig meddig ! A bemutató gépesek dicsérték ! De a (górénak) mégis Nas zúzta a naprát kitudja talán jobban szereti a hazait
??????????????????????????????????
Szabi ?
Amikor ittvolt a Tucano és beszélgettem axis kolégákkal akkor mondták hogy ügyes találmány, csak az megy be aminek bekell így nem terheli feleslegesen a gépet. A videón biztosan demógép mert olyan gyenge napraforgó nem termeli ki sohasem az árát
jó anyagban 12sorral xarna a tucano minden bizonnyal, mivel az egy 208-as mega szó szerint, amik idáig 6sorral mentek ugye. 3-4tonnás anyagban főleg ha kicsit eleven még a kalap mert nemvolt fújva szerintem tudna galibát okozni, de mindenesetre a rostát lezárni nemigen lehet hogy a legtisztábban dolgozzon az tuti.
Én nagyobb kombájnra gondolnám abszolút ütőképesnek jó anyagban. Ha volna sok kittyó az új mellé asztalt is vennék az hótziher, elsem tudom képzeln milyen lehet amikor jön az őszi aratás felveszem a napra asztalt aztán a kukit és kész. Most magasítózni, pengézni hegeszteni vakerálni...aztán mindezt levenni leszerelni leflexelni
Modik !
Valaki nevezze már át ezt a topicot !
Claas Conspeed és Sunspeed adapterek... -re
Aztán ha valaki tud valamit az utóbbiról , esetleg megoszthatná velünk.
137,138- valljátok be kik is vtok!
Aztán a semmibe vész ez a jelző is..... :-))
Válasz #137. hozzászólásra
Ez a kedvencem:))))
Moderálási elveink miatt törölve.
(3932)
2013-11-06 19:48:30
Válasz #134. hozzászólásra
Minden ovodás tudja, hogy nagyvárad nem moldáviába van, hanem bucuresti be:))))
Válasz #134. hozzászólásra
:)))))
Válasz #133. hozzászólásra
Iratkozz be kertészfősulira és ott megtanitanak számolni...... meg piszológiát is tanitanak...meg lehet azt is hogy N.várad Ukrajna fővárosa:-)))))
Válasz #131. hozzászólásra
Ez hány soros, mer én csak 15 ig tudok számolni a 4 elemimmel????????
Válasz #129. hozzászólásra
Nekem ennél sokkal nagyobb van, csak most pont azér nincs képem róla, mert nem lehet úgy lefotózni, h. mind 2 vége látszódjom:(((
Válasz #130. hozzászólásra
Vince is ilyet vesz mert az sts kicsi volt neki
Válasz #129. hozzászólásra
Milyen menőnek,
A menőmanónak?
Válasz #128. hozzászólásra
Minek röhögteted magad azzal a kis 12 soros kuki adapterrel mikor az igazán menőknek már ilyen 16 soros van??????
Válasz #127. hozzászólásra
Na, lefigyeltétek ? Van másik is.
Itt 1 vágás utáni kép.
Válasz #124. hozzászólásra
Erre próbáltam utalni.
Válasz #119. hozzászólásra
Akkor ha mondjuk venni akarok 1 6-os felcsukhatóst ez legyen az első amire gondoljak???????
Árban ez mennyi + 1 másikhoz képest?
Vagy nemis drágább?
Válasz #121. hozzászólásra
Acél és acél között is van külömbség!
Válasz #51. hozzászólásra
Jobb ha megy a szecskázó is a kombájnon, bár nem nagyon szeretik, mert pluszterhelés, meg kell valami átalakítás is hozzá. De megéri, ha nem megy a szecskázó, az eke is előbb megtolja a "rend" helyén. Olyat én is láttam hogy púpos volt a kombájn hátulja.
Erénye még,nem kell egy vödör zsír reggelente.
Válasz #116. hozzászólásra
Az enyém nem bírt ennyit, lehet h. valami régebbi tip.
Válasz #118. hozzászólásra
A törőhengerek alatt bal oldalon.Az sem gond,ha kicsit elmész a sortól,nem ugy ,mint az Orosnál.
Kollégám vett agy geringhoff Roto disc-et Lexionra felhajthatót,szarakodni kell a kardánokkal szét és összecsukáskor.Na ez itt nincs!
Válasz #117. hozzászólásra
Hol a zúzó?
Válasz #115. hozzászólásra
Kúpos a törőhenger a kíméletes csőleválasztás miatt,szárzúzó elhelyezése a legobtimálisabb,a törőhengerek élezettek,ami 5-8 centire előapritja a szárarat áramvonalas mint egy szép nő,muzsikája,mint az Ill Divójé.Aztán meg nem romlik el még a fakarótól sem!
Válasz #112. hozzászólásra
Nekem 150ha körül elmegy egyik fele,ha nem verem vele a földet.Csere meg fél óra alatt megvan.300ha után 15000 forinos költség nem sok.
Válasz #114. hozzászólásra
Na de van e vlm. nagy konstrukciós kül. 1 másik gyártóéhoz képest, h. annyira dicséritek?
Válasz #111. hozzászólásra
nekem sajnos nincs,azt tudom hogy probáltam egy 540-es lexivel 12 km-nél is szép munkát végzett 12tonnásban