Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Tárolók, színek.. egyéb géptárolók.. új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Lamborghini traktorok új
- Minőségi alma termesztés új
- Kalászosok műtrágyázása új
58 hozzászólás
Válasz #57. hozzászólásra
akkor már nem indulunk el ,zárva lesz minden mire odaérünk,maradjon a jövő hét.
Válasz #56. hozzászólásra
14-15 ig...attólfügg hogyzajlik le a holnapi nap
Válasz #55. hozzászólásra
kb legkésőbb meddig várjam a hívásodat pénteken?
Válasz #53. hozzászólásra
ha pénteken időben lezajlik rádcsörgök...mgvan számod telefonomban,ha nem akkor este itt ledumáljuk
Válasz #44. hozzászólásra
Nem tudom honnét vagy de claas-hoz már messze nem az AXIAL a király, sőt szerintem... Én Komáromba járok a KOM-BELT-hez. Az AXIAL a nyomába sem léphet, sőt van amit ő is kom-belt-nél vesz!!!! Raktárról kb a gyakori meghibásodások 99%-a orvosolható náluk és árban szerintem jók. De ha ez neked messze van akkor bocsi de lehet hogy van akinek elérhető komárom városa könnyedén.
Válasz #51. hozzászólásra
ha péntek is jó ,de a jővő héttel sincs semmi gond.
Válasz #50. hozzászólásra
esetleg ha péntek időben lezajlik...jelentkezek ha adsz telszámot
Válasz #50. hozzászólásra
7 vége vagy jövőhét....de hétközben kéne....
Válasz #48. hozzászólásra
akkor?
Válasz #47. hozzászólásra
ma lebonyolithattuk volna de nektek nemvolt jó...
Válasz #47. hozzászólásra
nemjó péntekholnap meg pénteken hagyatéki tárgyalásom van
Válasz #46. hozzászólásra
péntek reggel ott vagyunk!
Válasz #42. hozzászólásra
pl ez he?
Válasz #42. hozzászólásra
Persze hogy van élet,de milyen??????
Válasz #43. hozzászólásra
Üdv!Ebben van igazság.Ismerősömnek CLAAS 96-osa van,ami nem is annyira ritka,de még ehez is előfordul,hogy csak megrendelésre hozzák meg az alkatrészt az AXIAL-nál.Ami néha 2 hét...
Válasz #40. hozzászólásra
Szerintem CLAAS kombájnból van mindenféle fajta tipusú és méretü gép!! Ezért te ne azt válaszd amiböl lehet hogy nincs is benn még hasonló sem.. Arra törekedj hogy a szokványos jol bevált és közismert géped legyen mert az bizony sok kellemetlenségtöl meg tud menteni!!
Válasz #41. hozzászólásra
Üdv!Azért ha valami nem CLAAS,még nem biztos,hogy ócskavas.Én is le húztam 33 évet a szakmában,de tőlem még senki nem hallotta,hogy le ócskavasaztam egy gépet.Sőt azoktól a mesterektől sem akiktől a szakmát tanultam.Érdekes,hogy akkor sem haltunk éhen amikor még nem volt nálunk CLAAS.Sőt itt a szomszéd SZERBIÁBAN sem volt,és ők is termeltek termelnek,nem is akárhogy.Én ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem jó gép,sőt csak azt,hogy van élet a CLAAS-on innen is.
Válasz #40. hozzászólásra
Már ne haragudj,mit gondolsz mennyi futhat az országban ezekből,lehet hogy 1 ujjadon megtudod számolni,de 1 biztos a Claas az Claas ,nem ocskavas mint a többi,itt volt egy havernak uj 68-as domija,sokat kibirt 4-500 ha-t vágott évente,bérmunkázott
Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, hogy milyen kombájnt vegyek, no meg a családi történeteket is, de amire kiváncsi voltam, hogy milyen is ez a gép, még nem tudtam meg semmit
Válasz #36. hozzászólásra
nepanaszkoggyámész tanyára majd bocit elletni
Válasz #37. hozzászólásra
NÁLUNK(FELÉNK)EZ KICSIT NEHEZEBBEN MENT!
Válasz #34. hozzászólásra
Nálunk az első kárpótlás már megvolt 91 -ben de a traki már 80-as években megvolt nekünk
Válasz #34. hozzászólásra
IRIGYELLEK TITEKET TI DUTRÁZHATTATOK!! ÉN CSAK FÉNYKÉPEN LÁTTAM MEG 1* SZÜRETI FELVONULÁSON!
Válasz #33. hozzászólásra
56-ban öregapám itt kezdte vajdaságban 2 lóval,4kölökkel mikor anyaországból el lett űzve me nemadta be tanyáját TSZ-be...TITO beengedte adott neki 1 ha földet...abból nőtte ki magát,mostanra meg leronygoltak megen minket....de nem versengünk h minél ujabb minél nagyobb gépünk legyen....40 hektárt+bérmunkákat elbirják ezek is.....meg amit behozunk feljavitani,eladni,ha nemkel el megy bérmunkába....parcelláról veszik őket
Válasz #33. hozzászólásra
Itt 2 volt, de 4évvel később 53-ban vették el, és 4 évvel később 1994-ben kezdtem UE-28-al... Ezek szerint 4 évvel elvagyunk maradva itt keleten..
Válasz #32. hozzászólásra
Na látod ez nálunk kimaradt, öregapámnak volt 3 cséplőgépe, hozzá horom ford major!!!! traki. Bérezett vele rendesen. 49-ben elvették, és slusz. Én már csak a redszreváltás után tudtam folytatni, pontosabban apám, ma meg már együtt. A SEMMIBŐL!!!! Egy db UE28-al kezdtük, meg egy lovas vetőgéppel 1990-ben . Ma már mindenem van még kombájnom is, hitel nélkül! mert azt az én kicsi területem nem bírja el
Válasz #31. hozzászólásra
öregapám anno a lovak után(60-as években)2db ilyennel kezdte a 20 hektárt
Válasz #26. hozzászólásra
Tök igazad van Van egy ismerősön 120 hekin nyomja, 3 MTZ 2 Zetor Kristal és + 1 MF de akkora mint ház. Mondom neki minek Hát ha a 120-at a 3 szerjózsa és a 2 zetor ami ráadásul 160 lovas nem látja el akkor gyújtsa fel őket sztem. Nem irigylem én, iseten őrizz, de tudni kell mekkora terület mit bír el
Válasz #28. hozzászólásra
ja amugy szevasz zolibá ittis,nemcsak telefonon
Válasz #28. hozzászólásra
itt csak azok vannak zömében...csak én mafla kisérletezek mindenfélével...de saját részre csak ZMAJ-ok maradnak
Válasz #14. hozzászólásra
Üdv,ezek a Zmajok nagyon jók, volt az egyik ismerősömnek is.
Válasz #22. hozzászólásra
garantálom hogy az én ZMAJ-190esem agyonüti ezt...akár mennyire CLAAS(magángazdaságban)CLAAS-nál szervizesbelép udvarba jóreggelt kiván az már 1000 euró,hol atöbbi?
Válasz #23. hozzászólásra
tudod rájöttem mi a hiba nálatok....versenyeztek egymással kinek milyen van.....mig anno nálatok TSZ-ek voltak nálunk mi magunk nőttük ki ezeket a gondokat....EU-hoz csatlakoztatok...akkor gyerünk béka segge alól a semmiből nagygépet,minél ujabbat venni...ez a hibátok...(egyéni vélemény)
Válasz #24. hozzászólásra
Nem az enyém,csak tettem fel róla egy képet.
Válasz #22. hozzászólásra
Neked ilyen van?
Válasz #21. hozzászólásra
de azért biztos van köztük különbség, nemcsak árban
Válasz #20. hozzászólásra
soha nemadnék kombájnért 30ezer eurót...ha tudok venni 3 ezerért is
Válasz #19. hozzászólásra
Csak az a baj, hogy ezek idősebbek, mint én
A dominator 150-bol lehet venni 600 üzemórásat, 2005-ös kiadásút olyan 15 misi körül, csak nemtom, hogy milyen a kombájn
Válasz #17. hozzászólásra
nálam kis parcellákat ez vágja
vagy ez...amelyik odaér
Válasz #17. hozzászólásra
ezért ajánlom....15 ezer euróért ez sok?4.20as vágóasztal,4soros kukorica adapter,6 soros napraforgó átszerelhető adapter a buza vágóasztalra....ez mind komplettban 20 ezer euró,ja és nem igy néz ki...most áll bent műhelyben festésen,alkatrész ellátás amennyit akarsz.....
Válasz #16. hozzászólásra
Az a lényeg, hogy jó legyen. Nagy kombájnt nem akarok, mert szűkek az utak, kicsik a hidek, meg sok fődem sincs.
Válasz #15. hozzászólásra
de nem ócsóbb....
Válasz #14. hozzászólásra
Hát ettől még a Sampo is jobb
Válasz #13. hozzászólásra
vegyé ilyent
Az avero az nagyobb, az 200 lóerős, ez csak 150. Nekem ilyen kis kombájn kellene, gondoltam ez jobb, mint a Sampo
Válasz #11. hozzászólásra
akk vágom assszem
Válasz #10. hozzászólásra
A hát.
Válasz #9. hozzászólásra
lehet h a claas avero az utódja?me aokból an már pár
Válasz #8. hozzászólásra
Én se láttam élőben csak kiállitásokon.