Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezzel az a bibi...Még vagy 25-30 millka környékén mozog használtba. 21 millkáért hozott Németből egy ismerős 2000 üz órás(motor) 450-es mergás lexit. Fuvarral együtt. Második éve nyomja neki gond nélkül. Ma ott tart az ismerősök zöme....Hogy ismét Németország. Valami csini vasat. Jók a megák de aranyárba vannak. Ezért a 208 asok még gatyába rázva...megvigyázva. 70 millkát adni egy vasért még támogatással is sok . Pláne hogy laptopot kell kötni utána. Ahhoz kell terület is. Szövetkezni pedig nemigazán akarnak az emberek ilyen jellegű gépberuházásra. De az hogy a CR 9070 még a tukit is megverte árban. Azért elgondolkoztató. Legalább is a tulaj ezért döntött mellette. Idén volt hozzá szerencsém nekem tetszett.
Szerintem is az lehet a gond, nincs benne elég fagyálló, ott az érzékelő a kiegyenlítő tartályban! Melegen azért nem jelez mert tágul a hűtőfolyadék és eléri a jeladót! Te ez a koma mikor nézhette meg az olajszintet a motorban????????
Válasz #1496. hozzászólásra bocs de este már nem voltam,szerencsére ilen gondom még nem volt,3x fogyott ki a gázolaj,és spré nélkül nem indult be,hiába légtelenítettem,eg szisszenés és már indult is,mint írta egy kolléga lehet,hogy az a nyomástartószelep lehet a bűnös
Válasz #1487. hozzászólásra
Üdv!
Hasonlót csinált egy mega 370-es is. Ha leveszed a motorburkolatot amin a merci jel van, akkor a burkolat alatt a motor jobb oldalán van egy ha jól emlékszem 22es kulcsnyílású szemes csavar. Ha kiveszed a csavart meg elmozdítod a csövet alatta van egy szelep, lehet elég kipucolni, ha nem segít akkor csere, a megánál ez volt a megoldás, volt amikor indult volt amikor tápszivattyúzva is alig-alig akart beindulni.
Véleményeteket kérném, a MEDION 5-ből háromszor beindúl, 2-szer meg fel kell tápszivattyúzni.
Van, hogy hónapokig áll, és pöcre indul, van hogy másnap meg már nem.
Beleépítettem egy visszacsapót a szívó ágba a tankhoz, de ez sem használt.
Az evo.sok, újításokat tartalmazták. Mellyek a későbbi szériákban már alapként szerepeltek. Volt itt pár verzió CAT-Perkins -Merga mocik. Cebis -valamint a fapados sima kijelzős...stb. Lényeg viszonylag ha lehet, kevés valós üzemórásat találjon. Ritka de nem lehetetlen.
Valószínű a gomb szarakodik, nekem a motolla emelő szokta ezt csinálni néha, olyankor rányomok a le gombra és utána meg szokott állni az emelés. két három évvel ezelőtt többször csinálta de mostanában már nem lehet megjavult a gomb.
Kérdeznék egy hibát: medion 340-ről, ha emeljük a vágóasztalt néha nem áll meg , emel tovább
akkor lefelé megnyomjuk a gombot elindul lefelé de mikor a le gombot elengedjük egyből megy felfelé
de ezt is csak néha
esetleg tudtok rá mondani valamit?
7261 hozzászólás
Válasz #1511. hozzászólásra
Ezzel az a bibi...Még vagy 25-30 millka környékén mozog használtba. 21 millkáért hozott Németből egy ismerős 2000 üz órás(motor) 450-es mergás lexit. Fuvarral együtt. Második éve nyomja neki gond nélkül. Ma ott tart az ismerősök zöme....Hogy ismét Németország. Valami csini vasat. Jók a megák de aranyárba vannak. Ezért a 208 asok még gatyába rázva...megvigyázva. 70 millkát adni egy vasért még támogatással is sok . Pláne hogy laptopot kell kötni utána. Ahhoz kell terület is. Szövetkezni pedig nemigazán akarnak az emberek ilyen jellegű gépberuházásra. De az hogy a CR 9070 még a tukit is megverte árban. Azért elgondolkoztató. Legalább is a tulaj ezért döntött mellette. Idén volt hozzá szerencsém nekem tetszett.
Válasz #1511. hozzászólásra
Sajnos már nem gyártják, csak a "tukfinnyát" !!
Aki még most akar venni...
360 domingo
Válasz #1509. hozzászólásra
Hmmmmmmmmm ?
Válasz #1508. hozzászólásra
Szerintem is az lehet a gond, nincs benne elég fagyálló, ott az érzékelő a kiegyenlítő tartályban! Melegen azért nem jelez mert tágul a hűtőfolyadék és eléri a jeladót! Te ez a koma mikor nézhette meg az olajszintet a motorban????????
Válasz #1504. hozzászólásra
A fagyállód nem éri el a szintet. Ha jól emlékszem ebben van a kiegyenlítő tartályon egy szint érzékelő.
Kellemetlen amikor ezt kell hallgatni negyed óráig útközbe :D sőt amikor várni kell a szállítóra,és visszahül a motor..akkor is elkezdi...
Válasz #1505. hozzászólásra
Hát jót nem sejtet de majd a megások segítenek, én sajna nem tudok...
Claas Mega 370
A kép lemaradt! :)
Válasz #1502. hozzászólásra
Ezt fejtsd ki milyen motorról van szó? És mit jelez?
Üdv. Valaki találkozott-e ilyen problémával...reggeli indításnál...ameddig a motor el nem éri az üzemi hőfokot addig jelez...mi lehet ennek az oka?
Válasz #1500. hozzászólásra
köszönöm a válaszod
napközben mindíg beindúl.
nincs köze hogy hideg vagy meleg avan
de ha minden nap aratúnk akkor 3-4 nap után egyszer
van télen egy hónapig áll és rögtön beindúl, de olyan is van, hogy másnap már nem
Válasz #1498. hozzászólásra
A gond az csak akkor jelentkezik ha több napot áll a gép vagy folyamatos mindennapi reggeli indításkor esetleg nap közben is??
Válasz #1497. hozzászólásra
Én is azt gondolom, hogy az lehet a gondja Medionnak nyomástartó szelep. Mennyi óra van a masinában?
?
Válasz #1496. hozzászólásra bocs de este már nem voltam,szerencsére ilen gondom még nem volt,3x fogyott ki a gázolaj,és spré nélkül nem indult be,hiába légtelenítettem,eg szisszenés és már indult is,mint írta egy kolléga lehet,hogy az a nyomástartószelep lehet a bűnös
Válasz #1490. hozzászólásra
Neked mi a véleményed?
(te sok mindent láttál már)
köszönöm a tanácsokat próbálgatjuk majd őket.
Higgyjétek el olyan idegesítő, hogy idáig -20 fokban beindúlt mostmeg minden reggel izgul apám, hogy beindul-e de van úgy 5 napig indúl utánna nem.
mindent kipróbálok, mert ez idegfeszítő
ha valaki tud esetleg, szóljon még hozzá
Üdv!
Hasonlót csinált egy mega 370-es is. Ha leveszed a motorburkolatot amin a merci jel van, akkor a burkolat alatt a motor jobb oldalán van egy ha jól emlékszem 22es kulcsnyílású szemes csavar. Ha kiveszed a csavart meg elmozdítod a csövet alatta van egy szelep, lehet elég kipucolni, ha nem segít akkor csere, a megánál ez volt a megoldás, volt amikor indult volt amikor tápszivattyúzva is alig-alig akart beindulni.
Úgy legyen csak nem értem még hogy miért!Válasz #1492. hozzászólásra
Válasz #1491. hozzászólásra
semmi másra, csupán befog indulni.
mindig
És az mire lesz jó?Válasz #1488. hozzászólásra
Válasz #1489. hozzászólásra csak ez CRmotor
A szívóágba hiába teszel szelepet,ha a nyomástartó szeleped a hibás!Válasz #1487. hozzászólásra
Zoli!
A tankból vedd ki a búvárcsöveket!
A szívó és visszafolyó egy magasságban van függőleges irányultságban és egymás mellett is.
Vágj vissza a visszafolyóból vagy 30centit, lényeg, hogy ne egy szinten kavarjonak egymásnak a csövek.
Véleményeteket kérném, a MEDION 5-ből háromszor beindúl, 2-szer meg fel kell tápszivattyúzni.
Van, hogy hónapokig áll, és pöcre indul, van hogy másnap meg már nem.
Beleépítettem egy visszacsapót a szívó ágba a tankhoz, de ez sem használt.
az 5 ládás wts-ből elég sok van a használtpiacon, azoknak van valami nyűgje vagy csak kinőhették őket?
Válasz #1483. hozzászólásra
Csak a csillagos.........
Válasz #1478. hozzászólásra
Szerintem meg csakis a CATer motoros jöhet szóba!
az való az ipari világba, a többi csak brüngőzésre jó hehe
Válasz #1479. hozzászólásra
Az evo.sok, újításokat tartalmazták. Mellyek a későbbi szériákban már alapként szerepeltek. Volt itt pár verzió CAT-Perkins -Merga mocik. Cebis -valamint a fapados sima kijelzős...stb. Lényeg viszonylag ha lehet, kevés valós üzemórásat találjon. Ritka de nem lehetetlen.
A szürke alváz 98-tól van...
Az Evo 2001-töl van,pont azokban van a C9 CAT motor...
Azok mikortól vannak ?
Szürke/teli feliratokról beszél.................
No meg mik azok az EVO-s szériák ?
Válasz #1477. hozzászólásra
Csak a csillagos motorral.......
Ismerősöm Lexion vásárlás előtt áll. A 450-es vagy 460-as felé kacsingat. Kérdezné véleményeteket, tapasztalatok és mikre figyeljen vásárláskor.
Válasz #1475. hozzászólásra
nagyon sok eső volt itt is , de csalós a talaj megbírja a konbájnt a szemhordással van a baj, de az mtz helyett befogjuk a jd-ket
azt hittem egy hétig nem tudunk rámenni, ma már többen is vágják, holnap kezdünk mi is
Válasz #1474. hozzászólásra
Rá tudtok menni a földre? Mennyi eső volt nálatok???
Válasz #1473. hozzászólásra
köszönöm a tanácsot, holnap szétszedem, mert hétfőn folytatjuk a kukoricát
Válasz #1472. hozzászólásra
Valószínű a gomb szarakodik, nekem a motolla emelő szokta ezt csinálni néha, olyankor rányomok a le gombra és utána meg szokott állni az emelés. két három évvel ezelőtt többször csinálta de mostanában már nem lehet megjavult a gomb.
Válasz #1471. hozzászólásra
holnap átrakjuk, és köszönöm a tanácsodat
Válasz #1470. hozzászólásra
igen, próbáld meg átszerelni a motolla valamelyik gombját
Válasz #1469. hozzászólásra
gondolod, hogy amit kézzel megnyom az lenne a hibás?
ebben a gépben 4000 üzemóra van lehet ez a baja?
Válasz #1468. hozzászólásra
cseréltünk már kis nyomókapcsolókat többször(valami nyócezer darabja)
Kérdeznék egy hibát: medion 340-ről, ha emeljük a vágóasztalt néha nem áll meg , emel tovább
akkor lefelé megnyomjuk a gombot elindul lefelé de mikor a le gombot elengedjük egyből megy felfelé
de ezt is csak néha
esetleg tudtok rá mondani valamit?
Fecó nefeledd kérdéseimet
http://www.youtube.com/watch?v=0r0XYuZwL5g
Ilyen kombájn, olyan kombájn...
Nesztek!
http://www.youtube.com/watch?v=0r0XYuZwL5g
Válasz #1460. hozzászólásra
No és a 630Lexion belett e már vetve keményebben?