Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok. Amikor a dobfordulatot leveszem 1150 alá, a bordinformatoron elkezd villogni a piros lámpa a dobfordulat számláló mellett meg sípol is, ilyenkor úgy mutatja, hogy visszaesik a fordulat 10-20-al, ha 1150 felett forog nem csinálja ezt. Valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
Válasz gcastle #5348. hozzászólására
Köszönöm a segítséget, azt hittem magasságban, hosszban is jelentősebb eltérése vannak, így sokkal nem lenne előrébb az ember.
Válasz VMisi #5293. hozzászólásáraBocsi, hogy nem válaszoltam, csak azóta nem nagyon értem rá nézni a fórumot. Mi is leeresztettük a tartályból a gázolajat és az előszűrőt megtakarítottuk, utána a garázsba még kijelezte a hibát, de mikor kiértünk a parcellához már minden jó volt, meg azóta is minden rendben volt. Az előszűrőbe volt egy kevés piszok valószínű ott volt a hiba mert a tartályba szép tiszta volt az üzemanyag.
Üdv mindenkinek! Véleményeteket vagy esetleg tapasztalataitokat szeretnem kérni! Lexion 450 ről van szó bár ez nem hiszem hogy lényeges. Gyárilag réz vízhűtő van benne, és lehet hogy lassan cserés lesz. Vajon ha ugyan akkora, de alumínium vízhűtőre lenne cserélve akkor az is ugyan olyan jó lenne?
Előre is köszi!! :D
Válasz szanberg #5324. hozzászólásáraCsak azt nem értem, hogy a szenzor tökéletesen mutatja a vágóasztal magasságot. Ahogy mozgatom le és fel hibátlanul mutat a monitoron. Csak a kalibrálásnál mikor kéri hogy emeljem fel akkor nem tetszik neki vmi.
Válasz Béres József #5323. hozzászólásáraAkkor ha kábel vaj nincs, szenzor csere lesz a megoldás.
Biztos van szervíz manuálban megadott ellenállás érték amit ki tudsz mérni.
Egy kis segítséget kérnék. Lexion 600 vágóasztal végállás kalibrálásnál elsőnek kéri, hogy emelje fel a vágóasztalt. Erre hiba:"Elméleti értéket nem éri el". Így nem kapcsol ki a hektármérő sem. Tipp vkinek?
7257 hozzászólás
Szép jó napot! Esetleg ha érdekel valakit eladnánk a kis Megánkat....
https://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=319619
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #5353. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod. Esetleg van használati utasításod, hogy kell állìtani meg milyen értéknek kell lennie?
Válasz Fegya95 #5352. hozzászólásáraÉkszíj csúszás érzékenyre van állítva, kártyával tudod módosítani!
Sziasztok. Amikor a dobfordulatot leveszem 1150 alá, a bordinformatoron elkezd villogni a piros lámpa a dobfordulat számláló mellett meg sípol is, ilyenkor úgy mutatja, hogy visszaesik a fordulat 10-20-al, ha 1150 felett forog nem csinálja ezt. Valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
Válasz atyu80 #5350. hozzászólására106-108 könyvek vannak jó szóért, ha olyat választanál!
Válasz gcastle #5348. hozzászólására
Köszönöm a segítséget, azt hittem magasságban, hosszban is jelentősebb eltérése vannak, így sokkal nem lenne előrébb az ember.
Sziasztok!
208 as Mega cséplőjét beindítva még elég sokáig zúg a szivattyú, de munka közben is elég gyakran rávezérli a nyomást! Mi lehet a gond?
Válasz atyu80 #5346. hozzászólásáraItt milliméterre megtudod a különbséget!
Válasz atyu80 #5346. hozzászólásáraKereken egy ládával keskenyebb...
Sziasztok!
Claas Dominator 80,88,98 kombájnokat nézegettem, ezek valamivel termetre is kisebbek mint a 105,106 -os kombájnok?
Előre is köszönöm a segítséget.
Válasz Robi990 #5344. hozzászólásáraUgyanúgy fog kinézni mint a gyári, forrasztják.
Válasz feri6 #5342. hozzászólásáraÉs ott csavaros megoldással rakják össze vagy ónal forrasztják?
Az alumínium mi végett nem olyan jó?
Válasz VMisi #5293. hozzászólásáraBocsi, hogy nem válaszoltam, csak azóta nem nagyon értem rá nézni a fórumot. Mi is leeresztettük a tartályból a gázolajat és az előszűrőt megtakarítottuk, utána a garázsba még kijelezte a hibát, de mikor kiértünk a parcellához már minden jó volt, meg azóta is minden rendben volt. Az előszűrőbe volt egy kevés piszok valószínű ott volt a hiba mert a tartályba szép tiszta volt az üzemanyag.
Válasz Robi990 #5341. hozzászólásáraFelejtsd el, vidd el karcagra a régit és meg lesz csinálva. (komplett betétcsere).
Üdv mindenkinek! Véleményeteket vagy esetleg tapasztalataitokat szeretnem kérni! Lexion 450 ről van szó bár ez nem hiszem hogy lényeges. Gyárilag réz vízhűtő van benne, és lehet hogy lassan cserés lesz. Vajon ha ugyan akkora, de alumínium vízhűtőre lenne cserélve akkor az is ugyan olyan jó lenne?
Előre is köszi!! :D
Válasz Mf-es? #5336. hozzászólásárahttp://www.fobotraktor.hu/
http://www.kombajnbonto.hu/index.php#contact
Próbáld meg itt, álltalában minden is van bontva.
Válasz Bobo77 #5338. hozzászólásáraKöszi,holnap felhívom őket.Axiálnál nincs,sehol.Ha lenne is,74 ezer nettót mondtak.
Válasz Bobo77 #5337. hozzászólásárahttps://images.app.goo.gl/hQVYc8PjHATTi2Bq9
Válasz Mf-es? #5336. hozzászólásáraAxiál, Lang, vagy hozzá hasonló ha gyorsan kell aratásban.Ha nem akkor kutakodás a neten szám alapján
Ilyen relét,hol lehet venni?
Válasz gcastle #5334. hozzászólásáraMegoldódott. Szögérzékelő volt hibás. Fordított értéket mutatott.
Válasz Béres József #5333. hozzászólására
Remélem megoldódik a gond!
Válasz gcastle #5332. hozzászólásáraVan ismerős, holnap hívom is, csak előtte bepróbálkoztam itt is. :-)
Válasz Béres József #5329. hozzászólásáraAxinál nincs ismerős szervizes aki utána tudna nézni, esetleg tudja fejből?
Válasz medikus #5326. hozzászólásáraNu kak gyela?
Válasz vasvarikriszta #5318. hozzászólásáraKépre katt, aztán jobbklikk megnyitás új lapon, úgy jó a felbontás és nagyítani is tudod...
Válasz medikus #5326. hozzászólásáraLengyelből jött a gép.
Válasz vasvarikriszta #5318. hozzászólásáraNekem 108 Maxin 30,5 LR 32 volt, az a 800-as Rába buci gumi!
Válasz vasvarikriszta #5318. hozzászólására
Válasz Béres József #5325. hozzászólásáraA volt gazda erre mit mond?
Válasz szanberg #5324. hozzászólásáraCsak azt nem értem, hogy a szenzor tökéletesen mutatja a vágóasztal magasságot. Ahogy mozgatom le és fel hibátlanul mutat a monitoron. Csak a kalibrálásnál mikor kéri hogy emeljem fel akkor nem tetszik neki vmi.
Válasz Béres József #5323. hozzászólásáraAkkor ha kábel vaj nincs, szenzor csere lesz a megoldás.
Biztos van szervíz manuálban megadott ellenállás érték amit ki tudsz mérni.
Állítottunk a rudazaton mindkét irányba , de semmi változás.
Az zsákutca.
Válasz Béres József #5320. hozzászólásáraFordítani kell a szenzoron valamerre
Egy kis segítséget kérnék. Lexion 600 vágóasztal végállás kalibrálásnál elsőnek kéri, hogy emelje fel a vágóasztalt. Erre hiba:"Elméleti értéket nem éri el". Így nem kapcsol ki a hektármérő sem. Tipp vkinek?
Válasz szanberg #5316. hozzászólására2007 es. 1800 cséplőóra 2700 motor
olyan kérdésem volna claas 108 milyen az első kerék mérete?
A csavar tekerésével sem változott semmi.xd
Válasz Béres József #5310. hozzászólásáraJó nagy ugrás lett a domihoz képest
Mikori? Üzemóra-hektár mennyi?
Ára?
Válasz Mf-es? #5313. hozzászólásáraKifelé vagy befelé?
Sziasztok? Mega 204 esnél ugyanez a jelenség van ☝
Válasz Zoli1006 #5312. hozzászólásáraMágnesszelepnél tekerj rajta egy kis csavarhúzóval.Ha olyan mint a 430-as.
Hello.tud nekem valaki segiteni abban,hogy a 460-as lexionon miért nem áll le az ürítés?
Bocsesz. Nem tudom rendesen feltölteni a képet. 90 fokkal elfordítja.
.
Sziasztok. Gyarapodtunk egy szép 600 as Lexionnal.