Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz musits #3139. hozzászólásáraTutira jól jártál vele! Az óra se számít feltétlenül. Van gép amit leütnek 2000óra alatt és van ami 10000óránál is patika mert van gazdája. És aki ebből a 2-3képből megállapítja a tényleges állapotát... hát.... az nagyon érthet hozzá...
Válasz musits #3158. hozzászólásáraViel glück neu mahdrecher.
Jó lesz az,csak pár év múlva kinövöd.
Minek mosnád,nem az a lényeg,hogy szép legyen,hanem mit teljesit amikor kell.
Kell egy kis idö mire megszokod,akkor már a nagyobbaket nézegeted...
Válasz Mf-es? #3155. hozzászólásáraTervben van, hogy átkárpitoztatom. Egy öreg vezette. Nem sokat adott ilyenre. A gépet pedig egy szerelő tartotta karban. Műszakilag kifogástalan állapotú. Mindene működik.
Válasz musits #3154. hozzászólásáraNincs ennek semmi baja csak koszos, egy jó mosás esetleg még fényezés és olyan lesz mimd az új. Nem néz ki ütött-verett gépnek. Még ha rá is kellene költeni még egyszer annyit mint amennyiért vetted akkor is megérte. Nálunk van egy 88-as maxi, szuper kis gépek ezek.
Válasz Mf-es? #3144. hozzászólásáraA számokat ismerem. Ja meg a céget is ahol vettem a dolgozókkal, meg a főnökkel együtt. Elhiheted, hogy ennyi óra van bent.
Válasz Mf-es? #3144. hozzászólásáraausztriában nincs 15000 órás gép, semmilyen, max erdészeti gépek. ezért is kerül ott minden másfélszer annyiba mint bárhol máshol európában...
Válasz medikus #3137. hozzászólásáraNyugdíjba ment aki aratott vele. Nem kell egyből rosszra gondolni. Szerencsére ausztriában nem az a morál ami nálunk. Itthon mindenki a szemét szart is arany áron akarja eladni. Ezt hívják alkalmi vételnek.
Válasz 2266 #3124. hozzászólásáraNagyon jó áron tudok egyet itt nem messze tőlem ausztriában. Egy tangazdaságé. Nem sokat arattak vele. Pontos üórát majd csak hétfőn tudok róla.
Válasz musits #3123. hozzászólására98 sl Maxirol tudom hogy már réges rég 10 000 üó fölött járnak vele és igen rossz körülmények között használva! Viszont vannak már tőlük modernebb gépek is pl a Megák nem sokkal többért!!
Válasz stocklattila #3103. hozzászólására208-as megával jobban járnál szerintem, használt árban kb ott van mint a medion, viszont sokkal erősebb strapább kombájn, kalászosban repcèben 510est simàn viszi, naprában meg kukoricában simán tolja maga előtt a 6 sort.
Nekünk volt èn csak ajánlani tudom, mert szerintem jobban bevált technika mint a medion.
Válasz Claaastra #3115. hozzászólásáraAkkor 450-es. Tudom én, de arattam együtt egy táblában tritikálét annó még a régi ferguson kombájnnal, kb 2-vel bírt menni a medion énmeg 6-al, rettenetesen zöld dudvás anyag volt és estére ráadásul.
Az ilyen fogós orrbavágja de rendesen.
Meg a 6soros adapterrel tényleg kicsi volt a jó kukoricában, majd szét szakadt minden porcikája ellenkezett. Nekünk 4 soros adapter volt a TC56-on de nem is kellett nagyobb a jó anyagban. Ezzel lehetett haladni míg akinek 6soros van az küszködött mindig, illetve az újabb 3dobos 210 lovas TC egészen jól elketyeg már a 6 sorral is, igaz ez már többet tud a mediontól.
Válasz szanberg #3111. hozzászólására430-as asztal nincs is,450-es lehetett,tudhat az a kombájn is, mienkbe 10000heki felett van igaz 330-as de szinte minden ugyanaz mint a 310,1200ha volt a csúcs amíg csak ő volt a sorban
7261 hozzászólás
a kapuvári hirdetőnek: a rendelőben ellenőrizze ha leül, feléje lehet-e kihúzni az asztalfiókot?
Válasz musits #3139. hozzászólásáraTutira jól jártál vele! Az óra se számít feltétlenül. Van gép amit leütnek 2000óra alatt és van ami 10000óránál is patika mert van gazdája. És aki ebből a 2-3képből megállapítja a tényleges állapotát... hát.... az nagyon érthet hozzá...
Válasz musits #3158. hozzászólásáraViel glück neu mahdrecher.
Jó lesz az,csak pár év múlva kinövöd.
Minek mosnád,nem az a lényeg,hogy szép legyen,hanem mit teljesit amikor kell.
Kell egy kis idö mire megszokod,akkor már a nagyobbaket nézegeted...
Válasz DENIS #3156. hozzászólásáraHa megjön a jó idő, akkor ezek tervben vannak. Rendberakom szépen.
Válasz Mf-es? #3155. hozzászólásáraTervben van, hogy átkárpitoztatom. Egy öreg vezette. Nem sokat adott ilyenre. A gépet pedig egy szerelő tartotta karban. Műszakilag kifogástalan állapotú. Mindene működik.
Válasz musits #3154. hozzászólásáraNincs ennek semmi baja csak koszos, egy jó mosás esetleg még fényezés és olyan lesz mimd az új. Nem néz ki ütött-verett gépnek. Még ha rá is kellene költeni még egyszer annyit mint amennyiért vetted akkor is megérte. Nálunk van egy 88-as maxi, szuper kis gépek ezek.
Válasz musits #3154. hozzászólásáraNem vitatkozok,már írtuk,jó vétel volt.De az üléskárpit,meg a belső amortizáció,nem a mosás hiánya.
Válasz Mf-es? #3152. hozzászólásáraNem volt lemosva. Azért tűnik leharcoltnak.
Válasz 2266 #3145. hozzászólásáraIgen, mikor melegebb lesz, akkor le lesz mosva kívül belül.
Válasz musits #3149. hozzászólásáraLehet,hogy annyi van benne,de az állapotát nézve,több lehet.Kicsit leamortizáltnak tűnik.
Válasz Tomi81 #3146. hozzászólásáraItt a határ mellett vettem. 25 km-re tőlem.
Válasz .Feco. #3148. hozzászólásáraKöszi a megerősítést.
Válasz Mf-es? #3144. hozzászólásáraA számokat ismerem. Ja meg a céget is ahol vettem a dolgozókkal, meg a főnökkel együtt. Elhiheted, hogy ennyi óra van bent.
Válasz Mf-es? #3144. hozzászólásáraausztriában nincs 15000 órás gép, semmilyen, max erdészeti gépek. ezért is kerül ott minden másfélszer annyiba mint bárhol máshol európában...
Nálunk egy 15000 órás 106-ost nem kapsz ennyiért.
Válasz musits #3139. hozzászólásáraAzt nagyon jól vetted. Akármennyi óra is van benne, bőven megérte.
Hol találsz te ilyen gépeket?
Válasz musits #3139. hozzászólásáraEzért az ár előnyért még te is lemoshatod!! Böven belefér!!!
Válasz musits #3139. hozzászólásáraAz jó ár,de ne hidd,hogy 5000 óra van benne.Inkább 15000 az.
Válasz medikus #3142. hozzászólásáraEzután majd ki lesz takarítva. Én vigyázok a gépeimre. Mikor lehet akkor elmosom.
Válasz musits #3140. hozzászólásáraMindent értek,de egy téli tárolás előtt illik eltakarítani még egy 100 ezret érő eszközt is,nem egy ilyet!
Válasz herry 74 #3136. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz medikus #3137. hozzászólásáraNyugdíjba ment aki aratott vele. Nem kell egyből rosszra gondolni. Szerencsére ausztriában nem az a morál ami nálunk. Itthon mindenki a szemét szart is arany áron akarja eladni. Ezt hívják alkalmi vételnek.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3138. hozzászólásáraTalán nem köveznek meg érte. Alkalmi vétel volt. Kevés órával, sok tartozékkal, két asztallal. 7500 euró.
Válasz musits #3130. hozzászólásáraSzuper kis gép Mennyiért vetted ha nem titok????
Válasz musits #3130. hozzászólásáraÚgy lett lerakva,mint amit eladunk mindenáron!
Válasz musits #3130. hozzászólásáraAkkor mostmár van kombánj és szem szállito is sok sikert hozzá!
Válasz musits #3133. hozzászólására
Válasz musits #3130. hozzászólására
Válasz dr.T #3131. hozzászólásáraEgy alapos mosás ráfér, mert az elmaradt.
Válasz dr.T #3131. hozzászólásáraPedig jó állapotban van. 5400 üóra van bent. Műszakilag kifogástalan állapotú. Egyébként köszönöm a jókívánságot.
Válasz musits #3130. hozzászólásáraHat egy kisse leharcoltnak tunik,mennyi ora van benne?de amugy gratula
Tegnap hazahoztam a kombájnomat. claas dominator 98sl.
Válasz 2266 #3127. hozzászólásáraJa, hát az a cél.
Válasz musits #3126. hozzászólásáraAkkor vedd meg és használd!!
Válasz 2266 #3124. hozzászólásáraNem egy itthoni leharcolt géprőlvan szó.
Válasz 2266 #3124. hozzászólásáraNagyon jó áron tudok egyet itt nem messze tőlem ausztriában. Egy tangazdaságé. Nem sokat arattak vele. Pontos üórát majd csak hétfőn tudok róla.
Válasz musits #3123. hozzászólására98 sl Maxirol tudom hogy már réges rég 10 000 üó fölött járnak vele és igen rossz körülmények között használva! Viszont vannak már tőlük modernebb gépek is pl a Megák nem sokkal többért!!
Üdv mindenkinek! Információt kérnék tőletek. Mégpedig egy dominator 98-as kombájnról. Hétfőn megyek megnézni egyet. Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Köszönöm előre is.
Válasz szanberg #3120. hozzászólásáraÉs akkor a Claas Rolls Royce motoros lesz???
Válasz szanberg #3120. hozzászólásáraÍgy vagány lenne https://www.youtube.com/watch?v=JvA8HlzVZRg
Válasz Vinkó75 #3119. hozzászólásáramegnyerem a lottót veszek mindkettőből sőt IH-t is aztán majd jól összemérem őket
https://www.youtube.com/watch?v=fNhR-B-B0kQ&feature=share
540-es lexionhoz gépkönyv valakinek?
Válasz stocklattila #3103. hozzászólására208-as megával jobban járnál szerintem, használt árban kb ott van mint a medion, viszont sokkal erősebb strapább kombájn, kalászosban repcèben 510est simàn viszi, naprában meg kukoricában simán tolja maga előtt a 6 sort.
Nekünk volt èn csak ajánlani tudom, mert szerintem jobban bevált technika mint a medion.
Válasz Claaastra #3115. hozzászólásáraAkkor 450-es. Tudom én, de arattam együtt egy táblában tritikálét annó még a régi ferguson kombájnnal, kb 2-vel bírt menni a medion énmeg 6-al, rettenetesen zöld dudvás anyag volt és estére ráadásul.
Az ilyen fogós orrbavágja de rendesen.
Meg a 6soros adapterrel tényleg kicsi volt a jó kukoricában, majd szét szakadt minden porcikája ellenkezett. Nekünk 4 soros adapter volt a TC56-on de nem is kellett nagyobb a jó anyagban. Ezzel lehetett haladni míg akinek 6soros van az küszködött mindig, illetve az újabb 3dobos 210 lovas TC egészen jól elketyeg már a 6 sorral is, igaz ez már többet tud a mediontól.
Válasz szanberg #3111. hozzászólására430-as asztal nincs is,450-es lehetett,tudhat az a kombájn is, mienkbe 10000heki felett van igaz 330-as de szinte minden ugyanaz mint a 310,1200ha volt a csúcs amíg csak ő volt a sorban
Válasz jozef19 #3113. hozzászólásáraItt mind a kettő 185 LE. Nem tudom honnan veszik azt a 204-et?
Válasz szanberg #3112. hozzászólásárahttp://konedata.net/puimurit/claas/claas-medion-310-340/
Válasz VMisi #3110. hozzászólásáraSzerintem a 185 lovas az a Perkins motoros volt, míg a merga motor az 204 lóerő