Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Automata öntözés új
- AKG támogatás új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Monosem NG új
784 hozzászólás
Válasz Pilátus #430. hozzászólásáraErre a gépre rá lehet lazán dobni 4-5 millát, dob felújítás, ferde lánc csere, szalmarázó tengelyek két darab+ facsapágyak, egy pár szíj,és hidraulika tömlők stb......!!! Ezzel kell kalkulálni annak aki ezt megveszi!
Válasz .Feco. #431. hozzászólásáraAzért annyira ne írd le a 340 Mediont, itt a cséplő már 158 széles és hat ládicska van, asztam tuti az 5,10 ami napi 20 25 heki még jó búzában is!
Válasz T180. #429. hozzászólásárakorábban németben volt egy ex-demo 620 Lexion + 620 vario asztal (már az újabb, ahol nem kell kiszedni a betétlemezeket), szállítókocsi, lézerpilot, quantimeter, cmos, kb. 400 óra, két éves, 45-ért... hirdették elég sokáig majd lekerült... elég sokat gondolkoztamneki hogy lehet be kellene vállalni...
Válasz Pilátus #430. hozzászólásáragyenge terményben 5-6 hektárt, erőss búzában 20-25-öt...
Ha már Medion akkor ez nem érne semmit ill a 630 mennyit verne rá erre egy nap alatt??https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/claas-medion-340-41414871-uzemoras-6-ladas-kombajn-c510-gabonaasztallal-szecskazoval/h_6760119?ref=428cc08a
Válasz .Feco. #428. hozzászólásáramost vittek el egyet előlem,35 nokiásdobozért,6m vario,qantiméter,full francia 1000cséplővel
Válasz T180. #424. hozzászólására630-at vegyél, 680-as Vario asztallal... kimegy a világból...
Válasz T180. #426. hozzászólására2885 Bakonybánk József Attila UTCA 24 Molnár. Zoltán
Válasz molnar.zoltan90 #423. hozzászólásáraNem az enyém,a könyv ,de küld el sms-ben a címed és intézkedem
hmm
Válasz Pilátus #422. hozzászólásárajővőre lesz a medi is lexire cserélve,620-a vágy
Válasz T180. #421. hozzászólásáraelfogadom a gépkönyvet, utánvétellel tudod elküldeni?
Akkor nézzük másképp, 530 Lexi vagy Medion amit vennél?530 nem nagyon van,inkább 540-550
Kinőted" a Medion fülkét??Biztos jól tartanak!
Válasz molnar.zoltan90 #420. hozzászólásárabocsi n nem én járok vele,én már "kinőttem"lexi 530-al dolgozok,a gépészem dolgozik vele,ha kell gépkönyv egy kolléga épp tegnap ajánlott 10e pénzért
Válasz T180. #419. hozzászólásáraMi is az idén vettetünk szóját hát nem tudóm mi lesz vele, A fülkében a dobhézag állitó kar gabonánál hányadik furatba szóktad tenni?
Válasz Pilátus #418. hozzászólásáraa mi vidékünk nemszójás vidék,15éve nem vágtunk szóját
Miért nem veszitek ki?A Medion nem csuklik ha zöldes a szója szár??Ebben nincs APS és a Nyuszinknál is ez a legnagyobb gondunk
Válasz molnar.zoltan90 #416. hozzászólásárakukoricára be kell lemezelni,és a ládák elejét is,de azt nem vesszük utána ki
Válasz T180. #415. hozzászólásáraköszönöm a válaszokat, azért érdeklődök ám mert vettünk egyet aztán szeretnék tudni mindent, tehát akkor a dobot azt be kell lemezelni vagy nem?
Válasz molnar.zoltan90 #414. hozzászólásáranem kell leálni a ferdéröl ,szegmenset kell csak cserélni és a dobtakarókat kivenni,alsórostát kiveszi az emberem,de van aki nem
átszereléshez le kell járni a ferdéről? Meg kukorica szedésnél az alsó rostát ki szokás venni?
Válasz #410. hozzászólásra
A cséplögépböl ipari robot lett...
Akkor nem lenne min vitatkozni...
Válasz #409. hozzászólásra
A kombájn egy marha nagy kalmárrosta, egy fűnyíróval és egy vagy több mosógéppel kombinálva
Amúgy nem mindegy, ha jól működik és megfelel az igényeknek?
Válasz #406. hozzászólásra
A kombájn piros és három dob van benne plusz a wende,az üzemóra meg nullával kezdödik...
Válasz #405. hozzászólásra
Az egy dolog hogy mit szeretnél venni , egy másik meg hogy mi van a használtpiacon , Talán NH TC-ből van a legtöbb eladó, tavaj legalább is abból volt mikor mi kerestünk.
Válasz #404. hozzászólásra
Üdv. Beb@szna ha egy fél szezon alatt megbántad volna
Válasz #405. hozzászólásra
A kombájn az világoszöld piros kerekekkel,Jd-ben a 1450-es kisebb egyszerűbb gép
A john deereról nem tudtok mondani valamit?
Válasz #400. hozzászólásra
én tavaly ősszel kacérkodtam a 310-sel de NH TC lett belőle és nem bántam meg eddig!!
Válasz #402. hozzászólásra
Kukoricát a Case axiál nyeli rendesen...
Válasz #401. hozzászólásra
saját lenne 80ha kukorica, 40 ha kalászos meg a faluban bérbe aratás.
évente olyan 220 ha.
Válasz #400. hozzászólásra
Van Medion 310, 320, 330 és 340 is, a 340-es az 6 ládás többi csak 5! De a többi háromnál van eltérés lóerőben, motor típusban és magtartály méretben. Mekkora fölterületre akarsz gépet venni mert ez attól függ mit érdemes venni!
7-8éves kombájnból melyiket és miért(fenntartás,megbizhatóság,ár)? john deere vagy claas medion 310?
jd-ből ilyen korúban melyik tipus van a medion kategóriában?
Válasz #398. hozzászólásra
Tudom, mikor nála voltunk a cimborámmal minden áron a nyuszit erőltette ránk. Végül JD-lett de megérte vele boltolni az tény.
Válasz #396. hozzászólásra
Ne félj el tudja adni azt is, én ismerek olyan nagyobb gazdát aki eddig szinte mindent tőle vett, még az első gépek között egy zetort is...
Válasz #394. hozzászólásra
Ment!!
Válasz #392. hozzászólásra
Valakinek el kell adni a New Holland-ot
Válasz #394. hozzászólásra
Este irom majd mailt!!
Válasz #393. hozzászólásra
mit tudsz a case ról infót!
Válasz #390. hozzászólásra
Most akkor mi van, megvette vagy nem???????????
Válasz #391. hozzászólásra
Nagy biznic man az tuti.Az ikrtől is tucatjával veszi a gépeket nagy árelönnyel aztán dob rá pár milcsit és várja a vevöket.
Válasz #390. hozzászólásra
Tényleg ügyes gyerek ez a Balla,egyből meglátja az értéket...
Válasz #388. hozzászólásra
eladó még vazze!
Válasz #388. hozzászólásra
Hát igen ügyes csávó az biztos....megyeget neki a szekér gondolom !
Válasz #387. hozzászólásra
itt sz utcámban volt a gép a telephelyemtől 800 m re, de látatlanba 1,5 misivel emelte az árat kíváncsi leszek mi lesz a vége????
Őszinte leszek nem bánom nekem 10,5 megért volna de többet nem!!!!
Válasz #384. hozzászólásra
Őt is ki lehet kerülni, igaz nem tetszik neki .....de a hitel átvállalásos gépet az orra elől hozta el a cimbi Ki volt akadva mire a tulaj csak anyit válaszolt "sokat töprengtél imi" !!
Válasz #385. hozzászólásra
Na akkor mesélj merre volt,hogy volt az a gép...ennyiért
Válasz #384. hozzászólásra
az a