Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Claas medion 330-as, valamint Claas Mega 204, 208-as...
Hát pont ezzel élnek vissza, hogy csak pont oda való és mással nem lehet helyettesíteni!!! Vagy megveszed vagy nem mész sehova ez a lényeg!!!!!!!!!! Egy kis semmi gusztustalan alkatrészért 400.000 ropi!!!!!!!!!!
Akár milyen hülyén is hangzik még mindig a legg jobb megoldást választottad.. Máskülönben tényleg botrány és mélységesen felháboritó az hogy egy ilyen- apróságért enyit keljen fizetni.. És pont egy ilyen eset mutatja meg azt hogy a Németek miböl is élnek olyan jól és ithol miböl futja egyeseknek akár helikopterre is..
Válasz #423. hozzászólásra
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy mi a f@sz kerül ezekbe ennyibe.Ezeket az alkatrészárakat f@szán be is takarja a 3500-as kuki meg a 8000-es napra, meg ugye ha elmész másnak aratni az is olcsó legyen ám.
kész lett ma a kombájn, végül új forgószita lett véve 400 000 forint volt.
Egyeken ezért elég jó házat lehet venni kertel együtt.
Mikor kifizettem ma az Axialnál felraktuk a platóra végig káronkodtam az utat hazáig.
Felraktuk és jó lett. (de meglettem volna ez a hiba nélkül is)
A magas napraforgó tarló nem sérti a hidraulika gumi csöveit a jobb oldalon ahol össze vannak kötve a csövek????????? Nézd meg mert nekem még a fémcsövet is kicsit elgörbítette, de tavaly kibaltáztam vele találtam rá megoldást!!
A Continentál gumik hogy bírják eddig?????????? Belülről kirepednek hosszában ha laposabban járnak vele, továbbá a felni pereménél egyszerűen ketté válik a gumi!!!!
apám mindíg izgul a kombájnal ő van vele . így az öcsémmel nekikezdtünk a télen, és fellőtük neki szépen kicserélgettünk mindent még ki is polírozgattuk úgy vittük a garázsába vissza.
Mennyi óra van benne hogy a ferdefelhordó láncot cserélni kellett???????? Ha kivettél volna belőle egy, esetleg fél szemet még nem bírta volna?????????? Én is cserélem a láncot tavaszra remélem addig bírja, de a léceket azt nem akarom cserélni szerintem tök jók ráérek őket eldobálni majd a következő lánc cserénél, azt gondolom!!
a mienknek az volt a baja, hogy van a szitábban az a kib.....aszott nagy vasdarab ami a törekszívó előtt van benne, és az egyszer leszakadt majd gondolhatjátok mit csinált benne szétvert mindent akkor megcsinálgattuk de már árnyéka lett önmagának
Na akkor basszunk ki a kupecokkal, nem kell venni másikat meg lehet csinálni a régit. Az én gépemen is el volt repedve vagy hat éve megcsináltam azóta jó, és nem ráz!! Holnap hívjál fel vagy írjál levelet és beszélünk telón!!!
ahogy a kolléga mondja abban még volt anyag,nekünk a medionon a szitameghajtótengely 6004-es csapágyait cseréljük minden növény elött egy egész szezont nem bírna ki,a 2004utániak már aszszem hidromotorosok
lenne egy kérdésem:
hát van olyan, hogy nem sikerül egy nap, ez nekem egy olyan volt.
karbantartás közben észrevettük, hogy a hűtő előtt lévő forgó szita el van hasadva több helyen. felmásztam a gépre (medion 340) és co- val meghegesztettem aránylag szépen.
mikor beindítottuk picit ütött, de mikor oda adja neki a fordulatot padlón, akkor nagyon remegteti a hűtőt meg mindent.
kérdem axial : 330+áfa Debrecen bontó 196+áfa Újfehértó 50+áfa
újfehértón leégett gépből egy hulladék de legalább rendes volt , Debrecenben egy vén majom kihoz egy lefestett, ugyanúgy leégett gépből szétolvadt szemetet 260 ezerért, hát épp, hogy nem szakadt el a cérna.
ESETLEG VALAKI NEM TUD ILYEN SZITÁT MEGEGGYEZIK A MEGA 204-208 is? így mostanra hazaértünk
azthiszem 1 cikkszámon van a kettő,máson sajnos nem tudsz állítani ,a félkörrel tudnád a lógást csökkenteni,lényegében a kottyanást hézagolással meghszünteted,,de lehet hogy az tángyártott csigaházzal van a gond akkor meg nincs mit tenni
676 hozzászólás
Hát pont ezzel élnek vissza, hogy csak pont oda való és mással nem lehet helyettesíteni!!! Vagy megveszed vagy nem mész sehova ez a lényeg!!!!!!!!!! Egy kis semmi gusztustalan alkatrészért 400.000 ropi!!!!!!!!!!
Akár milyen hülyén is hangzik még mindig a legg jobb megoldást választottad.. Máskülönben tényleg botrány és mélységesen felháboritó az hogy egy ilyen- apróságért enyit keljen fizetni.. És pont egy ilyen eset mutatja meg azt hogy a Németek miböl is élnek olyan jól és ithol miböl futja egyeseknek akár helikopterre is..
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy mi a f@sz kerül ezekbe ennyibe.Ezeket az alkatrészárakat f@szán be is takarja a 3500-as kuki meg a 8000-es napra, meg ugye ha elmész másnak aratni az is olcsó legyen ám.
Válasz #422. hozzászólásra
kész lett ma a kombájn, végül új forgószita lett véve 400 000 forint volt.
Egyeken ezért elég jó házat lehet venni kertel együtt.
Mikor kifizettem ma az Axialnál felraktuk a platóra végig káronkodtam az utat hazáig.
Felraktuk és jó lett. (de meglettem volna ez a hiba nélkül is)
Válasz #421. hozzászólásra
De azt tudod a Continentál az szar ebben a méretben??????
Válasz #415. hozzászólásra
mikor megvettem 5 éves volt 800-as gumikkal úgy egyeztem az axialnál, új gumi meg új felni, mivel én 650-est szerettem volna így egyeztünk meg.
Válasz #419. hozzászólásra
Az nem tesz benne akkora kárt, mint a napra meg a kukorica!!
Válasz #417. hozzászólásra
de nagyon jól néz ki , még a széltől is óvjuk
Válasz #413. hozzászólásra
A magas napraforgó tarló nem sérti a hidraulika gumi csöveit a jobb oldalon ahol össze vannak kötve a csövek????????? Nézd meg mert nekem még a fémcsövet is kicsit elgörbítette, de tavaly kibaltáztam vele találtam rá megoldást!!
Válasz #416. hozzászólásra
a gép 2001 es 5 évesen vettük de ismertem a múltját
Válasz #414. hozzászólásra
Ti ezt újonnan vettétek???? Mikori a gép?????
Válasz #413. hozzászólásra
A Continentál gumik hogy bírják eddig?????????? Belülről kirepednek hosszában ha laposabban járnak vele, továbbá a felni pereménél egyszerűen ketté válik a gumi!!!!
Válasz #412. hozzászólásra
motor
Válasz #407. hozzászólásra
Ez motor vagy cséplő óra???????????
Válasz #406. hozzászólásra
Na akkor az a rázás fő oka, ott a sok hegesztés miatt nincs meg a centírozás, egy oldalon lehet a sok súly és azért ráz de nagyon!!
Válasz #408. hozzászólásra
apám mindíg izgul a kombájnal ő van vele . így az öcsémmel nekikezdtünk a télen, és fellőtük neki szépen kicserélgettünk mindent még ki is polírozgattuk úgy vittük a garázsába vissza.
3500 üó
Válasz #400. hozzászólásra
Ez egy sima szar lemez kilyuggatva azért van valami tartása, de semmi másért!!!
Válasz #396. hozzászólásra
Mennyi óra van benne hogy a ferdefelhordó láncot cserélni kellett???????? Ha kivettél volna belőle egy, esetleg fél szemet még nem bírta volna?????????? Én is cserélem a láncot tavaszra remélem addig bírja, de a léceket azt nem akarom cserélni szerintem tök jók ráérek őket eldobálni majd a következő lánc cserénél, azt gondolom!!
Válasz #404. hozzászólásra
3500 üzemóra van benne
Válasz #404. hozzászólásra
a mienknek az volt a baja, hogy van a szitábban az a kib.....aszott nagy vasdarab ami a törekszívó előtt van benne, és az egyszer leszakadt majd gondolhatjátok mit csinált benne szétvert mindent akkor megcsinálgattuk de már árnyéka lett önmagának
Válasz #403. hozzászólásra
mert annak is be volt már burkolva azt hittem az jó lehet
mienkbe 5000-óra körül van de szita gond nem volt(hál isten)
Válasz #399. hozzászólásra
az nem jó csak medion, mega 204-208 a többi kicsi vagy nem olyan.
Heggesztettük már mi is volt rajta vagy 6 helyen hiba
Válasz #398. hozzászólásra
Olyat még én is vennék nem csak vasért de aluminiumot is adnék érte
Válasz #397. hozzászólásra
a 106 os szitája egy jó acélos anyagból volt, ez meg f.....osból van
108-asé mennyire passzol fel ?
nem jelent semmit,én most vettem kb 50-60csapágyat "vaskereskedőktől" másik vasért ,mind mgm radax
Válasz #393. hozzászólásra
Én a 106-osból a szita tengelyről tavaly MGM radax csapágyakat dobtam ki
3 éve nem volt semmi baja, mindíg simogatjuk de most behalt.
tavasszal felújítottuk a ferdefelvonót lánc , léc, lánckerék, csapágyak, meg a dobot is felléceztük olyan jól mentünk erre ez a SZITA.
1000hekit évente,először ez is 2000ó -nál bukot ki és utána sűrűsödik a javítás a tengely 80e a háza 125e a q annyukat
mi olyan 300 üó megyünk
Válasz #390. hozzászólásra
Mennyit mész te azzal a Medionnal évente 2000 órát mert addig megy a csapágy. Én akkor cseréltem de még bírta volna de jobb a békesség!!
Válasz #390. hozzászólásra
a mienk még nem hidraumotoros, de nekünk az a kis csapágy még egyszer ment ki.
Válasz #384. hozzászólásra
Na akkor basszunk ki a kupecokkal, nem kell venni másikat meg lehet csinálni a régit. Az én gépemen is el volt repedve vagy hat éve megcsináltam azóta jó, és nem ráz!! Holnap hívjál fel vagy írjál levelet és beszélünk telón!!!
Válasz #387. hozzászólásra
ahogy a kolléga mondja abban még volt anyag,nekünk a medionon a szitameghajtótengely 6004-es csapágyait cseréljük minden növény elött egy egész szezont nem bírna ki,a 2004utániak már aszszem hidromotorosok
Válasz #388. hozzászólásra
igazad van hidd el megnéztem a komám 204 megáját mintha új lenne benne a szita. nekünk a kombájn szinte újszerű, de ez a része gyenge f.............os
Válasz #387. hozzászólásra
Erre szokták azt mondani hogy abban még ANYAG- volt
Válasz #386. hozzászólásra
a dominator ugy ment az ócskavasba, hogy nem volt baja, hogy járhattunk így
ilyen hűvösebb időben ékszíjat levenni,naponta 2x3szor átforgatni a szitát ,ezért mi nem álnánk le az aratással
36 E csak egy uj körkefe..Azt is számold bele
lenne egy kérdésem:
hát van olyan, hogy nem sikerül egy nap, ez nekem egy olyan volt.
karbantartás közben észrevettük, hogy a hűtő előtt lévő forgó szita el van hasadva több helyen. felmásztam a gépre (medion 340) és co- val meghegesztettem aránylag szépen.
mikor beindítottuk picit ütött, de mikor oda adja neki a fordulatot padlón, akkor nagyon remegteti a hűtőt meg mindent.
kérdem axial : 330+áfa Debrecen bontó 196+áfa Újfehértó 50+áfa
újfehértón leégett gépből egy hulladék de legalább rendes volt , Debrecenben egy vén majom kihoz egy lefestett, ugyanúgy leégett gépből szétolvadt szemetet 260 ezerért, hát épp, hogy nem szakadt el a cérna.
ESETLEG VALAKI NEM TUD ILYEN SZITÁT MEGEGGYEZIK A MEGA 204-208 is? így mostanra hazaértünk
Válasz #382. hozzászólásra
O.K. de ami sok az sok...
Válasz #381. hozzászólásra
Azért kell olyan sokat önindítózni,1600 bár a nyitónyomás a nyomócsőbe,erre az értékre fel kell pumpálni az üzemanyagot!
Válasz #380. hozzászólásra
A Cat. motort hidegen is meg melegen is fel kell húzni...
Válasz #336. hozzászólásra
Szia!Nekem volt 23003 Cat motoros,nem estem hanyatt tőle,mikor megvettem,nagyobb teljesítményre számítottam!Fogyasztása átlag gabona aratáskor szecskázva 16-17liter,kukoricába 8 soros Conspeed asztallal 15-17 liter.Ládással tisztábbat lehet csinálni!Fogyatékossága,nagy rostaterhelés a rotor miatt,és a pelyva továbbító asztalon feltorlódik az anyag!Szecskázási paraméterek nagyon jót,terítése úgyszintén!
Válasz #378. hozzászólásra
Köszönöm szépen a tanácsokat! :) megpróbálunk valamit kezdeni vele mert bosszant a dolog..üdv
Válasz #377. hozzászólásra
azthiszem 1 cikkszámon van a kettő,máson sajnos nem tudsz állítani ,a félkörrel tudnád a lógást csökkenteni,lényegében a kottyanást hézagolással meghszünteted,,de lehet hogy az tángyártott csigaházzal van a gond akkor meg nincs mit tenni
Válasz #376. hozzászólásra
A két félkört fel lehet tenni felcserélve is? Nem emlékszem mikor raktuk összefelé hogy arra külön figyeltünk volna :S Egyébként "wyxabos" cuccok..