Hirdetés
Fórum
- Erdőtelepítési támogatás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
410 hozzászólás
Válasz #3. hozzászólásra
Beszámították a MEGA-ba,Bajára vitték,ragasztottam rá két BETA matricát ismertető jelként.2004-ben vették 6 szezont arattam vele a motorba 2338 üzemóra,3263 ha-t vágtam vele,gabona napra és kukorica,kb a fele bérmunka.A hat év alatt 2 szilent blokkot cseréltem a 3D rostán és eltört a ferdefelhordó felső tengelye.Kissebb bajok voltak de az természetes is.A szalmarázó ládákat kéne csapágyazni,dobot dobkosarat felújítani aztán lehet vele aratni tovább nagyon megbízható kis gép.
Válasz #8. hozzászólásra
Nálam az csak 300-óra után kezdődik, addig semmi oljfogyasztás a motorban, én texaco-t használok nagy cserperiodusút 10w-40, és 300-óra után csere.
Nem csk gázolajat fogyaszt ,hanem motorolajat is.Majd az első 500 h után csökken vmit.
Válasz #4. hozzászólásra
Valószínű a tank az 500 liter nem néztem utána de úgy gondolom, ha van sok heki teljesítménye akkor mit számít. De a merci motor nem nagy étkű én úgy tapasztaltam a MEDION-ban az elmult 8-év alatt!!
Válasz #4. hozzászólásra
Nem olyan biztos az.
De ezért nyitni egy uj topikot
Válasz #1. hozzászólásra
egy dologra figyelj,a gázolajszintjelzőre!Meg fogsz lepődni az új mega éhségén!
Válasz #1. hozzászólásra
Hova lett a MEDION engem az érdekelne, és az állapota???????
tiszteletem p. zsiráfotok jó?
Sziasztok CLAAS kollégák! A munkahelyemen lecseréltük a MEDION 330-as,6 szezont aratott kombájnunkat,egy MEGA 360-as tiszta új kombájnra.Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy tudtok-e valamilyen hibákról amire oda kell majd jobban figyelni,pl.:a szervizes mondta nekünk,hogy a légkondi kompresszor szabadonfutója elég sűrűn elszokott szállni rajta.A MEDION-on a motor lendkerék felőli oldalán volt a kompresszor,azzal semmi bajunk nem volt,a MEGA-n pedig a motor hűtők felőli oldalán van a hűtőventillátorral és generátorral egy szíjon.Ehhez hasonló huncutságokról ha tudtok és megosztanátok velem ,azt megköszönném! Sziasztok