Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- John Deere 4630-4650 traktorok új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Tömörítő, rögtörő hengerek új
- SAXONIA vetőgépek kezelési útmutatók új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Öntözés új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
![Mit ad Magyarországnak a FAO és mit kap cserébe? Mit ad Magyarországnak a FAO és mit kap cserébe?](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9324/cikk_79324/Magyarorszag-FAO_fill_540x300_0.jpg)
Mit ad Magyarországnak a FAO és mit kap cserébe?
Új alapokra helyezi együttműködését Magyarország és a FAO.![Egy magyar újítás forradalmasíthatja a gabonaminőség ellenőrzését Egy magyar újítás forradalmasíthatja a gabonaminőség ellenőrzését](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9214/cikk_79214/aflatoxin_ind_fill_540x300_0.jpg)
779 hozzászólás
Válasz #78. hozzászólásra
Azért adja a 3évet. A szervízen be is hozza.
A hárm év garanciárol annyit hogy addig náluk kell ám szervizelni ami nem kis lové
Válasz #76. hozzászólásra
Na Kriszta azért lehet, hogy a class kétlábra áll előtte :)
Válasz #74. hozzászólásra
hát az jó lesz, mert ez kis játékszernek nézki!!
Válasz #73. hozzászólásra
Sokat dolgozott, de beosztotta a munkát.
Válasz #73. hozzászólásra
Lesz folytatása. Szélesítés következik 3m-re.
Válasz #72. hozzászólásra
Mit is mondhatnék, a multkor már irtam, h érdekes, te meg mondtad, h bele kellett toldani a váz hosszába, mert ugye függesztett volt.
Ebből a gépből csak ennyit lehet kihozni, Apud jó sokat rádolgozott, jól sikerült.
Válasz #67. hozzászólásra
A tárcsáról vélemény?
A kettő között tényleg az dönt melyik neked a szimpatikusabb.
Válasz #67. hozzászólásra
Nem volt még sötét valami a fényképezővel volt. Épphogy szűrkült.
A 30-as Jd-k be ugyan az a motor dobog mint az arionba és azt mondták hogy a 30-as jd takarékosabb a régebbi szériánál és ezt egy axiálos mondta aki több tulajdonost megkérdezett
Válasz #57. hozzászólásra
Az. Tettem fel előbb a honlapra neked tetsző dolgot.
Nézd meg:
www.tomelilla.hu
Válasz #42. hozzászólásra
Igen, jó sötétben jött rád a fotózás :-D
Az összes traktormárka közül ár-érték arányban toronymagasan a Valtra nyer. A minőségbiztosítási rendszere egyedülálló. A német top-agrar magazin felmérése szerint a vezető traktormárkákat figyelembe véve (Fendt, John Deere, Case, New Holland, stb.) a legmegbízhatóbb gép. A statisztika szerint 100 Valtra tulajból 97 többet nem vesz más márkát. Ez sokmindent elárul. Csak sajnos az én szívem is a John Deere-hoz húz. És tényleg ott van az igazság, amit JD mondott, lehet, hogy egy gép többe kerül, de ha kinézel az udvarra, és meglátod, akkor nem fogsz azon rágódni, bakker lehet hogy mégis inkább a másikat kellett volna!
Válasz #39. hozzászólásra
Megvan: JD DPS motor
Válasz #39. hozzászólásra
Claas Xerion 335LE Caterpillar motor,
Atles 230, 250 LE Deutz motor, A többi kicsiről nem nyilatkozott a cikk, h milennel van szerelve.
Válasz #17. hozzászólásra
Azt a trakit amit névre szólóan gyártanak azt,ne szóld le mert sorba állnak érte!Mit gondolsz az AXIÁL éedekeltség nem véletlenül állitotta hadrendbe!
Válasz #58. hozzászólásra
Azt azért tudni kell, hogy a 3 év garanciát nem a JD adja, hanem a KITE, méghozzá olyan formában, hogy köt egy biztosítást, és a felmerülő esetleges problémákat ebből fedezi. De azt is a vevőnek kell megfizetni.
Válasz #60. hozzászólásra
Inkább Valtra!
fiuk most claas vagy jd?
Válasz #56. hozzászólásra
Nézd meg itt: http://www.agrio.sk/hu/kiegeszitok/yara-n-sensor/
Na jólvan köszöntem szépen a kommenteket. Meghallgatom még mindkét gép üzletkötőinek a szövegét aztán majd lesz vmi. azér a 3év garancia se mindegy amit a kite ad (sztem)
Válasz #56. hozzászólásra
de ugyanaz a működési elve, színképelemzés
Válasz #55. hozzászólásra
Nem Yara. Más.
Válasz #54. hozzászólásra
ismerem a rendszert, Yara N Sensor
Válasz #53. hozzászólásra
Ahol sárga, oda még kell dobni, ahol zöld- oda nem. A rendszer vezérli a kijuttató gépet is.
Válasz #52. hozzászólásra
A nitrogén ellátottságot látod. A kamerák a "zöldség" alapján ezt hozzák össze...
Válasz #51. hozzászólásra
A két dolog alapvetően más, az enyém egy üzemi térkép, amit te küldtél az meg valószínüleg egy tábla műtrágyázási terve, vagy tényleges kijuttatása. idáig még sajnos nem jutottam el, de majd talán valalamikor...
Válasz #50. hozzászólásra
Átküldtem egy képet. Nézd meg, ha tudod
Válasz #48. hozzászólásra
Pirosat és narancssárgát szeretnék...
Válasz #46. hozzászólásra
közben rájöttem, hogy hülyeséget beszélek, ott a magyarázat a jobb alsó sarokban...
Válasz #47. hozzászólásra
Akkor frankón megnézted...
a szinek a különböző növények, mellesleg mellesleg ha nem tetszik a szinösszeállítás, akkor 5 perc alatt átvarázsolom neked hupikékre és bugyirózsaszínre :)
Válasz #46. hozzászólásra
fajin :)
a sárgák a kalászosok, a ződek a kukoricák, vagy a sárgák a gyengén ellátottak, a ződek pedig az agyontrágyázottak?
Válasz #45. hozzászólásra
hogy tetszik?
Válasz #44. hozzászólásra
megnéztem a térképedet
Válasz #43. hozzászólásra
biztosan igazad lehet, 2 traktorra számoltam de ha az embernek megvan az új nyugati, nehezebben megy el a belarussal.
6-700 üó???? ez tuti nem annyi mert a traki nem lesz csak 100-110 lovas úgyh tuti 1500
Válasz #41. hozzászólásra
Az már nem jó.
Láttad a gépeimet?
Válasz #38. hozzászólásra
86 évesen eléggé gázosan, parkinson-kór :-(((
LANDINI
Válasz #34. hozzászólásra
Van az európai jd-kben francia motor is de enm renault!
Válasz #37. hozzászólásra
Értem! És hogy van a nagyi?
Válasz #36. hozzászólásra
Mög hát !!! :-)))
Kórházban voltam nagyinál.
Válasz #34. hozzászólásra
Hali Josey! Te is megkerültél?
Válasz #31. hozzászólásra
Azmár sok meló! Akkor viszont a lényeg hogy neked tetszen ha te használod! Hogy öröm legyen vele menni! Ha olyat veszel ami nem tetszik lehet akármilyen jó gép akkor is csak piszkolni fogod! Én mielött megvettem a jd-t alig vártam hogy kieshessek az mtz-ből, mióta megvan mindíg azt várom mikor mehetek vele! De én mindíg is JD-t akartam!
Válasz #25. hozzászólásra
A JD motorjainak gyártását valamikor 2000 tájékán a Renault traktor gyár nyerte el.
Ugyhogy a Renaultban az a JD motor valójában Renault.
Legalábbis ezt szürtem le abból a hírből amelyik megjelent erről a dologról.
A Claas , viszont úgy emléxem, h valami német motor gyártótól kapja a DPS motorokat ( persze, ha jól emléxem :-)))
Válasz #31. hozzászólásra
Amit leírtál tuti nem lesz 6-700 üözemóránál több évente az én megítélésem szerint
Kombájnokról vagy traktorokról folyik a vita?
üórát kb 1500-1600 számolok neki. kb200ha szántó + 80 kaszálló+ bérvetés+100db marha kiszolgálása 1 mtz társaságában
Válasz #17. hozzászólásra
A Valtra is szuper gép. A SISU motor a világon az egyik legjobb motor.