Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Idén 13 liter körül volt de 55 mázsás árpában úgy hogy 1 méteres szalmája volt megérve . Igaz nem zúztam de 10 centis tarlót hagytam mert kellett a szalma
Ez tény és való, hogy a Claas gazdaságosabb de annyival drágább is! Ez olyan mint a személyautóban a diesel és benzines! Egyösszegben van a kettő fentartásilag!
Én ebböl nem szeretnék vitát nyitni de én mindig azt mondom,hogy a kormány és az ülés között van a probléma. Én mielött megvettem a JD-t mindenki azt mondta hogy 20-22 literel számoljak,ennek ellenére még kukiban sem evett 20-at!!!
Akkor úgy írom hogy nem olyan kombájnolásnál ahogy a videón bénáztam, hanem olyan kombájnosnál aki a tsz világban is kombájnolt meg utánna is folyamatosan kombájnolt!!! Vagyis van egy kis tapasztalata a kombájnolásról!
Válasz #399. hozzászólásra
Egy átlagos 40-45 mázsás átlagnál sztem könnyen lehetséges egy classnál is mert a 14-es az szigorúan csak 10-11-et eszik olyan mennyiségnél
779 hozzászólás
Válasz #416. hozzászólásra
A mi 2056-unk 70 mázsás buzában 15-16-ot eszik.
Válasz #410. hozzászólásra
A kukiban biztos a buzában meg kb 110ha vágtam az újal de 25ha alat nem jőt haza!!!
Válasz #423. hozzászólásra
Nagyon ritka az olyan! Akkor indulj el külföldre keresgélni esetleg ott találsz!
Válasz #420. hozzászólásra
és hány munkaórát szereltétek idén?
Idén 13 liter körül volt de 55 mázsás árpában úgy hogy 1 méteres szalmája volt megérve . Igaz nem zúztam de 10 centis tarlót hagytam mert kellett a szalma
Válasz #417. hozzászólásra
..és levégtátok tökig,mi?
Válasz #414. hozzászólásra
én csak gyári festésű karcmenteset veszek, vixelt, dohányzásmentes belsővel
Válasz #419. hozzászólásra
A mezöföld közepén lakom a kuki náluk alaphangon100-110, de volt már több is.
Ez tény és való, hogy a Claas gazdaságosabb de annyival drágább is! Ez olyan mint a személyautóban a diesel és benzines! Egyösszegben van a kettő fentartásilag!
Nálam a 14-es 6t fölötti búzában 12l/ha,1-esbe
Válasz #416. hozzászólásra
És hány mázsás kukiban?
Válasz #414. hozzászólásra
Már egy éve hirdetik! :)
gyere probáld ki a 100mázsásban evett 13-14 között
Válasz #408. hozzászólásra
Én ebböl nem szeretnék vitát nyitni de én mindig azt mondom,hogy a kormány és az ülés között van a probléma. Én mielött megvettem a JD-t mindenki azt mondta hogy 20-22 literel számoljak,ennek ellenére még kukiban sem evett 20-at!!!
Válasz #412. hozzászólásra
Semmivel se szabad tökölni!!!
Géza most találtam az aprókban egy 98 sl-t 19-58-kor rakta fel a hirdetést ha érdekel
Válasz #395. hozzászólásra
De akkor azt tudni kéne, hogy mi fog elromlani rajta:).
Válasz #406. hozzászólásra
Egy jd-vel nem lehet tökölni mer akkor fogyaszt,deha keneted neki akkor már a teljesitmány fogyasztási arány barátságos!!!!
Válasz #407. hozzászólásra
Szevasz Paldoo!
De a claas-nál azt is felszámolják:)).
Válasz #405. hozzászólásra
Te Johnis vagy az igaz, hogy a johni jobb kukiban a claas meg gabonában?
Akkor úgy írom hogy nem olyan kombájnolásnál ahogy a videón bénáztam, hanem olyan kombájnosnál aki a tsz világban is kombájnolt meg utánna is folyamatosan kombájnolt!!! Vagyis van egy kis tapasztalata a kombájnolásról!
Válasz #405. hozzászólásra
Az újjal már vágtál? Vagy csak most jött?
Válasz #400. hozzászólásra
Szerintem nem lehet féreérteni,mert ha a kombáj többet megy hátra mint elöre akkor sokat fogyaszt legyen bármilyen gyártmány!!!
Válasz #402. hozzászólásra
Na ez nár jobban hangzik a z széria meg is eszi.
Egy átlagos 40-45 mázsás átlagnál sztem könnyen lehetséges egy classnál is mert a 14-es az szigorúan csak 10-11-et eszik olyan mennyiségnél
Válasz #401. hozzászólásra
Én még 60-at is megetetnék vele ha meg nem akkor kiönteném a földre a gázolajat ha olyan búzám lenne! :)
Én beszéltem több classosal is elmondásuk szerint 15 környékén eszik a claas! A jd meg 20fölött ez be is bizonyult nálam!
Válasz #397. hozzászólásra
ha olyan búzám lenne, nem bánnám az 50 litert se
Válasz #396. hozzászólásra
Olvasd el figyelmesebben a hozászólásaimat!!!
Válasz #396. hozzászólásra
Ugye ezt nem vetétek be a fan mester egy kicsit túlzott!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #385. hozzászólásra
Kár elcsúfítani azt szép sárga gépet de ha már öld lesz legalább a felniket hagy meg fehérre hogy jobban mutasson
Válasz #387. hozzászólásra
De biztos nem a 98 mázsás búzában evett 10-et!!!
Válasz #389. hozzászólásra
Ha ugy megy az aratás ahogy a videon akkor a világos zöld is 20 fölött eszik!!!
Válasz #393. hozzászólásra
azért irtam ha-ra, mert nem mindegy, hogy 300 ha-t vágok, vagy 1000-ret
Válasz #391. hozzászólásra
Ez egy 9ha-os parcellában jött ki ott mértük!
Válasz #392. hozzászólásra
:))
ha-ra vetitve, milyen javítási, karbantartási költséggel kell kalkulálni?
Válasz #389. hozzászólásra
Ha kis parcellákat vágsz, akkor a claas is megeszik annyit.
Válasz #388. hozzászólásra
Világos zöld lesz? Olyan mint az új classok?
Akkor a jd2256-nál 20-22 liter gabonában egy kicsit sok és nem nálam hanem olyan embernél aki több éve kombájnol!
És kukiban mennyi?
Válasz #386. hozzászólásra
kb 35kg,a vágóasztalra 7kg ment.
Válasz #384. hozzászólásra
gabonában 10 liter körül
Válasz #385. hozzászólásra
Szép lesz! Kb mennyi festék kell az egészre?
Válasz #366. hozzászólásra
zöld,a vágőasztal már kész.
Válasz #382. hozzászólásra
Fan a fogyasztásról nem irtál.
Válasz #378. hozzászólásra
Nem jól tettem fel a kérdést külföldről vagy itt kereskedőtöl érdemes venni?
én amikor vettem a megát beszéltem a z axiálos üzletkötővel hogy ha lesz jó állapotú beszámitott gépe szoljon, szolt és lett jó gépem
Válasz #379. hozzászólásra
axial.hu olvass utánna
balla?