Hirdetés
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
707 hozzászólás
Válasz #154. hozzászólásra
nincs neked véletlenül becsipva valahol a viszafojo csöved?
Válasz #155. hozzászólásra
bepisál a melegitö gyergya
hali,
és az mitől lehet perkins motoros gépnél, hogy amikor leállítanám akkor nem áll le csak nehezen, szinte le kell fojtanom. van ugy hogy percekig el ketyereg 3-400-as fordulat körül mire le áll. leállító szelepet már cseréltem.
üdv, köszi
Köszi a válaszokat de nekem már új az AC,az üllepítő pohár,a "visszacsapószelepek",üzemanyag szűrő,szívócső és ha 800 alá engedem a fordulatot terhelésnél már nem pörög vissza hanem csak le áll és fél perces tekertetés után indul újra! 1 szóval kézi gáz 1000 fordulat és úgy a jó de így meg szét szakad nekem idő előtt! ??? thnx
Válasz #150. hozzászólásra
Nekünk a Perkins motor csinált ilyet, mikor az AC pumpájában szálltak el a "visszacsapószelepek", néha ment órákat néha meg 20 percenként levegősödött.
szűrőket is lesd meg az is szokott eldugulni!durva nem annyira a finom szűrő annál jobban!!!
lehet hüjeség de nekem a torpedom ami a dajc licence volt,akor produkált iljet mikor elszált az acszivatyuja
Szevasztok!
Kellene egy kis segítség!
Van 1 Deutz-Fahr Agrofarm 81-s traktorom állandóan levegő kerül az üllepitő pohárba kicseréltem minden tankot levettem a búvárcsövet meg nyomattam levegővel nem enged sehol, a szívó csövet is kicseréltem és még mindig jut bele levegő!!! Akinek volt ilyen problémája a vassal légyszi azonnal írjon sürgős lenne! Előre is köszi. :/
Válasz #148. hozzászólásra
oszt minem misz alunni?
ül a fénék a hátadon?
Bemutatták a legújabb Deutz-Fahr traktorokat (+Videó, Képek)
http://www.agroinform.com/aktualis/Gephirek-Bemutattak-a-legujabb-Deutz-Fahr-traktorokat-+Video-Kepek/20120830-19904/
Válasz #101. hozzászólásra
Szia Azt azért ne feledjük el hogy az agrokid,agrofarm agrotron k Treviglio ban olaszországban készül az Agrotron M,Agrotron ttv,és Agrotron L Agrotron X pedig már Lauingenben és van külömbség!!!!!!!!A Német javára. Üdv
Válasz #144. hozzászólásra
Szia Nekem Deutz-Fahr om van ugyan ez a motor de ilyet hála istennek még nem tapasztaltam halottam már Same diamond 260 as nál. Nem nagy a turbó nyomás? Ajánlanám a bebo 21 bt-t vagy a dr motort kft-t ezek Deutz motorokat javítanak és értenek is hozzá!!!!!!
Válasz #135. hozzászólásra
Szia Helyesen Dojc fár vagy Dajc fár a Német is ezt a két kifejezést használja!
Üdv!
Olyanba kérnék a segitségeteket van egy R7 Deutz-Fahr motoros 7100köbcentis Common-Rail lambom!Ösz öta nem tudok vele dolgozni mert felizik a kipufogó a turbóval együtt!650 fokos világit a sötétben!turbó fel lett javitva hengerfej meg lett csinálva kompreszio jo szelephézag jo inyektorok jok az agya jo!2000 üz ora van benne!Megterhelve a traktor 200 méter után a kipufogo sor vörös!
Valakinél nem volt még ilyen gond?Valaki tudna nekem ebben segiteni megköszöném!
Nagyon faxán megoldódott a dolog. 39000ft + két cserehenger és kaptam két fúrott hengert belevaló új dugókkal, gyűrűkkel, csapszeggel. Ha ennyiből feláll a motor akkor faxa lesz!
Válasz #140. hozzászólásra
Hello, [link1] is írjál, lehet hogy tudnak segíteni
Válasz #140. hozzászólásra
Hello, IDE is írjál, lehet hogy tudnak segíteni
Nem tud valaki véletlenül F2L912es deutz motorra két hengert dugóstól gyűrűstöl? Bontott is érdekelne.
Válasz #138. hozzászólásra
Kérdeztek itt már ettől nagyobb hülyeséget is nyugi...
Válasz #136. hozzászólásra
Köszi szépen!
Válasz #136. hozzászólásra
felénk legalább is....
Válasz #135. hozzászólásra
dojc fár
Sziasztok!
Bugyuta kérdés, de valaki írja már le nekem, hogy hogyan mondjuk-ejtjük helyesen azt, hogy Deutz Fahr ?
Senkinek sem volt ilyen traki?
kár!
Hali
Ha valakinek van/volt 2000 előtti Deutz Agroton 150-es traktora, írja már meg észrevételeit, tapasztalatait a géppel kapcsolatban.
Köszönöm!
Válasz #124. hozzászólásra
Szia!
Mire gondolsz az egyszerű problémák, gyermekbetegségek tekintetében az Agrofarm 100 esetében? Elektronika, váltó, hidraulika mennyire megbízhatóak? Főleg könnyebb, esetleg kiszolgáló munkákra tervezném: vegyszerezés, termény szállítás, vetés szemenként vetőgéppel, kultivátorozás, stb.
Válasz #130. hozzászólásra
délután néztem végig ,(dögrováson vagyok),aztán rád gondoltam
Válasz #128. hozzászólásra
Jönnek a megkeresések, de lehet hogy maradok a Zetornál, igaz ilyenkor szokott az lenni szerelem az első látásra,, s már pöfögünk is hazafelé.
Válasz #127. hozzászólásra
Nézegetem szinte minden hirdetési oldalt, de meg kell várnom a jan 1-t az áfa visszalépés miatt.
Válasz #127. hozzászólásra
a landira a deutzra,kubotára gondoltam
Válasz #126. hozzászólásra
az agrosat aprókat nézted? van neked való traki
Válasz #125. hozzászólásra
Most jöttem..
CZ Sanyi bácsi vagy még?
Válasz #123. hozzászólásra
Szia.
Attól függ mire szeretnéd használni a gépet. Vannak nagyon egyszerű gyermek betegségei az Agrofarm 100-nak, de a legnagyobb az ott kezdődik hogy Olaszországban készülnek.Bővebben ha kérdésed van nagyon szívesen segítek.
Sziasztok!
Agrofarm 100 típusról tudna valaki véleményt, tapasztalatokat mondani. Egy ilyen típus vásárlása előtt állok, hasznát venném a tanácsoknak. Előre is köszi mindenkinek.
Válasz #119. hozzászólásra
köszi szépen. elég hihetetlennek tűnik.
Válasz #116. hozzászólásra
Mennyi futhat ebből is?
5
10
15?
Válasz #118. hozzászólásra
Probáld ki,utalj előre foglalót,vagy fuvarköltséget,és vagy jön a traki de inkább nem jön ,és a pénzed elúszott
Válasz #118. hozzászólásra
Ezt el ne hidd. Én már végigzongoráztam egyszer. Csak e-mailben tudsz vele beszélni. Megy 1-2 hétig a levelezés és amikor mondod neki hogy akkor hozd a gépet, akkor kér 1000 euró előleget a fuvarra. Na itt van a bukta. Egy-két emberke már szegényebb lett 1000 euróval emiatt a bűnöző miatt. Egyébként már rendőrségi ügy is van ebből.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/traktor/hirdetes-28500899/
Ezt találtam. Az árat ugye elírták?
Sziasztok!K120-rol tudna valaki véleményt mondani?
Előre is köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=xQwpbCtnWNU&feature=share
érdemes megnézni!!
hát még pontosan nem tudjuk de egy 100 és 120 lovas között 2002 évjárat
Válasz #112. hozzászólásra
No és milyen Deutzot akarsz venni?
nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat!!!
Válasz #110. hozzászólásra
No megállj csak...!
Ja amúgy lehet, hogy tudat alatt azért nyitottam ki az ajtót, nehogy légszomjam legyen...
Válasz #106. hozzászólásra
Válasz #107. hozzászólásra
Próbáld meg ennél az illetőnél.
http://www.egyedigepker.hu/
Vagy ha nézelődsz a hirdetések között, akkor olyanoktól, akik nyugatról behozott gépekkel kupeckodnak!
Ha határszélen laksz, akkor meg ki lehet menni Lagerhausokba alkatrészért.
Válasz #106. hozzászólásra
Az a kövér ember jómagam vagyok és egyáltalán nem kicsi a fülke. (bár azóta fogytam, amióta a video készült) Van ismerősöm, akinek a kisfülkés 80-as is kicsi és vékonyabb, mint én. Abban is jól elfértem.Csalóka egy kicsit a kistraki, mert bár kistraktor, de viszonylag nagy a fülkéje. Tökéletesen elférek benne, pedig 190 centi magas vagyok.