Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mf-es? #1689. hozzászólásáraMivel az elővágó tárcsákon nincs mélységhatárolás csak a rugóerő szabályozza az elővágó művelési mélységet. Ezért van olyan sor ami mélyebb, van ami sekélyebb talajmunkát kap. De ez még azt gondolom egy együtt élhető hibája a gépnek. Tetszik!
Válasz Mf-es? #1689. hozzászólására Azt tippelném, hogy a keréknyomok közötti rész, de lényegtelen, szép a búza.
Mindig vetésirányban mennek a gépek, vagy, ha lesz grúberezve mondjuk, akkor az kap valamilyen szöget?
Válasz Mf-es? #1677. hozzászólásáraKb egy hónapja vAn ilyen Ukránba is csak az kék-sárga 6méteres nagy tartállyal!
Tárcsás és késes verzió is van...
A Sivát alsóhúzón húzod és hidraulika karok szabadok. Tegyél rá egy 2tonnás műtrácsaszórót!
A közpibe meg egy függöleges csígát ami menetközben gégecsővön át tud tankolni. De van ilyen műtrágyaszóró is...
Válasz Pilátus" #1670. hozzászólásáraValami olyan kivitelre gondoltam, mint a CIBA, csak pneumatikusban, mert akkor az összecsukás is megoldható lenne. Azok a jetter vágótárcsák nagyon bejönnek. Ha a 3 m-re elég a 80 lovas traktor , akkor a 6 m kivitelre elégnek kellene lennie a 180 pacinak.
Válasz horvath.agro #1672. hozzászólásáraFőleg az első pár képen látszik a friss hajtások, nagyon világosak :) De ha nincs kén hiány akkor nincs :D 10+ legyen a mintában és jól van.
Válasz Sk Laci #1669. hozzászólásáraNekik a pneumatikus gépük az inkább strip-till gép és túl sok paci kell ahhoz vagyis nem olyan könnyed mint a Pneusejed!
Az már egy másik kategória náluk...
Válasz MrPoke #1667. hozzászólásáraa map kenes amit szortam, bovitett minta nem mutat kenhianyt,
szerintem csak a kepen latod rosszul, minden rendben van vele
Válasz Mf-es? #1637. hozzászólásáraEz pl nem igaz a 740a-ra. Ott 1 kézzel kiemeled a csoroszlyát, mert a súly nem a csoroszlyáykra esik, hanem a futóműre.
Válasz horvath.agro #1651. hozzászólásáraDupla tárcsás csoroszlya,melyből az egyik csipkés a fent említett nyomással.Nálam bevált,és itt nincs homok.No till táblám nincs,csak mintill,de agyontaposott forgóm van,ahol hozta a várt eredményt.
Válasz Ká01 #1645. hozzászólásárateljességgel kizárt, hogy ezzel notill körümények között lehessen vetni, se elővágó, se vágótárcsás kialakítás. max homokban, nálam bele se menne a földbe :(
Válasz Mézga #1646. hozzászólásáraszámoltam, de az elmúlt 4 évben sima forgatás nélküli művelésről mintillre majd egyes tábláimon notillre álltam át, ezáltal a vetőgép nem megfelelő.
de ahogy most felment az euro ára, annyiért adom el amennyiért vettem, így nincs baj.
Irtem Fdd 3000.Big belefér,így én is kihordom a magot.Ha akarod műtrágyát,vagy másik magot ill keveréket is szór,dupla tárcsás-igaz a csoroszlya nyomás csak 150 kg,de nekem eddig tetszik.
2544 hozzászólás
A csúcs technika. :)
Rossz vicc, gyenge anyag és minőség... Sok sebből vérzik.
Válasz matyi6506 #1692. hozzászólásáraNe viccelj már, ebbe a földbe egy IH is simán elrakta volna. Az az ukrán hokedli levélnehezéknek sem jó. :D
Válasz Mf-es? #1689. hozzászólásáraMivel az elővágó tárcsákon nincs mélységhatárolás csak a rugóerő szabályozza az elővágó művelési mélységet. Ezért van olyan sor ami mélyebb, van ami sekélyebb talajmunkát kap. De ez még azt gondolom egy együtt élhető hibája a gépnek. Tetszik!
Válasz Mf-es? #1687. hozzászólásáraMennyivel veted te a gabonát? :O
Válasz Mf-es? #1689. hozzászólására Azt tippelném, hogy a keréknyomok közötti rész, de lényegtelen, szép a búza.
Mindig vetésirányban mennek a gépek, vagy, ha lesz grúberezve mondjuk, akkor az kap valamilyen szöget?
Válasz Sz_Pisti #1688. hozzászólásáraLehet,de hogy miért az nem lenne egyszerű megfejteni.
Válasz Mf-es? #1687. hozzászólására Olyan mintha egyes sorok fejlettebbek lennének, nem?
Árpa búza,vetés október 02.Sortáv 17 cm.
szepen novoget a takarom
lobab, homoki zab, facelia, retek.
Válasz Mf-es? #1677. hozzászólásáraKb egy hónapja vAn ilyen Ukránba is csak az kék-sárga 6méteres nagy tartállyal!
Tárcsás és késes verzió is van...
A Sivát alsóhúzón húzod és hidraulika karok szabadok. Tegyél rá egy 2tonnás műtrácsaszórót!
A közpibe meg egy függöleges csígát ami menetközben gégecsővön át tud tankolni. De van ilyen műtrágyaszóró is...
(Nem kell azonnal máaik gépet venni ha ez jó!)
Válasz Bárány #1683. hozzászólásáraMajd az orosz ukrán megoldja okosba
Válasz Bobo77 #1679. hozzászólásáraEnnél bonyolultabbra már különdíjat adnak!
Válasz Bobo77 #1681. hozzászólására
Válasz Vinkó 75 #1680. hozzászólásáraCsak a nyitási elv miatt tettem be
Válasz Bobo77 #1679. hozzászólásáraNehéz egy vas...
Válasz Mf-es? #1677. hozzászólására
Válasz Mf-es? #1677. hozzászólásáraEz jó!!!!
Válasz Sk Laci #1674. hozzászólásáraAgyaltam,meg lehetne e így oldani a siva novát.
Válasz Sk Laci #1674. hozzászólásárahorsch pronto nt
Válasz Sk Laci #1674. hozzászólásáraFeléjük a becsukás a hosszírányba vontatás...
Válasz Pilátus" #1670. hozzászólásáraValami olyan kivitelre gondoltam, mint a CIBA, csak pneumatikusban, mert akkor az összecsukás is megoldható lenne. Azok a jetter vágótárcsák nagyon bejönnek. Ha a 3 m-re elég a 80 lovas traktor , akkor a 6 m kivitelre elégnek kellene lennie a 180 pacinak.
Válasz horvath.agro #1672. hozzászólásáraFőleg az első pár képen látszik a friss hajtások, nagyon világosak :) De ha nincs kén hiány akkor nincs :D 10+ legyen a mintában és jól van.
Válasz szatmári82 #1671. hozzászólásárasose viccel
Válasz horvath.agro #1668. hozzászólásáraCsak viccelt. Ne vegyél mindent komolyan pók mestertől
Válasz Sk Laci #1669. hozzászólásáraNekik a pneumatikus gépük az inkább strip-till gép és túl sok paci kell ahhoz vagyis nem olyan könnyed mint a Pneusejed!
Az már egy másik kategória náluk...
Válasz Mf-es? #1663. hozzászólásáraSzép lett
Ilyen ukrán vetőgép pneumatikus kivitelben léttezik?
Ha igen, akkor egy 6m-es milyen árban lenne?
Válasz MrPoke #1667. hozzászólásáraa map kenes amit szortam, bovitett minta nem mutat kenhianyt,
szerintem csak a kepen latod rosszul, minden rendben van vele
Válasz Sz_Pisti #1666. hozzászólásáraIgen, de valószínű csak a napfény játszik be.
Bár szinte mindenhol alacsony a kén tartalom így nem nehéz mellé lőni :D
Válasz MrPoke #1665. hozzászólásáraSzínről?
Válasz horvath.agro #1664. hozzászólásáraNem alacsony a talaj kén tartalma?
nador 250kg,
napra utan udrillel direktbe
2,5q map az alapja.
Válasz Mézga #1661. hozzászólásáramajd kiderül
Válasz horvath.agro #1658. hozzászólásáranem lesz egyszerű eladni
Válasz cimbike. #1659. hozzászólásáranálad
akkor gondold el mit csinál az amazone d9
Válasz Mézga #1657. hozzászólásáraA mélységhatárólok hátrébb vannak, nagyobb az erőkar. Na de akkor is!!! Keréknyomba necces teszi bele!
Válasz Mézga #1656. hozzászólásáranem, ez még fix 4 méter
Válasz cimbike. #1654. hozzászólásáraakkor meg, hogy tudja az 50 kg-ot?
Válasz horvath.agro #1650. hozzászólásárahát ha eltudod annyiért
csukható?
Válasz Ká01 #1652. hozzászólásáraértem, köszönöm. én hozzám nem merném megvenni.
Válasz Mf-es? #1637. hozzászólásáraEz pl nem igaz a 740a-ra. Ott 1 kézzel kiemeled a csoroszlyát, mert a súly nem a csoroszlyáykra esik, hanem a futóműre.
Válasz Praetor #1635. hozzászólására750a meg azért nem tetszik, mert a csoroszlyák után vana futómű, ami nedvesben nyomol, süllyed.
Válasz horvath.agro #1651. hozzászólásáraDupla tárcsás csoroszlya,melyből az egyik csipkés a fent említett nyomással.Nálam bevált,és itt nincs homok.No till táblám nincs,csak mintill,de agyontaposott forgóm van,ahol hozta a várt eredményt.
Válasz Ká01 #1645. hozzászólásárateljességgel kizárt, hogy ezzel notill körümények között lehessen vetni, se elővágó, se vágótárcsás kialakítás. max homokban, nálam bele se menne a földbe :(
Válasz Mézga #1646. hozzászólásáraszámoltam, de az elmúlt 4 évben sima forgatás nélküli művelésről mintillre majd egyes tábláimon notillre álltam át, ezáltal a vetőgép nem megfelelő.
de ahogy most felment az euro ára, annyiért adom el amennyiért vettem, így nincs baj.
Válasz Ká01 #1648. hozzászólásáraMár megtaláltam..
Válasz Nyomasek Bobo #1647. hozzászólásáraOtt valamiért drága.Mo-n 10000 € .
Válasz Ká01 #1645. hozzászólásárahttps://en.m.autoplius.lt/ads/irtem-fdd-3000-seeders-planters-12990227.html
Ez nem is drága
Válasz horvath.agro #1638. hozzászólásáraa mostani vetőgépnél nem számoltál megtérülést? 4 év 400 heki, nagyon gazdaságos.
Irtem Fdd 3000.Big belefér,így én is kihordom a magot.Ha akarod műtrágyát,vagy másik magot ill keveréket is szór,dupla tárcsás-igaz a csoroszlya nyomás csak 150 kg,de nekem eddig tetszik.