Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #59. hozzászólásra
Jó,de azért az 5-6 misiért itthon,kicsivel komolyabbat is adnak! Ez azért még mindig 514 kategória!A belseje minden 514.Csak kicsit modernebb hajtásokkal,és fejlettebb elektronikával.De az már egyben sem működik!!!Így maradtunk az 514-nél.
Válasz #57. hozzászólásra
Vagy nagyot akartak alkotni.De egy jó,azért nagyon jó! Én is azért kerestem,de itthon nem találtam,csak borzasztó rosszakat!.A kinti meg már nem éri meg.
Válasz #46. hozzászólásra
nekünk van a variátornál spanoló kerék mi tettük fel mert amit lehet hozzá kapni szijjat ugy nyúlik mint a takony.
gyenge pontjai vannak mint mindegyiknek a féltengely eltörik a hatos asztal alatt ha nagyon sok gödröt fogsz,a legnagyobb szarja az az asztal és a ferde közötti rész tul nagy.Mi a motort felujitottuk 100.000ba volt minden és azóta megy hibátlanul nem melegszik mint a 106osok.
Nekem van.Ha valami sürgősen érdekel kimásolom!De nem eladó.Ezen a számon hirdetnek gépkönyveket, CD-re ki írják!!30/934 7166.
Válasz #44. hozzászólásra
Akartam venni,mert nekem volt már,de mind szét volt rohadva,a műszerfal volt amelyikben nem is volt meg.Amiket láttam, az az életben nem volt kitakarítva,a gabona kikelt benne,a szalmaládák dugig törekkel.Ilyet hirdetnek Piricsén!A képen oké,de mikor megláttam a hányinger kapott el.Ami nekem volt az 5 éves volt,de kifogástalan állapotban,működött minden digitális kijelzője.
hello nekünk van egy,aratás előtt mint a többit át kell nézni kijavitani és nem szokott vele baj lenni,inkább az a baj sokkal hogy kókány szerelő nyult hozzá.
gépkönyvem az van! alkatrész katalógusnak nagy hasznát venném és nagyon megköszönném!!
idén ősszel vásároltuk de nem volt egy jó biznisz....kb. 3 hetet javítottunk rá..aratás helyett sajna.. de aztán csak levágta
e-mail címem: secze@freemail.hu
A továbbiakat ezen meg tudjuk beszélni, vagy akár itt is!
Kinek hogy vált be a szerkezet?
Kinek hogy adta a kuki?
Válasz #34. hozzászólásra
Van két fajtája! A komfort fokozat fedélzeti számítógépes.Mindent ellenőriz! Az összes fordulatot a motorfordulathoz képest.Tíz % eltérésnél csúszást jelez!Bentről állít dob és szelelő fordulatot.Az ürítő csiga 2 perc alatt tolja ki az 5 köbmétert! Szöghajtások vannak benne.Nekem volt régen ismerem! Digitálisan mér fordulatokat,szem veszteséget, hektárt számol! Röviden ezt tudja!! Még! a csigát bárhol meg állítja,és gomb nyomásra becsukja!
Maga a gép, nyomtáv milyen széles? Igen állítólag a hatos ifa motor jó konstrukció. Elektronika már biztos sokban nem jó, de ismerősnek ez a szakmája, a mostani 517 esébe is működik minden ürítő csiga milyen lehet, először felfele viszi az anyagot majd egyenesen? két szöghajtás talán
Válasz #32. hozzászólásra
Olyan mint a 14 es, dob szélesség,átmérő minden ugyan az, csak komfort fokozata sokkal jobb.Nagyobb motor,nagyobb tartály,fejlettebb elektronika!A rázó asztal és a rosta szekrény ellentétes irányba mozog,himba karon.Nem érzed úgy a rázást.
Így már értem. 524 valahol az 516 és az 514 közt van? Ismerősömnek 517 ese van több db is, abból donor van sok. Errefelénk nem jó ez a nagy dög a dombokon, egyet már meg is borított fék hiányában.... Domdokon se megy fel normálisan, sárban még nagyobb halál ahogy mondta... Én a kis 514-essel nagyon megvagyok most elégedve, csak nyáron a klíma hiányzik egyedül. Csak nehéz jót találni, persze mit is lehet huszon éves gépektől várni..
175 hozzászólás
Válasz #74. hozzászólásra
Nekem az 514-ben ilyen van most.
Válasz #73. hozzászólásra
aha köszi akkor a komfort van.
Válasz #72. hozzászólásra
a komfort digitális ford mérő,hektárszámláló,a kerekműszeres a standard
Válasz #71. hozzászólásra
nem tudom melyik milyen ?
Válasz #67. hozzászólásra
A tied melyik műszerfalas? A komfort,vagy standard.
a mienkben működik minden elektronika,az asztal is fasza a gabonára gondoltam mindjárt dobok fel képet mi hogy csináltuk meg azóta semmi baja.
Válasz #65. hozzászólásra
Arra.Ami itt van az ábrán is.Olyan 524-et még nem láttam,aminek fényes volt a gabona asztala!!!
amikor azt mondjátok szar a kaszameghajtás
akkor arra a fajta kaszameghajtásra gondoltok ami hasonlít a dominátoréra?
Válasz #63. hozzászólásra
Ez eléggé egyben volt,látszik a képeken meg az újabb asztal volt hozzá...
Válasz #62. hozzászólásra
Láttam ilyet az Ukránoknál is,csak 36000 dollár!Annyit nem ér.
Válasz #60. hozzászólásra
Ez volt az
Válasz #60. hozzászólásra
Válasz #59. hozzászólásra
Jó,de azért az 5-6 misiért itthon,kicsivel komolyabbat is adnak! Ez azért még mindig 514 kategória!A belseje minden 514.Csak kicsit modernebb hajtásokkal,és fejlettebb elektronikával.De az már egyben sem működik!!!Így maradtunk az 514-nél.
Válasz #58. hozzászólásra
Mondtam,hogy mutatott egyet tavasszal a német,abba kb 1800 körül volt,olyan 5-6 misi lett volna itthon...
Válasz #57. hozzászólásra
Vagy nagyot akartak alkotni.De egy jó,azért nagyon jó! Én is azért kerestem,de itthon nem találtam,csak borzasztó rosszakat!.A kinti meg már nem éri meg.
Válasz #56. hozzászólásra
Ezek szerint visszafelé fejlödtek...
Válasz #55. hozzászólásra
Nem csak a kaszafejben,hanem inkább a támasztékban levők nem bírják. A 21 számozással.
Válasz #54. hozzászólásra
Hasonló mint a 12-es,azt is mindig kenték...
Válasz #53. hozzászólásra
Sűrűn.Szereti szétrázni.Nem is nagyon használják gabonában!Mindegyiknek rozsdás az asztala!!!
Válasz #52. hozzászólásra
Az nem semmi,mikor kell kennii...
Válasz #51. hozzászólásra
keine kugellager!
Válasz #50. hozzászólásra
Sumi,ölbad...
Válasz #49. hozzászólásra
A kasza meghajtás sem piskóta!!
nekünk van a variátornál spanoló kerék mi tettük fel mert amit lehet hozzá kapni szijjat ugy nyúlik mint a takony.
gyenge pontjai vannak mint mindegyiknek a féltengely eltörik a hatos asztal alatt ha nagyon sok gödröt fogsz,a legnagyobb szarja az az asztal és a ferde közötti rész tul nagy.Mi a motort felujitottuk 100.000ba volt minden és azóta megy hibátlanul nem melegszik mint a 106osok.
Nekem van.Ha valami sürgősen érdekel kimásolom!De nem eladó.Ezen a számon hirdetnek gépkönyveket, CD-re ki írják!!30/934 7166.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HQQ5ARq9PXU
akkor tud valaki alkatrész katalógust?
Mik a gyenge pontjai a gépnek?
A menetvariátor szíjnál nektek van span kerék?
Válasz #44. hozzászólásra
Akartam venni,mert nekem volt már,de mind szét volt rohadva,a műszerfal volt amelyikben nem is volt meg.Amiket láttam, az az életben nem volt kitakarítva,a gabona kikelt benne,a szalmaládák dugig törekkel.Ilyet hirdetnek Piricsén!A képen oké,de mikor megláttam a hányinger kapott el.Ami nekem volt az 5 éves volt,de kifogástalan állapotban,működött minden digitális kijelzője.
Válasz #42. hozzászólásra
hello nekünk van egy,aratás előtt mint a többit át kell nézni kijavitani és nem szokott vele baj lenni,inkább az a baj sokkal hogy kókány szerelő nyult hozzá.
Válasz #42. hozzászólásra
Ezeket amiket elvétve hirdetnek mind hulladék!!Csoda hogy csak 3 hetet javítottátok!
gépkönyvem az van! alkatrész katalógusnak nagy hasznát venném és nagyon megköszönném!!
idén ősszel vásároltuk de nem volt egy jó biznisz....kb. 3 hetet javítottunk rá..aratás helyett sajna.. de aztán csak levágta
e-mail címem: secze@freemail.hu
A továbbiakat ezen meg tudjuk beszélni, vagy akár itt is!
Kinek hogy vált be a szerkezet?
Kinek hogy adta a kuki?
Válasz #39. hozzászólásra
Mi kellene? Van könyvem,alkatrész katalógus!
Válasz #39. hozzászólásra
http://www.zahidagro.com.ua/en/catalog2/13/
Robbantott ábrák, talán segít.
Üdv! Sziasztok!
E-524-es kombájnhoz ha tudna valaki szerkezeti rajzot azt nagyon megköszönném!
e-mail: secze@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Válasz #37. hozzászólásra
Egy tizenötös biztos volt,az alatt nics semmi...
Válasz #36. hozzászólásra
Ő lenne az! Őt keresem!
Válasz #35. hozzászólásra
Az a hatos IFA motoros az,mert mutatott egyet a német májusban,de meg se néztem közelebbről...
Válasz #34. hozzászólásra
Van két fajtája! A komfort fokozat fedélzeti számítógépes.Mindent ellenőriz! Az összes fordulatot a motorfordulathoz képest.Tíz % eltérésnél csúszást jelez!Bentről állít dob és szelelő fordulatot.Az ürítő csiga 2 perc alatt tolja ki az 5 köbmétert! Szöghajtások vannak benne.Nekem volt régen ismerem! Digitálisan mér fordulatokat,szem veszteséget, hektárt számol! Röviden ezt tudja!! Még! a csigát bárhol meg állítja,és gomb nyomásra becsukja!
Válasz #33. hozzászólásra
Maga a gép, nyomtáv milyen széles? Igen állítólag a hatos ifa motor jó konstrukció. Elektronika már biztos sokban nem jó, de ismerősnek ez a szakmája, a mostani 517 esébe is működik minden ürítő csiga milyen lehet, először felfele viszi az anyagot majd egyenesen? két szöghajtás talán
Válasz #32. hozzászólásra
Olyan mint a 14 es, dob szélesség,átmérő minden ugyan az, csak komfort fokozata sokkal jobb.Nagyobb motor,nagyobb tartály,fejlettebb elektronika!A rázó asztal és a rosta szekrény ellentétes irányba mozog,himba karon.Nem érzed úgy a rázást.
Válasz #31. hozzászólásra
Így már értem. 524 valahol az 516 és az 514 közt van? Ismerősömnek 517 ese van több db is, abból donor van sok. Errefelénk nem jó ez a nagy dög a dombokon, egyet már meg is borított fék hiányában.... Domdokon se megy fel normálisan, sárban még nagyobb halál ahogy mondta... Én a kis 514-essel nagyon megvagyok most elégedve, csak nyáron a klíma hiányzik egyedül. Csak nehéz jót találni, persze mit is lehet huszon éves gépektől várni..
Válasz #29. hozzászólásra
Mire váltana?
Válasz #29. hozzászólásra
Nekem nagy a domingó!Nem győzik kocsival.Terület meg kevés.
Válasz #28. hozzászólásra
De miért váltasz erre a típusra? Ismerősünk is váltana az 516 osról csak a váltással nincs kibékülve nagyon... pedig meg lehet szokni.
Válasz #27. hozzászólásra
Elkelt!
Válasz #26. hozzászólásra
Mi a baj a 106-al?
Keresek egy jó 24-et!