Hirdetés
Fórum
- S.O.S. új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Grubber új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Poénok új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
868 hozzászólás
Válasz #267. hozzászólásra
2mm-es lemez lesz az oldala, a platót nem bántom az marad az eredeti. Annyit módosítok,hogy az eredeti oldalak 50cm+60cm a magasító. Az új pedig 60+60cm lesz.
Válasz #266. hozzászólásra
Köszi jó vastag lemezt tegyél rá
Válasz #265. hozzászólásra
Nagyon jól néz ki mindkettő!! Télen az enyém is megújul,már a lemezeket meg is hoztam hozzá,már csak idő kellene rá!
Válasz #263. hozzászólásra
Ez a hetes is jó volt ,de már tavaly eladtam úgy vettem ezt a nyolcast
Válasz #263. hozzászólásra
Igaz nekem is nagyon bejön pláne ezzel a brutál kamion gumikkal.
Válasz #262. hozzászólásra
Lehet, vagy csak zéró karbantartás a 30 év alatt. De masszív egy szerkezet az biztos!
Válasz #261. hozzászólásra
Akkor sokat ment már nagy teherrel ,de se baj ezek bírják
Válasz #253. hozzászólásra
Ez tényleg beszarás,ha nem csak elírták az árat :) Ha meg ennyiért adták,már rég nincsenek meg. Tegnap kicseréltem a csapágyakat az enyémben. Irtad,hogy ezek soha nem mennek ki, hát Én vagyok olyan "szerencsés" a jelekből itélve, ebben már mindkét oldalon volt összetörve :(.
Ja, és a legfontosabb! Az a rész ment tönkre, ahol rácsatlakozik egy kar ami egy dugattyút mozgat! Ez normálisan hogyan működne? Rohadtul szorult, és a szimeringek tönkre mentek. Sajnos szétszedéskor meg eltört a bemenet rész. Lehet víz került bele jó régen, és szétfagyott, meg rohadt az egész....
Szóval a kérdés, hogy a kar az hogyan működik?? Tekerni kell, vagy tolni??
Köszi!
Válasz #258. hozzászólásra
üsd a gogliba,hogy Mágfék kft ők gyártják újítják
És ez valóban 20e HUF??? Használtan lehet venni vhol, nem tudtok esetleg eladót?
És a fékerőszabályzót csak átrakom és kész is?
Válasz #255. hozzászólásra
Aha nekem is ilyen van rajta. http://webshop.keletagro.hu/mbp-fekszelep-elosztoszelep-tartalyra-magyar_id5201?visit_source=search
Válasz #255. hozzászólásra
ez egy magyar fékszelep,ilyen az Mbp póté is
A kép, remélem sikerült....
Sziasztok,
Lehet nem ide kéne írnom, bocs. Ez a fékszelep egy Agrofix-03 pótról való, teljesen halott, hol tudok ilyet szerezni? Van jelentősége a szelep típusának? Vagy a lényeg, hogy rámenjen a tartályra és kész???
Illetve van rajta egy rész ami a szelephez kapcsolódik, gondolom ez a rész a csappal a terheléstől függő fékerő beállításra való, ugye??
Ha veszek új szelepet, akkor ezt csak simán átszerelem rá és kész??
Szóval mit kell megnéznem vásárlás előtt, hogy jó legyen a szelep a pótra???
Köszi a segítséget! Balázs
Válasz #247. hozzászólásra
http://www.expressz.hu/egyeb-vetomagfeltolto-kocsi-egyeb-potkocsi-1983-47315351/ Ilyen van 300000ft beszarás 2db is van
Milyen egytengelyes pótkocsit ismertek az EB-n kívül?
Válasz #250. hozzászólásra
Az enyém 30 éves semmi baja fedél le néha egy kis zsír és mehet
Válasz #249. hozzászólásra
Az szerintem soha nem megy ki.
EB 8 kerékcsapágy számokat tud valaki? Ha időm majd engedi tennék újakat,de a számok olvashatatlanok rajta:(. Előre is köszönet!
Válasz #247. hozzászólásra
Nincs mit! Remélem találsz megfelelőt. Nem egyszerű feladat.
Válasz #246. hozzászólásra
megkaptam, köszönöm
Válasz #245. hozzászólásra
Küldtem.
Válasz #244. hozzászólásra
tudsz elérhetőséget vagy képet?
emailra küldjed. gez999@citromail.hu
Válasz #243. hozzászólásra
2 db EB 7-est tudok eladót. Az egyik Forráskúton, a másik Makón van. 700 és 900 az irányáruk. Piros rendszámosak, a 900-as nak talán a műszakija is friss.
Válasz #242. hozzászólásra
azt láttam, amit felraktál. annyiért jónak tűnik!
Válasz #241. hozzászólásra
Azaz a zöld szinű. A plató hullámos, a húzó úgy elkopva,hogy ilyet Én még nem láttam és nem is eredeti eb8, a híd is az eb7-es 10 lukas alatta. Nekem 800-ért nem tetszett.... Tettem föl képeket amit megvettem arról, ez 850,de ez sem hibátlan! A váz és plató viszont nagyon jó. Az oldalakat viszont a télen lecserélem,mert úgy összehegesztgették,hogy így csak hátrafelé billenthet vele az ember:(
Válasz #239. hozzászólásra
ma arra a zöldre rámozdultam én is majdnem fénykép alapján
mennyire volt problémás?
Válasz #239. hozzászólásra
milyen színe volt?
Válasz #237. hozzászólásra
Amelyik Répcevisen található. Fényképen elég jónak néz ki,de "élőben" siralmas!
Válasz #237. hozzászólásra
Amelyik Répcevisen található. Fényképen elég jónak néz ki,de "élőben" siralmas!
Válasz #235. hozzászólásra
melyiket nézted?
Válasz #235. hozzászólásra
Okés akkor várom a képeket én is néztem csalós volt a kereke.
Válasz #234. hozzászólásra
Majd teszek föl képeket. Azt az EB 8 amit belinkeltél azt voltam megnézni, 520km nekem oda-vissza. Azt már 800-is odaadnák,de 7-es a híd alatta,és messze nem úgy néz ki mint a fényképen!!! Az valami régi fénykép lehet,én is rászaladtam :(.
Válasz #233. hozzászólásra
Képeket tegyél föl körbe ,hogy néz ki? Közbe találta én is hirdetést jó csak gyenge a gumija ennyiért, van ötszázért is ,de az nagyon gányolt! .http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/EB_8_potkocsi_11676967.htm van ez is. http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/EB_7_Tipusu_Potkocsi_11636097.htm
Válasz #232. hozzászólásra
Megvettem! :) Ha minden jól megy ma haza is hozza az autómentő. A váz,plató,gumik nagyon jók,de az oldalakat,magasítókat,ha lesz rá lóvém csinálok újat. Összehegesztve minden a mindennel,erős,de csúnya és így csak hátra billent.
Válasz #231. hozzászólásra
Bizony ám drága
Válasz #230. hozzászólásra
Most néztem,az tényleg szép! Szerintem még 1,5M is több.
Válasz #229. hozzászólásra
Értelek .látni fogja azt rajtad ,hogy komolyan érdekel lehet enged valamit már ,ha ötvenet az is jó.Sajna ,ha te nem veszed meg most jön a szezon és megveszik úgy is ,mert ilyet én is régen láttam már feltéve.Most van egy feltéve magfeltöltővel ,de az szerintem marha drága ,mert rendbe van téve
Válasz #228. hozzászólásra
Úgy vagyok vele mint Te,ha szert teszek egy jóra akkor biztosan nem adom el! 900-at kérnek érte így ahogy van. Próbálok azért faragni belőle,mert messzi van és sok amennyiért hazahozzák.
Válasz #227. hozzászólásra
Ez a nem mindegy,hogy fedél alatt látszik rajta gyári nagyon egyenes plató ,és az alváz is fasza biztos kifogja tartani az árát ,de így festés nélkül nem ér egy millát , viszont ha elhozod és le fújod a platót rögtön eladod 1,2 millióért garantálom ,mert én a hetest adtam el annyiért !
Válasz #225. hozzászólásra
Mert ez annyira jó??? Mondjuk pont 30 éves :) ahhoz képest nem rossz!! Ennél a gazdájánál van kb 8 éve és mindig fedett helyen tárolta,ahogy látszik is. Szóval mennyit érhet? 2017-ig van műszakija,az sem elhanyagolható.
Válasz #224. hozzászólásra
Szerintem nyolcszázat meg érne , de mire tartják? Nálunk egy ilyenért 1 millát is elkérnek pláne ,ha műszakis. Én bárhova megyek vele mindig meg akarják venni ,de nem adom semmi pénzért! Még ,ha minden nap egy hajas krumplit kell ennem akkor sem
Válasz #224. hozzászólásra
Vedd meg ,mert ritka ilyen jó állapotút venni.
Válasz #222. hozzászólásra
A beillesztés lemaradt előbb
Válasz #222. hozzászólásra
Hol a link , Nem illesztetted be.
Válasz #221. hozzászólásra
Na itt az új kiszemelt, ez már tényleg egy 8-as:). Képen nem olyan lepusztult,műszakis! Szerintetek mennyit adhatok érte?? Persze tudom ez szubjektív,de azért a véleményt meghallgatom /elolvasom/. Ezen inkább bontani való van sok,hegesztések,ponyvatartó levehetősre megcsinálni,stb...
Válasz #209. hozzászólásra
Az már tákolmány az enyém is 8 lukas a hetes meg mind 10 volt
Válasz #219. hozzászólásra
tegnap buli volt
Válasz #217. hozzászólásra
Na végre megvan az avatar.